Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Thebossdianabol

Ilk kür ve sonraki kür dönemlerim hk. (ilaç, beslenme ve süreç)

Önerilen İletiler

Fuhrer    1.077
Thebossdianabol, 28 dakika önce yazdı:

Hocam günlük 4 ünite cinnotropin alıyorum 4m insülin iğnesi vardı eczanede ama sanki bir şey hissetmiyorum 8m'lik kullansam sıkıntı olur mu daha mı iyi olur tavsiyen nedir @Fuhrer

8mm de kullanabilirsin, ben 8mm kullanıyorum ilacı kusma yapmaması için 4mm'de bazen kusma yapıyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

berkay16    397
Thebossdianabol, 43 dakika önce yazdı:

Hocam günlük 4 ünite cinnotropin alıyorum 4m insülin iğnesi vardı eczanede ama sanki bir şey hissetmiyorum 8m'lik kullansam sıkıntı olur mu daha mı iyi olur tavsiyen nedir @Fuhrer

Dostum growth'dan su tutumu ve karpal tünel dışında gözle görülür bir etki göremezsin ki o da su tutumunun etkisi. Önemli olan igf-1 yükselmesi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16, Bir saat önce yazdı:

Dostum growth'dan su tutumu ve karpal tünel dışında gözle görülür bir etki göremezsin ki o da su tutumunun etkisi. Önemli olan igf-1 yükselmesi.

Parmak uyuşması olur ya acaba ilacı boşa mı vuruyorum diye bir düşünüyorum kendi kendime de o yüzden bi danışayım dedim

Fuhrer, 1 saat önce yazdı:

8mm de kullanabilirsin, ben 8mm kullanıyorum ilacı kusma yapmaması için 4mm'de bazen kusma yapıyor. 

Kalemden bu enjektör çekmek ne kadar mantikli olur

images (10).jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.077
Thebossdianabol, Bir saat önce yazdı:

Parmak uyuşması olur ya acaba ilacı boşa mı vuruyorum diye bir düşünüyorum kendi kendime de o yüzden bi danışayım dedim

hiç mantıklı olmaz kardeşim, bu şırınga kalemden çekmeye uygun değil. Zaten cinnatropin genotropin gibi kuruluma ihtiyaç duyan bir kalem değil.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    397
Thebossdianabol, Bir saat önce yazdı:

Yan etkiyi yaşamaman daha güzel ama acaba e2'yi fazla düşürüyor olabilir misin o zaman igf1 üretimin çok düşer en garantisi igf1 testi veya enjeksiyon sonrası growth hormone testi yaptırmak. Enjektör konusuna gelirsek kalemlerde 10-12mg/1ml gibi konsantrasyonlar oluyor 4ui 1.3mg gibi bir şeye denk geliyor cinnatropinler 10mg/1ml genotropin 12mg/1ml eğer cinnatropin kullanıyorsan 0.13ml ilaç çekmen gerekir daha hassas yapabilmen için bd 0.5cc insülin enjektörü almanı tavsiye ederim o enjektörde 0.01ml hassasiyetle ilacı çekebilirsin, genotropin kullanıyorsan 0.1ml çekmen gerekicek çok da hassasiyetle işin yok genject super insulin al tanesi 4tl. Gerek var mı dersen bence yok.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16, 17 dakika önce yazdı:

Yan etkiyi yaşamaman daha güzel ama acaba e2'yi fazla düşürüyor olabilir misin o zaman igf1 üretimin çok düşer en garantisi igf1 testi veya enjeksiyon sonrası growth hormone testi yaptırmak. Enjektör konusuna gelirsek kalemlerde 10-12mg/1ml gibi konsantrasyonlar oluyor 4ui 1.3mg gibi bir şeye denk geliyor cinnatropinler 10mg/1ml genotropin 12mg/1ml eğer cinnatropin kullanıyorsan 0.13ml ilaç çekmen gerekir daha hassas yapabilmen için bd 0.5cc insülin enjektörü almanı tavsiye ederim o enjektörde 0.01ml hassasiyetle ilacı çekebilirsin, genotropin kullanıyorsan 0.1ml çekmen gerekicek çok da hassasiyetle işin yok genject super insulin al tanesi 4tl. Gerek var mı dersen bence yok.

2e baskilayacak ilaç yok kullandigim deca var haftalik 300 testo 400 şimdi ilk 6 hafta bazi sorunlardan dolayi spora gidemedim decayi 200-250 arasi vuruyodum şimdi sorunum azaldi çok şükür evliyken zor oluyo hele borçlar varken neyse şimdiki dozu 600 mg duşunuyorum ki kürden once benim e2 yuksekti zaten dbol yutturmuşlar bize iran cinna var bu kalemi alsam yeterli heralde  e2 tahminimce 80-90 arasinda seyrediyodur şuan

tarihinde Thebossdianabol tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Selamün aleyküm  degerli dosttlar iştah sorunu yaşıyorum aklima iran şurubu geliyo deneyimleyen var mi ? Veyahut önerebileceginiz bişey var mi @Fuhrerhocam sizede bisey sormak istiyorum deca vurdugumda ilk 7 hafta salona gidemedim firsatim olmadi ilaci kesmek yerine  dozu düşürdüm 200-250 bandinda bazen 150 araliklarla vuruyodum şimdi son 2.5 haftadir 500 çektim Bu 2 flakon bunu  500 bitirip haftalık 1gr çekmeyi duşunuyorum  3 flakonda vücudum guzel tolere ediyor decayi 1 gr uygun mudur? Şuan 9.5 haftadayim  20 hafta düşünüyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.077
Thebossdianabol, 1 saat önce yazdı:

Selamün aleyküm  degerli dosttlar iştah sorunu yaşıyorum aklima iran şurubu geliyo deneyimleyen var mi ? Veyahut önerebileceginiz bişey var mi @Fuhrerhocam sizede bisey sormak istiyorum deca vurdugumda ilk 7 hafta salona gidemedim firsatim olmadi ilaci kesmek yerine  dozu düşürdüm 200-250 bandinda bazen 150 araliklarla vuruyodum şimdi son 2.5 haftadir 500 çektim Bu 2 flakon bunu  500 bitirip haftalık 1gr çekmeyi duşunuyorum  3 flakonda vücudum guzel tolere ediyor decayi 1 gr uygun mudur? Şuan 9.5 haftadayim  20 hafta düşünüyorum 

dozları arttırma dostum, iştah açıcı ıvır zıvırlara girme 20 hafta bence fazla 16 haftaya düşürebilirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gönderildi (düzenlendi)
Fuhrer, 5 dakika önce yazdı:

dozları arttırma dostum, iştah açıcı ıvır zıvırlara girme 20 hafta bence fazla 16 haftaya düşürebilirsin

2.5 kaloriyi zor yiyorum 

Sabah 10 da pirinç unu  muz orman meyveleri yedim ustune gainer çektim daha da acikmadim acikmiyorum kilo da alamıyorum ghrp6 veya mk677 

tarihinde Thebossdianabol tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
m41a4    2
Fuhrer, 18.12.2025 - 20:22 yazdı:

hiç mantıklı olmaz kardeşim, bu şırınga kalemden çekmeye uygun değil. Zaten cinnatropin genotropin gibi kuruluma ihtiyaç duyan bir kalem değil.

Neden cekmeye uygun degil hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.077
Thebossdianabol, 3 saat önce yazdı:

2.5 kaloriyi zor yiyorum 

Sabah 10 da pirinç unu  muz orman meyveleri yedim ustune gainer çektim daha da acikmadim acikmiyorum kilo da alamıyorum ghrp6 veya mk677 

dostum beslenme düzenini iyice ayarlamadan küre girmeni önermezdim zaten, beslenmeyi arttıracak bir ilaç yok. İran şurubu, Pakistan hapı, Hindistan mayası tarzı şeyler dalga dümendir. GHRP-6 kullanabilirsin, ben pek tercih etmem onun yerine beslenmeni düzene sokmalısın. İştahsızlık büyük bir sorun sana katılıyorum ancak sabah 10'da güne başlamak bu işi daha da zorlaştırır. Örneğin benim planlamama göre ben 2.öğünü attığımda sen ilk öğününü atıyorsun. Benim planlamamı paylaşayım, eğer istersen sen de buna göre düzenlersin.

06:00 - Bu saatte uyanıyorum, T4 ve GH kullanıp 30 dakika sonra 45 dakika yürüyüş yapıyorum.

08:00 - Bu saatte kesin öğünümü bitirmiş oluyorum, totalde 5 yumurta 2 sarısıyla aşağı yukarı 50 protein alıyorum yoğurt, süt peynir tarzı tüketiyorum ve güzel karbonhidrat alıyorum.

10-11: Bu saatler arası dünden kalma öğünüm var ise onu tüketiyorum, yok ise kendime bir pirinç unu veya tavuk pilav hazırlıyorum.

Yani sen uyanana kadar ben 1000-1200 kalori tüketmiş oluyorum. Kaldı ki ben 3 gibi bir öğün atıyorum ve 6-7 gibi preworkout öğünümü 9 gibi ise post öğünümü atıyorum yani günde 5 öğün zorlanmadan tüketiyorum. Belki düzenli bir planlama yapmalısın.

m41a4, 9 dakika önce yazdı:

Neden cekmeye uygun degil hocam

Şırıngada ölü nokta var, cinnatropin zaten premixed bir kalem cinnatropin gibi kurmaya ihtiyaç duymuyor ve kusma yapmıyor içerisinde hava olmadığından.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
m41a4    2

Hocam mesala bu uç cinnatropine oluyor mu ve bendeki igneler super insulin diye geçiyor ölu nokta yok diye biliyorum @Fuhrer

Screenshot_20260101_192540_Hepsiburada.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    397
Fuhrer, 3 saat önce yazdı:

dostum beslenme düzenini iyice ayarlamadan küre girmeni önermezdim zaten, beslenmeyi arttıracak bir ilaç yok. İran şurubu, Pakistan hapı, Hindistan mayası tarzı şeyler dalga dümendir. GHRP-6 kullanabilirsin, ben pek tercih etmem onun yerine beslenmeni düzene sokmalısın. İştahsızlık büyük bir sorun sana katılıyorum ancak sabah 10'da güne başlamak bu işi daha da zorlaştırır. Örneğin benim planlamama göre ben 2.öğünü attığımda sen ilk öğününü atıyorsun. Benim planlamamı paylaşayım, eğer istersen sen de buna göre düzenlersin.

Sabah gh'yi im mi yapıyorsun ?

m41a4, 42 dakika önce yazdı:

Hocam mesala bu uç cinnatropine oluyor mu ve bendeki igneler super insulin diye geçiyor ölu nokta yok diye biliyorum

Uyar bu cinayada genoyada

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.077
m41a4, 2 saat önce yazdı:

Hocam mesala bu uç cinnatropine oluyor mu ve bendeki igneler super insulin diye geçiyor ölu nokta yok diye biliyorum

oluyor zaten bunlar olur, ölü nokta var dostum insülin enjektörlerinde

berkay16, 2 saat önce yazdı:

Sabah gh'yi im mi yapıyorsun ?

im growthun verimliliği scye göre daha düşük, ondan dolayı deri altı tercih ediyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    397
Fuhrer, 2 saat önce yazdı:

oluyor zaten bunlar olur, ölü nokta var dostum insülin enjektörlerinde

im growthun verimliliği scye göre daha düşük, ondan dolayı deri altı tercih ediyorum

