Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Önerilen İletiler

RyokoHama    7
alibaba9, Bir saat önce yazdı:

yok hocam kafein almamaya çalışıyorum.

Tamamen reta'nın etkisi gibi geliyor bana. Sempatik sinir sistemi baskın hale geliyor, savaş-kaç aktif modda takılıyor bünye fizyolojik olarak.

Glisin, magnezyum arttırdım biraz. Bakalım bu durum da geçer inşallah.

Neler çektim bu reta'dan yahu :D 

Valla hocam retanın etkisi kişiden kişiye değişmesi çok garibime gitti 2 mg zphc reta  kullanan erkek tanıdığım çok memnun , kadın tanıdığıma çin retası denetiyorum ilk 6 günde 1 olmak kaydıyla ilk 2 doz 1 mg sonraki 2 doz 1.5 mg gram hiç bir şey değişmedi diyor kimisi 1.5 mg da sıkıntı yaşıyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Medhel    4
alibaba9, 11 saat önce yazdı:

yok hocam kafein almamaya çalışıyorum.

Tamamen reta'nın etkisi gibi geliyor bana. Sempatik sinir sistemi baskın hale geliyor, savaş-kaç aktif modda takılıyor bünye fizyolojik olarak.

Glisin, magnezyum arttırdım biraz. Bakalım bu durum da geçer inşallah.

Neler çektim bu reta'dan yahu :D 

enjeksiyonun ilk 2 günü yaşadığım sonra giden bi etki ve akşam 6 dan önce minimum 5 fincan kahve içerim

ben bu yan etkide hocam çene kaslarımızla yaptığımız bi sinir gevşetme egzersizi var onunla balıklama uykuya dalıyorum

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alibaba9    9
Medhel, 9 dakika önce yazdı:

enjeksiyonun ilk 2 günü yaşadığım sonra giden bi etki ve akşam 6 dan önce minimum 5 fincan kahve içerim

ben bu yan etkide hocam çene kaslarımızla yaptığımız bi sinir gevşetme egzersizi var onunla balıklama uykuya dalıyorum

Aynen hocam, enjeksiyon yapıldığı günler daha yoğun bir etki. Ben de o yüzden reta kaynaklı olduğundan emin gibiyim..

Çene kaslarıyla nasıl bir egzersiz hocam? Bir youtube linki vs. var mı? Ya da tekniğin özel bir adı felan var mı? Ben de bakayım, deneyeyim..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alibaba9    9
RyokoHama, 9 saat önce yazdı:

Valla hocam retanın etkisi kişiden kişiye değişmesi çok garibime gitti 2 mg zphc reta  kullanan erkek tanıdığım çok memnun , kadın tanıdığıma çin retası denetiyorum ilk 6 günde 1 olmak kaydıyla ilk 2 doz 1 mg sonraki 2 doz 1.5 mg gram hiç bir şey değişmedi diyor kimisi 1.5 mg da sıkıntı yaşıyor 

Kullanılan ürünlerle alakalı olduğunu düşünüyorum ben şahsen..

Benim de etki almadığım ürünler oldu. Belki de sadece sema yada tirze idi içerikleri.

Ama ben reta'nın çalıştığını yani glukagon etkisini, yükselen dinlenme nabzından ve düşen Açlık Kan Şekerinden anlıyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
RyokoHama    7
alibaba9, 3 dakika önce yazdı:

Kullanılan ürünlerle alakalı olduğunu düşünüyorum ben şahsen..

Benim de etki almadığım ürünler oldu. Belki de sadece sema yada tirze idi içerikleri.

Ama ben reta'nın çalıştığını yani glukagon etkisini, yükselen dinlenme nabzından ve düşen Açlık Kan Şekerinden anlıyorum.

Hocam kırmızı kapaklı çin retası kullandı ilk gün bi kalbim sıkıştı dedi aktif olarak bende kullanıyorum ürün çalışıyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alibaba9    9
RyokoHama, 1 saat önce yazdı:

Hocam kırmızı kapaklı çin retası kullandı ilk gün bi kalbim sıkıştı dedi aktif olarak bende kullanıyorum ürün çalışıyor

Arka planda çalışıyordur ama hissetmiyor demek ki hocam. İnsan nabız artışını, kandaki şekeri felan ölçmezse bilemiyor tabi.

Tek bakılan hissiyat iştah kaybı. O da tirze kadar olmuyormuş malum reta'da.. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Medhel    4
alibaba9, 7 saat önce yazdı:

Aynen hocam, enjeksiyon yapıldığı günler daha yoğun bir etki. Ben de o yüzden reta kaynaklı olduğundan emin gibiyim..

Çene kaslarıyla nasıl bir egzersiz hocam? Bir youtube linki vs. var mı? Ya da tekniğin özel bir adı felan var mı? Ben de bakayım, deneyeyim..

Miyofasiyal yüz yogası hocam basit aslında çeneyi sola sağa öne yaslıyoruz her rotasyonda derin nefes al yavaş burundan nefes ver omuzları indir hop uykudasın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: msuwashere
      Merhaba arkadaşlar,
      2025 Ocak ayından beri düzenli olarak vücut geliştirme ile ilgileniyorum. Bu süreçte 126 kg'den 69-70 kg seviyelerine kadar düştüm. Şu an ise 76-77 kg bandındayım. Yaşım 24, boyum 172 cm.
      69-70 kg seviyelerine indiğim dönemde her şey oldukça iyi gidiyordu. Ancak çevremden gelen "çok zayıfladın" tarzındaki yorumları fazla ciddiye almam sonucunda yeme bozukluğuna benzer bir süreç yaşamaya başladım. Haftanın 4-5 günü diyetimi eksiksiz uyguluyor, sonrasında ise bir anda kontrolsüz şekilde tıkınırcasına yiyordum. Ardından aldığım kiloları telafi etmek için karbonhidratı veya toplam kaloriyi aşırı kısıyor, sonra tekrar aynı döngüye giriyordum. Yaklaşık 4-5 ay bu kısır döngü devam etti.
      Bu döngüden çıkmamı sağlayan şey ise Retatrutide oldu. Yaklaşık 1,5 aydır kullanıyorum ve ilk defa uzun zamandır yemek düşüncesi kafamı bu kadar meşgul etmemeye başladı. Diyetime sadık kalmak benim için çok daha kolay hale geldi.
      Burada hem gelişimimi kayıt altına almak hem de sizlerin tecrübelerinden faydalanmak istiyorum. Antrenman, beslenme, supplementler, peptitler veya genel olarak profesyonel önerileriniz olursa gerçekten çok sevinirim.
      Kullandığım peptitler
      Retatrutide
      İlk 3 hafta: 0,5 mg Güncel doz: 1 mg Şu an 5. haftadayım. CJC-1295 (No DAC) + Ipamorelin
      İlk dönemde haftanın 5 günü sabah ve akşam 100 mcg CJC + 100 mcg Ipamorelin olacak şekilde toplam günlük 200 mcg + 200 mcg kullanıyordum. Bu hafta itibarıyla dozu artırdım. Sabah aç karna ve yatmadan önce 150 mcg CJC + 150 mcg Ipamorelin olacak şekilde toplam günlük 300 mcg CJC + 300 mcg Ipamorelin kullanıyorum. Günlük supplement rutinim
      Sabah aç karna
      Yohimbe Bark Extract (Old Iron) 450 mg Ocean Thermoburner (2 tablet) Kreatin Glutamin Hafta içi CJC + Ipamorelin enjeksiyonu Ardından yaklaşık 35 dakika bisiklet kardiyosu yapıyorum. Kardiyo genellikle sabah 09.00 civarında bitiyor.
      Kahvaltı (11.30-12.00)
      75 g pirinç unu 40 g whey 3 tam yumurta Kahvaltı sonrası:
      2000 mg Omega-3 HiQ Multivitamin Haftada 2 kez 20.000 IU D3 vitamini 200 mg Magnezyum Bisglisinat 600 mg Ashwagandha Kiperin Calm Takviyesi Öğün (15.30-16.00)
      75 g çiğ pirinç 225 g çiğ tavuk göğsü Antrenman öncesi
      Gliserol Citrulline Malate Enerjimin düşük olduğu günlerde pre-workout Antrenman
      Saat 17.00-17.30 gibi salona gidiyorum.
      Programım:
      Push Pull Legs Off Push Pull Off günlerinde de minimum 60 dakika kardiyo yapıyorum.
      Antrenman sonrası
      75 g pirinç unu 50 g whey 50 g yaban mersini Sonrasında:
      Arginine Glutamin Son öğün
      225 g tavuk göğsü Gece
      ZMA 200 mg Magnezyum Complex Hafta içi CJC + Ipamorelin enjeksiyonu Yaşadığım problemler
      1. Uyku
      En büyük sıkıntım uyku.
      Genellikle 00.30 civarında yatıyorum. Sabah 06.30 gibi uyanıyorum, tekrar uyusam bile 07.30-08.00'e kadar sürekli bölünmüş şekilde uyanıp tekrar dalıyorum. Kaliteli ve kesintisiz uyku konusunda problem yaşıyorum. Bu konuda benzer deneyimi olan veya çözüm önerisi bulunan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum.
      2. Alt karın yağları
      İkinci konu ise alt karın bölgesindeki inatçı yağlanma.
      Bölgesel yağ yakımının mümkün olmadığını biliyorum ancak bu bölgedeki yağ oranını azaltmaya yardımcı olabilecek yöntemleri sürekli araştırıyorum. Özellikle şu peptitleri inceliyorum:
      AOD-9604 HGH Fragment 176-191 Tesamorelin MOTS-c Bu ürünleri deneyimleyen veya bilimsel açıdan yorum yapabilecek arkadaşların görüşlerini duymak isterim.
      17 Haziran'da yaptırdığım kan tahlillerimi, spora başlamadan önceki halimi ve güncel fiziğimi de konuya görsel olarak ekleyeceğim.
      Bu başlığı gelişim günlüğü gibi kullanmayı düşünüyorum. Süreç boyunca antrenman, beslenme, kan değerleri ve fiziksel değişimimi düzenli paylaşacağım. Deneyimli arkadaşların yapacağı eleştiriler, eksiklerimi söylemeleri ve önerileri benim için gerçekten çok değerli.
      Şimdiden vakit ayırıp okuyan ve yorum yapan herkese teşekkür ederim.
      3. Kan testinde total testesteronun sürekli düşük çıkması
      Herhangi bir problem hissetmeme rağmen total testesteron testlerde genelde düşük çıkıyor, dinlenmemeye bağlıyorum testten önce hiçbir problem hissetmediğim için.
      Eklediğim fotoğraflarda 30 aralıktaki pozda üstte spot ışık vurduğu için güzel çıkmış. Bugünkünde spot patlaktı o sebeple pek benzer değil
      Uyku için melatonin aldım eczaneden orzax onu deneyeceğim.
      Ayrıca nac600 aldım ağrılar için henüz bu ikisini kullanmaya başlamadım.Süreç hakkında,peptitler hakkında,supplementler hakkında önerisi olan herkese açığım. Teşekkür ederim şimdiden @M.O.K @Fuhrer

