Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Önerilen İletiler

Seco    10
Vassa, 10 dakika önce yazdı:

Retayı aç-tok veya sabah-akşam gibi kullanmamız gereken bir gereklilik var mıdır acaba? 

Yok günün istenilen saati kullanılabiliyor benim genel tavsiyem ya sabah uyanır uyanmaz yada gece yatmadan önce ama saat farketmiyor

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

RyokoHama    9
Vassa, 41 dakika önce yazdı:

Retayı aç-tok veya sabah-akşam gibi kullanmamız gereken bir gereklilik var mıdır acaba? 

Tok kullanın hocam aç karnına kullanınca yemeğe saldırıyordum. Güncel reta 30 mg 1 hafta önce aldım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mnefb    11
Vassa, 1 saat önce yazdı:

Ben açıkçası aç karnına vuruluyorum sabahtan. Fakat Reta yediğim gün yediklerime extra dikkat etmem gerekiyor. Öğün tozu yada kuru meyve yersem ishal etkisi yaratıyor. Forumlarda da reta vurulduğu günler yağlı yemeniz önerilmiyor.

Bende öğün tozu yada kuru meyve de biraz problem oldu.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seco    10

Hocalarım selam aktif 50 gündür reta kullanıyorum 20 kilo verdim 4 yıldır sporcuyum son 1 senedir kendimi salmıştım ve %28 29 yağ oranlarına çıkmıştım şimdi düşürmeye başladım ve definasyon planlamama igf 1 ve cjc+ipa kombinasyonu eklemeye düşünüyorum 

ipa suanda tekli olarak kullanıyorum igf 1 ve cjc hakkında ne düşünüyorsunuz bu kadar fazla şey vücuda yük olurmu elimden geldiğince fazla yağ yakmak ve bu süreçte kaslarimin eskisi gibi gözükmesini istiyorum

uzun süreli karsilayabilcek bütçem mevcut

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mnefb    11

bence eklenebilecek peptidler esas amaç yağ kaybetmekse @Seco

• -mots-c
  • -tesamorelin

Ayrıca bu kadar kilo vermek çatlaklara neden olabilir. GHK-cu kullanılabilir bol kolajenli besin tüketilebilir.

Sporada devam ediyorsanız vücudun toparlanması için bpc-157 ve tb500 kullanılabilir

Ben aktif oalrak bunları kullanıyorum ipa-cjc dün bitti belli süre ara vereceğim ayrıca extra SS-31de kullanmaktayım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seco    10
mnefb, 1 saat önce yazdı:

bence eklenebilecek peptidler esas amaç yağ kaybetmekse @Seco

• -mots-c
  • -tesamorelin

Ayrıca bu kadar kilo vermek çatlaklara neden olabilir. GHK-cu kullanılabilir bol kolajenli besin tüketilebilir.

Sporada devam ediyorsanız vücudun toparlanması için bpc-157 ve tb500 kullanılabilir

Ben aktif oalrak bunları kullanıyorum ipa-cjc dün bitti belli süre ara vereceğim ayrıca extra SS-31de kullanmaktayım

Aslında amaç yağ kaybederken kas eklemek veya kas oranını düşürmemek formu korumak birde mots c kullandım 0 etki gördüm 1 ay boyunca tesa da tedarikçim de mevcut değil ondan dolayı igf1 ve İPA+cjc eklemeyi düşündüm 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mnefb    11
kinittifak, 30 dakika önce yazdı:

Beyler tesayı ne kadar kullanılmalı sizce ? günlük 1mg mı ne kadar süre kullanılmalı.

2-3 ay kullanılıyor. Ben araştırdıklarımda en iyi 12 hafta kullanmak olduğnu gördüm. Bende günde 1mg kullanıyorum ama imkan varsa 2mg öneriliyor dozaj.

Ben 1mg kullanıyorum ama imkan olsa 2mg kullanırım. Şuan 5gün 2gün ara şeklinde gidiyorum.

Dün 20mg 4.000tl fiyat aldım çok uygun esasında ama emin olamadım buradaki bir başlıkta o sitedeki ürünler hakkında ağırlıklı kötü yorum vardı emin olamadım.

DVP aldım şuan şansa 3 flakon çin bulmuştum onları kullanıyorum gayet etkili umarım bir daha bulurum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kinittifak    48
mnefb, 4 dakika önce yazdı:

2-3 ay kullanılıyor. Ben araştırdıklarımda en iyi 12 hafta kullanmak olduğnu gördüm. Bende günde 1mg kullanıyorum ama imkan varsa 2mg öneriliyor dozaj.

Ben 1mg kullanıyorum ama imkan olsa 2mg kullanırım. Şuan 5gün 2gün ara şeklinde gidiyorum.

Dün 20mg 4.000tl fiyat aldım çok uygun esasında ama emin olamadım buradaki bir başlıkta o sitedeki ürünler hakkında ağırlıklı kötü yorum vardı emin olamadım.

DVP aldım şuan şansa 3 flakon çin bulmuştum onları kullanıyorum gayet etkili umarım bir daha bulurum.

Çin 10mg'a 45$ isteniyor da 12 hafta uzun süreçmiş ilerde başlarım sanırım

tarihinde kinittifak tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mnefb    11
kinittifak, 7 dakika önce yazdı:

Çin 10mg'a 45$ isteniyor da 12 hafta uzun süreçmiş ilerde başlarım sanırım

Ben bulsam gerçekten depolarım. Dvp ninkine 4.600tl verdim. Gerçekten faydasını hissettim ürünün. Bu arada ilk 2 haftada etki gösteriyor 3-4. haftada viseral yağlarda etkisi baya artıyormuş. Bende uykumu biraz toparladı , toparlanma hızıma iyi geldi. Kilo düşme hızım arttı.

Bakalım bende tekrardan bulabilecekmiyim. Favori peptidlerimden biri oldu çin Tesası sanki DVP den daha etkili gibi aradaki farkı enjeksiyon bölgesinde ısı artışı oluyor birde.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kinittifak    48
mnefb, Şimdi yazdı:

Ben bulsam gerçekten depolarım. Dvp ninkine 4.600tl verdim. Gerçekten faydasını hissettim ürünün. Bu arada ilk 2 haftada etki gösteriyor 3-4. haftada viseral yağlarda etkisi baya artıyormuş. Bende uykumu biraz toparladı , toparlanma hızıma iyi geldi. Kilo düşme hızım arttı.

Bakalım bende tekrardan bulabilecekmiyim. Favori peptidlerimden biri oldu çin Tesası sanki DVP den daha etkili gibi aradaki farkı enjeksiyon bölgesinde ısı artışı oluyor birde.

Aktif reta ve ghkcu kullanıyorum günlük iğne olayı rahatsız ediyor o yüzden başlamıyorum aslında tb500 ve bpc157 denicem ama oda günlük olunca hepsi çekiniyorum klow gelecekmiş onu denemek istiyorum 4'li mix olduğu için reta+klow+tesa denemesi yaparım olmadı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mnefb    11

tb500 haftada 3kere vuruluyorum. Bpc15 sakat olduğum bölgeye günlük vuruyorum fakat hala sakatlığımı geçirmedi sene başı grimlabsınki 10mg kullanınca etkisini göstermiş 20mg bittiğinde(4 flakon) Hiç birşey kalmamıştı.

şimdi çin bpc157 pek etki etmedi gibi 15mg falan kullandım bakalım. Sakatlık geçerse bende klow kullanmak isterim. Glow kullandım zphcnin memnundum ama sakatlıkta birazdaha yüksek bpc157 gerekiyor glowun içindekine göre.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seco    10
Seco, 19 saat önce yazdı:

Hocalarım selam aktif 50 gündür reta kullanıyorum 20 kilo verdim 4 yıldır sporcuyum son 1 senedir kendimi salmıştım ve %28 29 yağ oranlarına çıkmıştım şimdi düşürmeye başladım ve definasyon planlamama igf 1 ve cjc+ipa kombinasyonu eklemeye düşünüyorum 

ipa suanda tekli olarak kullanıyorum igf 1 ve cjc hakkında ne düşünüyorsunuz bu kadar fazla şey vücuda yük olurmu elimden geldiğince fazla yağ yakmak ve bu süreçte kaslarimin eskisi gibi gözükmesini istiyorum

uzun süreli karsilayabilcek bütçem mevcut

Merhaba bu konu hakkındada fikirlerinizi söylerseniz çok sevinirim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Hasan41    1

retaya ek olarak cjc+ipa ekledim zpch wellness mix olarak ilk flakonum bitti 2. de farklı bir bac kullandım ilaç böyle oldu saat geç olduğundan danışıcak kimsem de yok en iyisi sizlere sormak. İçine hızlı enjekte etmedim şırınganın arkasından tutarak çok yavaş enjekte ettim avucumda döndürdüm 40 50 saniye bir şey olmadı kesinlikle flakonu sallamadım çarkalamadım alıp dolaba attım düzelmezse çöpe atıyorum dimi.

WhatsApp Image 2026-09-15 at 12.10.35 AM.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kinittifak    48
Hasan41, 5 saat önce yazdı:

retaya ek olarak cjc+ipa ekledim zpch wellness mix olarak ilk flakonum bitti 2. de farklı bir bac kullandım ilaç böyle oldu saat geç olduğundan danışıcak kimsem de yok en iyisi sizlere sormak. İçine hızlı enjekte etmedim şırınganın arkasından tutarak çok yavaş enjekte ettim avucumda döndürdüm 40 50 saniye bir şey olmadı kesinlikle flakonu sallamadım çarkalamadım alıp dolaba attım düzelmezse çöpe atıyorum dimi.

WhatsApp Image 2026-09-15 at 12.10.35 AM.jpeg

Jelleşme varsa bozulmuştur genelde jelleşme olayına çözdürme bac suyundaki ph değerinin dengesizliğinden olduğu yazıyordu redditte

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Hasan41    1
kinittifak, 2 saat önce yazdı:

Jelleşme varsa bozulmuştur genelde jelleşme olayına çözdürme bac suyundaki ph değerinin dengesizliğinden olduğu yazıyordu redditte

ilk kez yaşıyorum bu olayı.Reddite jell gibi olan hgh frag vs. görmüştüm benimki  tam öyle değil daha çok tortu olmuş bildiğiniz. Resimleri sabah çektim dibine de baya yapışmış 2. resimde sağ üste doğru az bac daha ekledim eğer çözülme vs olmuyorsa atıyorum sağlık olsun ne diyim bir daha farklı bir bac kullanmam ders oldu buda bana.

WhatsApp Image 2026-09-15 at 8.15.58 AM.jpeg

WhatsApp Image 2026-09-15 at 8.28.27 AM.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Loving
      Retatrutide - Noxy lab (10mg) - Bilgi almak için tıkla!
    • Yazan: Wassat26
      Merhaba,
      Yağ yakım amacıyla haftalık 2mg reta kullanıyorum. 78kg den 10 haftada 74kg ye düştüm ama kiloyu 74te tutmakta zorlanıyorum. Vücudum iyice flatlaştı.Yüksek karbonhidrat beslenmeme rağmen kasları dolduramıyorum.
      Maltodekstrin takviye alsak bu sürece destek olur mu? Ekstra enerji ekstra kalori açısından kullanılması nasıl olur size?
    • Yazan: Trextoron
      Selam arkadaşlar, nasılsınız?
      Anabolik steroid kürüne girmeyi düşünmüyorum artık bu yüzden peptitlere yöneldim sizden de tavsiye almak istiyorum retatrutide ve tesamorelin kürü nasıl olur ne yapmalıyım ne eklemeliyim yorumunuz var mıdır?
    • Yazan: aelmas
      Herkese merhaba!
      35 yaşında haftada 3 gün fullbody antrenmanı yapan genelde oturarak çalışan günlük 10k adımı tamamlayan bir bireyim. uzun süredir ağırlık antrenmanı yapıyorum çalışma felsefesi olarak Mike Mentzer tarzı HITT Antrenman Sistemini tercih ediyorum. bu güne kadar hep doğal ilerledim kendime yapacağım özeleştiri beslenme konusuna yeterince dikkat edememem oldu her zaman. son donemde retanın gündeme gelmesi ile bel bölgemde bir türlü kurtulamadığım yağlardan kurtulma fıkrı kafamda belirdi. suan yağ oranım %22 sevıyelerınde bunu 15-18 bandına çekebilirsem yaz ıcın idealime ulaşırım diye ümit ediyorum. daha önce tecrübe etmiş bu yollardan geçmiş kardeş ve abilerimin tavsiyesine açığım herkese iyi forumlar.
      VÜCÜT ÖLÇÜLERİ
      boy 1.78 kilo 86 Omuz 124 Göğüs 105 Sağ kol 35 Sol kol 35 Göbek 100 Kalça 106 GÜNCEL FORM:

• Yazan: burbas26
      Selamlar herkse,
      Şans eseri nette karşıma çıkan linkte gene tamamen şans eseri tanıştığım Burak hoca ile planlayarak başladığımız ve 1. ayağını tamamladığımız 8 haftalık süreç ile ilgili detayları paylaşmak istedim. En sonda söylenecek detayı ilk başta söyleyeyim kullandığım ilaçlardan HİÇBİR YAN ETKİ VE RAHATSIZLIK YAŞAMADIM!
      Spor geçmişim mevcut lakin ilerleyen yaş (50 ye merdiven ) ve yaşanan tendon kopma (rüptür) problemi ve takibindeki açık ameliyat süreci ve zorlu iyileşme periyodu sonrası bırakmak zorunda kaldığım spor ve 2 yıl süren kısır döngü sonucu 123 kilo ile tekrar başlangıç.
      Kullanılan ürünler ve Markası : (8 Hafta)
      Noxy Lab - Retatrutide Noxy Lab GW501516 & SR 9009 (mix) Yohimbine Sürecin görsel ve rakamsal değerlerine geçmeden önce haftanın 5-6 günü güç ve kondisyondan oluşan 2 aşamalı ortalama dinlenmeler ile 1 saat süren antreman programı uyguladım.
      Bulgular:
      Yoğun spor esnasında iştah kontrolünde zorlandım Kilo kaybı esnasında güç kaybı çok yaşamadım Retatrutide ilk 2 gün halsizlik yaptı ardından vücut alıştı             11 Mart        8 Nisan-       8 mayıs
      Göğüs   115               112              110 Boyun    41                38                37 Kalça    122               115              113 Bel       110               103              102 Üst bac. 63                 61              60 Kol        40                 37              37 Kilo      123                115             106 Planlanan küre tamamen uydum , günlük 100 gr proteini korumaya çalıştım , karb oldukça düşürdüm muz ve zaman zaman basmati ve badem ile destekledim. Düzenli multivitamin ve balıkyağı almaya devam ettim, magnezyum ve melatonin ile destekledim, reta 1. ay itibari ile uyku ve karb düzenini zaten kendi sağladı. Planlanan  kilo 85 civarları önümüzdeki süreç planlaması Burak Hocada , gelişmeler oldukça bu konu üzerinden güncellerim.
      Burak Hoca'ya bu kolay ve hızlı süreç için teşekkür ederim. En önemli kısım ! aradığım ve onu daralttığım her zaman olabildiğince sakinliğini koruyarak destek olmaya çalıştı sonsuz TEŞEKKÜRLER.
      ÖNCESİ VE SONRASI:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp