Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Alpyld12

Testosteron + npp + boldenon (ilk kürüm olacak önerilerinizi rica ediyorum)

Önerilen İletiler

Alpyld12    0

Merhaba arkadaşlar,

20 yaşındayım ve 12-14 hafta spor salonuna gidiyorum. Eskiden düzensiz olan spor salonu seanslarım şimdi düzenli. Bu, steroid kullanacağım ilk sefer olacak.

Şu kombinasyonu düşünüyorum:

• Testosteron E
  • Boldenone
  • (NPP)

SORULARIM:

1. Bu kombinasyon ilk steroid kürüm için uygun olur mu?
  2. Başka kombinasyon önerileriniz var mı?
  3. Satın alacağım ürünle ilgili olarak (satıcı Türkiye'de üretildiğini söylüyor), ürün kalitesinde problem olmadığını ve test sonuçlarını vb. belirtiyorlar. Ürünün Türkiye'de üretilmesinden kaynaklanan herhangi bir sorun olur mu?

Yardımlarınız ve cevaplarınız için çok teşekkür ederim. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

zoszos    4

Yaşın çok genç , ancak buraya boy kilo yağ oranı ve görsel eklersen bu konudaki tecrübeli arkadaşlar fikirlerini iletirler.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.183
Alpyld12, 22 saat önce yazdı:

Ürünün Türkiye'de üretilmesinden kaynaklanan herhangi bir sorun olur mu?

zoszos, 22 saat önce yazdı:

Yaşın çok genç , ancak buraya boy kilo yağ oranı ve görsel eklersen bu konudaki tecrübeli arkadaşlar fikirlerini iletirler.

Bunları oku kardesim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    47

Tr üretim ürüne bulaşma hiç steril değil ilk küründe seni zora sokar ve gereksiz pahalı en kaliteli markalarla aynı paraya satıyorlar yeni marka bul 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Alpyld12    0
zoszos, 11 saat önce yazdı:

Forum durumum bu hiç anabolik almadım yağ oranım çok düşük 

IMG_1162.jpeg

• Şaşkın 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZYZZ    91
Alpyld12, 15 saat önce yazdı:

Bozulma ama tahta gibi hocam vücut daha beslenmeyi kavrayamamışsın vücudunun en üst noktasına çıkmamışsın ilaç diyorsun. hata yapıyorsun bence.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Alpyld12, 15 saat önce yazdı:

Hem çok yenisin ve daha henüz hiç ilerleme katedemeden ilaca başvurmak istiyorsun. Zaten geçmişte düzensiz yaptığını söylüyorsun. Önce bi naturel devam et, disiplin edin. Biraz büyü, sonra böyle şeyleri düşünürsün. Bence kreatin falan kullan, beslenmeni düzelt. Zaten ilk başlarda hızlı gelişirsin gerek yok yani.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Alpyld12    0

Merhaba

ilk kürüm olucak normalde 

• testesteron
  • boldenon
  • npp 

kullanıcaktım ama boldenon diğerlerine göre çok zararlı dediler, bende çıkarıp sadece

• testo
  • npp 

kullanmak istiyorum yine verim alır mıyım bolde olmadan teşekkürler 🙂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    782

dostum amacına uygn ilaç seç, boldenon evet zararlıdır. Ama amacına bu uyuyorsa, yani uzun soluklu bir kür yapacaksan bu uygundur. Eğer amacın kısa süreli bir kütle artışıysa NPP kullan. Sonuç olarak aldığın anabolik hormonların hepsi zararlı. Ek olarak boldenon, genelde deneyimsiz sporcular tarafından kullanıldığından kötü lanse edilmiştir. Mantıklı bir boldenon kullanımı sana iyi etkiler bırakır,  bu mantığı da kavraman için bu hormon işinde en az 3-5 sene geçirmen lazım ki mantıklı bir yol çizesin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Alpyld12    0

Amacım kısa sürede kütle artışı o yüzden testo,npp kullanma mantıklıdır dimi 🙂 ilk kürüm olucak kaç testo kaç npp vurayım hocam.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    782
Alpyld12, 2 saat önce yazdı:

Amacım kısa sürede kütle artışı o yüzden testo,npp kullanma mantıklıdır dimi 🙂 ilk kürüm olucak kaç testo kaç npp vurayım hocam.

dostum öncelikle NPP bu konuda sana yardımcı olacaktır, ancak sanma ki bu ilacı vurduğumda kütle gelecek. Emin ol bu NPP beslenmen yok ise, kalori saymıyorsan sana hiç bir etki sağlamayacaktır. NPP kullanmadan önce 3-4 hafta 3000-3400'lerde beslenmeye çalış. Yağ miktarını kilonun 0.6-0.8 arasında alıp 600 carb yemeye çalış. Eğer bunu başarabiliyorsan sen bu ilaçtan verim alırsın. 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    69
Alpyld12, 23.03.2026 - 01:19 yazdı:

önce hipertrofinin ne olduğunu öğrenip doğal sınırlarınla kas yapmayı öğrenmelisin bunları öğrenmeden alacağın ilaç sadece hormon sistemini bozacak, 2-3 ay sonra gelip buraya yazarsın dostum kas yapamadım , ilaçlar mi çalışmıyor , ben niye kas yapamıyorum , pipim kalkmıyor yardım edin diye

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Alpyld12    0
Fuhrer, 26.03.2026 - 01:38 yazdı:

dostum öncelikle NPP bu konuda sana yardımcı olacaktır, ancak sanma ki bu ilacı vurduğumda kütle gelecek. Emin ol bu NPP beslenmen yok ise, kalori saymıyorsan sana hiç bir etki sağlamayacaktır. NPP kullanmadan önce 3-4 hafta 3000-3400'lerde beslenmeye çalış. Yağ miktarını kilonun 0.6-0.8 arasında alıp 600 carb yemeye çalış. Eğer bunu başarabiliyorsan sen bu ilaçtan verim alırsın. 

Hocam birşey daha soracagım ilaçların örneğin

testesteron enantate = 1400₺

npp = 1475₺ 

fiyatları normal mi bana mı ucuz geliyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    47
Alpyld12, 40 dakika önce yazdı:

Hocam birşey daha soracagım ilaçların örneğin

testesteron enantate = 1400₺

npp = 1475₺ 

fiyatları normal mi bana mı ucuz geliyor

Hangi marka knk bu ilaçlar ve sipariş ettinmi 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Alpyld12    0

Merhaba ilk kürüm olucak

testesteron enantate + primabalon kür yapacağım ürünleri aldım ama hocaya sorduğum’da

3 günde 1 kez

1 ml vurmamı söyledi biraz fazla geldi nasıl ayarlamalıyım kaç mg vurucağımı daha önce kullanan var ise yardımcı olabilir mi?

@Fuhrer hocam siz bu konuda bilgilisiniz beni aydınlatırsanız sevinirim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ardw3pl11    4

Merhabalar haftalık 2 ml testo yani 500 mg testo yeterli olucaktır primabolan için birşey diyemiceğim daha önce kullanmadım ilaçlarınız hangi marka ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    47

Hocam selamlar kürden önce bir kan testi yaptırmanız gerekiyor gerçekten önemli bir konu ve daha net konuşmak için kullanıcağınız ürünün markası ve ester yapısı hakkında bilgi vermelisiniz 

İlaçların ml inde kaç mg ilaç var bunları yazın yoksa kesin birşsy söyleyemeyiz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
doruksayin    0
Alpyld12, 25.03.2026 - 23:14 yazdı:

tavsiyem genelde düz testoyla başlayıp (250-300 mg gibi) yan etkileri gözlemleyip ilk aydan sonra başka anabolik eklemen ha sen sabırsızım vurduğuma değsin diyosan genelde 500 testo 300 npp şeklinde kullanıyo herkes fakat yan etkilerini gözlemle ilk 1 ay ilaç gelmesini bekliceksin zaten o yüzden panik yapma,kendine bi bak çavuş ne alemde psikolojim ne alemde diye tavsiyem kür öncesi, kür ortası ve kür sonu tahlil vermen,eczaneden de yanına proviron eklersen yan etkilerini bi nebze olsa da azaltmış olursun hem kürünede faydası olur yan etki haricinde,boldenone npp varken ilk kürde gerek yok iştahına faydası olur anca,eğer yoksa bi sorunun olabildiğince temiz şekilde öküz gibi ye çünkü besin olmadan istediğini vursanda gelişemiceksin,antrenmanınada el at,bide toparlanmana bi nebze olsun dikkat et başka aklıma gelen bişey yok şimdiden kolay gelsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Alpyld12    0
Ardw3pl11, 4 saat önce yazdı:

Merhabalar haftalık 2 ml testo yani 500 mg testo yeterli olucaktır primabolan için birşey diyemiceğim daha önce kullanmadım ilaçlarınız hangi marka ?

marka scıence pharmachem hocam.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
godofdark    28

Senin bu işlere girmene gerek yok. Kreatin + protein tozu ve makro sayımını yaparak doğal sınırlarına geldikten sonra bu işlere başlamanı tavsiye ederim illa yapacaksan. Bu şekilde zaten pek verim alacağında söylenemez.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hascey27    42
Alpyld12, 23.03.2026 - 01:19 yazdı:

Dostum sen ilacı mucize zannediyorsun naturelken başaramadığın bir şeyi ilaçlıykende başarman zor olcak çünkü seninle aynı yollardan geçtim bende öyle zannediyordum ama gerçek yüzüne sert bi şekilde çarpıyor. Aldığın marka dandik bir marka salondaki hocandan almışsın zamanında bende aynı böyle almıştım ve sonuç başarısızdı.

ilaçları kullanmadan 1 ay bari disiplini oturt kilo alabiliyormusun yemek yiyebiliyormusun bi gözlemle kendini eğer bunları yapar ve sürdürülebilir olduğunu düşünürsen o zaman o dandik düşük doz testo ile bile gelişirsin :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Superlevye    13

Selamlar hocam bence çok aceleci ve erken davranıyorsun ama buraya kadar geldiysen eğer artık kimse vazgeçiremez seni benim verebileceğim tavsiye hiçbir anabolik eklemeden only testo ile 250 300 mg civarlarında temiz kütle eklemeye çalışman olacak anabolik alsan anaboliği yeterli derecede kullanacak bir kas alt yapın çok çünkü emin ol only test bile bambaşka seviyeye getirir seni şuanda birde araya tuz biber olarak ox atsan birde şahane olur 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    69
godofdark, 12 saat önce yazdı:

Senin bu işlere girmene gerek yok. Kreatin + protein tozu ve makro sayımını yaparak doğal sınırlarına geldikten sonra bu işlere başlamanı tavsiye ederim illa yapacaksan. Bu şekilde zaten pek verim alacağında söylenemez.

evet küre girecek 1-2 ay sonra bu ilaçlar çalışmıyor hiç bi gelişim alamıyorum dicek, hormonlarını bozduğuyla kalacak :D  ne antreman yapmasını biliyor ne beslenmesini ne dinlenmesini

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    782
0xhex, 17 dakika önce yazdı:

evet küre girecek 1-2 ay sonra bu ilaçlar çalışmıyor hiç bi gelişim alamıyorum dicek, hormonlarını bozduğuyla kalacak :D  ne antreman yapmasını biliyor ne beslenmesini ne dinlenmesini

Bu cevap her ne kadar etik olmasa da bir o kadar doğru...

formu görmeden yorum yapmışım, hatamdır kabul ediyorum. Özür dilerim. Dostum, Instagram'da gördüğün before-after steroid videoları tamamen saçmalıktan ibaret. Git kıçına her gün 10 ml acetat vur o beslenme olmazsa yine ilaç işe yaramaz. Bir ev yapmak için önce arsa satın almalısın, asansör yaptırmakla başlamamalısın. Anlayacağın ilaçlar sihirli değnek değil. @Alpyld12 belki bizi dinlemeyip yüksek ihtimalle instada gördüğün koçlar(?!) ile çalışacaksın. Emin ol hepsi senin cüzdanına bakar, belki üç beş kilo alırsın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    47

Hocam sen gel kür işinden vaz geç sana kendimden örneklendirerek anlatmak istiyorum naturalken 230 240 civarı deadlift atabiliyordum beslenmeme antrenmanlarıma uykuma özen gösteriyordum ilk kürüme girdiğimde bu disiplinini tamamen bıraktım ilaçlara güvenip protein almamaya başladım antremanları saldım ama direk fark ettim ki gücüm düşüyor yağlanıyorum kaslarımın belirginliği azalıyor ve kandaki Anabolikler hiçbir işe yaramıyor çünki Anabolikler aslında bir turbo olarak düşün motor olmazsa turbo bir işe yaramaz sen gerekli önemi naturalken veremiyorsan Steroid kullanırken kendini daha berbat bir hale sokucaksın sana tavsiyem tam 1 yıl natural şekilde en iyisini yapmaya çalış bol bol karb tüket protein tüket belli bir kas koy ondan sonra Steroid düşün kısa yoldan köşeyi dönmek iyi sonuçlar getirmez hep ilk sen bir çaba göster vücuduna bir altyapı hazırla

(Bu arada ilk yorumumda formuna bakmamıştım bunu yanlış anlama burda kimse birbirini yargılamaz ama kas kütlen az ztn verim alamazsın bu konumda steroidlerden)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: slimshadywr
      Selam arkadaşlar herkse,
      Öncelikle oldukça heyecanlıyım bu benim ilk kürüm olacak. Hedefim yağ oranımı 14 -15 in üstüne çıkarmadan güzel minimum yağ ile bir kütle koymak. 
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      1-4 hafta testo c 400 mg 4-15 hafta testo c 300 mg 8-15 hafta anavar 20 mg SORULARIM:
      Kür boyu proviron almalı mıyım? Anavar konusunda ne düşünüyorsunuz ? Testo dozu ve haftalar hakkında? GÜNCEL FORM:

Tecrübeli abilerim ilk kürümde bana faydalı olacak yollar gösterirlerse sevinirim.
    • Yazan: nikonighted
      Selamlar herkese,
      3 senelik natürelliğimi sonlandırdım ve salondaki hocam ile küre girme kararı aldım. Yazın kuru şekilde gezip sonra büyümek istediğimi hocaya belirttim.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 26 Boy: 1.89 Kilo: 78 Yağ: %13 TAVSİYE EDİLEN KÜR İÇERİĞİM:
      4-8 hafta testo prop 400 + masteron prop 400 (pzt günleri 0.5 arimidex - 2 günde 1 tamoxifen) Yaz (cruise) yd olacağım 12-18 hafta test enanthate + primo (primoyu ben istedim daha az yan etki profili olduğu için o boldenon önerdi) İlk haftalar oldukça ödem sorunu yaşadım hala da devam ediyor, testo prop için pharm-tec ve SP labs kullandım (ödem dolayısıyla değişiyorum) cuma günü zphc 'ye geçeceğim, masteron SP labs (bir sorun yaşatmadı) Küre girmeden kan testi verdim, 5. hafta sonu tekrar vereceğim, güncellemelerimi ve değişim fotoğraflarımı da buradan yayınlamayı planlıyorum. Hocayla bazen mantığım çelişmekte oluyor açıkcası, örneğin daha E2'me bakmadan neden arimidex-tamoxifen kullanıyorum? dediğim oluyor, sen benim dediklerime uy diyor sadece. Markaları da buradan baya bir analiz ettim, kullanıcı yorumlarının hemen hemen hepsini okudum.
      SORULARIM:
      Primo/bolde konusunda öneriniz nedir? Ayrıca primo için sağlam marka önerileriniz var mıdır? Her türlü uyarılarınızı-önerilerinizi-eleştirilerinizi merakla bekliyorum.
    • Yazan: Human
      Merhaba arkadaşlar,
      Küründeyim arimidex kullanmıyorum hafta sonu total testosteron, e2 ve prolaktin testi verdim testosteron henüz çıkmadı yarın çıkacak muhtemelen. Sonuçlarıma baktığımda E2 seviyesi yüksek gibi geldi bana.
      GÜNCEL KÜRÜM:
      Testosteron 400mg Boldenon 300mg Tren 200mg SORULARIM:
      Kullandığım boldenon çalışmıyor mu? Yoksa trenden kaynaklı yanıltıcı bir sonuç mu var? MARKALAR:
      Nessie - Boldenon Nessie - Trenbolone KAN TESTİM:

• Yazan: Moonbrk
      Merhaba arkadaşlar,
      Uzun süredir spor yapıyorum ama hep dağınık ve düzensiz oldu bunun içinde çok ara verdiğim zamanlar da oldu hiç ayna karşısında istediğim görüntüyü yakalayamadım gerek benim hatalarımdan olsun şuan bir süredir idman atmıyorum ve artık ayna karşısında kendimi de iyi görmek istiyorum hedefim bu yönde. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim sedanter bir bireyim yani yarışma hedefim falan yok çok ağır kürlere de girmek istemiyorum sağlığımızda koruyabilir miyim bir çok soru var kafam da.
      SORULARIM:
      Bir kür max ne kadar yapılabilir zaman olarak? Sonrasına pct yapmak zorunda mıyım? İlaç dozajı düşürmek mi gerekli süreç içinde? Kazanımlarım gidecek mi? Safe ve uzun vadeli bir kür yapabilir miyim ? Pct yapılınca eski sağlığımda olabilecek miyim?  Sabrınız ve tüm yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Ertouznuer225
      Selamlar herkese,
      Spor geçmişim var 2008'de başlamıştım fakat 2023'e kadar dikkat etmedim beslenmeme bir kilo verdim bir kilo aldım o zamana kadar. 2023'de kilo verdim ve 80 kilo'dan 63 kiloya kadar düşmüştüm. Şimdi ise 66-68 arası gidiyorum fakat yağ oranım kiloma göre biraz fazla maalesef. Yağı yakmak istiyorum. Antrenman sistemim mike mentzer tam olarak ama yani antrenman günleri karb ara günlerde ise protein yoğunlukta. Çalıştığım yer fabrika ortamı olduğundan sadece öğle yemeklerini orada yemek zorunda kalıyorum ve kendimce uyarlamaya çalışıyorum. Ara günler de yorgun olursam kardiyo yapmıyorum kendimi dinlendiriyorum eğer ki yorgun olmazsam kardiyo yapıyorum ve tek bir gün karın egzersizi yapıyorum. Bu zamana kadar hiç steroid vs almadım ve bilgim de yok. Sadece koruyuculardan biraz haberim var ve şu an ise  günler supplementler ile devam ediyorum. 
      Bazı wp gruplarına ve bir arkadaşıma sordum sarmsları steroidleri falan. Arkadaşım diyor ki sarms kullanma tehlikeli. Dedim bir instagram adresinden gördüm bayağı da iyi geri dönüşler falan var dedim. O da Vardır ama steroid daha yararlı buna göre dedi. Wp'dekilerden bir kaçı (Sarmslar temizdir doğru kullanıldığında çok sağlam verim alınır pek zararlı değil steroid kadar çok uzun süre kullanmaya gerek yok ama net olarak kırmızı etle çalışan bir türev eti sentezliyor en temiz, Kanser hücrelerini çoğalttığını okumuştum tam hatırlamıyorum, Sarms kullanan salaktır Başlangıç seviyesi biri Kullanmamalı Daha küre girmemiş biri Kullanmamalı, Peptid kullan steroid kullan sarms kullanma.) gibi şeyler söylendi.
      Bir yandan aile sorunu var  supplementlere bile karşılar fakat bir süre önce steroidlere açıldı konu. Ben dedim ki dozunu, beslenmeni her şeyini kusursuz yaparsan hiçbir şey olmaz dedim. İğne benim için biraz sıkıntılı olabilir atarlar çöpe direk  ondan korkuyorum bir yandan. Bir yandan yapay zekaya da sordum tabi ki ilk başta önermemişti fakat koruyucuları pctleri vs her şeyi kusursuz yapacağım falan diyince. Önerdiği şey şu oldu. Yohimbine HCl formu.
      Sizin önerebileceğiniz vs söyleyebileceğiniz şeyler var mı? 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.