Jump to content

 

 

 

 

 

 

  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

aelmas

35 yaşında doğal birisi olarak ilk definasyon kürümü yapmak istiyorum! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

aelmas    0

Herkese merhaba!

35 yaşında haftada 3 gün fullbody antrenmanı yapan genelde oturarak çalışan günlük 10k adımı tamamlayan bir bireyim. uzun süredir ağırlık antrenmanı yapıyorum çalışma felsefesi olarak Mike Mentzer tarzı HITT Antrenman Sistemini tercih ediyorum. bu güne kadar hep doğal ilerledim kendime yapacağım özeleştiri beslenme konusuna yeterince dikkat edememem oldu her zaman. son donemde retanın gündeme gelmesi ile bel bölgemde bir türlü kurtulamadığım yağlardan kurtulma fıkrı kafamda belirdi. suan yağ oranım %22 sevıyelerınde bunu 15-18 bandına çekebilirsem yaz ıcın idealime ulaşırım diye ümit ediyorum. daha önce tecrübe etmiş bu yollardan geçmiş kardeş ve abilerimin tavsiyesine açığım herkese iyi forumlar.

VÜCÜT ÖLÇÜLERİ

  • boy 1.78
  • kilo 86
  • Omuz 124
  • Göğüs 105
  • Sağ kol 35
  • Sol kol 35
  • Göbek 100
  • Kalça 106

GÜNCEL FORM:

WhatsApp Image 2026-04-22 at 17.33.06.jpeg WhatsApp Image 2026-04-22 at 17.33.06 (1).jpeg

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


berkay16    478

Çocuk yapmayı düşünmüyorsan testo da 300 ün altındaysa üroloğa gidip trt isteyebilirsin onun dışında diyet ben de sana yakın bir vücuttan başladım bu işe 94cm bel vardı şuan 80cm bu işin en büyük sırrı her şeye anlık bakmak 1 tane kötü öğün yedin diye günün geri kalanını mahvetme haftada 2-3 tane kötü öğün yemiş olsan bile haftalık hesapta kalori deficitteysen kilo verirsin mesela haftanın her günı iş yerinde 1 öğün yemek zorunda kalıyorsan sabah ve akşam yemeğinde yağ olabildiğince az olmalı çünkü iş yerinde yediğin sulu yemekte pilavda günlük ihtiyacını karşılayacak çiçek yağı ve margarin var senin kalan öğünlerini mükemmelleştirmen gerek.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
aelmas    0
berkay16, 4 dakika önce yazdı:

Çocuk yapmayı düşünmüyorsan testo da 300 ün altındaysa üroloğa gidip trt isteyebilirsin onun dışında diyet ben de sana yakın bir vücuttan başladım bu işe 94cm bel vardı şuan 80cm bu işin en büyük sırrı her şeye anlık bakmak 1 tane kötü öğün yedin diye günün geri kalanını mahvetme haftada 2-3 tane kötü öğün yemiş olsan bile haftalık hesapta kalori deficitteysen kilo verirsin mesela haftanın her günı iş yerinde 1 öğün yemek zorunda kalıyorsan sabah ve akşam yemeğinde yağ olabildiğince az olmalı çünkü iş yerinde yediğin sulu yemekte pilavda günlük ihtiyacını karşılayacak çiçek yağı ve margarin var senin kalan öğünlerini mükemmelleştirmen gerek.

Çocuk işini iki tane yaparak hallettik şükür :) 3.yude dusunmuyorum. Öğünler genelde şu şekilde oluyor, sabah 3-4 yumurta birisi tam diğerleri sadece beyazi, bir adet salatalık, öğlen oyununu atliyorum bir ölçek whey protein, 4 gibi 100 Gr yağsız lor veya duruma göre tavuk ( genelde bu ogunu unutuyorum yemeyi), akşam da genelde etli ev yemekleri. Bir ay kalori saydım genelde 2300-2500 arası kalorilerde geziyorum.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
wrath06    0

Carb cycling bu işin sırrı 6 gün 0 karb 1 gün 300 400 gr karb alıp güzel yağ yakarsın 60 gr yağ ideal kilo x 1.4 gr protein yeterli haftada 3 4 gün 30 dk kardiyo ile 1 aya six pack görürsün 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
aelmas    0
wrath06, 27.05.2026 - 21:35 yazdı:

Carb cycling bu işin sırrı 6 gün 0 karb 1 gün 300 400 gr karb alıp güzel yağ yakarsın 60 gr yağ ideal kilo x 1.4 gr protein yeterli haftada 3 4 gün 30 dk kardiyo ile 1 aya six pack görürsün 

daha önce denedim 0 carb olayı bana pek gelmıyor. yapamıyorum.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

    • Yazan: Teovahtan
      Herkese merhabalar,
      İsmim Recep. Uzun zamandır spordan uzak kaldığım, beslenme düzenimin tamamen bozulduğu ve kilo kontrolünü kaybettiğim bir dönemin ardından ciddi bir değişim kararı aldım. Kendi başıma yağ yakmaya çalışıp başarılı olamadığım noktada, bu süreci Burak @Loving hocama götürdüm.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş : 25 Boy : 1.79 Kilo başlangıç : 100 başlangıç 1 ağustos 2026 Süreçte Kullandığım Ürün:
      Ürün Markası: Noxy Labs Ürün: Retatrutide (10 mg) Destekler: Vitamin,Protein Tozu, Creatin,Pretator Rakamlarla Değişim Süreci:
      Başlangıç: 100 kg | ~%30 Yağ Oranı 
                      
      Güncel: 83 kg | ~%13-14 Yağ Oranı 15 eylül 2026
                    
      Süreç Nasıl Geçti?
      Sürecin ilk zamanları eski beslenme alışkanlıklarını kesmek ve yeni disipline alışmak tabii ki kolay olmadı Ancak kullandığım Noxy Labs Retatrutide'in etkisiyle birlikte iştah kontrolü, antrenman temposu ve kardiyolar çok daha sürdürülebilir hale geldi. Hafta da 6 gün idman yapıyorum bölgesel olarak ürün kullanımım ilk 4 hafta 0,5 olarak kullandım. Kalan süreçte 0,8 doz olarak kullandım. ürünü haftalık olarak kullandım ve gayet iştah kontrolü sağladığını düşünüyorum en azından benim için bu şekilde ürünü her zaman sabah saatlerinde aç karına uyguladım. Günlük aldığım kalori ortalama 1700 ila 2100 arasında değişiyor
      Sabah uyanıp; 1 ölçek süt ile protein tozu shake atıp işe geçiyorum. öğle yemeğinde 200 gr pirinç 300 gr tavuk bu öğün sonrası spora gidene kadar herhangi birşey tüketmiyorum. spora aç karna giriyorum. sebebi yaptığım antrenman ağır bir idman olduğu için yediğim ne olursa olsun kusma sancıları geliyor bundan dolayı spora girmeden önce pre + 1 muz alıyorum spora geçiyorum ortalama 1.30 saat bölge + karın sürüyor / 30 dakika kardiyo yapıyorum kardiyoda 5 dakika eğim geri kalan sürede tempolu koşuyorum.  spor sonrası 300 gr pirinç 400 gr tavuk göğsü 300 ml ayran ortalama günlük attığım adım sayısı 16k ila 20k arasında dolaşıyor bunun çoğu iş yerinde geri kalan kardiyoda tamamlanıyor.
      Bu süreçte desteklerini esirgemeyen Burak @Loving hocama teşekkürler iyi günler diliyorum herkese.
    • Yazan: Loving
       
      Merhaba arkadaşlar,
      Retatrutide denilen peptid dünyada ismini ve yapabildikleriyle yani kabiliyetleriyle adını yeni yeni duyurmayı başardı diyebiliriz. 
      RETATRUTIDE nedir? Ne işe yarar?
      Reta. triple agonist yani birbirinden farklı 3 reseptörü aktif eder.
      Glukagon Glp 1 Gip Oldukça güçlü bir kilo kaybını vaat eden üründür. Eskiler bilir '' dinitrophenol '' denilen bir ölüm ürünü vardı seralarda bitkiler için kullanılırdı ve çoğu kişi ne yazık ki bu maddeyi hem dünyada hem ülkemizde kullanırken can verdi. İşte o ürün olduğunuz yerde kg, yağ ve su atmanıza sebep oluyordu biryandan da canınızdan oluyordunuz. Retatrutide ise o kadar yağ yakımın da iddialı fakat yan etkileri henüz kanıtlanamamış olsa da cümle başında geçen maddenin zararlarından çok daha hafif denebilir.
      RETATRUTIDE Temel hedefleri nelerdir?
      Yüksek oranda yağ yakımı İştahı baskılama Kan şekerinde (+) (-) ivmeleri düzenlemesi Bazal metabolizma hızını (+) ivmelendirmesi LDL (-) yönlü ivmelendirmesi Trigliserid (-) yönlü ivmelendirmesi ALT karaciğer yağlanma (-) yönlü ivmelendirmesi Bağışıklık sisteminin her türlü bakteri, virüs ve toksik kimyasalların (-) yönlü ivmelendirmesi RETATRUTIDE yan etkileri nelerdir?
      Çarpıntı (Olabilir) Kas kaybı riski (Karb. ve Protein tüketimi azalmasından sebep) İştahsızlık (Aşırı derecede) Safra taşı riski (Hızlı kilo kaybına bağlı) Mide bulantısı veya kusma İshal veya kabızlık durumları Şişkinlik RETATRUTIDE kimler uzak durmalı?
      Hamileler Troid sorunları olanlar Kanser teşhisi veya şüphesi olanlar Mide veya bağırsak hastalığı olanlar Pankreas sorunları olanlar Retatrutide “oyuncak” bir ürün DEĞİLDİR! Kesinlikle bilgisiz kişilerin tek başlarına yapacakları programlar ile bu yola çıkmalarını tavsiye etmiyorum! Dikkat edilmediği veya süreç iyi yönetilemediği taktirde ''vücudun enerji üretim ve kullanımı'' durumlarında ciddi ve geri dönüşü zor problemler doğurabilir.
      RETATRUTIDE kullanımı nasıl olmalı?
      1-4 Hafta aralığı: Başlangıç dozu (Haftada 0.25 mg veya 0.5 mg) 5-8 Hafta aralığı: İlk doz artışı (Haftada 1 mg) 9-12 Hafta aralığı: İkinci doz artışı (Haftada 2 mg) 13-16 Hafta aralığı: Üçüncü doz artışı (Haftada 4 mg) ÖNEMLİ NOTLAR:
      Haftada 1 kere uygulanır. Dozlar örneklendirme maksatlıdır. (KESİNLİKLE TAVSİYE EDİLMEZ) GÜNCEL RETATRUTIDE REFERANSI:
      Faydalandığım kaynaklar:
      Johnson, AR, ve diğerleri. (2023). "Kilo Yönetiminde Haftalık Retatrutid Enjeksiyonlarının Etkinliği ve Güvenliği: Randomize Bir Klinik Araştırma." Metabolik Sağlık Dergisi, 15(3), 245-260. Smith, LM ve Brown, KD (2022). "Yeni Obezite İlaçları için Deri Altı Enjeksiyon Tekniklerinin Optimize Edilmesi." Bugün Hemşirelik Uygulaması, 9(2), 78-92. Garcia, RT ve diğerleri. (2023). "Retatrutide'ın Kendi Kendine-Uygulamasına İlişkin Hasta Bakış Açıları: Niteliksel Bir Çalışma." Hasta Tercihi ve Bağlılığı, 17, 1123-1135. 4. Thompson, CL ve Wilson, EF (2022). "Sıcaklığa- Duyarlı Peptit İlaçları için Saklama ve Kullanma Yönergeleri." Amerikan Sağlık Dergisi-Sistem Eczanesi, 79(18), 1502-1514. Geçmiş bireysel deneyimlerim.  WhatsApp ile bize ulaşın!Sorularınız için WhatsApp üzerinden arama yaparak bilgi alabilirsiniz.×× KEYİFLİ FORUMLAR.
    • Yazan: mamo
      Selam arkadaşlar,
      Son günlerde yurt dışı forumlarında çok sık dönen iki yeni nesil canavarı konuşalım: Retatrutide ve EloraTZP. İkisi de %24'lere varan efsanevi kilo kaybı (neredeyse obezite cerrahisi seviyesi) vaat ediyor ama vücutta çalışma mantıkları tamamen zıt. Kafası karışanlar ve işin biraz daha derinine inmek isteyenler için olayı en net haliyle, biraz da bilimsel detay katarak özetliyorum.
      EloraTZP Tam Olarak Nedir? (Çift Koldan Saldırı)
      EloraTZP aslında tek bir peptid değil, iki güçlü silahın birleşimidir (kombinasyon/stack). Bildiğimiz Tirzepatide'in (GLP-1 ve GIP) yanına, yepyeni bir peptid olan Amilin (Eloralintide) hormonunun eklenmiş halidir.
      Nasıl Çalışır? Tirzepatide zaten insülin dengesini sağlayıp iştahı kesiyorken, dışarıdan eklenen Amilin hormonu olayı bambaşka bir boyuta taşır. Amilin normalde pankreastan insülinle birlikte salgılanır. Görevi beyne "tıka basa tokum" sinyali göndermek ve midenin boşalma hızını yavaşlatmaktır. Tirzepatide ve Amilin birleştiğinde (EloraTZP), mide ve bağırsak sistemi o kadar yavaşlar ki, yeme isteği kelimenin tam anlamıyla beyinde kilitlenir. Faz 2 çalışmalarında 48 haftada %23.3 gibi devasa bir kilo kaybı göstermiştir.
      Retatrutide ile Farkı Ne? (Üçlü Ajan)
      Olayı karmaşık terimlere boğmadan, en can alıcı noktadan ayıralım. "Retatrutide 3 farklı peptidin birleşimi mi?" hayır. Retatrutide tek bir molekül zinciridir. Ancak laboratuvarda öyle bir tasarlanmıştır ki, vücuda girdiğinde 3 farklı reseptör kapısını (GLP-1, GIP ve Glukagon) aynı anda açar.
      İşte aralarındaki asıl savaş burada başlıyor:
      1. Glukagon Etkisi vs Amilin Etkisi
      Retatrutide (Metabolizma Ateşleyici): İçindeki Glukagon uyarımı oyun değiştiricidir. Glukagon, vücudun bazal metabolizma hızını (istirahat halindeki enerji harcamasını) artırır ve karaciğerdeki yağları doğrudan enerjiye çevirir (Faz 2 çalışmalarında karaciğer yağlanmasını neredeyse %90 oranında temizlemiştir). Yani sizi oturduğunuz yerde daha fazla kalori harcamaya, lipoliz motorunu çalıştırmaya zorlar.
      EloraTZP (İştah Kilitleyici): İçinde Glukagon yoktur, yani metabolizmayı ateşleyip ekstra kalori yaktırmaz. Tüm stratejisini kalori alımını sıfırlamak üzerine kurar. Amilin ile midenin boşalma hızını o kadar yavaşlatır ki, fiziksel olarak isteseniz de yiyemezsiniz.
      2. Yan Etki Profili (Çok Önemli)
      Retatrutide: Metabolizmayı ve yağ yakımını hızlandırdığı için (Glukagon yüzünden) en sık görülen yan etkileri kalp atış hızında artış (taşikardi) ve deride hassasiyet/karıncalanma hissidir (hiperestezi).
      EloraTZP: İki farklı mekanizmayla mideyi ve sindirimi durma noktasına getirdiği için gastrointestinal yan etkileri (mide bulantısı, kusma, kabızlık) Retatrutide'e kıyasla çok daha serttir. Klinik deneylerde yan etki yüzünden ilacı bırakanların oranı daha yüksek olmuştur.
      Özetin Özeti:
      "Sadece iştahım kapanmasın; metabolizmam da hızlansın, karaciğerimdeki ve iç organlarımdaki yağlar cayır cayır yansın" diyorsanız hedef Retatrutide. (48 haftada ~%24.2 kilo kaybı).
      "Metabolizmamı zorlamayayım, çarpıntı falan olmasın ama iştahım öyle bir kapansın ki yemek aklıma bile gelmesin" diyorsanız hedef EloraTZP.
    • Yazan: oldbutgold
      Merhabalar herkese,
      Bir tedarikçiden reta için bilgi almak istedim ve elinde Epsilon Labs adında bir marka olduğunu ve gayet iyi olduğunu söyledi. Çevremde bu markanın fragmentini deneyimleyip çalıştığını söyleyen oldu ama reta konusunda bilgim yok dedi.
      Bu markayı deneyimleyen oldu mu veya marka hakkında bilgi sahibi olan var ise cevaplayabilirse çok sevinirim.
      Herkese iyi günler. 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×
WhatsApp