Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

YampiriHortu

Üye
  • İçerik sayısı

    32
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

5 Nötr

YampiriHortu Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    İnş.Mühendisi
  • Konum:
    Kocaeli
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Sustanon rimobolan kür planlaması

    Rimobolan kullandım zamanında düşük bi anabolik etki yapıyor. yerine boldenon eklenebilir kür içinde kesinlikle arimidex bulundur sustanonun aromatizasyonunu baskılamak bazen zor olabiliyor. ek olarak ZMA,OMEGA 3,MİLK THİSTLE,MULTİVİTAMİN bunları da temin edersen faydasını görürsün diye düşünüyorum.
  2. Definasyon kür planlaması

    Çok teşekkür ederim bilgilendirmeleriniz için
  3. Definasyon kür planlaması

    Hocam zaten mg hakkında düşünce istemiştim konunun en başında. konuyu değiştirmemişim. Kür definasyon kürü kategorisinde açılmış. ben gidip tekrardan konu açıp forumu kirletmek istemiyorum.
  4. Definasyon kür planlaması

    yarışma düşünmüyorum tabi hobicilerdenim. tren etkisini merak ettiğim için ekledim normal şartlarda testo p. ve masteron kullanıp geçecektim. şu etkiyi gözlemleyeceğim çok absürt bi tepki verirse vücudum anında keserim zaten. haftalık mglar üzerinden düşüncelerin neler ? nasıl oynama yapabilirim ?
  5. Definasyon kür planlaması

    @Rota Bu saatten sonra bulk devam etmek istemiyorum yağ oranımı aşağıya çekip ağustos sonuna güzel bir bulk kürüyle kas eklemeyi planlıyorum. Burak hocamın yazdığı son trenbolone konusunu okuduğumda 200 testo p - 500-900 mg tren kullanımında daha hafif yan etkiler gözlemelediğini yazmış bende o yorumdan yola çıkarak mglar üzerinde oynama yapılabileceğini düşündüm. alternatif bir definasyon kürü varsa benimle paylaşırsanız çok memnun olurum.
  6. Definasyon kür planlaması

    Herkese iyi forumlar. Planladığım 12 haftalık definasyon kürü bu şekilde. Forumda okuduğum trenbolone yazısından sonra Mg'lar ile nasıl oynayabilirim diye düşünmeye başladım. bu konuda görüş ve düşünceleriniz benim için çok kıymetli olacaktır daha öncesinde 16 haftalık testo- susto-bolde ve rimobolan küründeydim. form ve kür planım şu şekilde @rastlantisal
  7. Kür içi tahlil sonuçlarım

    Küre başlamadan önce test verdim e2 değeri 17 olarak çıktı. şuan 54 yaklaşık olarak 3 kat artmış bu iyi mi kötü mü bilmiyorum ama östrojeni sınır değerleri arasında tutmam benim için daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.
  8. Kür içi tahlil sonuçlarım

    Çok teşekkür ederim. maydonoz vs bol bol tüketiyorum. bu ara beslenme programım biraz bozuldu sanırım ondan kaynaklı işin içine alkol girdi vs. meme ucumda hassasiyet hissedene kadar arimidex kullanmıyordum ezbere olmasın diye. şimdi e2 düşene kadar 2 günde 1 almayı düşünüyorum. yanına tamoxifen eklemeli miyim ? çok teşekkür ederim omega 3 kullanıyorum kardiyo da ekleyeceğim programıma
  9. Kür içi tahlil sonuçlarım

    şuan 15. haftamdayım girdiğim kürü yukarıda belirttim. 24 yaşında 182 boyundayım 98 kiloyum yağ oranımı bilmiyorum. form paylaşıyorum. LDL için ne tür bir detoks yapmalıyım ? @agfitness
  10. Kür içi tahlil sonuçlarım

    merhaba öncelikle 1.5 senedir natural şekilde yaptım şimdi de 3 aydır kürdeyim. ilk 8 hafta pazartesi 1ml testo 1ml bolde 1ml rimo salı 1ml susto 1 ml bolde 1ml rimo şeklinde gittim her gün 25 mg proviron kullandım. şimdi ise haftalık 3 ml testo e 3ml bolde kullanıyorum. önümüzdeki hafta testoyu 2 ml çekip 4 hafta boyunca 2 ml testo 1 ml susto 3 ml bolde kullanacağım.
  11. Abilerim kardeşlerim hepinize iyi forumlar. kür içi tahlil sonuçlarım bu şekilde. yüksek gelen değerler için ne yapmalıyım ? LDL VE KOLLESTROLÜ NASIL AŞAĞIYA ÇEKEBİLİRİM ? E2 DEĞERİ SİZCE NORMAL Mİ ARİMİDEX KULLANIMIM NASIL OLMALI ? @rastlantisal @agfitness Enabiz-Tahlilleri (3).pdf
  12. Iki farklı konuda yardıma ihtiyacım var.

    %100 haklısınız ama o noktada kafamı karıştıran şey şu oldu. bu ilaçların hepsi aynı laboratuvarda yapılıp farklı yerlerde marka etiketi basılıyor aslında piyasadaki markalarının %90 ı aynı yerden çıkıyor tarzında bir duyum almıştım.(yurtdışı hariç) bu duyumu aldıktan sonra hepsi aynı ne farkeder moduna girmiştim. yanlış bir düşünceymiş sanırım.
  13. Iki farklı konuda yardıma ihtiyacım var.

    Abi ilacı kendisi üretmiyor ürün farklı bir yerden geliyor. kendisi de aynı ilaçları kullanıyor ve ilaçlar çalışıyor bu anlaşılıyor. sadece köpürmesi beni bi tık huzursuz etti. zaten bu tarz markasız ürüne güvenip kullanma sebebim de bu ama benim vücudumda nasıl bir etki yaptıgını bilemiyorum en kısa sürede bi kan testi verip ürolojiden randevu almam benim için daha iyi olacak. çok teşekkür ederim
  14. Iki farklı konuda yardıma ihtiyacım var.

    Markası yok abi. Tanıdığım bi vücut geliştirme sporcusu tarafından temin ediyorum. üstünde herhangi bir marka yok düz flakon. 8.haftaya kadar sustanon ile beraber kullandım. 5 haftada test verdiğimde referans değerin 2 katı çıkmıştı testestoron değerim. şırıngaya çekerken aklıma takıldı biraz da araştırdım forumda fake pregynl tarzı şeyler gördüm o sebepten sordum. Testis ağrısı da berbat bir şeydi abi bi 10 saniye çömeldim ve bekledim acının geçmesini. acaba karındaki gaz testislere baskı yaptığından dolayı bu tarz bi ağrı yaşamış olabilir miyim ?
  15. Iki farklı konuda yardıma ihtiyacım var.

    Herkese iyi forumlar Testo enanth. boldenon kürünün 13.haftasındayım son 5 gündür inceden testislerimde ağrı çekiyordum. 2 gün önce karnımda gaz varken hapşurmam ile birlikte sanki testislerimi kırmışlar gibi yoğun bi ağrı hissettim. internette araştırdığımda varikosel tarzında şeyler okudum ama evde kendim bi kaç hareketle kontrol ettim çok bariz sert bir damara denk gelmedim. psikolojik olarak takıntı yaptım bunu daha önce böyle bir olay yaşayan oldu mu ? yoksa hemen ürolojiden randevu alıp bi ultrason mu çektirmeliyim ? @rastlantisal ikinci konum ise şu testoyu şırıngaya çekerken köpürüyor. ilk partide böyle bi sorun yaşamamıştım. ürün sahte olabilir mi ?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×