Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Önerilen İletiler

hascey27    47
Ardw3pl11, 2 saat önce yazdı:

8 mg retamı? Benim bildiğim 12 mg var acaba benim bir yanlışımmı var yoksa ürün sahte olabilirmi

yok arkadaş tek seferde 6 mg vurmayı diyor galiba

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

zoszos    4
hascey27, Şimdi yazdı:

tek seferde 6 mg O.o

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ardw3pl11    4
e_eko, 6 dakika önce yazdı:

5x8 mg’ lık flakon şeklinde var. Toplam 40 mg

Doğrudur hocam kutuyla aldıysanız benim bahsettiğim tek flakon 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
e_eko    1
hascey27, 49 dakika önce yazdı:

7,5 mg Tirzepatideden retaya geçecek olan arkadaşa dedim. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    105
hascey27, 5 saat önce yazdı:

250 mcg çok düşük en azından 500 mcg ile başla 

10 mg 2 ml ile çözdüysen 1 ml lik iğne ile vurcaksan 250 mcg için 5, 500 mcg için 10 na kadar çekmen gerekiyor

1ml iğne ile vuracağım.

10a kadar çekeceğim. başlangıç dozu. Diğer hafta 20 ye kadar çekerim 1000mcg için öbür hafta da 30a çıkarırım 1500 mcg şeklinde ilerlerim.

desteğiniz için çok teşekkürler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
retaMan89    0

Arkadaslar selamlar, reta icin suan en iyi batch temizlik ve orjinallik olarak hangi marka kullananlar acaba? Zphc ulasilabilir gozukuyor ancak orjinal peptide scienses kullanan var mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ruthless    105
retaMan89, Bir saat önce yazdı:

Arkadaslar selamlar, reta icin suan en iyi batch temizlik ve orjinallik olarak hangi marka kullananlar acaba? Zphc ulasilabilir gozukuyor ancak orjinal peptide scienses kullanan var mi?

Noxy'den memnunum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
atason    8
metinav, 20.01.2026 - 20:53 yazdı:

Retatrutide kullanmış ve durumu kendi üzerimde görmüş bir insan olarak, kilo verme noktasında gelecek vaad eden bir madde ve sentetik hormon türevidir.Dozaj ve kullanım şekli olarak, standart oluşturulmasını ancak maddenin faz 2 çalışması bittiğinde, ruhsat aldığında öğrenebiliriz... Şifahen yabancı forumlarda ve platformlarda kullanıcıların paylaştığı kullanım şekli, haftalık 1-2 mg dozlarından başlayıp 5 mg doza kadar kullanım şeklinde...

merhaba hocam bilgilendirme için teşekkürler. birkaç sorum vardı size. çoğu yan etki bende olmadı bir problem yaşamadım. günlük aldığınız besinlerde değişiklik yapmadan 6 kilo vermişsiniz . günlük aldığınız besinler nedir? kalori cinsinden veya makro değerinden öğrenebilir miyim? yani merak ettiğim fazla yemenize rağmen mi, kalori açığıyla mı? ben günlük 150gram protein alıyorum protein tozu desteğiyle yoksa yemem mümkün değil gibi. haftada 3 gün de ağırlık idmanım var lakin kasım gidecek diye de korkmuyor değilim. kas kaybını engelleyecek  veya sınırlayacak peptitlerden bahsetmişsiniz ne önerirsiniz bize hocam. teşekkürler

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
RyokoHama    7

Merhabalar ,  Dönüş yapmamı isteyen arkadaşlar için yazıyorum zphc reta dan  çin retasına geçtim (kırmızı kapaklı) ölçüm yapmadım ama kalp atış hızım arttı gibi(zphc reta ile kullandığım aynı dozu vurdum) , bir tanıdığıma 5 gün önce ve bugün 1 mg çin reta kullandırttım hala iştah olarak normal durumda . Zphc tirzepatid kullanan bir tanıdığımda 2.5 mg ile başladı 2. Dozun 2. Günü iştah baskılanması yaşadı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mert000    0

Ben Noxy'den çok memnun kaldım, ilginçtir vurduktan 24 saat sonra ozempic,mounjaro gibi iştah baskılaması yaptı direkt. Hiç söylendiği gibi 2. hafta başlayan bir etki durumu yaşamadım daha vuralı 5 gün oldu.

Çin retası da aldım ancak noxy bitmeden kullanmayı planlamıyorum

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
RyokoHama    7
RyokoHama, 4 saat önce yazdı:

Merhabalar ,  Dönüş yapmamı isteyen arkadaşlar için yazıyorum zphc reta dan  çin retasına geçtim (kırmızı kapaklı) ölçüm yapmadım ama kalp atış hızım arttı gibi(zphc reta ile kullandığım aynı dozu vurdum) , bir tanıdığıma 5 gün önce ve bugün 1 mg çin reta kullandırttım hala iştah olarak normal durumda . Zphc tirzepatid kullanan bir tanıdığımda 2.5 mg ile başladı 2. Dozun 2. Günü iştah baskılanması yaşadı 

Bugün spora gittim kalp atış hızım aşırı fazlaydı sanki kafein almış gibiydim kalp atış hızım arttı haraket etmeye başladığım an kalp hızım 100 lere çıkıyor sanki çok hızlı atmaya başlıyor haraketsiz iken sorun yok.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kinittifak    36
RyokoHama, 32 dakika önce yazdı:

Bugün spora gittim kalp atış hızım aşırı fazlaydı sanki kafein almış gibiydim kalp atış hızım arttı haraket etmeye başladığım an kalp hızım 100 lere çıkıyor sanki çok hızlı atmaya başlıyor haraketsiz iken sorun yok.

Çin retası aşırı etkili bende pembe kullanıyorum nabız yüksekliğini çok rahat hissediyorum.6mg alıyorum bende şuan için 6mg üstüne çıkmayı düşünmüyorum zphc ye göre çok etki alıyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
RyokoHama    7
kinittifak, 41 dakika önce yazdı:

Çin retası aşırı etkili bende pembe kullanıyorum nabız yüksekliğini çok rahat hissediyorum.6mg alıyorum bende şuan için 6mg üstüne çıkmayı düşünmüyorum zphc ye göre çok etki alıyorum

Acaba zphc retanın içinde tirzepatid mi var , bir ara bana çarpıntı yapmıştı ama böyle fark olması şaşırttı beni

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kinittifak    36
RyokoHama, 5 saat önce yazdı:

Acaba zphc retanın içinde tirzepatid mi var , bir ara bana çarpıntı yapmıştı ama böyle fark olması şaşırttı beni

Ayrıca test yapılmadan bilmek zor gibi çünkü %99 saf diyor bir test raporu vs yok sadece ürünün orginallik sorgusu var o yonden güven riskli acıkcası.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alibaba9    9

Bu Çin retasından bu kadar güçlü etki alınmasının nedeni nedir acaba? Saflık oranı mı yüksek? Yoksa diğerleri fake ürünler olduğu için mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.642
RyokoHama, 21 saat önce yazdı:

Alakası yok ben direkt eczane Tirzepatid kullandım. Bende enjeksiyon günleri aşırı yorgunluk yapıyor ki bu beklenen bir yan etkisi reta da böyle bir etki hiç yaşamadım. 

alibaba9, 2 saat önce yazdı:

Bu Çin retasından bu kadar güçlü etki alınmasının nedeni nedir acaba? Saflık oranı mı yüksek? Yoksa diğerleri fake ürünler olduğu için mi?

Muhtemelen 10 mg diyip kullandığın bir çok üründe 13 mg vs var test sonuçları öyle en azından vyedugunu sandığından daha yüksek doz kullanıyorlar ondan oluyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.017
alibaba9, 1 saat önce yazdı:

diğer ürünler fake olduğu için

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ruthless    105
kinittifak, 30.06.2026 - 23:13 yazdı:

Hocam kullandığınız pembe kapaklı olan bu mu 

Messenger_creation_F6998942-932C-414B-9D56-1B0947780B26.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
klorsex    26
Fuhrer, 3 saat önce yazdı:

diğer ürünler fake olduğu için

Hocam bir satıcı buldum çin retası için ama siyah kapak bunlar. Bu ürün hakkında bilginiz var mı?

IMG_2166.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.017
klorsex, 8 dakika önce yazdı:

Hocam bir satıcı buldum çin retası için ama siyah kapak bunlar. Bu ürün hakkında bilginiz var mı?

fakedir, satan bile ne olduğunu bilmiyor ki böyle toptan fotoğraf atmış. Ne fiyat istiyor?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.017
klorsex, 30 dakika önce yazdı:

ürünler fake kardeşim :D aldığın satıcı da peptide sciences üreticisi büyük ihtimalle, yani alacağın ürün yazısız peptide science. Flakonların kauçuğundan anlayabilir.

image.png.5320f9eb0134e90a0e4cb070cac99d87.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ammocihe    1

Merhaba arkadaşlar 30 mg reta, 3 ml ile hazırladım haftalık 4000 enjekte ediyorum(1 ml lik insülin enjektör ünde 4 e tekabül ediyor) . 1 ay sonra tatile çıkacam kalan ilacı 2 hafta dondursam olur mu veya buzdolabına 2, 5 ay  dayanır mı ışık almaması için folyolu toz şase ilaç ambalajı a sarılı dolapta o şekilde saklıyorum ışık görmesin diye

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kinittifak    36
Ruthless, 11 saat önce yazdı:

Hocam kullandığınız pembe kapaklı olan bu mu 

Evet hocam

ammocihe, 8 saat önce yazdı:

Merhaba arkadaşlar 30 mg reta, 3 ml ile hazırladım haftalık 4000 enjekte ediyorum(1 ml lik insülin enjektör ünde 4 e tekabül ediyor) . 1 ay sonra tatile çıkacam kalan ilacı 2 hafta dondursam olur mu veya buzdolabına 2, 5 ay  dayanır mı ışık almaması için folyolu toz şase ilaç ambalajı a sarılı dolapta o şekilde saklıyorum ışık görmesin diye

Hazırlanmış olanı bence dondurmayın , bac ile hazırladıysanız dolapta saklarsınız 2.5 ayda bir şey olmaz 60güne kadar %90 üstünde saflığı kalıyor 

Tirze ile yapılan testler dolapta ve dışarıda bekletilme yapılmış dışarıda 15 gün sonra saflık %90 altına düşmeye başlamış 31.günde %40a düşmüş, dolapta ise 61güne kadar %92 saflıkta kalmış sonra düşüş başlamış 113.günde %40a kadar düşmüş saflık.

image.png.acc01afc14a6ee45408e1967ed9aacb7.png

• Beğen 2
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ruthless    105
Fuhrer, 9 saat önce yazdı:

ürünler fake kardeşim :D aldığın satıcı da peptide sciences üreticisi büyük ihtimalle, yani alacağın ürün yazısız peptide science. Flakonların kauçuğundan anlayabilir.

Peptide seciences ve purchasepeptides satıyor bu tayfa hocam 😂 çoğu satıcıda dolaşan şu meşhur orjinal zphc 20mg görselini atıp ona da 9500 yazıyor 😂 

IMG-20260615-WA0003.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
klorsex    26
Fuhrer, 9 saat önce yazdı:

30mg 130$ fiyat çekiyor 

IMG_2167.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: msuwashere
      Merhaba arkadaşlar,
      2025 Ocak ayından beri düzenli olarak vücut geliştirme ile ilgileniyorum. Bu süreçte 126 kg'den 69-70 kg seviyelerine kadar düştüm. Şu an ise 76-77 kg bandındayım. Yaşım 24, boyum 172 cm.
      69-70 kg seviyelerine indiğim dönemde her şey oldukça iyi gidiyordu. Ancak çevremden gelen "çok zayıfladın" tarzındaki yorumları fazla ciddiye almam sonucunda yeme bozukluğuna benzer bir süreç yaşamaya başladım. Haftanın 4-5 günü diyetimi eksiksiz uyguluyor, sonrasında ise bir anda kontrolsüz şekilde tıkınırcasına yiyordum. Ardından aldığım kiloları telafi etmek için karbonhidratı veya toplam kaloriyi aşırı kısıyor, sonra tekrar aynı döngüye giriyordum. Yaklaşık 4-5 ay bu kısır döngü devam etti.
      Bu döngüden çıkmamı sağlayan şey ise Retatrutide oldu. Yaklaşık 1,5 aydır kullanıyorum ve ilk defa uzun zamandır yemek düşüncesi kafamı bu kadar meşgul etmemeye başladı. Diyetime sadık kalmak benim için çok daha kolay hale geldi.
      Burada hem gelişimimi kayıt altına almak hem de sizlerin tecrübelerinden faydalanmak istiyorum. Antrenman, beslenme, supplementler, peptitler veya genel olarak profesyonel önerileriniz olursa gerçekten çok sevinirim.
      Kullandığım peptitler
      Retatrutide
      İlk 3 hafta: 0,5 mg Güncel doz: 1 mg Şu an 5. haftadayım. CJC-1295 (No DAC) + Ipamorelin
      İlk dönemde haftanın 5 günü sabah ve akşam 100 mcg CJC + 100 mcg Ipamorelin olacak şekilde toplam günlük 200 mcg + 200 mcg kullanıyordum. Bu hafta itibarıyla dozu artırdım. Sabah aç karna ve yatmadan önce 150 mcg CJC + 150 mcg Ipamorelin olacak şekilde toplam günlük 300 mcg CJC + 300 mcg Ipamorelin kullanıyorum. Günlük supplement rutinim
      Sabah aç karna
      Yohimbe Bark Extract (Old Iron) 450 mg Ocean Thermoburner (2 tablet) Kreatin Glutamin Hafta içi CJC + Ipamorelin enjeksiyonu Ardından yaklaşık 35 dakika bisiklet kardiyosu yapıyorum. Kardiyo genellikle sabah 09.00 civarında bitiyor.
      Kahvaltı (11.30-12.00)
      75 g pirinç unu 40 g whey 3 tam yumurta Kahvaltı sonrası:
      2000 mg Omega-3 HiQ Multivitamin Haftada 2 kez 20.000 IU D3 vitamini 200 mg Magnezyum Bisglisinat 600 mg Ashwagandha Kiperin Calm Takviyesi Öğün (15.30-16.00)
      75 g çiğ pirinç 225 g çiğ tavuk göğsü Antrenman öncesi
      Gliserol Citrulline Malate Enerjimin düşük olduğu günlerde pre-workout Antrenman
      Saat 17.00-17.30 gibi salona gidiyorum.
      Programım:
      Push Pull Legs Off Push Pull Off günlerinde de minimum 60 dakika kardiyo yapıyorum.
      Antrenman sonrası
      75 g pirinç unu 50 g whey 50 g yaban mersini Sonrasında:
      Arginine Glutamin Son öğün
      225 g tavuk göğsü Gece
      ZMA 200 mg Magnezyum Complex Hafta içi CJC + Ipamorelin enjeksiyonu Yaşadığım problemler
      1. Uyku
      En büyük sıkıntım uyku.
      Genellikle 00.30 civarında yatıyorum. Sabah 06.30 gibi uyanıyorum, tekrar uyusam bile 07.30-08.00'e kadar sürekli bölünmüş şekilde uyanıp tekrar dalıyorum. Kaliteli ve kesintisiz uyku konusunda problem yaşıyorum. Bu konuda benzer deneyimi olan veya çözüm önerisi bulunan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum.
      2. Alt karın yağları
      İkinci konu ise alt karın bölgesindeki inatçı yağlanma.
      Bölgesel yağ yakımının mümkün olmadığını biliyorum ancak bu bölgedeki yağ oranını azaltmaya yardımcı olabilecek yöntemleri sürekli araştırıyorum. Özellikle şu peptitleri inceliyorum:
      AOD-9604 HGH Fragment 176-191 Tesamorelin MOTS-c Bu ürünleri deneyimleyen veya bilimsel açıdan yorum yapabilecek arkadaşların görüşlerini duymak isterim.
      17 Haziran'da yaptırdığım kan tahlillerimi, spora başlamadan önceki halimi ve güncel fiziğimi de konuya görsel olarak ekleyeceğim.
      Bu başlığı gelişim günlüğü gibi kullanmayı düşünüyorum. Süreç boyunca antrenman, beslenme, kan değerleri ve fiziksel değişimimi düzenli paylaşacağım. Deneyimli arkadaşların yapacağı eleştiriler, eksiklerimi söylemeleri ve önerileri benim için gerçekten çok değerli.
      Şimdiden vakit ayırıp okuyan ve yorum yapan herkese teşekkür ederim.
      3. Kan testinde total testesteronun sürekli düşük çıkması
      Herhangi bir problem hissetmeme rağmen total testesteron testlerde genelde düşük çıkıyor, dinlenmemeye bağlıyorum testten önce hiçbir problem hissetmediğim için.
      Eklediğim fotoğraflarda 30 aralıktaki pozda üstte spot ışık vurduğu için güzel çıkmış. Bugünkünde spot patlaktı o sebeple pek benzer değil
      Uyku için melatonin aldım eczaneden orzax onu deneyeceğim.
      Ayrıca nac600 aldım ağrılar için henüz bu ikisini kullanmaya başlamadım.Süreç hakkında,peptitler hakkında,supplementler hakkında önerisi olan herkese açığım. Teşekkür ederim şimdiden @M.O.K @Fuhrer

• Yazan: Loving
      Retatrutide - Noxy lab (10mg) - Bilgi almak için tıkla!
    • Yazan: Wassat26
      Merhaba,
      Yağ yakım amacıyla haftalık 2mg reta kullanıyorum. 78kg den 10 haftada 74kg ye düştüm ama kiloyu 74te tutmakta zorlanıyorum. Vücudum iyice flatlaştı.Yüksek karbonhidrat beslenmeme rağmen kasları dolduramıyorum.
      Maltodekstrin takviye alsak bu sürece destek olur mu? Ekstra enerji ekstra kalori açısından kullanılması nasıl olur size?
    • Yazan: Trextoron
      Selam arkadaşlar, nasılsınız?
      Anabolik steroid kürüne girmeyi düşünmüyorum artık bu yüzden peptitlere yöneldim sizden de tavsiye almak istiyorum retatrutide ve tesamorelin kürü nasıl olur ne yapmalıyım ne eklemeliyim yorumunuz var mıdır?
    • Yazan: aelmas
      Herkese merhaba!
      35 yaşında haftada 3 gün fullbody antrenmanı yapan genelde oturarak çalışan günlük 10k adımı tamamlayan bir bireyim. uzun süredir ağırlık antrenmanı yapıyorum çalışma felsefesi olarak Mike Mentzer tarzı HITT Antrenman Sistemini tercih ediyorum. bu güne kadar hep doğal ilerledim kendime yapacağım özeleştiri beslenme konusuna yeterince dikkat edememem oldu her zaman. son donemde retanın gündeme gelmesi ile bel bölgemde bir türlü kurtulamadığım yağlardan kurtulma fıkrı kafamda belirdi. suan yağ oranım %22 sevıyelerınde bunu 15-18 bandına çekebilirsem yaz ıcın idealime ulaşırım diye ümit ediyorum. daha önce tecrübe etmiş bu yollardan geçmiş kardeş ve abilerimin tavsiyesine açığım herkese iyi forumlar.
      VÜCÜT ÖLÇÜLERİ
      boy 1.78 kilo 86 Omuz 124 Göğüs 105 Sağ kol 35 Sol kol 35 Göbek 100 Kalça 106 GÜNCEL FORM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp