-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Retatrutide obezite karşıtı peptid! nedir? nasıl kullanılır?
Oluşturan:
Loving, in RETATRUTIDE
Önerilen İletiler
Önerildi
Retatrutide kullanmış ve durumu kendi üzerimde görmüş bir insan olarak, kilo verme noktasında gelecek vaad eden bir madde ve sentetik hormon türevidir.Dozaj ve kullanım şekli olarak, standart oluşturulmasını ancak maddenin faz 2 çalışması bittiğinde, ruhsat aldığında öğrenebiliriz...
Şifahen yabancı forumlarda ve platformlarda kullanıcıların paylaştığı kullanım şekli, haftalık 1-2 mg dozlarından başlayıp 5 mg doza kadar kullanım şeklinde...
Ben haftalık 2,5 mg olarak kullandım ve etkisini gayet net olarak gördüm.İştahı tamamen köreltiyor...Zorla yemek ve bir parça gıda ile doygunluk ortaya çıkarıyor.2-3 haftadan sonra az kalori alımına bağlı olarak bir miktar yorgunluk güçsüzlük hali oluyor.Fakat kafeinli çeşitli uyarıcılarla durumu aşmak zor değil...Antrenmanları aksatacak seviyede hiç olmadı...En bariz yan etki arada ortaya çıkan mide bulantısı ve aniden kalkışlarda tansiyon düşüklüğünden, baş dönmesi ve yıldız uçuşması görülüyor...Düşük kan şekerinin de bu tabloda etkisi var.Vucut enerji ihtiyacını yağlardan karşılamaya çalıştığı için hızlı bir şekilde devreye alamıyor tahminimce...Özellikle deat lift yaparken yada bacak gününde çok yaşıyordum...Vucudu ketojenik modda tutmak ve bu şekilde beslenmek enerji düşüklüğünün önüne geçecektir...
Protein alımı kas kaybı noktasında çok önemli...Yemek için iştah yoksa, hiç olmazsa protein tozu vb. kaynaklarla takviye etmek gerekli.Yoksa kaçınılmaz şekilde yağ su ile birlikte kaslarda da kayıp yaşanır...Bu aşamada kas kaybını engelleyecek sınırlayacak çeşitli takviye ve peptidlerden yararlanılabilir...Kür içinde kullanılıyorsa endişe etmeye gerek yok...
Bol su içmenin yanında, bağırsakları sulu ve şişkin tutacak lif içerikli suplementler ve bitkisel destekler kullanılırsa dışkılama sorunları min. düzeyde olur.Özellikle kabızlık yaşanmaz...İlk başladığımda hayatımda normalde ishal olmayan biriyken, durmak bilmeyen 2 gün süren ishaller yaşadım.Sorgulayıp düşündüğümde sadece kuru kayısı yedikten sonra gerçekleşti bu durum.Diyebilirsiniz ki kuru kayısı normaldir ishal yapar yada rahatlatır.Doğru fakat ben ne yersem yiyeyim ishal olmayan biriyim vu retatrutide kullanırken kuru kayısı durmayan ishal durumuna soktu beni.Çare olarak eczaneden ishal kesici hap alıp kullandım ve kesildi...
Bu hormonlar bağırsak hareketlerini de yakından kontrol ediyorlar onun için yediklerinize dikkat etmelisiniz...
Kilo kaybı olarak da hiç özen göstermedim, (etkisini anlayabilmek için ) günlük aldığım besinlerde değişiklik yapmadım ve extra bir şey eklemedim; 93 lerden 87 civarına 1-1,5 ay içinde düşürdü...Eğer bir süre sonra metabolizma düşük kalori alımından yavaşlarsa, öneri olmamakla birlikte, tiroidleri hızlandıracak uyaracak bir şeyler eklenmesi durgunlugun aşılmasını sağlar...
Değerli @Loving 'in de belirttiği gibi, uzun vadede ve kullanım sonucunda kalıcı yan etkiler veya başka sorunlar yaratır mı bilinmiyor.Bu konuda kesin bir bilgi yok...Hormonel hiç bir şeye oyuncak gözüyle bakılmaması gerektiğini bu forumdaki arkadaşlar yakından biliyor...Hormonun görevi veya işlevi önemli değil, ciddiyetle ve özenle kuralına göre, gerekiyorsa yardım alarak deneyim yaşanmalı...Aksi halde ciddi zararlar verebilir !!!
arafından önerildi
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: aelmas
herkese merhaba ! 35 yaşında haftada 3 gün fullbody antremanı yapan genelde oturarak çalışan günlük 10k adımı tamamlayan bir bireyim. uzun süredir agırlık antremanı yapıyorum çalışma felsefesi olarak Mike Mentzer tarzı HITT Antreman Sistemini tercih ediyorum. bu güne kadar hep doğal ilerledim kendime yapacağım özeleştiri beslenme konusuna yeterınce dıkkat edememem oldu herzaman. son donemde retanın gündeme gelmesi ile bel bölgemde bir türlü kurtulamadığım yağlardan kurtulma fıkrı kafamda belırdı. suan yağ oranım %22 sevıyelerınde bunu 15-18 bandına cekebılırsem yaz ıcın idealime ulaşırım dıye ümit ediyorum. daha önce tecrube etmiş bu yollardan geçmiş kardeş ve abilerimin tavsiyesine açığım herkese iyi forumlar.
VÜCÜT ÖLÇÜLERİ
boy 1.78
kilo 86
Omuz 124
Göğüs 105
Sağ kol 35
Sol kol 35
Göbek 100
Kalça 106
-
Yazan: SEVVAL
Hocalarım ben 26 yaşında masa başı işte çalışan haftada 3 gün spora gitmeye çalışan bi kadınım. Boyum 1.61 ve kilom da 105. Çocukken de hep kiloluydum üniversiteden önce 30 kg verip ideal kiloma ulaşmıştım ama üniversite korono bv derken iyice aldım sonra da hayatıma biri girdi ve mutlu ilişkimiz bana iyice kilo aldırdı şuan nişan ve düğün sürecine girmek üzereyiz ve kilo vermem lazım. İnsülin direncim var iğneye başlamayı düşünüyorum. Retatrutide kullanları gördüm araştırdım bu siteden fakat benim hayatım işim dolayısıyla çok aktif değil nasıl ilerlemeliyim sporumda neye önem vermeliyim bilmiyorum. Bu arada -30kg verdiğim zamanlarda iyi antrenman attığım için vücudumda kas oranım yüksek.
Desteklerinizi rica ediyorum.
-
Yazan: akcaoglu
Herkese merhabalar, tecrübeli üyelerin fikirlerine ve yönlendirmelerine ihtiyacım olan bir süreçteyim. Kısaca geçmişimden, başarısız olan ilk peptit deneyimimden ve güncel durumumdan bahsedip değerli tavsiyelerinizi almak istiyorum.
Spor Geçmişim ve Kilo Alım Süreci Yaklaşık 3 sene öncesine kadar her gün aktif olarak spor yapan ve powerlifting ile uğraşan biriydim. Ağırlıklarım sürekli artıyordu, 2 yıl boyunca durmadan çok verimli idmanlar çıkardım. O dönem genelde 110-120 kg bandındaydım. Ancak iş gereği evden çalışmaya başlamamla birlikte sporu tamamen bıraktım. 3 yıllık hareketsizlik sonucunda 155 kg'a kadar çıktım ve kas kütlemin altına inanılmaz bir yağ tabakası eklendi.
Mounjaro Deneyimim Geçtiğimiz aylarda Mounjaro kullanmaya karar verdim. İştahımı ve açlık ataklarımı gerçekten muazzam kesti. Günde maksimum 2 öğün yiyordum, genelde 1 öğün bile fazlasıyla yetiyordu ve zerre açlık hissetmiyordum. İlk ay 2.5 mg ile başladım, ikinci ay 5 mg'a yükselttim. Fakat bu süreçte iki büyük sorun yaşadım:
Spora gitmedim. Hiçbir şey yemememe rağmen tartıda bir türlü kilo veremedim. İlaç bittikten sonra yenisini alamadım çünkü fiyatlar çok yüksekti (5 mg'ı eczaneden yaklaşık 14.000 TL'ye almıştım). Güncel Durumum İlacı bıraktıktan sonra tekrar spora yazıldım ancak 3 sene önceki istikrarım henüz yok, haftada 3-4 gün gidebiliyorum. Beslenme tarafında ise güncel kilom (155 kg) için kalori ihtiyacım çok yüksek çıkmasına rağmen ben günlük 2000 kalori bandında kalıyorum. Makro dağılımımda proteini çok yüksek tutuyorum; günde ortalama 250 gr - 300 gr arası protein alıyorum. Buna rağmen 1.5 hafta geçmesine rağmen yine kilo veremedim. Düz taban olduğum ve kilom çok yüksek olduğu için kardiyo beni inanılmaz zorluyor, bu yüzden yapmıyorum. Sadece ağırlık idmanlarını (eski altyapımın da etkisiyle) hakkını vererek yapıyorum. Şimdi ise Retatrutide kullanmayı planlıyorum. Bu ilacı kullanırken eskisinin aksine kesinlikle sporla desteklemem gerektiğinin bilincindeyim. @M.O.K @m41a4 @berkay16 @scythe @Ruthless @Wassat26 @RyokoHama
Siz değerli üyelere sorularım şunlar:
Beslenme: Bu kadar yüksek protein alıp 2000 kaloride kalmama rağmen neden kilo verememiş olabilirim? Retatrutide kullanırken beslenme ve makro planlamamı (özellikle protein/karbonhidrat/yağ dağılımı) nasıl yapmalıyım? Antrenman: Kardiyo yapamayan, ağır kilolu ve eski bir powerlifter olarak bu süreçte nasıl bir antrenman sistemi izlemeliyim? (Ağırlık antrenmanlarının şiddeti, set-tekrar aralıkları vb.) Peptit Kullanımı: Retatrutide sürecinde nelere dikkat etmeliyim? Dozajlama ve spor adaptasyonu konusunda tavsiyeleriniz nelerdir? Şimdiden vakit ayırıp cevap yazan herkese teşekkür ederim.
-
Yazan: teresey
Merhaba herkese,
Bir süredir forumu takip ediyordum ama bu ilk konum olucak. Öncelikle biraz kendimden bahsedip yaşadığım problemlerden ve retatrutide hakkında sizden bilgi almak istiyorum. Yaşım 21 boyum 175 cm kilom 95. Yaklaşık 2 ay öncesi kadar ereksiyon problemi, düşük libido(hatta sıfır) ve meni sayısında çok çok azalma farketmemle hayat düzenimi değiştirmeye ağırlık kaldırmaya , kardiyo yapmaya ve düzenli bir diyete geçmeye karar verdim. 1 aydır kadar düzenli şekilde haftada 4 gün ağırlık kaldırıyorum ve ilk başladığım zamanlar 102-103 kilo falandım . 1 hafta önceside retatrutide kullanmaya karar verdim ve güvendiğim bir siteden sipariş verdim ürün zphc marka ve kendi sitesinden( zphc com) teyit ettim ürün orjinal. Geçen perşembe 1.2 mg il k dozu vurdum ama herhangi bir iştah baskılanması veya nabız artışı hissetmedim.
SORULARIM:
Bu gün (pazartesi) 1.2 mg daha vurayım mı yoksa önümüzdeki perşembeyi bekleyip 2.4 mg mi vurayım? Kan değerlerime göre kullanmam veya yapmam gereken birşey var mı? KULLANDIĞIM TAKVİYELER:
Kullandığım vitaminler: D3K2 , magnezyum , çinko , omega3 , tongkat ali , ashwagandha ve gerektiğinde melatonin Kullandığım supplementler: creatine ve bazı günler spordan önce yarım ölçek pre workout KAN TESTLERİM:
Cevap verecek olanlar için teşekkür ederim, umarım boş konuşmamışımdır.
-
Yazan: scythe
İyi forumlar herkse,
Bu başlık altında Retatrutide deneyimlerimi paylaşacağım sizlerle.
Normalde asla uyuyamam retatrutide kullandıktan 4-5 saat sonra uyku bastırmaya ve ufaktan hazımsızlık başladı tek öğün ızgara tavuk ve bol yeşillik tükettim deneyimi olup bilgisi olanlar var mı?
Güncelleme: hazımsızlık geçti ancak akşam 10 civarlarında ikinci öğünü kaloriyi tamamlamak için biraz fazla yedim ve bir saat sonrasında mide bulantısı, şişkinlik başladı forumlarda nedenini araştırırken retanın sindirimi yavaşlattığı için öğünleri bölerek yemem gerektiğini yazanları gördüğüm gibi istifra ettim şu anlık bir sorun kalmadı gibi gözüküyor yaşadığım yan etkileri yazayım
bulantı ishal aşırı şişkinlik tende güneş yanığı uykusuzluk Araştırdığım kadarıyla bu yan etkiler neredeyse herkeste görülüyormuş rahatsız eden tek konu mide ağrısı bunu da tek öğünde fazla kaloriye bağlıyorum yarın öğünleri bölüp deneyeceğim ayrıca kullandıktan 3-4 saat sonra bastıran uyku yerini aşırı uykusuzluğa bıraktı magnezyum takviyesi ile bununda hallolacağını okudum güncelleme yaparım. Bugün magnezyum çinko takviyemi sabah saatlerinde aldım öğünleri bölmeye fırsatım olmadı 1000 kalori ile gayet tok hissediyorum protein pankek yapmıştım çokta severim ama hiç yiyemiyorum elim gitmek istemiyor
Öğünlerim:
3 Adet yumurta 300gr Haşlanmış tavuk göğüs 5 Yemek kaşığı yoğurt 170-200gr makarna Ufak tefek baharatlarla 1100 1150 kalori civarı yapıyor hiçbir yan etki yaşamadım ancak sabah yumurtanın ardından yulaf yiyemediğim için antrenmanda biraz sorun yaşadım ama genel olarak enerjiktim, normalden fazla terledim ileride tartıdaki farkı paylaşacağım kalorimi en azından 1800e tamamlamaya çalışacağım gece.
-