Anladım peki subq enjeksiyondan 2 saat sonra öğün zamanla insülin direncine sebep olmaz mı ? bir de araştırırken gördüğüm kadarıyla kandaki bulunma süresi ve miktarıyla bir grafik oluşturduğumuzda subkutanda grafiğin altında kalan alan IM'den daha fazla olmasına rağmen igf1 sinyalizasyonunda bir fark oluşturmuyor ama kana salınan serbest yağ asitleri muhtemelen subkutanda daha fazladır kanda bulunma süresinden dolayı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.077
Thebossdianabol, 18 dakika önce yazdı:

@Fuhrer hocam zphc skt-26 serisini denediniz mi deca alicam nasil doluluğu 

denemedim

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Esselamün Aleyküm değeri form üyeleri ilk kürümü bitirdim daha doğrusu bitirme kararı aldım 8 haftalık önemli işim olduğu için doğru düzgün salona gitmeye fırsat bulamıyorum vardiya saatlerimi uzattığım için vurduktan sonra deca vurduktan sonra ilk 7 hafta salona gidemedim aksilik olacaksa oluyor işlerden dolayı bu arada kandan da geç çıktığı için dozları 125-250 arası aldım haftalık 7 haftadan sonra 4 hafta salona gitmeye fırsatım oldu bu sırada sağlam antrenman attım 11 hafta oldu dozları düşürerek deca bitirdim Cruise yapıp 8 hafta dinlendikten ve işleri hallettikten sonra yeni bir planlama yaptım ve sizlerin de fikrini almak istedim.

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Boy: 170 cm
  • Kilo: 76 kg
  • Yağ Oranı: %15

PLANLADIĞIM YENİ KÜRÜM: (20 HAFTA)

• Testosteron Enanthate 1-20 Hafta 650mg
  • Boldenon 20 hafta 500mg
  • NPP ilk 12 hafta 350mg
  • Anapolon veya dbol
  • Masteron 400-600 

SORULARIM:

1. Mevcut formuma ve yağ oranıma göre NPP ve Boldenon dozajları ne olmalı?
  2. Deca'dan NPP'ye geçişte (ikisi de Nandrolone grubu olduğu için) dikkat etmem gereken bir reseptör yorgunluğu olur mu?
  3. 20 haftalık Boldenon kullanımı için kan değerlerimi (hematokrit/hemoglobin) ne sıklıkla kontrol etmeliyim?
  4. Kickstart olarak Anapolon mu yoksa reseptörleri şaşırtmak için Dianabol mü önerirsiniz?

Bir aylık değişim iştahsız beslenme kalitesiz uyku.

ÖNCESİ (1-2) VE SONRASI (3-4-5-6)

IMG_20260119_213451.thumb.jpg.1dc7fa7df7290c8d6d409abc323225c6.jpg IMG_20260119_213412.thumb.jpg.96f77a698951376b3f23178bdeb68313.jpg  IMG_20260119_213330.thumb.jpg.403795a54050d90e53bb72a50663b816.jpg IMG_20251217_161958.thumb.jpg.85cdb4cbb7a031d4d14adb95a0a90c6e.jpg IMG_20260107_155727.thumb.jpg.9666c081a6179dd6677ab95804d2a427.jpg IMG_20251231_134931.thumb.jpg.3b981067d1e37b13faccaabaf05022c7.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
onlytrenbolone, 13 saat önce yazdı:

Hayırlı olsun yeni kürün. npp 300 bolde 500 gideri var sanki :D 

Eywallah sagolasin herşey tam olucak derken aksilikler çikti başimiza boş bi kür oldu ama olsun 😅 @Fuhrerhocam bolde kullanırken ekstra dikkat edilmesi gereken birşey varmi aspirin tehelikeli diyolar ideal doz aralığı nedir?

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: RAav
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      20 yaşındayım sürekli spora yazılıyorum ama devam edemiyorum çok güçsüzüm ve hevesim hızlı kırılıyor 187 boyum 73 kilom yağ oranım 19 çok araştırdım ama araştırdıkça kafam dahada bulandı ne yapmalıyım ne kullanmalıyım? 🥺🙂‍↕️
    • Yazan: Darkkarus
      Merhaba, 
      30 yaşındayım ve Boyum 1.85 , 2014-2020 yılları arası başla bırak başla bırak şeklinde hep vücut geliştirmenin natural olarak içinde idim. Daha sonra 5 yıl hiç spora gidemedim. 2025-Mart itibariyle haftada 4-5 gün hiç aksatmadan , antrenmanlarımı yapıyorum. 
      2026 Mayıs başında 130 KG ile artık natural ve yağlı olmaktan sıkıldığım için , haftalık 300 mg testo pripionate (önce dvpd sonra zphc marka ile ) + 2,5 mg Retatrutide şeklinde hayatımın ilk kürüne başladım. 

Haziran ayında Reta ‘ ya ara verdim , temmuz boyunca 5 mg ile devam ettim . Bu süreçte 12 haftalık testo pripionate 300 mg haftalık dozumu da tamamladım . Gidişattan oldukça memnunum aslında (testesteron kısa esterin her enjeksiyonda yarattığı ödem - ağrının 3-4 gün sürmesi dışında) , güncel 117 kg a düştüm , kas hatlarım belirginleşti , sırtım büyüdü omuzlarım  büyüdü biraz şekle şemale girdik kısacası . 
      Danışman hocam dedi ki , şimdi hiç kesmeden 12 hafta daha haftalık 500 mg testo ile devam edelim , elimde son bi 20 lik kısa ester flakon var o bitince , enantathe a geçeriz dedi, Retatrutide içinse ağustos ta 7.5 mg a çıkıp tamamlayarak bırakma niyetindeyim .Ayrıca bu 2. 12 haftalık döngüde 4 hafta günde 3 tablet zphc oxandrolone (Anavar) kullanmayı planlıyorum. kan tahlilinde herhangi bir problem çıkmadı , her şey yolunda , ara vermeden 2. 12 haftaya girmek mantıklı mıdır , nasıl bir yol izlemeliyim , tecrübeli arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum , saygılar.
    • Yazan: wmindev
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Definasyona gireceğim hedefim %15 yağ oranına düşmek, acil kilo verme hedefim yok kas kaybı yaşamadan üstüne koyarak vermek istiyorum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yağ : %32 Kg : 110 Yaş: 25 Testosteron seviyem 300 geldi, tek testis olduğum için hiçbir doktor trt yapmak istemedi genel olarak enerji düşüklüğü yaşadığım için testosteron ile başlamak adına küre girdim ama tavsiyelerle aşağıdaki plan oluştu. KÜR PLANIM: 
      İran testosteron enanthate 250mg (125/125) Cinnatropin 3iu Hcg 1000 iu haftada 1 Zphc CYT3: 1 hafta yarım kapsül 2. hafta 1 kapsül 3. hafta 2 kapsül 4. hafta 1 kapsül 5. hafta yarım kapsül sonra bırakma pazartesi tirze 3mg perşembe reta 2mg SORULARIM:
      Ürünleriyle definasyon yapmayı düşünüyorum sizce fazla mı olur? İştah baskılaması için reta ile tirzeyi birlikte kullanıyorum daha verimli olduğunu düşündüm sizce nasıl? Bu küre ekleme yapmamı önerdiğiniz bir ürün var mı? Arkadaşım masteron ekle diyor hcg östrojeni arttırır diyor siz ne dersiniz? Testosteronu 32'lik iğne ile diz üstümden vuruyorum bir sorun yaşamadım devam etmeli miyim?
      Bir süredir diyetteyim ve kür öncesi 10 kilo kadar verdim aynı makro mikro hesaplaması yaptığım diyetime devam ediyorum.
      Konuya katılım gösteren, fikir ve düşüncelerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler. 

• Yazan: Loweherz
      Selamlar herkese, Hem işim gereği hem de bu sporu uzun yıllar boyunca yapmayı düşünüyorum beslenmem çok iyi antrenman ve uyku kalitemde aynı şekilde.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş:20 Boy:187 Kg:88 Yağ:14-17 Hiçbir sağlık sorunum yok testlerim gayet temiz. Aşırı büyüyüp 100+ olma hedefim yok hedefim ilk kürden maksimum kas kütlesi kazanını sağlamak formumu 93kg civarında %12 yağ oranında tutmak Burak hocanın Peptid Türkiye sitesinde kitapta bulunmayan her bilgisini okudum ilk kürümü 16 Hafta 500 mg  Test enantat yapmayı düşünüyordum ama vücudumun östrojene yatkın olduğunu biliyorum sizce 500 mg test yanına 250 mg masteronu bir katalizör gibi kullanmak mantıklı olur mu veya önerebileceğiniz başka ilaç kombinasyonu var mıdır ?

• Yazan: Vassa
      Merhaba arkadaşlar,
      Yaklaşık 1.5 yıldır forumu düzenli olarak takip ediyorum. Bugüne kadar çoğunlukla okuyucu tarafta kaldım ancak artık kendi sürecimi paylaşarak sizlerin görüşlerini almak istedim.
      32 yaşında 184 cm boyundayım ve şu an 81 kg ağırlığındayım. Spora yeniden başladığım dönemde ise yaklaşık 100 kg civarındaydım. Konuya eklediğim fotoğraflarda tüm süreci kronolojik olarak paylaşıyorum. Güncel formumu en sona koydum yazısız olan fotoğraflar.. Fotoğrafların üzerinde tarih ve kilo bilgileri de yer alıyor. Güncel kan tahlillerimde mevcut.(Öströjen vs onları yaptıramadım) Spor geçmişim aslında daha eskiye dayanıyor. Çocukluğumdan beri yüzme ve basketbol ile ilgilendim. Vücut geliştirmeye ise ilk olarak 2010 yılında başladım. Yaklaşık 3-4 yıl boyunca düzensiz ve aralıklı şekilde devam ettim. Sonrasında 5-6 yıllık bir ara verdim ve yaklaşık 2.5 yıl önce tekrar düzenli olarak ağırlık antrenmanlarına başladım.
      Son 6 aylık dönemde beslenme ve antrenman disiplinim eskiye göre oldukça gevşemişti. Buna rağmen haftada minimum 2-3 gün spor salonuna gitmeye devam ettim. Bu süreçte yağlanarak tekrar 87 kg seviyelerine kadar çıktım. 20 Nisan itibarıyla yeniden diyetime ve antrenmanlarıma ciddi şekilde odaklandım. Şu an haftada 5 gün ağırlık antrenmanı yapıyorum. Buna ek olarak haftanın 7 günü 20-40 dakika arasında, yaklaşık 120 nabız civarında kardiyo uyguluyorum.
      Asıl merak ettiğim konu ise testosteron enanthate kullanımı. Haftalık 250 mg testosteron enanthate ile başlamayı düşünüyorum. Hedefim profesyonel seviyede bir yarışma fiziği ya da aşırı hacimli bir görüntü değil. Ancak tamamen atletik ve ince bir görünüm de istemiyorum. Bir miktar hacimli, omuzları ve üst gövdesi daha dolu duran, kas kütlesi belirgin ama estetik çizgisini koruyan bir fizik hedefliyorum.
      Yanına farklı bir anabolizan eklemeyi düşünmüyorum.
      Bunun iki temel sebebi var:
      Maddi tarafı. Ulaşmak istediğim fiziğin daha agresif kombinasyonlar gerektirdiğini düşünmemem. (Emin değilim) Sorularım:
      Sizce haftalık 250 mg testosteron enanthate ile, mevcut fiziksel durumum ve geçmişim göz önüne alındığında görüntümde tatmin edici bir değişim olur mu? Özellikle daha dolu, daha sert ve bir miktar daha hacimli görünmek açısından beklentilerimi karşılar mı? FORM CHECK:

KAN TESTLERİ:

Tecrübeli arkadaşların yorumlarını ve tavsiyelerini merak ediyorum. Şimdiden vakit ayırıp cevap veren herkese teşekkür ederim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp