Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

the_escobar

Driada medicals - para pharma - pharmaqo markaları hakkında görüşleriniz nelerdir?

Önerilen İletiler

the_escobar    179

Herkese selamlar.

Avrupa kanalındaki uygun fiyatlı ve başarılı gözüken markalardan bulduklarım bunlar:

• Driada Medicals
  • Para Pharma
  • Pharmaqo

Alacağım ilaçlar:

• Masteron enanthate
  • Testo Enanthate
  • Npp
  • Belki bir kaç sarms çeşidi

Bildiğimiz üzere dünyada masteron ve rimo üretimi baya azaldı. Bu markalarda masteron bulabildim.

Sizlerden bu markaları kullananlar varsa tecrübelerini yazabilir mi? Veya başka marka önerilerinizi alabilirim.

Teşekkürler 🙂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

berkay16    174

Avrupada para pharma var mı ya ben hiç denk gelmedim, drostanolone enanthate alıcaksan hilmada stok var driadada yok diğerilerini bilmiyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    179
berkay16, 28 dakika önce yazdı:

Avrupada para pharma var mı ya ben hiç denk gelmedim, drostanolone enanthate alıcaksan hilmada stok var driadada yok diğerilerini bilmiyorum.

para pharma var, driadada mast e. var ama redditte driada için çöp diyen bir tayfa var kafamı karıştırdı. Halbuki adamlar 500 tane lab testi paylaşıyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    174
the_escobar, 4 dakika önce yazdı:

para pharma var, driadada mast e. var ama redditte driada için çöp diyen bir tayfa var kafamı karıştırdı. Halbuki adamlar 500 tane lab testi paylaşıyor.

international warehouse satan var da eu domestic de var mı ? Driadanın ürünlerini kullanmadığım için emin değilim ama o kadar fazla olumlu yorum var ki çalışmaması garip olur

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    179
berkay16, 7 dakika önce yazdı:

international warehouse satan var da eu domestic de var mı ? Driadanın ürünlerini kullanmadığım için emin değilim ama o kadar fazla olumlu yorum var ki çalışmaması garip olur

international olarak var zaten. Sendeki oxu ne zaman kullanacaksın kanka belli mi 😄

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    174
the_escobar, 46 dakika önce yazdı:

international olarak var zaten. Sendeki oxu ne zaman kullanacaksın kanka belli mi 😄

ben onu ilerde kür yaparken kullanmak için aldım ucuz yakaladım bu ay çin growthu alıcam 720 ünite sonraki ay da bolde veya primo alıp başliycam benim daha kullanmama çok var.

tarihinde berkay16 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    107

Para pharma rus üretimi diye biliyorum, yorumları genelde gayet iyi, pharmaqo hakkında da çok güzel yorumlar görmüştüm yabancı forumlarda, driada hakkında da kullanıcı yorumları iyiydi, kendi tecrübem yok hepsi yabancı forumlarda okuduklarım :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    179
Fuhrer, 21 dakika önce yazdı:

para pharma kullanılır

denediniz mi hocam?

Adrian, 16 dakika önce yazdı:

Para pharma rus üretimi diye biliyorum, yorumları genelde gayet iyi, pharmaqo hakkında da çok güzel yorumlar görmüştüm yabancı forumlarda, driada hakkında da kullanıcı yorumları iyiydi, kendi tecrübem yok hepsi yabancı forumlarda okuduklarım :D

Bu 3 markanında aslında yorumları vs. çok iyi fakat işin b*ktan tarafı hepsinide kötüleyen bir kesim var. İnsanın keyfi kaçıyor olumsuz yorumları görünce 😄

berkay16, 29 dakika önce yazdı:

ben onu ilerde kür yaparken kullanmak için aldım ucuz yakaladım bu ay çin growthu alıcam 720 ünite sonraki ay da bolde veya primo alıp başliycam benim daha kullanmama çok var.

çin growthu dediğin hangi marka? bide 720 ünite kaça geliyor? sağlam mı acaba

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    625
the_escobar, 8 dakika önce yazdı:

denediniz mi hocam?

Bu 3 markanında aslında yorumları vs. çok iyi fakat işin b*ktan tarafı hepsinide kötüleyen bir kesim var. İnsanın keyfi kaçıyor olumsuz yorumları görünce 😄

spor salonunda alman yakın bir arkadaşım vardı, senede bir kaç sefer geliyor ve bu markayı kullanıyordu. Humax kullanmayı tercih ederim şu an.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    179
Fuhrer, 56 dakika önce yazdı:

spor salonunda alman yakın bir arkadaşım vardı, senede bir kaç sefer geliyor ve bu markayı kullanıyordu. Humax kullanmayı tercih ederim şu an.

yurtdışı sitelerinde humax hiç görmedim hocam. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    174
the_escobar, 1 saat önce yazdı:

denediniz mi hocam?

Sigma audley diye bir marka çok fazla kullananı var kan testi yaptırıp paylaşanlar da var 155 dolar 360ui eu domestic kargo bedava

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    179
berkay16, 18 dakika önce yazdı:

Sigma audley diye bir marka çok fazla kullananı var kan testi yaptırıp paylaşanlar da var 155 dolar 360ui eu domestic kargo bedava

baya uygunmuş sipariş verip banada haber edersen sevinirim. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    332
berkay16, 3 saat önce yazdı:

Türkiye'de de bursun o fiyata peptit örnek kingpharma her teste aldanma

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    179
Tr3n, 21 dakika önce yazdı:

Türkiye'de de bursun o fiyata peptit örnek kingpharma her teste aldanma

hocam her teste aldanma konusunda katılıyorum fakat 360 üniteliği günlük 4 ünite kullansak 3 ay yetiyor. Aylık max 2200tlye denk geliyor. Daha ucuz hangi marka var trde? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    195
the_escobar, 2 dakika önce yazdı:

hocam her teste aldanma konusunda katılıyorum fakat 360 üniteliği günlük 4 ünite kullansak 3 ay yetiyor. Aylık max 2200tlye denk geliyor. Daha ucuz hangi marka var trde? 

10 unitelik viallerin kitlerinden almaya çalışın bence bunları. Duyduklarım solüsyonla karışınca 5 günde bitirmek gerektiği yönünde. Bukadar ucuz olmalarının bir sebebi var 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    174
Unrest, 23 dakika önce yazdı:

10 unitelik viallerin kitlerinden almaya çalışın bence bunları. Duyduklarım solüsyonla karışınca 5 günde bitirmek gerektiği yönünde. Bukadar ucuz olmalarının bir sebebi var 

Forum ismi vermek yasaktır muhtemelen de kullananı çok ya 24ui 10 vial 115 dolar o da alınabilir 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    625
the_escobar, 3 saat önce yazdı:

yurtdışı sitelerinde humax hiç görmedim hocam. 

iran menşei çünkü, yurt dışı olunca benim için 1-0 önde değil. Ben yarayan ürünün yanındayım, humax kullandığım en iyi üründür. Belki 20'den fazla marka kullandım, ama bu kadar iyisini kullanmadım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    179
Fuhrer, 2 dakika önce yazdı:

iran menşei çünkü, yurt dışı olunca benim için 1-0 önde değil. Ben yarayan ürünün yanındayım, humax kullandığım en iyi üründür. Belki 20'den fazla marka kullandım, ama bu kadar iyisini kullanmadım.

dolu, sağlamına ulaştığıma emin olsam denemek isterdim ama maalesef 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    625
the_escobar, Şimdi yazdı:

dolu, sağlamına ulaştığıma emin olsam denemek isterdim ama maalesef 

aklında bulunsun diye söyledim zaten dostum, eğer humax görürsen ve uyguna gelirse bence düşünmeden kullan.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    195

Bende kullanıyorum, ama geno ile aynı igf çıkmıyor %10 -15 düşük geliyor. Fiyat performans olarak iyiler ama solusyonla karıştıktan sonra daha kaliteli ghlere göre çok çabul parçalanıyor ve saflığını kaybediyor geneli. 50 iu luk yada 20 iuluk şişeler günlük 3-4 iu luk kullanımlar için iyi değil bence. 10 iuluk vialler en iyisi. Bu söylediklerim tabi ki duyumlardan ibaret ama bu söylentiler az değil. Yani saflık evet aynı ama bekletmeden kullanmak iyi bu ürünleri alıntı yanlıs oldu k.bakmayın @berkay16

tarihinde Unrest tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    179
Fuhrer, 10 dakika önce yazdı:

aklında bulunsun diye söyledim zaten dostum, eğer humax görürsen ve uyguna gelirse bence düşünmeden kullan.

tamamdır denk gelirse fiyatlarını vs. buraya yazarım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    174
Unrest, 18 dakika önce yazdı:

Bende kullanıyorum, ama geno ile aynı igf çıkmıyor %10 -15 düşük geliyor. Fiyat performans olarak iyiler ama solusyonla karıştıktan sonra daha kaliteli ghlere göre çok çabul parçalanıyor ve saflığını kaybediyor geneli. 50 iu luk yada 20 iuluk şişeler günlük 3-4 iu luk kullanımlar için iyi değil bence. 10 iuluk vialler en iyisi. Bu söylediklerim tabi ki duyumlardan ibaret ama bu söylentiler az değil. Yani saflık evet aynı ama bekletmeden kullanmak iyi bu ürünleri alıntı yanlıs oldu k.bakmayın @berkay16

Olabilir genonun muhtemelen çözücü solüsyonu çok daha stabil tutuyordur bakteriyostatik suya göre igf 1-lr3 ün de çok hızlı bozulduğunu söylüyorlar. 24ui lık vialler 4 ui dan 6 gün dayanır ama muhtemelen kalite farkı fiyat farkına göre okey bence genonun kalemi 2 küsüre geliyor depo fiyatından alabilmeme rağmen değmez.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    195
berkay16, 39 dakika önce yazdı:

Olabilir genonun muhtemelen çözücü solüsyonu çok daha stabil tutuyordur bakteriyostatik suya göre igf 1-lr3 ün de çok hızlı bozulduğunu söylüyorlar. 24ui lık vialler 4 ui dan 6 gün dayanır ama muhtemelen kalite farkı fiyat farkına göre okey bence genonun kalemi 2 küsüre geliyor depo fiyatından alabilmeme rağmen değmez.

Bir çok faktör var aslında. Suyla bağlantılı değil. O dediğin forumlarda aratırsan mesela kadavra gh sinin kullanıldığı dönemler fransızlara nasıl üstünlük sağladığının söylentileri var, o dönemin fransız bodycilerinin vücutları hala konuşulur. Tabi sonra bir partide ilaç sınıfı ghler çocuklarda beyinde bir hastalığa neden olunca kadavra ghsi yasaklanıyor. Yani hgh yi ne hücresinde ürettikleri üretim süreci vb. Çok önemli. Bu yüzden en ucuzlarına kaçmayın derim. Saflık demek herşey değil o forumlarda herşeye saflık olarak bakıyolar ama değil. Benim kullandığım daha gmpye yakın mesela, aynı kaynak jintropinde satıyor. Genosun 4-5de 1i fiyatına geliyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    174
Unrest, 2 dakika önce yazdı:

Bir çok faktör var aslında. Suyla bağlantılı değil. O dediğin forumlarda aratırsan mesela kadavra gh sinin kullanıldığı dönemler fransızlara nasıl üstünlük sağladığının söylentileri var, o dönemin fransız bodycilerinin vücutları hala konuşulur. Tabi sonra bir partide ilaç sınıfı ghler çocuklarda beyinde bir hastalığa neden olunca kadavra ghsi yasaklanıyor. Yani hgh yi ne hücresinde ürettikleri üretim süreci vb. Çok önemli. Bu yüzden en ucuzlarına kaçmayın derim. Saflık demek herşey değil o forumlarda herşeye saflık olarak bakıyolar ama değil. Benim kullandığım daha gmpye yakın mesela, aynı kaynak jintropinde satıyor. Genosun 4-5de 1i fiyatına geliyor. 

Anladım sağolasın bir bakiyim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.