-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Retatrutide obezite karşıtı peptid! nedir? nasıl kullanılır?
Oluşturan:
Loving, in RETATRUTIDE
Önerilen İletiler
Önerildi
Retatrutide kullanmış ve durumu kendi üzerimde görmüş bir insan olarak, kilo verme noktasında gelecek vaad eden bir madde ve sentetik hormon türevidir.Dozaj ve kullanım şekli olarak, standart oluşturulmasını ancak maddenin faz 2 çalışması bittiğinde, ruhsat aldığında öğrenebiliriz...
Şifahen yabancı forumlarda ve platformlarda kullanıcıların paylaştığı kullanım şekli, haftalık 1-2 mg dozlarından başlayıp 5 mg doza kadar kullanım şeklinde...
Ben haftalık 2,5 mg olarak kullandım ve etkisini gayet net olarak gördüm.İştahı tamamen köreltiyor...Zorla yemek ve bir parça gıda ile doygunluk ortaya çıkarıyor.2-3 haftadan sonra az kalori alımına bağlı olarak bir miktar yorgunluk güçsüzlük hali oluyor.Fakat kafeinli çeşitli uyarıcılarla durumu aşmak zor değil...Antrenmanları aksatacak seviyede hiç olmadı...En bariz yan etki arada ortaya çıkan mide bulantısı ve aniden kalkışlarda tansiyon düşüklüğünden, baş dönmesi ve yıldız uçuşması görülüyor...Düşük kan şekerinin de bu tabloda etkisi var.Vucut enerji ihtiyacını yağlardan karşılamaya çalıştığı için hızlı bir şekilde devreye alamıyor tahminimce...Özellikle deat lift yaparken yada bacak gününde çok yaşıyordum...Vucudu ketojenik modda tutmak ve bu şekilde beslenmek enerji düşüklüğünün önüne geçecektir...
Protein alımı kas kaybı noktasında çok önemli...Yemek için iştah yoksa, hiç olmazsa protein tozu vb. kaynaklarla takviye etmek gerekli.Yoksa kaçınılmaz şekilde yağ su ile birlikte kaslarda da kayıp yaşanır...Bu aşamada kas kaybını engelleyecek sınırlayacak çeşitli takviye ve peptidlerden yararlanılabilir...Kür içinde kullanılıyorsa endişe etmeye gerek yok...
Bol su içmenin yanında, bağırsakları sulu ve şişkin tutacak lif içerikli suplementler ve bitkisel destekler kullanılırsa dışkılama sorunları min. düzeyde olur.Özellikle kabızlık yaşanmaz...İlk başladığımda hayatımda normalde ishal olmayan biriyken, durmak bilmeyen 2 gün süren ishaller yaşadım.Sorgulayıp düşündüğümde sadece kuru kayısı yedikten sonra gerçekleşti bu durum.Diyebilirsiniz ki kuru kayısı normaldir ishal yapar yada rahatlatır.Doğru fakat ben ne yersem yiyeyim ishal olmayan biriyim vu retatrutide kullanırken kuru kayısı durmayan ishal durumuna soktu beni.Çare olarak eczaneden ishal kesici hap alıp kullandım ve kesildi...
Bu hormonlar bağırsak hareketlerini de yakından kontrol ediyorlar onun için yediklerinize dikkat etmelisiniz...
Kilo kaybı olarak da hiç özen göstermedim, (etkisini anlayabilmek için ) günlük aldığım besinlerde değişiklik yapmadım ve extra bir şey eklemedim; 93 lerden 87 civarına 1-1,5 ay içinde düşürdü...Eğer bir süre sonra metabolizma düşük kalori alımından yavaşlarsa, öneri olmamakla birlikte, tiroidleri hızlandıracak uyaracak bir şeyler eklenmesi durgunlugun aşılmasını sağlar...
Değerli @Loving 'in de belirttiği gibi, uzun vadede ve kullanım sonucunda kalıcı yan etkiler veya başka sorunlar yaratır mı bilinmiyor.Bu konuda kesin bir bilgi yok...Hormonel hiç bir şeye oyuncak gözüyle bakılmaması gerektiğini bu forumdaki arkadaşlar yakından biliyor...Hormonun görevi veya işlevi önemli değil, ciddiyetle ve özenle kuralına göre, gerekiyorsa yardım alarak deneyim yaşanmalı...Aksi halde ciddi zararlar verebilir !!!
arafından önerildi
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: Posthuman
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Hedefim yağ oranımı azaltmak sert bir diyetteyim yeterince kalori açığım var kardiyoları da kusursuz bir şekilde yapmasam da elimden geldiğince yapıyorum. Bunlardan amacına hizmet edecek olanları kullanmak istiyorum. İçeriklerini okuduktan sonra Retatrutide kullanmaya karar verdim.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Boy: 1.85 Yaş: 27 Kg: 92 KULLANMAYI PLANLADIĞIM GRUPLAR:
Retatrutide Sermorelin Tirzepatide SORULARIM:
Hangi marka Retatrutide kullanmamı önerirsiniz? Retatrutide haftalık dozajlama detayları nasıl olmalı? Konuya katılım gösteren, tavsiye ve yorumlarda bulunan herkese şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Anabolikdoktor
Merhaba değerli dostlarım ve abilerim,
Tıp eğitimime başlamamla birlikte artan dikkat dağınıklığı şikâyetim nedeniyle bir psikiyatri uzmanı bana Concerta reçete etti. Şu anda 54 mg kullanıyorum. Concerta’nın merkezi sinir sisteminde dopamin ve norepinefrin düzeylerini artırarak iştahı baskıladığını biliyorum. İlacı genellikle sabah 07:00–08:00 civarında alıyorum. Yaklaşık saat 16:00’dan sonra etkisi belirgin şekilde azalıyor ve ardından yoğun bir iştah artışı yaşıyorum.
Şu anda definasyon sürecindeyim. Açıkçası ilacın iştah baskılayıcı etkisi süreci olumlu yönde etkiliyor diyebilirim. Kalori sayımını çok titiz yapamasam da günlük alımımı yaklaşık 2100–2500 kcal arasında tutmaya çalışıyorum. Geçmişte dönem dönem fitness geçmişim oldu. Şu anda haftada 5 gün ağırlık antrenmanı yapıyorum. Kardiyo çok yoğun değil. @metinav
Süreci hızlandırmak adına ürün/takviye kullanmayı düşünüyorum.
Fiziksel bilgilerim:
Yaş: 22 Boy: 183 cm Kilo: 95 kg Yağ oranı: %35 Aklımdaki sorular şunlar:
Reta kullanmayı düşünüyorum. Hâlihazırda iştah baskılayıcı etkisi olan Concerta kullanırken üzerine Reta eklemek mantıklı ve güvenli olur mu? Haziran sonuna kadar sürdürmek istediğim bu definasyon sürecini hangi ürünlerle desteklemek daha doğru olur? Orijinal ve güvenilir ürün temini konusunda nelere dikkat etmeliyim? Vakit ayırıp cevap veren herkese çok teşekkür ederim saygılarımla.
-
Yazan: Clanker
Merhabalar herkese,
Henüz bu işler hakkında pek bir bilgim yok 21 yaşındayım 2 yıldır düzenli spor yapıyorum beslenmeyi yeni toplayabildim 100-90 kilo civarları başlamıştım spora şuan 73-72 civarıyım ve definasyonumun 66. günündeyim formumu da bırakıcam yeterli olduğunu düşünmüyorum ve retatrutide kullanmak istiyorum. Sizce önce yağ oranımı düzgünce düşürüp kütle kazanmak istiyorum araştırdığım ve gördüğüm kadarı ile retatrutide bunun için bayağı bir etkiliymiş ne yapmalıyım bilmiyorum normalde yemek programıma sadık kalıyorum uyuyorum ama ara zamanlarda saçma şekil de bozuyorum diyeti istemeyerek tutamıyorum bazen kusup toplamaya çalışıyorum ama oda zor ve bi yere kadar ve saçma oluyor.
GÜNLÜK MAKROLARIM:
56 Yağ 200 Karb 184 Protein Yaklaşık 2060 Kalori Civarı GÜNCEL FORM:
-
Yazan: M.O.K
Selamlar herkese, forumu uzun süredir takip ediyordum ancak ilk defa login olup mesaj yazıyorum sanırım. Sizlerden bilgi almak ve belki birilerine yardımcı olmak adına açmak istedim. 35 yaşındayım. Geçmişte iki kez cycle deneyimim oldu ancak bunlar yıllar önceydi. Süreç başında %15 yağ oranı, 88.8 kiloydum. Bir kaç sene sonra yarı maraton ve hyrox yarışma hedefim olduğu için 10 haftalık bir retatrutide ve testosteron propionat (2 günde 1 50 mg) sürecine başladım kendimi istediğim forma yaklaştırıp uzun bir peptid stack ine başlamayı planlıyorum.
Aslında testosteron ekleme fikrim yoktu ancak biraz kendimi gaza getirdim. Çoğu peptid de günlük kullanım var ve nisan ortası 1 hafta iş seyahatinde olacağım. Sürece başlarken kilom 88.8 kg civarındaydı. 28 Ocak’ta 2 mg retatrutide ile başladım. 3 gün sonra 86.5 kg seviyelerine kadar düştüm. Bunun büyük kısmının su,ödem ve glikojen tabi, sürece başlayacağım için son dönemde beslenmeyi biraz abartmıştım. testosteron propionat'ın 3. dozundan sonra vücut tekrar su tuttu 0.5-0.6kg kadar.
Haftalık idman düzenim şu şekilde:
Pazartesi: Push Salı: Pull Çarşamba: Deadlift ve squat sonrasında olimpik bar hareketlerini içeren teknik antrenman Perşembe: Dinlenme, sabah mobility + core Cuma: Upper body Cumartesi: atletizm odaklı antrenman + 4 x 1km interval koşu Pazar: Dinlenme, sabah mobility + core İdman düzeni karmaşık duruyor farkındayım ancak ağırlık antrenmanı yaptığım günlerin tamamında (Hyrox günü hariç) idman sonunda yaklaşık 10 dakika row veya interval air bike, ardından 15 dakika incline walk ekliyorum. Haftanın çoğu gününde sporu sabah 07:00’de yapıyorum. Bazı günlerde ise antrenmanı öğlen saatlerine çekmem gerekiyor. Bu günlerin sabahında ağırlık idmanları öncesinde 40–50 dakika evde cycle yapıp kahvaltı yapıp idmana geçiyorum.
Beslenme tarafında şu an için günlük makrolarım şu aralıkta:
Protein alımımı 200–220 gram civarında almaya çalışacağım.
Yağ alımını, retatrutide ile sindirim problemi yaşamamak adına genellikle 40-50gram civarını geçmeyecek şekilde ayarlıyorum.
Karbonhidrat alımı ise güne ve idman yoğunluğuna göre değişiyor; yaklaşık 50–150 gram aralığında alabiliyorum, bunda da retatrutide iştah kestiği için daha fazla yiyemiyorum.
Öğün düzenim genel olarak şu şekilde:
Sabah
sabah idmanlarından önce kahve ve pre-workout kullanıyorum.
İdman sonrası genelde 3–4 yumurta beyazı ve 1 yumurta sarısı ile yaklaşık 60 gram rice cream kullanarak pancake yapıyorum. Alternatif olarak aynı yumurta miktarı ile omlet, rice cake, tatlı lor, muz, orman meyveleri ve whey protein ile shake hazırlıyorum.
Öğlen
Genellikle 50–60 gram pirinç, yaklaşık 100 gram sindirimi kolay sebze ve 200–220 gram tavuk tüketiyorum.
Ara öğün
1 ölçek whey + rice cake, quark + whey ile hazırlanan tatlı gibi proteini yüksek bir ara öğün yapıyorum.
Akşam
Salata ile birlikte 200 gram yağsız veya az yağlı kıyma ve 100–150 gram haşlanmış patates tüketiyorum.
Yağ alımını post-workout öğününde minimumda tutup, günün ilerleyen öğünlerinde 10–15 gramlık porsiyonlar halinde alıyorum.
KULLANDIĞIM TAKVİYELER:
Kullandığım vitaminler: D3, K2, Omega 3, milk thistle, multivitamin, ashwagandha, ZMA Kullandığım supplementler: creatine, citrulline malate, electrolyte, pre-workout Koruyucular: sürece ve hissiyata göre alacağım. Bu bilgileri de paylaşırım gerektiğimde Retatrutide'ı sabah 6:30 da yaptıktan 2-3 saat sonrası açlık hissi oldukça gitti. Aslında 1 mg ile başlanabileceğini biliyorum ancak şu ana kadar açlık baskılanması ve sindirim hızının yavaşlaması dışında rahatsız edici bir yan etki yaşamadım. Bu düzeni bir süre bu şekilde devam ettirmeyi planlıyorum. Son 4-5 hafta MOTS - C eklemeyi düşünüyorum sürecin gidişatına göre. Süreç ilerledikçe retatrutide ile birlikte haftalık gelişmeleri, artıları ve eksileri yine bu başlık altında paylaşırım. Sorusu olan olursa da tecrübe ettiğim ve araştırmalarım kadarıyla cevaplamak isterim.
Fazla uzun bir giriş mesajı oldu ancak detaylı şekilde anlatmak istedim düzenimi.
-
Yazan: zeri
Merhaba herkese, forumda retatrutide hakkında bir bilgi bulamadım. Yabancılarda bayağı revaçta şuan yağ yakımı adına. Var mıdır konuda bilgisi olan reta hakkında bilgilendirebilecek birisi? @metinav
Eğer reta threadı varsa da ben görmedi isem linklerseniz sevinirim.
-