Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

ahmetselami

41 yaşında 2 çocuk babası olarak ilk kürüme girme kararı aldım! primobolan+proviron ilk tercih için uygun mu?

Önerilen İletiler

ahmetselami    0

Merhabalar herkese,

Daha önce hiç Steroid türevi kullanmadım. Biraz kaslanmak istiyorum, düzenli hafif ağırlıklı çalışma yapıyorum.

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Boy: 1.80
  • Kilo: 77
  • Yağ: %19

BANA DAİR:

• Sağlıklı sayılır biriyim sadece kolesterol sınırda yüksek.
  • Total Testosteron seviyem 400 civarı
  • 2 çocuk var

SORULARIM:

1. Vücuda zarar vermeden primobolan + proviron Kullanılabilir mi?
  2. Etkileri ne olur?  

Forumda yeniyim. Bilgi almak için buradayım arkadaşlar yargılamayın lütfen hatam varsa. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Wassat26    71

Şimdiden hayırlı olsun. Testo olmadan kesinlikle küre girilmez. Çünkü dışardan anabolik geldiği an testisler testosteron üretimini durduruyor. Bu yüzden dışardan testo alman şart. Önce uzun ester bir testo seçebilirsin enanthate veya cypionat.

• Başlangıç için haftalık 250mg kullanabilirsin ben pazartesi 125mg + perşembe 125mg testo enanthate kullandım 21 hafta şimdi pct deyim.
  • İkincisi primobolanı nereden bulacaksın, iyi etkisi için haftalık minimum 400mg vurman gerekir, orijinalini bulmak çok zor bulursan da maliyetli.
  • Proviron dht bazlı mesterolon. Çok sağlam saç döker zayıfsa hiç girme. Ben bi denedim saçlar fena döküldü, oxandrolone'ye geçmiştim.
  • Sana tavsiyem başlangıç olarak haftalık 250mg testo enanthate, + yağ oranın çok yüksek haftalık 1mg retatritude olur.

Bu ikisi hedefine ulaşman için yeterli olur. Reta kolestrolü de düzeltiyor. Benim 3 aylık kan şekerimi %6 dan %5.5'e düşürdü. 202 olan LDL mi 95'e düşürdü. Grade1 olan karaciğer yağlanmamı yok etti. 20-25 hafta bu kürde kalırsan baya işine yarar. Bu süreçte Tam Kan (hct, hgb değerleri kritik) E2 değerlerini 5 haftada bir kontrol ederek ilerleyebilirsin. E2 çok yükselirse arimidex gibi aromotaz inhibitörlerini devreye sokabilirsin. ben 10. haftada E2 95 olduğu için arimidex başlamıştım ereksiyon yumuşamaya başlamıştı. pazartesi 0.5mg yarım tablet + perşembe 0.5mg yarım tablet kür sonuna kadar arimidexi bırakmadım ve E2 40'a sabitlendi o süreçte.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    185
gönderildi (düzenlendi)

Aslında hocam iyi anlatmış, benim sana tavsiyem abi primo çok pahalı ve sahtesi çok olan bir ilaç bence girme hem çok pahalı birazdaha fazla testo 375 alman yeterli olur haftada 3 vurum 0.5ml şeklinde. Bunun yanında illa primo olcak diyorsan 300 primo veya 300 masteron kullanman yeterli olur. Proviron kullanma ztn dht ağarlıklı bir kür olucak proviron sana ektra fayda sağlamaz.

tarihinde Rma tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ahmetselami    0

Hocam

250mg testo enanthate, +  1mg retatritude fikri hoşuma gitti. 8 hafta yapcam zaten duruma göre senede 8 hafta kullanabilirim. Bunların orjinalini nasıl buıluyoruz?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpxieg    19
ahmetselami, 12 dakika önce yazdı:

Hocam

250mg testo enanthate, +  1mg retatritude fikri hoşuma gitti. 8 hafta yapcam zaten duruma göre senede 8 hafta kullanabilirim. Bunların orjinalini nasıl buıluyoruz?

8 hafta testo kullanmak hormonlarınızı bozmaktan başka hiç bir işe yaramaz ve reta çok uzun süreler kullanılabilecek bir ilaç onu uzun süre kullanmanızda problem olmaz hedefinizi bilmiyorum pek ama

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ahmetselami    0

testoyu uzun süre kullanınca bırakınca ereksiyon kaybı yaşamak isstemiyorum. hedefim kilo sabit kalıp %14 yağ oranı 77 kg yim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hascey27    47
ahmetselami, Bir saat önce yazdı:

testoyu uzun süre kullanınca bırakınca ereksiyon kaybı yaşamak isstemiyorum. hedefim kilo sabit kalıp %14 yağ oranı 77 kg yim 

ereksiyon kaybı yaşamamak için ya trt doz yada pct yapmalısınız 8 hafta bencede az biraz daha uzatabilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wassat26    71

8 hafta çok az, döngünü kapatmaya değmez, kuvvet artışı dahil hiçbir etki görmezsin bırak aynayı. En az 20 hafta gitmen lazım sadece testo gireceksen. Ereksiyon kaybı kür içinde E2'ye bağlı bozulabiliyor. Dediğim gibi 5 haftada 1 E2 testi yaptır. 100 gibi değerler gelir ama seni etkilemezse arimidex başlama. Baktın ereksiyon gidiyo, libido azalıyo arimidex ile E2 yi kontrol altına almaya başlaman lazım.

Kür içindeki ereksiyon problemi haricinde kür sonrası en az 21 gün bekleme süren var ilaç kandan çıksın diye. İlaç kandan çıkmadan pct yapılmıyor. 21 gün/3hafta hiçbirşey yapmıyorsun sonra 4 hafta PCT ye başlıyorsun. Orada total testo ve E2 dip yaptığı için 7 haftalık bir cehennem süren olacak. Kuş hiç ötmeyebilir, hiç etkilenmeyedebilirsin bünye meselesi. Psikolojik olarak hiç kolay bir süreç değil çünkü pct ilaçlarından biri klomen e2 yi ve total testoyu beyne yokmuş gibi gösteriyor ayrıca dopamini beyin algılayamıyor. Biraz zombisin bu süreçte.

Onun dışında hgb ve hct yükselişi (tam kan değerlerinin içinde) bünyeye, demir depona (ferritin) ve b12 depona bağlı olarak çok yükselebiliyor. Hemoglobin 18 üstü değerlere hematokrit 55 üstü değerlere tırmanırsa 1 ünite kan bağışı yapman iyi olur. Yoksa kalp zorlanmaya başlıyor, tansiyon sorunları başlayabilir.

Reta girersen kolestrol problemin olmayacak. Reta girmez farklı anabolik koyarsan kolestrolün daha da bi bozulacak, onun için de diyet ve kardioya çok dikkat etmen lazım.

Onun dışında süreç boyunca kısır olacağını biliyorsundur umarım. Sperm üretimi durmuş olacak kürde.

Testo tek başına yağ oranını düşürmez, ya baba gibi diet yaparsın ya da retatritude gibi güçlü kilo verdiriciler ile yağ oranını düşürebilirsin.

Bu zorluklara katlanırım diyorsan kaliteli markalar ile açılışı yapabilirsin.

• Beğen 1
  • +1 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oppomer    30
Wassat26, 16.06.2026 - 15:36 yazdı:

8 hafta çok az, döngünü kapatmaya değmez, kuvvet artışı dahil hiçbir etki görmezsin bırak aynayı. En az 20 hafta gitmen lazım sadece testo gireceksen. Ereksiyon kaybı kür içinde E2'ye bağlı bozulabiliyor. Dediğim gibi 5 haftada 1 E2 testi yaptır. 100 gibi değerler gelir ama seni etkilemezse arimidex başlama. Baktın ereksiyon gidiyo, libido azalıyo arimidex ile E2 yi kontrol altına almaya başlaman lazım.

Kür içindeki ereksiyon problemi haricinde kür sonrası en az 21 gün bekleme süren var ilaç kandan çıksın diye. İlaç kandan çıkmadan pct yapılmıyor. 21 gün/3hafta hiçbirşey yapmıyorsun sonra 4 hafta PCT ye başlıyorsun. Orada total testo ve E2 dip yaptığı için 7 haftalık bir cehennem süren olacak. Kuş hiç ötmeyebilir, hiç etkilenmeyedebilirsin bünye meselesi. Psikolojik olarak hiç kolay bir süreç değil çünkü pct ilaçlarından biri klomen e2 yi ve total testoyu beyne yokmuş gibi gösteriyor ayrıca dopamini beyin algılayamıyor. Biraz zombisin bu süreçte.

Onun dışında hgb ve hct yükselişi (tam kan değerlerinin içinde) bünyeye, demir depona (ferritin) ve b12 depona bağlı olarak çok yükselebiliyor. Hemoglobin 18 üstü değerlere hematokrit 55 üstü değerlere tırmanırsa 1 ünite kan bağışı yapman iyi olur. Yoksa kalp zorlanmaya başlıyor, tansiyon sorunları başlayabilir.

Reta girersen kolestrol problemin olmayacak. Reta girmez farklı anabolik koyarsan kolestrolün daha da bi bozulacak, onun için de diyet ve kardioya çok dikkat etmen lazım.

Onun dışında süreç boyunca kısır olacağını biliyorsundur umarım. Sperm üretimi durmuş olacak kürde.

Testo tek başına yağ oranını düşürmez, ya baba gibi diet yaparsın ya da retatritude gibi güçlü kilo verdiriciler ile yağ oranını düşürebilirsin.

Bu zorluklara katlanırım diyorsan kaliteli markalar ile açılışı yapabilirsin.

hocam benim anlamadığım E2 artışı ile sıkıntılar yaşarsak mesela libido, ereksiyon örnek veriyorum hafta 1 tablet arimidex,  ama bunları yaşamazsak fakat gögüs ucunda batma, kaşınma olursa tamoksifen ile çözebiliyormuyuz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wassat26    71
gönderildi (düzenlendi)
oppomer, Bir saat önce yazdı:

hocam benim anlamadığım E2 artışı ile sıkıntılar yaşarsak mesela libido, ereksiyon örnek veriyorum hafta 1 tablet arimidex,  ama bunları yaşamazsak fakat gögüs ucunda batma, kaşınma olursa tamoksifen ile çözebiliyormuyuz

Tamoksifeni kür içinde MCT gibi sokma, o E2 her halükarda düşürülecek. Her senaryoda arimidex. Aromasin de olur ama onu yönetmen zor olur o atom bombası. Direk aromotaz enzimini yok ediyor. Arimidex sadece bloke ediyor. Aromasin E2'yi crash ederse toparlayamazsın.

E2yi her türlü düşür demiyorum. Belirti hissedersen. Çünkü E2 yüksekken de baya bir anabolik etkisi var.

Ama emin ol 20 tane yüksek E2 belirtisi varsa göğüs ucu ile ilgili olanları 20. sırada yaşarsın. Zart diye gerçekleşecek bir senaryo değil jinekomasti. Millet tri-tren giriyor adam 3 esterli treni tek kürde giriyor, öyle agresif kürlerde kork...

tarihinde Wassat26 tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: nogereru
      Öncelikle herkese merhabalar,
      İlk kürüme girmek istiyorum forumda 4-5 gündür diğer arkadaşların açtığı başlıkları okuyarak geçirdim. Only testo olarak mı girmem daha doğru olur yoksa yanında ekstra bir kaç ilaç daha mı kullanmam iyi olur bilemiyorum ve bu ilk kürün bana gerçekçi getirisi ne kadar olur alacağım risklere/yan etkilere değer mi emin olmadığım için size sorma gereği duyuyorum. Ve bu kadar erken yaşta küre girdikten sonra değerlerim normale döner mi merak ediyorum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 178 Kilo: 77 Yağ oranı: %16-%17  KAN TESTİ SONUÇLARIM:
      Estradiol (E2): Sonuç: 24.3 ng/L  Total Testosteron: Sonuç: 4.66 ug/L  Total T3 (Triiyodotironin): Sonuç: 1.32 ug/L Serbest T3 (FT3): Sonuç: 3.91 ng/L Total T4 (Tiroksin): Sonuç: 7.41 ug/dL Serbest T4 (FT4): Sonuç: 1.35 ng/dL  Kolesterol: Sonuç: 157 mg/dL Trigliserit: Sonuç: 71 mg/dL  ALT - SGPT: Sonuç: 16 U/L AST - SGOT: Sonuç: 18 U/L  Şimdiden tüm cevaplar için teşekkür ederim.
    • Yazan: RAav
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      20 yaşındayım sürekli spora yazılıyorum ama devam edemiyorum çok güçsüzüm ve hevesim hızlı kırılıyor 187 boyum 73 kilom yağ oranım 19 çok araştırdım ama araştırdıkça kafam dahada bulandı ne yapmalıyım ne kullanmalıyım? 🥺🙂‍↕️
    • Yazan: Darkkarus
      Merhaba, 
      30 yaşındayım ve Boyum 1.85 , 2014-2020 yılları arası başla bırak başla bırak şeklinde hep vücut geliştirmenin natural olarak içinde idim. Daha sonra 5 yıl hiç spora gidemedim. 2025-Mart itibariyle haftada 4-5 gün hiç aksatmadan , antrenmanlarımı yapıyorum. 
      2026 Mayıs başında 130 KG ile artık natural ve yağlı olmaktan sıkıldığım için , haftalık 300 mg testo pripionate (önce dvpd sonra zphc marka ile ) + 2,5 mg Retatrutide şeklinde hayatımın ilk kürüne başladım. 

Haziran ayında Reta ‘ ya ara verdim , temmuz boyunca 5 mg ile devam ettim . Bu süreçte 12 haftalık testo pripionate 300 mg haftalık dozumu da tamamladım . Gidişattan oldukça memnunum aslında (testesteron kısa esterin her enjeksiyonda yarattığı ödem - ağrının 3-4 gün sürmesi dışında) , güncel 117 kg a düştüm , kas hatlarım belirginleşti , sırtım büyüdü omuzlarım  büyüdü biraz şekle şemale girdik kısacası . 
      Danışman hocam dedi ki , şimdi hiç kesmeden 12 hafta daha haftalık 500 mg testo ile devam edelim , elimde son bi 20 lik kısa ester flakon var o bitince , enantathe a geçeriz dedi, Retatrutide içinse ağustos ta 7.5 mg a çıkıp tamamlayarak bırakma niyetindeyim .Ayrıca bu 2. 12 haftalık döngüde 4 hafta günde 3 tablet zphc oxandrolone (Anavar) kullanmayı planlıyorum. kan tahlilinde herhangi bir problem çıkmadı , her şey yolunda , ara vermeden 2. 12 haftaya girmek mantıklı mıdır , nasıl bir yol izlemeliyim , tecrübeli arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum , saygılar.
    • Yazan: wmindev
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Definasyona gireceğim hedefim %15 yağ oranına düşmek, acil kilo verme hedefim yok kas kaybı yaşamadan üstüne koyarak vermek istiyorum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yağ : %32 Kg : 110 Yaş: 25 Testosteron seviyem 300 geldi, tek testis olduğum için hiçbir doktor trt yapmak istemedi genel olarak enerji düşüklüğü yaşadığım için testosteron ile başlamak adına küre girdim ama tavsiyelerle aşağıdaki plan oluştu. KÜR PLANIM: 
      İran testosteron enanthate 250mg (125/125) Cinnatropin 3iu Hcg 1000 iu haftada 1 Zphc CYT3: 1 hafta yarım kapsül 2. hafta 1 kapsül 3. hafta 2 kapsül 4. hafta 1 kapsül 5. hafta yarım kapsül sonra bırakma pazartesi tirze 3mg perşembe reta 2mg SORULARIM:
      Ürünleriyle definasyon yapmayı düşünüyorum sizce fazla mı olur? İştah baskılaması için reta ile tirzeyi birlikte kullanıyorum daha verimli olduğunu düşündüm sizce nasıl? Bu küre ekleme yapmamı önerdiğiniz bir ürün var mı? Arkadaşım masteron ekle diyor hcg östrojeni arttırır diyor siz ne dersiniz? Testosteronu 32'lik iğne ile diz üstümden vuruyorum bir sorun yaşamadım devam etmeli miyim?
      Bir süredir diyetteyim ve kür öncesi 10 kilo kadar verdim aynı makro mikro hesaplaması yaptığım diyetime devam ediyorum.
      Konuya katılım gösteren, fikir ve düşüncelerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler. 

• Yazan: Loweherz
      Selamlar herkese, Hem işim gereği hem de bu sporu uzun yıllar boyunca yapmayı düşünüyorum beslenmem çok iyi antrenman ve uyku kalitemde aynı şekilde.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş:20 Boy:187 Kg:88 Yağ:14-17 Hiçbir sağlık sorunum yok testlerim gayet temiz. Aşırı büyüyüp 100+ olma hedefim yok hedefim ilk kürden maksimum kas kütlesi kazanını sağlamak formumu 93kg civarında %12 yağ oranında tutmak Burak hocanın Peptid Türkiye sitesinde kitapta bulunmayan her bilgisini okudum ilk kürümü 16 Hafta 500 mg  Test enantat yapmayı düşünüyordum ama vücudumun östrojene yatkın olduğunu biliyorum sizce 500 mg test yanına 250 mg masteronu bir katalizör gibi kullanmak mantıklı olur mu veya önerebileceğiniz başka ilaç kombinasyonu var mıdır ?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp