Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

rowsvip

3 aydır diyette olmama rağmen yağ kaybı yaşamadığımı düşünüyorum! önerileriniz nelerdir?

Önerilen İletiler

rowsvip    1

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Yaklaşık 2-3 aydır diyetteyim ve sadece 2 kere cheat meal yaptım day değil meal 2-3 aydır da Clen ile birlikte diyetteyim ve 100mg Betmiga ile birlikte günlük 5k-10k adım atıyorum antrenman haftada 5 gün atıyorum fakat yağ kaybı olmuyor gibi hissediyorum tartı aynı 2100-2300 civarı kalori alıyorum 150-180 arası protein 100-200 arası karb alıyorum insülini mi fırlatacak birşey yaptığımı düşünmüyorum yediklerim.

Besin    Miktar    Protein    Karbonhidrat    Yağ    Kalori

• Yumurta (4 adet)    200g    26g    2g    20g    280
  • Yağ (pişirme)    5g    0    0    5g    45
  • Lor peyniri    100g    18g    4g    3g    110
  • Yulaf (ince öğütülmüş)    100g    7g    30g    5g    
  • Lübnan ekmeği (2 adet)    100-120g    8g    60g    2g    280
  • Üçgen peynir    30g (tahmini)    6g    1g    8g    90

Akşam Öğünü >>>

Besin    Miktar    Protein    Karbonhidrat    Yağ    Kalori

• Tavuk göğsü (derisiz)    500g    110g    0    6g    500
  • Pişirme yağı    30g    0    0    30g    270
  • Sebzeler    300g (tahmini)    6g    20g    1g    110
  • Proteinli yoğurt    20g proteinli    20g    8g    3g    135
  • Lübnan ekmeği (2 adet)    100-120g    8g    60g    2g    280

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Zakkozo1    0

Hocam bu diyet ile 2-3 ayda ne kadar kilo verdiğim değil aynada ne kadar değiştindir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rowsvip    1
Zakkozo1, 19 dakika önce yazdı:

Hocam bu diyet ile 2-3 ayda ne kadar kilo verdiğim değil aynada ne kadar değiştindir

Anlamadım diyet kötü mü? Bu arada başka uyruklu değilim Lübnan Ekmeği lavaş gibi ve düşük kalorili olduğu için sarıp yiyorum yumurtayı ve tavuğu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Zakkozo1    0
rowsvip, Şimdi yazdı:

Bu arada başka uyruklu değilim Lübnan Ekmegi lavas gibi ve dusuk kalorili olduğu için sarıp yiyorum yumurtayı ve tavugu

Hocam ben o konuda bişey diyemem ama benim diyetime ters herkesin diyeti kendince iyidir ama şunu demek istiyorum önemli olan 10-20 kg vermek değil önemli olan ayna karşında değiştir İkna olmaktir 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    47

Dostum selam,

Profiline bakınca meslektaş olduğumuzu gördüm, adım sayından da evden çalıştığını tahmin ediyorum. Ben de aynı süreci yaşadım. Her şeyi düzgün yapmama rağmen (kalori, idman vs.) kilo vermek bir noktadan sonra baya tıkandım.

Bu yüzden ilk bakacağın yer bence adım sayısı olsun. 5–10k fena değil ama günün geri kalanı çok hareketsizse yetmeyebiliyor. öğünlerden sonra, özellikle akşam yemeği sonrası 15–20 dk kısa yürüyüşler eklemek sürecine yardımcı olabilir, sindirimi kolaylaştırır ve günlük adım sayını arttırır. Gün içine yayılmış hareketin çok önemli olduğunu düşünüyorum.

Clen tarafında da şunu söyleyeyim, uzun süredir kullanmana rağmen bir ilerleme yoksa çok bir getirisi kalmamış olabilir. Reseptörlerin hassasiyeti de azalmıştır, dozu arttırmak da vücudu çok yoracağı için 2-3 hafta off vermen gerekir. 

Retatrutide'u araştırmanı öneririm. AI kullanıyorsundur mutlaka, doğru promptlarla sana sağlayacağı faydaları kolaylıkla öğrenebilirsin :) bu açıdan clen’e kıyasla süreçte daha fazla işine yarayabilir.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rowsvip    1
M.O.K, 16 dakika önce yazdı:

Dostum selam,

Profiline bakınca meslektaş olduğumuzu gördüm, adım sayından da evden çalıştığını tahmin ediyorum. Ben de aynı süreci yaşadım. Her şeyi düzgün yapmama rağmen (kalori, idman vs.) kilo vermek bir noktadan sonra baya tıkandım.

Bu yüzden ilk bakacağın yer bence adım sayısı olsun. 5–10k fena değil ama günün geri kalanı çok hareketsizse yetmeyebiliyor. öğünlerden sonra, özellikle akşam yemeği sonrası 15–20 dk kısa yürüyüşler eklemek sürecine yardımcı olabilir, sindirimi kolaylaştırır ve günlük adım sayını arttırır. Gün içine yayılmış hareketin çok önemli olduğunu düşünüyorum.

Clen tarafında da şunu söyleyeyim, uzun süredir kullanmana rağmen bir ilerleme yoksa çok bir getirisi kalmamış olabilir. Reseptörlerin hassasiyeti de azalmıştır, dozu arttırmak da vücudu çok yoracağı için 2-3 hafta off vermen gerekir. 

Retatrutide'u araştırmanı öneririm. AI kullanıyorsundur mutlaka, doğru promptlarla sana sağlayacağı faydaları kolaylıkla öğrenebilirsin :) bu açıdan clen’e kıyasla süreçte daha fazla işine yarayabilir.

Teşekkür ederim ilgin için evet genelde evdeyim sporda kardiyoda ekliyorum fakat sonuç aynı ayrıca Clen kısmında ketotifen kullandığım için reseptörlerimi koruyorum her akşam yatmadan önce 2mg alıyorum suan 80mcg kullanıyorum zphc marka reta çok pahalı geliyor diyet yapabiliyorum ama yağ kaybedemiyorum veya aşırı yavaş sanirim ve genetik olarak eskiden çok kilolu olduğum için yag depolamam daha kolay oluyor yağ hücreleri sebebi ile 1 gun cheat day atsam ertesi gün 500gram yağ 500dr su almış gibi oluyor Reta yerine fragment tercih edebilirim fakat güvenilir biryer bulmak zor oluyor peptid konusunda ve bu Peptidler yeni yeni türeyen şeyler Reta türunden bahsediyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    47
rowsvip, 4 dakika önce yazdı:

Teşekkür ederim ilgin için evet genelde evdeyim sporda kardiyoda ekliyorum fakat sonuç aynı ayrıca Clen kısmında ketotifen kullandığım için reseptörlerimi koruyorum her akşam yatmadan önce 2mg alıyorum suan 80mcg kullanıyorum zphc marka reta çok pahalı geliyor diyet yapabiliyorum ama yağ kaybedemiyorum veya aşırı yavaş sanirim ve genetik olarak eskiden çok kilolu olduğum için yag depolamam daha kolay oluyor yağ hücreleri sebebi ile 1 gun cheat day atsam ertesi gün 500gram yağ 500dr su almış gibi oluyor Reta yerine fragment tercih edebilirim fakat güvenilir biryer bulmak zor oluyor peptid konusunda ve bu Peptidler yeni yeni türeyen şeyler Reta türunden bahsediyorum

Hocam burada temel problem büyük ihtimalle insülin direnci ve hormonal adaptasyon zaten.
Ne yaparsam yapayım yağ veremiyorum / aşırı yavaş gidiyor noktası genelde kalori değil, metabolik problemdir.

Fragment’a para ayırmak yerine, bütçeyi biraz daha arttırıp reta tarafına yönelmek çok daha mantıklı olur. Çünkü:

- Fragment’ın etkisi sınırlı ve çoğu zaman beklentiyi karşılamaz

- Reta, iştah, insülin duyarlılığı ve enerji dengesi üzerinde çok daha güçlü ve sistemik etki yapar

Şu an mesele daha fazla ürün eklemek değil, vücudun hormonal ortamını düzeltmek. Onu düzelttiğinde zaten yağ kaybı hızlanacak.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lorien    0

Öncelikle 3 aylık azmin için gerçekten tebrikler.

Hocam ben de diyetteyim şuan yaklaşık 1 aydır diyet başı ölçümler : 96kg 1.90 boy / %27 yağ oranı tahmini

1 Ay içinde olan değişim : 89 kg 1.90 boy / %18-22 yağ oranı

Alınan besin ve diyet içeriği :

600gr tavuk göğüs yağsız
30-50 gr yulaf
150gr lor peynir
5-10 gr rice cream antreman öncesi
1 adet yumurta
30 gr zeytin yağı
60 gr protein tozu
yüksek lif sebze
total ekstra şeyler dahil günlük max 1500 kalori
Şimdi asıl olaya gelelim hocam ben bu diyetin ilk başlarında kendimi çok rahat bıraktım herşeyden biraz yiyordum acıktığım için ve 1 haftada 1 kg verdim lifli beslenmediğim için tuvalete de çıkamıyor aynı zamanda tartıdanda düşmüyordum ilk gün 1 kg verdim ve haftanın geri kalanı 100gr eksik çık ertesi gün 200 gr fazla sonra ciddiye aldığımda ve yukarıda belirttiğim diyeti uyguladığımda gözle görülür hatta çok fazla gözle görülür bir değişim vardı karşımda şimdi daha istikrarlı ve daha istekli yapıyorum tabi ki bu diyeti asla 6-8 haftadan fazla yapmayacağım bunu sana örnek olsun veya bu diyeti uygula buna benzer birşeyler yap diye söylemiyorum söylemek istediğim ya diyetinde ya da günlük aktifliğinde bir problem vardır bende olduğu gibi ve aldığın kalori bir tık yüksek olabilir 200 azalt 100 azalt böyle böyle birşeyler görene birşeyler değişene kadar mutlaka takip et ve her sabah aç karnına tuvalet sonrası tartılmayı ihmal etme.

not : diyete başladığım hafta sigarayı bıraktım iştahımı gel sen hesap et 3 haftadır karnımın doyduğunu hiç hissetmedim iyi forumlar ve sevgiler

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: tolgahan.trhn
      Herkese selamlar,   5-6 Yıllık aktif sporcu olduğumu söylemeliyim öncelikle, geçirdiğim bir kaza sonucu yaklaşık 1 yıl kadar spordan uzak kaldım ve formumu obeziteye yakın bir hale getirmiş oldum. Daha önce kür ve burak hocayla çalışma geçmişim olduğu için onu arayarak tavsiye istedim. Sonunda Burak hocam süreci ve ilaçları planlayıp bana süreci en baştan detaylıca anlattı. Güvenim tam olduğu için 3 Ocak 2026 tarihinde definasyona başladık. 9 Nisan 2026 tüm desteği Burak hocamdan aldım.

Kullandığım ürünler NOXY LAB markaydı. https://www.noxy-labs.com

Kullandıklarım: SR9009 - GW-501516 Mix ve Yohimbine. Bu 15 haftalık süreçte beslenmeme aşırı dikkat ettim. Şekerden kesinlikle uzak durdum, sıfır karbonhidratlı ve çok temiz bir beslenme uyguladım. Aynı zamanda aralıklı oruç (IF) protokolü de tuttum. Kardiyolarımı hiçbir zaman aksatmadım, idmanlarımı özellikle terlemeye ve vücudu maksimum kurutmaya yönelik planladım. SR9009 ve GW-501516 sayesinde açlık hissi minimum seviyedeydi, enerji seviyem ise oldukça yüksekti.