• Yazan: Loving
      Retatrutide - Noxy lab (10mg) - Bilgi almak için tıkla!
    • Yazan: Wassat26
      Merhaba,
      Yağ yakım amacıyla haftalık 2mg reta kullanıyorum. 78kg den 10 haftada 74kg ye düştüm ama kiloyu 74te tutmakta zorlanıyorum. Vücudum iyice flatlaştı.Yüksek karbonhidrat beslenmeme rağmen kasları dolduramıyorum.
      Maltodekstrin takviye alsak bu sürece destek olur mu? Ekstra enerji ekstra kalori açısından kullanılması nasıl olur size?
    • Yazan: Trextoron
      Selam arkadaşlar, nasılsınız?
      Anabolik steroid kürüne girmeyi düşünmüyorum artık bu yüzden peptitlere yöneldim sizden de tavsiye almak istiyorum retatrutide ve tesamorelin kürü nasıl olur ne yapmalıyım ne eklemeliyim yorumunuz var mıdır?
    • Yazan: aelmas
      Herkese merhaba!
      35 yaşında haftada 3 gün fullbody antrenmanı yapan genelde oturarak çalışan günlük 10k adımı tamamlayan bir bireyim. uzun süredir ağırlık antrenmanı yapıyorum çalışma felsefesi olarak Mike Mentzer tarzı HITT Antrenman Sistemini tercih ediyorum. bu güne kadar hep doğal ilerledim kendime yapacağım özeleştiri beslenme konusuna yeterince dikkat edememem oldu her zaman. son donemde retanın gündeme gelmesi ile bel bölgemde bir türlü kurtulamadığım yağlardan kurtulma fıkrı kafamda belirdi. suan yağ oranım %22 sevıyelerınde bunu 15-18 bandına çekebilirsem yaz ıcın idealime ulaşırım diye ümit ediyorum. daha önce tecrübe etmiş bu yollardan geçmiş kardeş ve abilerimin tavsiyesine açığım herkese iyi forumlar.
      VÜCÜT ÖLÇÜLERİ
      boy 1.78 kilo 86 Omuz 124 Göğüs 105 Sağ kol 35 Sol kol 35 Göbek 100 Kalça 106 GÜNCEL FORM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp