Jump to content

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 18-01-2023 tüm alanlarda

  1. 2 points
    Son zamanlarda forumda pskolojisi iyi olmayan ve kürde olan kardeşlerimiz var lütfen bu kişiler yaşadıkları rahatsızlıkları korkmadan dile getirsin kimse dalga geçecek değil . İlaçlar zaten adamı yamultuyor Ayrıca Kafanıza görede ssrı gurubu ilaçlar almayın kardeşlerim yok sevgilim aldattı yok terketti gidiyim 2 selectra atim mutlu olayım bu ilaçlar masum değil reçetesiz satılıyor diye suistimal etmeyin sonu size kötü olur sorununuzu bizlede paylaşın elimizden geleni yapalım. şahsen söylüyorum ne psikoloğum ne pskyatristim bizlerde bir yere kadar yardım edebiliriz .
  2. 2 points
    Arkadaşlar gayet yerinde cevaplar vermişler.Demir depoların azalmış, bunu dengeli bir kaynakla takviye edebilirsin.Fazlasına gerek yok...
  3. 2 points
    @xStana 300 e 500 e boldeymis rimobolanmis decaymis vs vs bilinmeyen marka vs alma kardeşim. Ya iran enanthate alacaksin yada eczaneden sustanon.
  4. 2 points
    Eczane ürünleri her zaman daha iyidir. Ama sustanon sert kaçabilir. Burak Hocadan testo e temin edebilirsin. 250 mg ile başla. Yanına primo ekleyebilirsin. Bu tamamen sana kalmış. Ancak abartmaya ve hayallere dalmana gerek yok. İlk only testo vücudun tepki verdiği en iyi kürdür. Vücudunu parçalar, adeleni büyütür, bariz daha yağsız hale gelirsin. 2. kürde büyümeyi düşünmen bu sebeple daha mantıklı olur.
  5. 2 points
    paranın bir kısmını beslenme için ayırarak 16-20 haftalık bir only testo kürü yapman senin için hem maddi açıdan hemde gelişim açısından daha mantıklı olucaktır. pct için de paran artmış olur kafan rahat eder
  6. 2 points
    unigen çöp bir ürün, arkadaşın dediği gibi iran anapolon kullanabilirsiniz. tr anapolon eski kalitesine döndü diyorlar onu da deneyebilirsiniz.
  7. 2 points
    Hocam anapolon alın eczaneden. Atin danabolu çöpe gitsin. Steril mi değil mi dünya kadar soru işareti var.
  8. 2 points
    Çok teşekkür ederim bilgilendirmeleriniz için
  9. 2 points
    10 gündür haber beklediğim arkadaştan gelen mesaj;
  10. 2 points
    Bence yarışma yapmayacaksan tren kullanıp yağ yakıp o sertliği görmeye değicegini düşünmüyorum. Ve bir sonraki hedefinin bulk yapmak olduğunu düşünürsen daha basic ilaçlarla diyet yapıp tekrar bulka başlamak olcaktır.
  11. 2 points
    @agfitnesshocam söylenebilecek her şeyi en uzman ağızdan söylemiş zaten. İlaveten ev yapımı turşu gibi faydalı bakteri deposu ürünlerin tüketilmesinin bu işlere faydasının çok olduğu kanaatindeyim. Ev yapımı elma sirkesi ile bol yeşillik tüketimi, ev yapımı hafif ekşimiş yoğurt vs vs uzar liste. Kefir dahil her şeyi evde kendim veya aile olarak halledebiliyoruz. O kadar kolay ki her şey. Sadece azıcık zaman ayırmak yetiyor. Eğer yapılamıyorsa supplement olarak dışarıdan almak da fayda gösterecektir.
  12. 2 points
    Bitkisel sterol içeriyor.Steroidler insanlar hayvanlar dışında, bazı bitkilerde de bulunuyor.Bu da o bitkilerden birinin extresi...
  13. 1 point
    Merhaba arkadaşlar abiler kardeşler Öncelikle Kürüme başlatmayı anlatayim geçmiş zamandada spor ve askeri hayatimdan dolayi pandemi sonrası spora tekrar basladim ve yaşın verdiği yetkiyle 28 yaşımla beraber ilk kür olarak 10Hafta Testo+Bolde 1.5hafta Danabol 6.10hafta trinabol kullandim bu kür ne yazikki biraz bilinçsiz hoca ve bilinçsiz benle beraber kürü iyi kötü tamamladım sonrasi pct icin tahlil verdim ne hersey eski seviyesine gelmişti ve pctye gerek duyulmadi o yüzden 10Haftalık kür sonu öncesi sonrası Ve Burayi kürdeyken kesfedip bilinçlenmeye basladim kür sonrası burak hocanin ve sizlerin paylasimlarindan faydalanmaya calistim herseyi sıkılmadan anlayarak okudum ve sonra Burak hocayla yoluma devam etme kararı aldım ve değişim tamamen o zaman basladı Kür Planlaması 1-20Hafta Testo+Tren+Son 5hafta Parabolon 8 hafta Only testo devam edip ardindan 28-38hafta yani 10hafta kadar Deca+Testo Son 5haftaya kadar only testo devam edip kür sonlandirdik ve 1 aya yakındir Pct dönemine Girdim Burak Hoca ile Değişim Sonuç Böyle Ve burdan bana desteklerinizi sürdürdüğünüzü hissediyorum herkese yorum ve desteği icin teşekkürler Burdan Burak Hocama @Loving Hersey icin Tekrar teşekkür ediyorum Daha Durmak Yok Devam 🙏🏼 Değişim özeti
  14. 1 point
    Ocean falan uzak dur kingsize kullanıyorum. Bütçeme hitap ediyor ve forumda ki bir çok arkadaş tercih ediyor.
  15. 1 point
    Hocam serbest ise forumda deneyimlediğin ve sevdiğin markayı yazma şansın var mı teşekkürler
  16. 1 point
    Güzel yorumlariniz için teşekkürler. Dediğiniz gibi yapacagim. Emin olmak adina ve foruma alismak adina acmistim konuyu. Tekrardan teşekkürler.
  17. 1 point
    evet maddiyat bu konuda cidden insanın elini ayağını bağlıyor en güvenli liman only testo olacak gibi Elimden geldiğince bilgim kadar karar vermeye çalışıyorum şakaya alınacak kafaya göre kıça batırılacak iğneler değil bunlar. O yüzden olabildiğince bilgi edinmeye ve kar zarar denklemini düzgün sağlamaya çalışıyorum sizlerin yönlendirmeleri ile
  18. 1 point
    Dostum araştırmasını yapmış neyin ne olduğunu bilen x neden x tir gibi soruları sormayan saygı çerçevesinde gelmiş her insana bu forumda ki bilgili donanımlı kişilerin bu zamana kadar gözlemlediğim kadarıyla kapıları her daim açık o yüzden merakla test sonuçlarını ve formunu bekliyorum her konuda bilgi birikim aktarımı yaparız.
  19. 1 point
    Herkes bir sebepten giriyor farkındalığın yüksek olduğu sürece ilaçların laylaylom olmadığının farkında olup riskleri bildiğin sürece her girene saygım sonsuzdur.
  20. 1 point
    Valla bana kalsa bencede only testo yap , beslenmeyi maddiyattan dolayı iyi yapamazsan rimobolan kullanmanin pek Bi mantığı olmaz gibi. Bi 10 12 hafta kullan bakalım sonra kan testi verirsin eğer imkanlar el verirse Bi 8 hafta daha gidersin.
  21. 1 point
    Textbook beslenme programı yapma forum paylaşınca bir deneme yanılma ile güzel bir carb oranıyla başlarız zamanla kendini dinleyerek ilerlersin
  22. 1 point
    ben yaklaşık 10-15 haftalık only sustanon kullandım. haftalık 2 ml kullanıyordum sadece.8 haftaya kadar böyle ilerledi. 5 kg almıştım 8 haftada fakat tamamı temiz kütleydi su değildi. testo e kullansaydım yüksek ihtimal daha sulu olurdum. 8 haftadan sonra 3 ml kullanmaya başlamıştım. şimdiki aklım olsa yine aynısını yaparım sustanon mükemmel bir ilaç bebeğim gibidir. testo e kullanabilirsin fakat sustanon kullanman senin daha yararına olucaktır. sustanon kullandım su balonu oldum söylemleri bence yanlış. tabiki kolay aromatize olan vücutlar için bu pek geçerli değil fakat kontrol altında tutunca içindeki kısa uzun esterlerin birleşimiyle temiz adele ekliyor
  23. 1 point
    Rimobolan kullandım zamanında düşük bi anabolik etki yapıyor. yerine boldenon eklenebilir kür içinde kesinlikle arimidex bulundur sustanonun aromatizasyonunu baskılamak bazen zor olabiliyor. ek olarak ZMA,OMEGA 3,MİLK THİSTLE,MULTİVİTAMİN bunları da temin edersen faydasını görürsün diye düşünüyorum.
  24. 1 point
    Kür içi kür dışı beslenme diye bir şey yok makrolar bellidir mikrolar bellidir küre neden giriyorum diye kendine sorarsın ona göre beslenirsin kendini tanı vücudunu tanı 1 yıllık 2 yıllık spor ve beslenme tecrübesiyle bodybuilding hayatını benimsemeden küre girilmemeli çocuk oyuncağı değil bu iş bunu da belirtmek istedim.
  25. 1 point
    Burak hocadan iran testonu al only testoya gir bence 20-24 hafta artık nereye giderse e2 belli bir noktadan sonra kontrol altına almak zorlaşacak tansiyon kendini gösterecek zaman vermek yanlış doğru zamanda çıkman en doğrusu olacak şekilde uzun soluklu bir only testo planla hep söylerim tekrar söyleyeyim kür işi textbook olarak yapılacak bir iş değil nereden ne çıkacağı hiç belli olmuyor maliyetler bir anda artabiliyor yemeğe ciddi para ayır ilaçlara değil. Bütçe yoksa girilecek en mantıklı kür only testodur yerinde olsam 250 başlar 250 yi sömürene kadar kullanır 350 ye çıkıp 500 ile finish atardım.
  26. 1 point
    Aynen öyle 2 ml düşük geliyor belki ful 3 ml takılırım zaten 750 testo olmuyor hiç bir zaman.
  27. 1 point
    Ben bugün sipariş verdim açtığım konuya bi etiketliyim senide Bi bak bakalım ne dusunuyosun.
  28. 1 point
    eyvallah hocam, kullanacağım bende.. canın sağolsun veririz tabi ki
  29. 1 point
    Gözüne kafana dök diye mi verecek sana.
  30. 1 point
    kullanılır bir sorun olmaz hocam, bana da verebilirsin😁
  31. 1 point
    Bence şahsen senin yerinde olsam testo rimabolon birde yohimbine kullanıp diyetle üzerimdeki fazlalığı atardım. Senin şuan ki planlamanı ben bir amaç için yapardım açıkçası ama illede kullanmak istiyorsan treni 150 den fazla almana gerek oldugunu düşünmüyorum. Masteronda gerçekten yağı kaybettiğinde etkisini gösteren bir ürün o yüzden gerek olduğunu düşünmüyorum.
  32. 1 point
    Mg'ler zaten konu içinde var. 200 testo ise 400 tren şeklinde. Amaç testoyu minimal düzeyde tutup, salt trenin etkilerinden yararlanmak. Az testo almanın amacı ürolojik sistemi korumak. Yan etkileri minimum düzeye indirmek. Tabi önemli olan orjinal ilaç bulabilmek. Burak Hocadan temin edebilirsin. Veya güvendiğin bir satıcın varsa oradan temin et. İlaçlarının tam doz olması çok önemli. Ancak PCT ilaçlarını hazırda tut. En az ovitrelle, bulabiliyorsan pregnyl türevi ilaçlar temin et. PCT normale göre daha zor olucaktır.
  33. 1 point
    Dostum konu açabilirsin. Herkes sana daha iyi yardımcı olacaktır. @otopsicikedi geçen olaydan zaten yanığız
  34. 1 point
    Hocam etkisini antrenmandan çok koşuda gördüm diyebilirim ama performansda ki artıştan ziyade kalp atımlarımı düzenlemesi antrenmanlarda da çok işime yarıyor ben en büyük etkiyi bu düzenlemede gördüğümü düşünüyorum
  35. 1 point
    Dostum yeni konu aç. Konu başlığı altında farklı bir konu açmak uyarısız ban sebebi forumda. İkimizde ban yemeyelim
  36. 1 point
    Kür içinde kimse tavsiye etmez provironu. Gereksiz toksit. Burak Hocanın konusunu okuyabilirsin. 1kutusunu şimdi kullan. 2. kürde ki verimini artırıcaktır. Bunu bir çok uzman öneriyor. Geri kalanları da kürünün son haftasına ve pctsine ayır.
  37. 1 point
    Hocam değerli bilgilerinizi anlattığınız için çok teşekkür ederiz @L0ving. Parabolan hakkında bilginizde varsa paylaşır msnz ?
  38. 1 point
    Çinko oksit onlar. Yarı yarıya emilim olsa iyi. Ayrıca bakır emilimini azaltıyorlar. proviron 12 saatde 1 tablet yeterli dozaj. Çok bir etkisi yok tabi ama serbest t.yi artırır bir miktar. Anti aromataz etkileri var. Bence proviron özelinde gereksiz tabi ama almışsın sonuçta kullan tabi. Masteronla aynı etkiler ama çok düşük tabi. Karaciğer toksisitesi yok nerdeyse. Eczanede olsa ben de ara sıra alır kullanırım kürümde Omega 3 için bir şeyler ekliyeyim. Etil ester formu emilimi çok az. Trigliserit form çok iyi. İfos onayı da lazım. Gereksiz yere ağır metal almayın vücudunuza. Olumlu etkiler için epa + dha toplamı en az 1 gram olsun. Marka reklamı yapar gibi oldum ama artık onu da siz bulun
  39. 1 point
    Provironu kür içinde masteron gibi kullanınız. kürü enanthate ile bitmeniz pct için daha güzel olmuş. Kürden anladığım kadarı ile sert bir görüntü elde etmek istiyorsunuz. Biraz çorba gibi olmuş ancak fena sonuçlar olmayacaktır. omega 3 seçiminiz dışında kötü bir şey yok. Günlük çinko ve c vitamini alımınız hakkında bir şey göremedim. Umarım eksik etmezsiniz. Keyifli forumlar. Bir de girmeden küre total test,e2,lh,fsh,prolaktin baktırırsanız çok güzel olacaktır.
  40. 1 point
    1 ay boyunca ferrum fort al yanında c vitaminiyle. Kullandığın zaman kafein tuketme hocam. 1 ay sonra haftada 2 sefer ferrum al 1 ay boyuncada seviyen güzel yerine gelir. Benimde demir dusuktu demir bağlama çok yüksekti bu şekilde yaptım.
  41. 1 point
    Hocam yüklü miktarda uzun süreli demir alımı zehirlenme yapabiliyor galiba 2 günde 1 ferrum kullanıyorum ben birde folik asit öneririm
  42. 1 point
    Nootropil yan etkisi az bir ilaç bir araştırın derim
  43. 1 point
    Su atmak en kolayı zaten. Maydonoz limon bile epey su atıyor.
  44. 1 point
    Hocam ben 100 kiloları gördüm bulk zamanı sonra nasıl kilo vercem diye düşünüyodum allaha şükür clen falan kullanmamışım şuanda sıkı protein diyetiyle 87 ye kadar düştüm bi 15 kilo daha vericem clen kardiyovasküler sisteme baya yük bindiriyor gelin clen den vazgeçin 1 ayda yapacağınız 2 ayda olsun ama zararı aza indirin winstrol masteron anavarda su atıyor onları kullanın isterseniz . Şahsi görüşüm
  45. 1 point
    Clene gerek yok. Malum tehlikeli bir ilaç. 3 gün içinde aldığını 3 gün içinde verebilirsin. Önemli olan beslenme düzeni, formunu sulandıran besinlerden uzak dur. Ondan sonra ilaç kullanmak istersen kullanırsan.
  46. 1 point
    Gerçekten öyle bıraksam bile üşengeçlik ve intihar düşünceleri peşimi bırakmadı umarım bu zor zamanları atlatırız hocam dikkatli olun siz de sevgiler
  47. 1 point
    Kendine hedef koyup tüm hayatını o hedefe yönelik yaşamaya başlamadığın sürece boş boş oturup zaman geçirmeye çalıştığın sürece unutamazsın dostum hiç bir şeyi zamana bırakma zamanla geçer unuturum dersin ama zaman geçtikçe çok daha kötü olursun.Hedef koy ve kovalamaya başla iş hayatı olur vücut geliştirme olur ne olursa olsun bir şeyi kovalaman şart
  48. 1 point
    Çok detaylı ve dikkat edilmesi gereken öz bilgilerle dolu bir yazı paylaşmış @Loving Hiç bir şey bilmeyen biri bile trenbolonu, bu yazıdan gayet net tanıyabilir.Bence forumun ilgili bölümünde ilk sırada sürekli bulunmalı...Teşekkürler Burak
  49. 1 point
    Tren ace tecrübe etmiş biri olarak, prolaktini kontrol altına alınca sinirden eser kalmadı. Ancak tanrı modu asla kapanmadı. Her şeyin üzerinde hissettiriyor kendini. Sinir sorununu halledince kimse ile kavga etmek istemiyorsunuz doğru lakin size bir bölük adam dalacak olsa korkunun zerresini de hissetmiyorsunuz bu da kesin. bilgilendirme için çok çok teşekkürler @Lovinghocam. Lazım olduğunda dediğiniz formatta kullanıp gözlemlerimi aktaracağım.
  50. 1 point
    Tabutçular da arada ölmek iyidir diyorlar.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×