Bende açlığımı bastırmak gibi bir etki yapmadı aksine iştahımı biraz açtı diyebilirim ancak bu iştah açılmasını da farklı salata türleri deneyerek bastırdım. İlk birkaç gün zorluydu fakat sonra her şey rayına oturdu. Burak @Loving hocama bu yolculuk boyunca verdiği emek, sabır ve rehberlik için çok teşekkür ediyorum.   Hem hoca hem de abi oldu benim için. Son olarak böyle bir konu açma planım olmadığı için sadece before after fotoğraflarım var onları konuya ekleyeceğim. Umarım farklı bulk konularında çok daha fazla fotoğraf ve ölçü ekleyeceğim. Toplamda 24 Kilo verirken Burak @Loving hocanın planı ve ilaçlar ile kas kaybı yaşamamış olup hatta birazda üzerine kas koydum her şey için Teşekkürler Hocam.
      Başlangıç: 106KG Bel 95 Kol 42 Omuz 127 Bitiş: 82KG Bel 81 Kol 44 Omuz 128 BAŞLANGIÇ FORM CHECK:
            FİNAL FORM CHECK:      
    • Yazan: Meck
      SÜRECE DAİR NOTLAR:
      110 kg birisiyim ve kendime koyduğum hedef kilo 90! Aktif olarak şuan ortalama 1 aydır kürdeyim. Kas kütlem oldukça fazla. KÜR İÇERİĞİM:
      2,5 iu GH (gün) 400 mg Testosteron Propionate (hafta) 200 mg Masteron Propionate (hafta) 200 mg Trenbolone Acetat (hafta) SORULARIM:
      Sizce kür düzenim nasıl amacına uygun mu? Ekstra ekle veya çıkar dediğiniz gruplar var mı? Kür ilaç ölçüleri sizce mantıklı mı? Ekstra önerileriniz nelerdir? Konuya katılım gösteren, tecrübe ve deneyimlerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: utkutoraman1
      3 aydır spor yapıyorum makro sayıyorum günlük 1400-1800 kalori 180-200g protein alıyorum, 3 hafta low carb denedim hit cardio da yapıyorum 109kg başladım, ve 99 kiloyum sadece omuzlarım ve kolum büyüdü psikolojik olarak iyi değilim, spora kafa dağıtmak için başladım ve gerçekten sert idman yaptım + 1 ay pt ile çalıştım! 2 veya 3 ay içerisinde sonuç alabileceğim bir definasyon grupları ile kür yapmak istiyorum.
      Bu doğrultuda tavsiyeleriniz neler olur?
    • Yazan: zamt
      Merhabalar, yeni bir definasyon sürecine başladım ve size detaylı bilgileri aktararak fikirlerinizi almak istedim.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 19 Boy: 170 cm Yağ Oranım ( Tahmini): %25-30 (mezura ölçüsü almadım) Başlangıç Kilosu: 96 kg BESLENME PROGRAMIM:
      Günlük ort. kalori ve makrolarım: 2000 kcal - 170-180 gr protein - 120-130 gr karb. - 70-75 gr yağ, minimum 3 litre su Beslenmem 2 öğün spor öncesi ve sonrası olmak üzere Kahvaltı: 50gr un, 1 yumurta, 10gr bal, 30gr fıstık ezmesi, 100ml süt, 5-10gr kakao, 1 ölçek whey protein tozu, 2 şişe sade maden suyu, 2 limon Akşam Yemeği: 2 adet tam buğday lavaş, 500gr tavuk göğsü veya yağsız kıyma, 5-15gr zeytinyağı ( tavuk veya et yememe göre değişiyor), baharat, turşu, (eğer tavuk yiyeceksem + olarak 50gr salça ve 50ml sütten marine sosu hazırlıyorum) SÜREÇ İÇİNDE KULLANILANLAR:
      Sabah kahvaltıdan sonra: 4.000 ui d3k2, 2000mg omega 3, 1000mg c vitamini İdmandan 1 saat önce: 20mg cardarine, 200mg kafein Akşam yemeğinden sonra: 500mg metformin, 1 kapsül liv52 Yatmadan önce: 250mg magnezyum complex, 20mg b6, 15mg çinko pikolinat, 1 kapsül milk thistle, 1 tablet nac600 Günde 7-9 saat kadar uyuyorum. İdman konusuna değinmek gerekirse haftada 5 gün low volume high intensity bir program uyguluyorum. (push-pull-legs-off-push-pull-off olmak üzere) bacak günü dışında 4 gün 20 dakika 12 eğim 4 hız yürüyüş bandı kullanıyorum. 2 haftadır bu düzendeyim ve 93kg bandına düştüm yağ oranımı %13-15lere çekene kadar devam etme niyetindeyim. 3 yıllık keyfe keder bir spor geçmişim var yağ oranıma takılmadan güçlenme odaklı ilerleyerek keyif almaya bakıyordum ama artık bir forma girmek istiyorum.
      Her türlü eleştiri ve yoruma açığım sormak istediğiniz başka detaylar varsa yazabilirsiniz, şimdiden teşekkür ediyorum.
    • Yazan: aelmas
      herkese merhaba ! 35 yaşında haftada 3 gün fullbody antremanı yapan genelde oturarak çalışan günlük 10k adımı tamamlayan bir bireyim. uzun süredir agırlık antremanı yapıyorum çalışma felsefesi olarak Mike Mentzer tarzı HITT Antreman Sistemini tercih ediyorum. bu güne kadar hep doğal ilerledim kendime yapacağım özeleştiri beslenme konusuna yeterınce dıkkat edememem oldu herzaman. son donemde retanın gündeme gelmesi ile bel bölgemde bir türlü kurtulamadığım yağlardan kurtulma fıkrı kafamda belırdı. suan yağ oranım %22 sevıyelerınde bunu 15-18 bandına cekebılırsem yaz ıcın idealime ulaşırım dıye ümit ediyorum. daha önce tecrube etmiş bu yollardan geçmiş kardeş ve abilerimin tavsiyesine açığım herkese iyi forumlar.
      VÜCÜT ÖLÇÜLERİ
      boy 1.78
      kilo 86
      Omuz 124
      Göğüs 105
      Sağ kol 35
      Sol kol 35
      Göbek 100
      Kalça 106

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.