Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

zafer44

Definasyon kür günlüğüm hk.

Önerilen İletiler

Emrah    1.375
metinav, 42 dakika önce yazdı:

İnsülin salgını arttırsan bence kilo alman daha kolay olur.Yemek içmek bir yerden sonra işe yaramıyor.Çünkü vucudun belli bir sindirim ve gıdaları emebilme kapasitesi var.Fazlayı her zaman atıyor...Bende 100 kg seviyesindeyim doğru düzgün beslendiğim de yok.Sabah öğle ve akşam üç öğün ve birer tabak yemekle doyuyorum.Bu tarz beslenmeyle hiç değişiklik yapmadan 3 ay önce 93 iken şimdi 100 oldum.Söylemek istediğim kilo artışı vucudun kendi dinamikleri içinde beslenmeye ve harcanan kaloriye endeksli bir yere kadar.Fakat o noktaya gelindiğinde artık ilerlemek için kapasiteyi arttırmaktan başka çare yok.Bu noktada insülin salgısını arttıran ilaçlar bence çok etkili kilo alımı için...

Kilo alımı genel bir ifade, içinde yağlanma, su tutma ve kas gelişimi içeriyor.Hangisinin hangi seviyelerde olacağı, genetik yanında beslenme çeşitine ve çalışma şekline bağlı oluyor genelde.

Bu arada bicepsler gayet iyi görünüyor :)

İnsülin salgısı için bildiğimiz insülin iğnelerinden mi bahsediyowsun yani @metinav abi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

zafer44    120
metinav, 58 dakika önce yazdı:

İnsülin salgını arttırsan bence kilo alman daha kolay olur.Yemek içmek bir yerden sonra işe yaramıyor.Çünkü vucudun belli bir sindirim ve gıdaları emebilme kapasitesi var.Fazlayı her zaman atıyor...Bende 100 kg seviyesindeyim doğru düzgün beslendiğim de yok.Sabah öğle ve akşam üç öğün ve birer tabak yemekle doyuyorum.Bu tarz beslenmeyle hiç değişiklik yapmadan 3 ay önce 93 iken şimdi 100 oldum.Söylemek istediğim kilo artışı vucudun kendi dinamikleri içinde beslenmeye ve harcanan kaloriye endeksli bir yere kadar.Fakat o noktaya gelindiğinde artık ilerlemek için kapasiteyi arttırmaktan başka çare yok.Bu noktada insülin salgısını arttıran ilaçlar bence çok etkili kilo alımı için...

Kilo alımı genel bir ifade, içinde yağlanma, su tutma ve kas gelişimi içeriyor.Hangisinin hangi seviyelerde olacağı, genetik yanında beslenme çeşitine ve çalışma şekline bağlı oluyor genelde.

Metin hoca teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için evet gelişim vücut anlamında fena sayılmaz 42 yaşında biri için eski bir boksör olarak gençken tabi herşey bambaşka idi insülin şu aralar düşünüyorum ama bu kasım ayında define kürüne girmeyi planlıyorum şayet 105 115 bandına çıkamaz isem insülin değil belki ama testo bolde deca anapolon girmeyi planlıyorum 20 haftalik bir süreç bakalim nasip metin hoca teşekkür ederim tekrardan

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.973
Emrahtkty, 45 dakika önce yazdı:

İnsülin salgısı için bildiğimiz insülin iğnelerinden mi bahsediyowsun yani @metinav abi?

O dedigin ileriki bir asama. Benim önerdiğim vucuttaki üretimi arttiran tür ilaçlar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emrah    1.375
metinav, 14 dakika önce yazdı:

O dedigin ileriki bir asama. Benim önerdiğim vucuttaki üretimi arttiran tür ilaçlar

O ilaçlar için bilgim yok valla abi konusunu da forumda bulamadım, ben antrenman sonrasında boşalan glikojen depolarını doldurmak için ve insülini fırlatmak için antrenman sonrası öğünlerinde karbonhidratı önce yerim sonra protein ve sebzeleri tüketirim off günlerde tam tersi önce protein tüketirim insülin fırlayıp yağ yapmasın diye bu konu hakkında ne düşünüyorsun Metin abi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
weldan    152
metinav, 2 saat önce yazdı:

Metin Abi her zaman ki gibi haklı. Zafer Abi gibi kilo alıp korumada zorlanıyorsanız insülin arttırmaktan başka çare maalesef yok. Yanınızda kriz durumlarda kullanabileceğiniz şeker ya da şekerli ürünler olduğu sürece herhangi bir problemde yaşamazsınız. İnsülinin anabolik etkisi ile yarışabilecek herhangi bir supplement ya da anabolizan yok. Aslında zayıf olan genç arkadaşlarımızın gainer vs ürünlerine verdikleri paraya acıyorum. Düzgün insülin kullanımında çok kısa sürelerde 10 kilo almak inanın hayal değil. Bu süre 1-1.5 ay falan yani. Daha uzun değil. İnsülin yediklerinizi hücrelere taşıdığı gibi sizi bir sonraki öğüne de hazırlar. Vücudun sindirim hızını yükseltir..

Saygılarımla... 

• Vayyyy!! 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.973
Emrahtkty, Bir saat önce yazdı:

O ilaçlar için bilgim yok valla abi konusunu da forumda bulamadım, ben antrenman sonrasında boşalan glikojen depolarını doldurmak için ve insülini fırlatmak için antrenman sonrası öğünlerinde karbonhidratı önce yerim sonra protein ve sebzeleri tüketirim off günlerde tam tersi önce protein tüketirim insülin fırlayıp yağ yapmasın diye bu konu hakkında ne düşünüyorsun Metin abi?

Antrenman sonrası için çok önemli değil, ama özellikle akşam yemeklerinde karbonhidratı düşürmek akıllıca olur.

İnsülinle ilgili bir başlık var o konuda yorumlarda belirttiğim bazı ilaçlar var.Özellikle sulfonürler ve glinidler bu konuda etkili...

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emrah    1.375
metinav, 6 dakika önce yazdı:

Antrenman sonrası için çok önemli değil, ama özellikle akşam yemeklerinde karbonhidratı düşürmek akıllıca olur.

İnsülinle ilgili bir başlık var o konuda yorumlarda belirttiğim bazı ilaçlar var.Özellikle sulfonürler ve glinidler bu konuda etkili...

Abi valla bazen çok geç saatlerde karbo tüketmek Zorunda kalıyorum belki de bu yüzden hala alt karından kurtulamadım ben günlük pirinci 2 ye bölüp öğlen akşam tüketiyordum şimdi şöyle örneğin 400 gram pirinç yiyoruz 275 gram öğlen 125 gram da akşam yesem daha mı mantıklı olur?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.973
weldan, 17.07.2020 - 19:58 yazdı:

Metin Abi her zaman ki gibi haklı. Zafer Abi gibi kilo alıp korumada zorlanıyorsanız insülin arttırmaktan başka çare maalesef yok. Yanınızda kriz durumlarda kullanabileceğiniz şeker ya da şekerli ürünler olduğu sürece herhangi bir problemde yaşamazsınız. İnsülinin anabolik etkisi ile yarışabilecek herhangi bir supplement ya da anabolizan yok. Aslında zayıf olan genç arkadaşlarımızın gainer vs ürünlerine verdikleri paraya acıyorum. Düzgün insülin kullanımında çok kısa sürelerde 10 kilo almak inanın hayal değil. Bu süre 1-1.5 ay falan yani. Daha uzun değil. İnsülin yediklerinizi hücrelere taşıdığı gibi sizi bir sonraki öğüne de hazırlar. Vücudun sindirim hızını yükseltir..

Saygılarımla... 

Şöyle bir durum var yıllarca kür yaptık ve yapanda çok insan var, fakat kiloyu koruma ve kas gelişimi konusunda insülinin etkisi-kullanımı noktasında deneyimleyen çok az.Vucuda o kadar çok steroid alıyoruz ve yoğun bir beslenme rejimi uyguluyoruz ama bunlar hep dolaylı etkiler sağlıyor kas artışı noktasında.İnsülin vucudumuzdaki en anabolik hormon olduğu halde, ve kas dokularını geliştirmesi büyümesi için olmazsa olmaz olduğu halde, vucudun doğal üretimine sarılıp devam ediyoruz...Bu noktada çok çelişki aslında yaptığımız şeyler.Beklentim bir arkadaşın only testo ile birlikte hiç olmazsa bazal uzun etkili insülin kürü yapması yönünde...Vallahi kilo alamayan ve gelişemeyen biri olsam sırf etkisini deneyimlemek için kullanırdım.Bu kilo ile kullanımda, ortaya balina gibi biri olarak çıkmak istemiyorum :)

Hap versiyonlarının ektomorf ve kilo problemi olan insanlar için, 1-2 aylık kullanımlarda ciddi kilo kazancı sağlayabileceklerini düşünüyorum.

Gainerlerin içerisine bu sınıf ilaçların gayri resmi olarak katıldığını düşünüyorum.Eskiden bazı bilindik firmaların danabol karıştırdıklarını okurduk.

Salonda bir arkadaş kullandı gainer 5 kg lıklardan.Bir ay sonra 5 kg artış sağladı.Bırakınca bir iki ay içinde tekrar eski kilosuna geri döndü.Hiç bir kalıcılığı yok ve fahiş fiyatlara dayanmış durumda suplementler.Başka yollar ve yöntemler araştırılmalı diye düşünüyorum.

Emrahtkty, 17.07.2020 - 20:14 yazdı:

Abi valla bazen çok geç saatlerde karbo tüketmek Zorunda kalıyorum belki de bu yüzden hala alt karından kurtulamadım ben günlük pirinci 2 ye bölüp öğlen akşam tüketiyordum şimdi şöyle örneğin 400 gram pirinç yiyoruz 275 gram öğlen 125 gram da akşam yesem daha mı mantıklı olur?

Kalori kısıtlaması yapmalısın.Daha sonra yediğin gıdaları öğünlere ve enerji ihtiyacına göre ayarlamalısın.Devamında bir yerden sonra vucudun metabolizmanı yavaşlatmaya çalışacağından bunun önüne geçmelisin.Troid ilaçları veya beta2 agonist ilaçlar faydalı olur o durumda...

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emrah    1.375
metinav, Şimdi yazdı:

Kalori kısıtlaması yapmalısın.Daha sonra yediğin gıdaları öğünlere ve enerji ihtiyacına göre ayarlamalısın.Devamında bir yerden sonra vucudun metabolizmanı yavaşlatmaya çalışacağından bunun önüne geçmelisin.Troid ilaçları veya beta2 agonist ilaçlar faydalı olur o durumda...

Kalori kısıtlaması yaptım diyetim iyi gidiyor şuan 1700 kalorilere kadar düştüm kilo olarak da 7-8 verdim zaten bulktan çıkıp o konuda bilgim var abi,benim demek istedim akşam saatlerinde karboyu kısmak daha mı iyi yani? Bir de sülfonür konusuna da baktım Metin abi bu etken maddeyi içeren bir ilacı günde 1 hap kullandığım zaman düzgün beslenme ve antrenman ile normalde koyacağım kas kütlesi x2 etki edecek doğru mudur? Bu arada sülfonür içeren ilaçlar hipoglesemi yaptığına dair söylentiler de var..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.973
Emrahtkty, 16 saat önce yazdı:

Kalori kısıtlaması yaptım diyetim iyi gidiyor şuan 1700 kalorilere kadar düştüm kilo olarak da 7-8 verdim zaten bulktan çıkıp o konuda bilgim var abi,benim demek istedim akşam saatlerinde karboyu kısmak daha mı iyi yani? Bir de sülfonür konusuna da baktım Metin abi bu etken maddeyi içeren bir ilacı günde 1 hap kullandığım zaman düzgün beslenme ve antrenman ile normalde koyacağım kas kütlesi x2 etki edecek doğru mudur? Bu arada sülfonür içeren ilaçlar hipoglesemi yaptığına dair söylentiler de var..

Vucudun metabolizma denilen bir enerji sistemi var.Bu sabahları çok hızlı çalışır ve akşama doğru yavaşlar, uykuya hazırlamak için.Sinir sistemi olarak da sempatik sistem uyanıklık sabah daha fazla olur, akşama doğru parasempatik sistem güçlenir ve yorgunluk vb. etkilerle uykuya hazırlanılır.Kısacası sisndirim enerji üretimi de akşam saatlerinde zayıflamış ve yavaşlamış durumdadır.

Örnek vermek gerekirse günlük alman gereken kalori 2500 ise, bunun 1000 kalorisini sabah, 1000 kalorisini öğlen, 500 kalorisini akşam şeklinde alabilirsin.Sadece karbonhidrata özel bir durum değil, insülini protein de tetikliyor.O nedenle akşamları daha az kalori almak bir yoldur.Ayrıca yine akşam öğününde düşük glisemik indeksli karbon hidrat yanında uzun ve yavaş sindirilebilen proteinlerde kullanılabilir.Bir çok uygulama çeşitliliği var...

Sülfonürler ve benzerleri örnek olarak verilmiştir.İnsülinin ne yaptığını ve gelişimde ne kadar önemli olduğunu açtığım konuda yazıda belirtmiştim.Hipo glisemi durumu için beslenmeyi sürekli hale getirmek gerekiyor yada daha az hipoglisemi yapan diğer ilaçları tercih etmek uygun olacaktır.

• Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emrah    1.375
metinav, 1 saat önce yazdı:

Vucudun metabolizma denilen bir enerji sistemi var.Bu sabahları çok hızlı çalışır ve akşama doğru yavaşlar, uykuya hazırlamak için.Sinir sistemi olarak da sempatik sistem uyanıklık sabah daha fazla olur, akşama doğru parasempatik sistem güçlenir ve yorgunluk vb. etkilerle uykuya hazırlanılır.Kısacası sisndirim enerji üretimi de akşam saatlerinde zayıflamış ve yavaşlamış durumdadır.

Örnek vermek gerekirse günlük alman gereken kalori 2500 ise, bunun 1000 kalorisini sabah, 1000 kalorisini öğlen, 500 kalorisini akşam şeklinde alabilirsin.Sadece karbonhidrata özel bir durum değil, insülini protein de tetikliyor.O nedenle akşamları daha az kalori almak bir yoldur.Ayrıca yine akşam öğününde düşük glisemik indeksli karbon hidrat yanında uzun ve yavaş sindirilebilen proteinlerde kullanılabilir.Bir çok uygulama çeşitliliği var...

Sülfonürler ve benzerleri örnek olarak verilmiştir.İnsülinin ne yaptığını ve gelişimde ne kadar önemli olduğunu açtığım konuda yazıda belirtmiştim.Hipo glisemi durumu için beslenmeyi sürekli hale getirmek gerekiyor yada daha az hipoglisemi yapan diğer ilaçları tercih etmek uygun olacaktır.

Metin abi teşekkür ederim eline sağlık çok güzel yazı olmuş fakat sülfonür içeren insülin haplarını eczaneden reçetesiz alabilme durumu hakkında bilgin var mı? Bence reçetesiz satışı yasak gibi..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.973
Emrahtkty, Bir saat önce yazdı:

Metin abi teşekkür ederim eline sağlık çok güzel yazı olmuş fakat sülfonür içeren insülin haplarını eczaneden reçetesiz alabilme durumu hakkında bilgin var mı? Bence reçetesiz satışı yasak gibi..

Alınabiliyor...Bu konuda özellikle rus sporcuların "diamicron" kullandıklarını okumuştum, bilgin olsun.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emrah    1.375
metinav, 56 dakika önce yazdı:

Alınabiliyor...Bu konuda özellikle rus sporcuların "diamicron" kullandıklarını okumuştum, bilgin olsun.

Heh isim vermen çok iyi oldu abi tamamdır sağolasın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.973
Emrahtkty, 2 saat önce yazdı:

Heh isim vermen çok iyi oldu abi tamamdır sağolasın.

Ben bilgi ve deneyim yönüyle yardimci oluyorum. Yoksa sorumluluk tamamen kullanmak isteyenlere ait.Ne olursa olsun iyice arastirin, biri dedi diye yapmayın. Kolay gelsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emrah    1.375
metinav, 2 saat önce yazdı:

Ben bilgi ve deneyim yönüyle yardimci oluyorum. Yoksa sorumluluk tamamen kullanmak isteyenlere ait.Ne olursa olsun iyice arastirin, biri dedi diye yapmayın. Kolay gelsin.

Metin abi günlük 1 tablet yeterli midir bu verdiğin hap için? Bir de hipoglisemiden korunmak için ne tavsiye edersin? Brwaz araştırdım ama sonuca varamadım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.973
Emrahtkty, 13 dakika önce yazdı:

Metin abi günlük 1 tablet yeterli midir bu verdiğin hap için? Bir de hipoglisemiden korunmak için ne tavsiye edersin? Brwaz araştırdım ama sonuca varamadım.

Sabah alacağın bir hap yeterli...Ana öğünlerin dışında da ara öğünler yapmalısın.Hiç bir şey yemesen cebinde badem fıstık gibi bir şeyler olsun atıştır...Yatmadan önce de muhakkak uzun sindirim süresi olan yulaf, yoğurt gibi ieyler tüketebilirsin...Burada amaç kan şekerin düşmesin.

tarihinde metinav tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emrah    1.375
metinav, 2 dakika önce yazdı:

Sabah alacağın bir hap yeterli...Ana öğünlerin dışında da ara öğünler yapmalısın.Hiç bir şey yemesen cebinde badem fıstık gibi bir şeyler olsun atıştır...Yatmadan önce de muhakkak uzun sindirim süresi olan yulaf, yoğurt gibi ieyler tüketebilirsin...Burada amaç kan şekerin düşmesin.

TestoE+Turinabol yapacağım bir daha li ay 10 hafta abi ne diyorsun küre eklesem insulini ne gibi yararını görürüm önerir misin?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.973
Emrahtkty, 17 dakika önce yazdı:

TestoE+Turinabol yapacağım bir daha li ay 10 hafta abi ne diyorsun küre eklesem insulini ne gibi yararını görürüm önerir misin?

Küre girmek isteyenler elini çabuk tutsa iyi olur, ekim gibi ikinci dalga gelirse salonlar tekrar kapanır.O saatten sonra kürün anlamı kalmaz.

Ekleyebilirsin, insülin ve protein sentezin birlikte daha hızlı ve kalıcı kaslanmaya sebep olur...Diamicron için danabole eşdeğer diye bir yorum yapılmış...Turinabol yerine de kullanabilirsin.Ama bence önce dene ve beslenme rejimi oluştur, sonra sürdür.Belki devam ettiremezsin, pahali bir şey değil.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emrah    1.375
metinav, 2 dakika önce yazdı:

Küre girmek isteyenler elini çabuk tutsa iyi olur, ekim gibi ikinci dalga gelirse salonlar tekrar kapanır.O saatten sonra kürün anlamı kalmaz.

Ekleyebilirsin, insülin ve protein sentezin birlikte daha hızlı ve kalıcı kaslanmaya sebep olur...Diamicron için danabole eşdeğer diye bir yorum yapılmış...Turinabol yerine de kullanabilirsin.Ama bence önce dene ve beslenme rejimi oluştur, sonra sürdür.Belki devam ettiremezsin, pahali bir şey değil.

Abi ay başı yapıcam kürü zaten hazırlıyorum, onun dışında suan naturel diyete girdim 2.5 aydır -10 kg yazdık haneye şükür kürle beraber günlük kalorinin +500 üstüne ekleyerek bulk yapmak istiyorum ilk kür sonuçta güzel beslenme antrenman ile iyi sonuç verir gibi bu konuda da görüşün Benin icin önemli.İkinci olarak diamicron evet ucuz bi ürün abı pahalı bişey değil örneğin kullanmaya başladık beceremedik diyelim ilacı bıraktığımız an vücuttan temizleniyor mu yoksa etkileri devam eder mi bunu merak ettim bir de bulk yaparken insulini kullanmak ne kadar mantıklı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.973
Emrahtkty, 1 saat önce yazdı:

Abi ay başı yapıcam kürü zaten hazırlıyorum, onun dışında suan naturel diyete girdim 2.5 aydır -10 kg yazdık haneye şükür kürle beraber günlük kalorinin +500 üstüne ekleyerek bulk yapmak istiyorum ilk kür sonuçta güzel beslenme antrenman ile iyi sonuç verir gibi bu konuda da görüşün Benin icin önemli.İkinci olarak diamicron evet ucuz bi ürün abı pahalı bişey değil örneğin kullanmaya başladık beceremedik diyelim ilacı bıraktığımız an vücuttan temizleniyor mu yoksa etkileri devam eder mi bunu merak ettim bir de bulk yaparken insulini kullanmak ne kadar mantıklı?

Bulk donemi kilo alinan dönem ve bu en kisa yol olan insülinle cok uygun olacaktir.Definasyon olsaydi uymaz derdim.Biraktiğin anda ertesi güne vucudundan çikmis olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emrah    1.375
metinav, 34 dakika önce yazdı:

Bulk donemi kilo alinan dönem ve bu en kisa yol olan insülinle cok uygun olacaktir.Definasyon olsaydi uymaz derdim.Biraktiğin anda ertesi güne vucudundan çikmis olur.

Valla Metin abi kafama yattı bu iş denemek lazım ama yan etkisi açıkcası beni çekindiriyor kan şekerini sürekli yüksek tutmak lazım sürekli dediğin gibi bi yerde jelibonun kan şekerini belli bir düzeyde tuttuğunu okumuştum bu konu hakkında var mı bir görüşün?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
zafer44    120

Evet arkadaşlar an itibari ile 107 kg yim biraz sulu hedefim 115 kg olmak en az üst limit 120 sonrası ruh halime göre şekillenecek önden resim atacağımı söylemiştim lafımı yememek için atıyorum saygılarımla 

20200820_105553.jpg

• Beğen 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MediumSize    8

@Emrahtkty bu arkadaşın yaptığı ilk şey değilmiş kanka baksana bu konuya denk geldim burada da aynısını yapmış :D hahahaha bu arkadaşı iyice analiz etmek lazım aslında, psikoloji ile ilgilenenlerimiz varsa üzerinde calışma yapsın

33.JPG

• Beğen 2
  • ahahaha 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emrah    1.375
MediumSize, 08.09.2020 - 21:00 yazdı:

@Emrahtkty bu arkadaşın yaptığı ilk şey değilmiş kanka baksana bu konuya denk geldim burada da aynısını yapmış :D hahahaha bu arkadaşı iyice analiz etmek lazım aslında, psikoloji ile ilgilenenlerimiz varsa üzerinde calışma yapsın

Hahahahah bunu görsem bunu da ifşalardım yaa adamı forum tarihinden sildim resmen 😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Asaletim    626

Kullanıcı ismi değişikliği mevcutsa Zafer44 ü Ziya44 yapılması bence daha uygun olur :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Episodees
      İyi günler herkese,
      Kendimden bahsedeyim öncelikle: 
      boy 173 kg.  81 yağ oranımı ölçmedim 8 haftalık definasyon kürüne gireceğim:
      hgh fragment  Sr 9009 gw501516  Kullanacağım dozları belirlemedik henüz Cardiyo ağırlıklı bir antrenman düşünüyorum haftada 5-6 gün 50-60 dakika büroda çalışıyorum hareketsiz bir işim var genelde beslenme olarak fikirlerinize ihtiyacım var 0 carb yada giderek azalan tarzı hangisi daha verimli olur. 
      Sabah:
      2 adet yumurta  yeşillik lor peyniri Öğlen:
      250 gr tavuk göğsü Yeşillik domates salatalık Akşam:
      250 gr tavuk göğsü Yeşillik domates salatalık Yağ yemekleri yaparken salataya zeytinyağı damlatarak  Karbonhidrat eklemeli miyim eklemeliysem hangi öğüne kaç gr yada daha başka gördüğünüz şu neden yok dediğiniz bir öneriniz eleştiriniz gerek beslenme gerek ise antrenman konularında  var mı ? 

• Yazan: BBurak
      Herkese selamlar arkadaşlar 8-10 hafta sürmesini planladığım diyet sürecimi sizlerle paylaşmak istedim. Sürece elimdeki ilaçlarla devam edeceğim için kür planlaması size biraz garip gelecektir, açıkçası şuan yeni bir ilaç planlaması ya da masrafa girmek istemediğim için halihazırda kullandığım ilaçlarla yapacağım. Her türlü yorum, öneri, görüş, fikir açığım. 
      İlaç planlamam(hepsi uzun ester): 
      500 testosteron 250 deca 250 boldenon 1 tablet proviron (günlük 1 tablet fakat kuruluk ve libido durumuma göre 2 tablete çıkaracağım) Beslenmem (1800 kalori):
      195 gr karb 187 protein 25 yağ Suplementlerim: 
      Deve dikeni 2 tablet Cranberry 2 tablet Nutraxin vitamin 2 tablet Nutraxin magnezyum 1 tablet D3K2 5000İU Balık yağı 2 kapsül Nutrade arjinin 10 gram Nutrade post workout 20 gram Ssn creatine 10 gram Antrenman planım haftada 4-5 gün torso-limb ya da p/p/l tarzında olacak tam olarak karar veremedim, sürece yarın başlayacağım. Sabah aç karnına 1 saat antrenman sonrası yarım saat liss kardiyo ile süreci sürdüreceğim. Birazdan güncel formumu ekleyeceğim, forumdan ve bu süreçlerden o kadar uzağım ki çok heyecanlıyım. Elimdeki ilaçlar bitince ve yağ oranım iyice aşağılara düşünce yağ yakımı ve su atımı için spesifik ilaçları sürece ekleyebilirim. 
      Herkese selam olsun.
    • Yazan: Kahramanmarasli
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      42 yaşındayım geçmişte düzenli doğal olarak her sene 3-4 ay fitness yapıyordum yaklaşık 8-9 yıl bıraktıktan sonra geçen sene 3 ay doğal olarak yaptım ve bu yıl yaklaşık 3 ay önce tekrar başladım 106 kilodan 92 kiloya düştüm ama 1 aydır aynı kiloda takılı kaldım beslenme kardiyo ve idmanlarım gayet iyi haftalık olarak 3 aydır.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron 450mg Masteron 300mg Hgh fragment SORULARIM:
      İlaç mg'larını mı arttırmalıyım? Veya ekstra başka ürün grupları mı dahil etmeliyim sürece? Bu konularda bana yardımcı olursanız mutlu olurum.
    • Yazan: rowsvip
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Yaklaşık 2-3 aydır diyetteyim ve sadece 2 kere cheat meal yaptım day değil meal 2-3 aydır da Clen ile birlikte diyetteyim ve 100mg Betmiga ile birlikte günlük 5k-10k adım atıyorum antrenman haftada 5 gün atıyorum fakat yağ kaybı olmuyor gibi hissediyorum tartı aynı 2100-2300 civarı kalori alıyorum 150-180 arası protein 100-200 arası karb alıyorum insülini mi fırlatacak birşey yaptığımı düşünmüyorum yediklerim.
      Besin    Miktar    Protein    Karbonhidrat    Yağ    Kalori
      Yumurta (4 adet)    200g    26g    2g    20g    280 Yağ (pişirme)    5g    0    0    5g    45 Lor peyniri    100g    18g    4g    3g    110 Yulaf (ince öğütülmüş)    100g    7g    30g    5g     Lübnan ekmeği (2 adet)    100-120g    8g    60g    2g    280 Üçgen peynir    30g (tahmini)    6g    1g    8g    90 Akşam Öğünü >>>
      Besin    Miktar    Protein    Karbonhidrat    Yağ    Kalori
      Tavuk göğsü (derisiz)    500g    110g    0    6g    500 Pişirme yağı    30g    0    0    30g    270 Sebzeler    300g (tahmini)    6g    20g    1g    110 Proteinli yoğurt    20g proteinli    20g    8g    3g    135 Lübnan ekmeği (2 adet)    100-120g    8g    60g    2g    280
    • Yazan: tolgahan.trhn
      Herkese selamlar,   5-6 Yıllık aktif sporcu olduğumu söylemeliyim öncelikle, geçirdiğim bir kaza sonucu yaklaşık 1 yıl kadar spordan uzak kaldım ve formumu obeziteye yakın bir hale getirmiş oldum. Daha önce kür ve burak hocayla çalışma geçmişim olduğu için onu arayarak tavsiye istedim. Sonunda Burak hocam süreci ve ilaçları planlayıp bana süreci en baştan detaylıca anlattı. Güvenim tam olduğu için 3 Ocak 2026 tarihinde definasyona başladık. 9 Nisan 2026 tüm desteği Burak hocamdan aldım.

Kullandığım ürünler NOXY LAB markaydı. https://www.noxy-labs.com

Kullandıklarım: SR9009 - GW-501516 Mix ve Yohimbine. Bu 15 haftalık süreçte beslenmeme aşırı dikkat ettim. Şekerden kesinlikle uzak durdum, sıfır karbonhidratlı ve çok temiz bir beslenme uyguladım. Aynı zamanda aralıklı oruç (IF) protokolü de tuttum. Kardiyolarımı hiçbir zaman aksatmadım, idmanlarımı özellikle terlemeye ve vücudu maksimum kurutmaya yönelik planladım. SR9009 ve GW-501516 sayesinde açlık hissi minimum seviyedeydi, enerji seviyem ise oldukça yüksekti.

Bende açlığımı bastırmak gibi bir etki yapmadı aksine iştahımı biraz açtı diyebilirim ancak bu iştah açılmasını da farklı salata türleri deneyerek bastırdım. İlk birkaç gün zorluydu fakat sonra her şey rayına oturdu. Burak @Loving hocama bu yolculuk boyunca verdiği emek, sabır ve rehberlik için çok teşekkür ediyorum.   Hem hoca hem de abi oldu benim için. Son olarak böyle bir konu açma planım olmadığı için sadece before after fotoğraflarım var onları konuya ekleyeceğim. Umarım farklı bulk konularında çok daha fazla fotoğraf ve ölçü ekleyeceğim. Toplamda 24 Kilo verirken Burak @Loving hocanın planı ve ilaçlar ile kas kaybı yaşamamış olup hatta birazda üzerine kas koydum her şey için Teşekkürler Hocam.
      Başlangıç: 106KG Bel 95 Kol 42 Omuz 127 Bitiş: 82KG Bel 81 Kol 44 Omuz 128 BAŞLANGIÇ FORM CHECK:
            FİNAL FORM CHECK:      

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.