Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

TahsinS68

Testosteron+masteron yağ yakımı kürüm hk.

Önerilen İletiler

TahsinS68    1

Merhaba abilerim kardeşlerim,

Forumda yeniyim 7 Senedir spor yapmaktayım 6 senesi tekvando sporu ile ilgilendim şimdi vücut geliştirmek üzerine spora başladım streoid kürüne girmeye karar verdim bunu bilgili arkadaşlara danışarak başlamanın mantığındayım. Define olacağım iş streslerinden dolayı karın bel kısmımda yağlanmalar var. 

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Boy:1.80
  • Kilo: 85
  • Bel: 87
  • Omuz: 124
  • Kollar: 39Cm
  • Karın: 96 

KÜR PLANLAMAM : (12 HAFTA)

• 400 mg Testosteron propionate
  • 400 mg Masteron

Kür planladım mantıksız olan yada önerilerinizi takip edeceğim. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Askabar    1.640

350 prop 350 masteron gayet yeterli gelir.

Yerinde olsam her gün 0.5 ml prop 0.5 ml masteron vururdum.

Süreç boyunca hassasiyet olmadıgı sürece Arimidex vs kullanma.

Günlük 2000 kalori beslenip 5 gün ağırlık idmanı 6 gün 30 dk kardiyo yap. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TahsinS68    1

Ürünler elime ulaştı hangi zamanlarda ne kadar kaç ml kullanmalıyım desteklerinizi esirgemeyin ürünlerin markası zphc pharma marka konusunda bilgim yok saygılar sevgiler :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MhanYhag    17
TahsinS68, 21 dakika önce yazdı:

Ürünler elime ulaştı hangi zamanlarda ne kadar kaç ml kullanmalıyım desteklerinizi esirgemeyin ürünlerin markası zphc pharma marka konusunda bilgim yok saygılar sevgiler :)

Hayırlı olsun, zphc adı altında sahte ilaçlar var ürünün görsellerini paylaşabilir misin?

Dozaj ve kullanım Rehberliği için yüz hatların belli olmayacak şekilde form fotoğrafı paylaşırsan daha doğru bir yönlendirme alırsın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TahsinS68    1
MhanYhag, 28 dakika önce yazdı:

Hayırlı olsun, zphc adı altında sahte ilaçlar var ürünün görsellerini paylaşabilir misin?

Dozaj ve kullanım Rehberliği için yüz hatların belli olmayacak şekilde form fotoğrafı paylaşırsan daha doğru bir yönlendirme alırsın.

3a.thumb.png.a1a184537a223f9d13b339f4d58f2000.png 2a.thumb.png.b9da6f30cea1037a69bfdba4bda17c71.png 1a.thumb.png.5a5cb0999ac960bed394d9faba7d409d.png

MhanYhag, 28 dakika önce yazdı:

Ürünün resimleri de bu hocam forumdan araştirarak aldım medicine yazmıyor kontrol ettim orjinal sitesinden

IMG_5431.jpeg IMG_5430.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TahsinS68    1

Merhaba abilerim kardeşlerim,

Kür için gerekli ürünleri ve ekstra şeyleri temin ettim bilgisizim. Pazartesi itibaren küre başlayacağım başlamadan önce bu ürünleri nasıl hangi zamanlarda kullanmalıyım bilmiyorum. Ürünleri güvenilir yerlerden eczanelerden ve orijinal olarak temin ettim.

SORULARIM:

• Bu süreçte nasıl beslenmeliyim?
  • Kaç gün antrenman yapmalıyım?
  • Hangilerini kaç Mg nasıl kullanmalıyım?
  • Ne tip bir enjektör kullanmam lazım?

Şimdiden teşekkür ederim. Hayırlı Ramazanlar dilerim. :)

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Boy:1.80
  • Kilo: 85
  • Bel: 87
  • Omuz: 124
  • Kollar: 39
  • Karın: 96 

KÜR PLANLAMAM : (12 HAFTA)

• 4X Testosteron propionate Overdose
  • 4X Masteron Glinn

MCT GRUPLARI:

IMG_5842.thumb.jpeg.4decaf65583f2b20a96e97b38a68592e.jpeg IMG_5843.thumb.jpeg.b2b75d0db8766ad55729a5f655890b69.jpeg

STOKALDIĞIM KÜRE GİRECEĞİM ÜRÜNLER:

IMG_5898.thumb.jpeg.ccfc6f8e1b125b587b85746d45b83d40.jpeg

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    198
TahsinS68, 25.02.2025 - 23:45 yazdı:

IMG_5431.jpeg IMG_5430.jpeg

Medicine işte bunlar sahte

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.204
TahsinS68, 7 saat önce yazdı:

...

Glin ve overdose satan kişi nasıl kullanmanı söyledi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TahsinS68    1
SPECTRE, 4 saat önce yazdı:

Glin ve overdose satan kişi nasıl kullanmanı söyledi?

Ben yurt dışında bir mağazadan aldım hocam şahıstan almadım herhangi bilgi yok maalesef

Ferdikra, 4 saat önce yazdı:

Medicine işte bunlar sahte

Zphc attim köşeye hocam bende güvenemedim glinn ve overdose aldim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TahsinS68    1
Fıratkskn, 3 dakika önce yazdı:

Hocam overdose yerli üretim swiss tayfanın malı nasıl yurtdışından aldın? O.o glinde yeni tr giren bi mal yurtışında kore dışında hiç bi yerde yok.

Almancı arkadaşım kargoladı bana oradan hatta alırken de video çekti alıyorum diye 

Yani simdi kandırıldım mi dandik mi bu marka hocam grupta yorumları güzeldi baya araştırmıştım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TahsinS68    1
Fıratkskn, 18 dakika önce yazdı:

Hocam overdose yerli üretim varsa forumda tecrübeli arkadaşlar düzeltsinler beni. glin dediğin dünyada kore dışında başka bi yerde yok tr de yeni yeni görülüyor.

Hocam ben ilk defa giriyorum bilgisizim grupta baya arastirdim bu markalara iyi demislerdi yurt disindan da alinması konusunda da bilgiler vardı bende almanci arkadasima aldirdim magazadan aldi yolladi bana kullanim bilgiside yok ne yazikki

Fıratkskn, 18 dakika önce yazdı:

Hocam overdose yerli üretim varsa forumda tecrübeli arkadaşlar düzeltsinler beni. glin dediğin dünyada kore dışında başka bi yerde yok tr de yeni yeni görülüyor. Buyur kendin oku.

Hocam herkesin bir fikri var fakat ben gözlerimle gördüğüm için malesef yerli üretim olduğunu sanmiyorum yurt dışına ithal edildiğinide düşünmüyorum keza türkiyeden yurt dışına mal göndermek tamamen başlıca problem 42 dolar ödedim bu ürüne ve bircok siteden baktigimda ürünün yerli oldugunu söyleyen birkac kisi harici okumadım yinede ürünü kullanacağım bana güven veriyor özellikle glinn markası kesinlikle sadece ne kadar nasil kullanmaliyim dosajlari bilmiyorum kullanınca burada paylasim yapacağım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TahsinS68    1
Fıratkskn, 2 dakika önce yazdı:

Anlamakta güçlük çekiyorum hocam. Bunlar illegal ürünler nasıl mağazadan alacak? supplement mi alıyor????? ve overdose tr malı nasıl almanyadan veya yurtdışından alıyor hala anlamdım. neyse üzüldüm gerçekten. kaç para verdin bunlara?

Ortalama bana hepsi 18 bin liraya felan maal oldu diger takviyeleri ve ecza ürünlerini türkiyeden aldım onlar da 4 bin tl ye geldi

• Şaşkın 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TahsinS68    1
Fıratkskn, 2 dakika önce yazdı:

Valla hoca ben üzülmeni istemem @SERKO @ardas @Fuhrer @rastlantisal @Diver @Bay-T @GHOST @SPECTRE gibi hocalar gelsin yorum yapsınlar bu kadar ilaca dünyanın en iyi markasını girsen yine bu fiyat tutmaz. neyse ben daha fazla yazmıcam üzül istemiyorum.

Yani dolandirildim demi hocam anladığım kadarıyla teşekkür ederim desteğiniz için ben magazadan aldigini görünce orjinal oldugu fikrine girmiştim sağlık olsun mecbur kullanacağım bu kadar para verdim zphc de de dolandirilmiştim o da medicine çikmisti

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mehmet96    33
TahsinS68, 21 dakika önce yazdı:

Ortalama bana hepsi 18 bin liraya felan maal oldu diger takviyeleri ve ecza ürünlerini türkiyeden aldım onlar da 4 bin tl ye geldi

2 kutu testo haftalık 500 mg 12 hafta, 2 kutu masteron haftalık 400 mg 10 hafta şeklinde ingilterede kullansan 175 £ ediyor yani 8 bin tl civarı. Canını sıkma kanka gelen paraya gelsin ama bir daha böyle oyunlara gelme.

IMG_3695.jpeg IMG_3694.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    771

kullandığım en pahalı marka dragondu ondan bile bunları alsan o kadar tutmaz testo sanırım bide bütün ilaçlar prop enanthante. tek vericeğim tavsiye kür geçmişim yada piyasaya hakim filan değilsen yada danışabileceğin tanıdıkların yoksa hiç aksiyon arama ilk küründe zamanla forumda gezine gezine anlarsın zaten neyin ne olduğunu.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5-HT    43
TahsinS68, 11 saat önce yazdı:

Hocam ben ilk defa giriyorum bilgisizim grupta baya arastirdim bu markalara iyi demislerdi yurt disindan da alinması konusunda da bilgiler vardı bende almanci arkadasima aldirdim magazadan aldi yolladi bana kullanim bilgiside yok ne yazikki

Hocam herkesin bir fikri var fakat ben gözlerimle gördüğüm için malesef yerli üretim olduğunu sanmiyorum yurt dışına ithal edildiğinide düşünmüyorum keza türkiyeden yurt dışına mal göndermek tamamen başlıca problem 42 dolar ödedim bu ürüne ve bircok siteden baktigimda ürünün yerli oldugunu söyleyen birkac kisi harici okumadım yinede ürünü kullanacağım bana güven veriyor özellikle glinn markası kesinlikle sadece ne kadar nasil kullanmaliyim dosajlari bilmiyorum kullanınca burada paylasim yapacağım 

Dostum bu markayı üretenler zaten yerli olduklarını burda ürettirdiklerini söylüyor.Bu gizli veya şaibeli bir konu değil.

tarihinde 5-HT tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.082

Kıymetli dostum over ve glin tamamen aynı hammadde aynı içeri her ikisi de yerli ve milli

fakat over güzel çalışıyor muhtemelen glinde çalışır. 

• 100 Puan 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZYZZ    92
TahsinS68, 13 saat önce yazdı:

abi ilaçların hepsi yerli yalan o yurtdışı falan ve toplam bu ilaçları üretim masrafını hiç konuşmuyorum ama piyasa değeri 5 6 bini geçmez sen nasıl neye göre 18 bin verdin? O.o

• 100 Puan 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.117
TahsinS68, 15 saat önce yazdı:

8 flakon ilaç 18 bin tl, yani 500 dolar falan yapıyor. Ortalama 60-65 dolar civarına geliyor flakon başı ilaçlar. Dolandırılma sayılmaz pek, satıcı arkadaş üstüne 5-8 bin tl koymuş 1.elden aldığı için kâr ettiğini sanıyor. Maalesef steroid piyasası böyle, kimse bu işe bunları yaşamadan başlamıyor genellikle. Sağlık olsun diyelim. Ürünler aşırı üst segment ilaçlar değil, ancak işini görür. Tahminlerime göre 400 planlıyorsan 300 çıkar ürünler, boş ilaçlar değil işini görür. Yerinde olsam @Askabar'ın dediği gibi 0.5 ml olacak şekilde günlük enjeksiyonlar halinde iki ilacı da kullanırım. Ancak bana kalırsa bu küre oxandrolone de ekle.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.640
Fuhrer, 10 dakika önce yazdı:

8 flakon ilaç 18 bin tl, yani 500 dolar falan yapıyor. Ortalama 60-65 dolar civarına geliyor flakon başı ilaçlar. Dolandırılma sayılmaz pek, satıcı arkadaş üstüne 5-8 bin tl koymuş 1.elden aldığı için kâr ettiğini sanıyor. Maalesef steroid piyasası böyle, kimse bu işe bunları yaşamadan başlamıyor genellikle. Sağlık olsun diyelim. Ürünler aşırı üst segment ilaçlar değil, ancak işini görür. Tahminlerime göre 400 planlıyorsan 300 çıkar ürünler, boş ilaçlar değil işini görür. Yerinde olsam @Askabar'ın dediği gibi 0.5 ml olacak şekilde günlük enjeksiyonlar halinde iki ilacı da kullanırım. Ancak bana kalırsa bu küre oxandrolone de ekle.

Kısa ester veya uzun ester ne kadar çok enjeksiyon o kadar iyi. Bakın doz demiyorum yanlış anlaşılmasın. Aynı dozu ne kadar çok enjeksiyona bölerseniz o kadar yan etkisi minimum ve ilaç verimi maksimum olur. 

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TahsinS68    1

Define Kürümün 1. Haftasındayım

Haftada :

• 400 Testo pro
  • 400 Masteron

Sorularım:

• 81 kilodan 85 kiloya yükselmişim sebebi nedir normalmidir daha ilk hafta olmasına rağmen.
  • İlaçlar etkisini ne zaman göstermeye başlar tahminen?
  • ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZYZZ    92

Kardeş @TahsinS68 sen bu ilaçları vur kglar gitsin yağlar gitsin diye mi kullanıyorsun veya sana böyle mi sattılar bu ilaçları :D Ya bu ilaçların yağ yakımıyla alakası yok ki? Yağ yakım kürlerinde yardımcı eleman bunlar. Bi kere masteron sertlik verir e2 baskılar o da genetik olarak muhallak neyin ne kadar baskılayacağı testoda yağ yakımını varla yok arasında katkıda bulunur :) Sen daha dur 90 92 kg göreceksin :D İlaçlar su tutacak çünkü şuan yavaş yavaş başlamışlar su tutmaya :D sana bu kürü hazırlayana sevgiler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TahsinS68    1
ZYZZ, 1 dakika önce yazdı:

Kardeş @TahsinS68 sen bu ilaçları vur kglar gitsin yağlar gitsin diye mi kullanıyorsun veya sana böyle mi sattılar bu ilaçları :D Ya bu ilaçların yağ yakımıyla alakası yok ki? Yağ yakım kürlerinde yardımcı eleman bunlar. Bi kere masteron sertlik verir e2 baskılar o da genetik olarak muhallak neyin ne kadar baskılayacağı testoda yağ yakımını varla yok arasında katkıda bulunur :) Sen daha dur 90 92 kg göreceksin :D İlaçlar su tutacak çünkü şuan yavaş yavaş başlamışlar su tutmaya :D sana bu kürü hazırlayana sevgiler.

Kilo 98 den 80 e inmiştim zaten natural olarak  satıcı yok kendim sipariş ettim aracı ile. Bu siteden araştirmalarım sonucu kendim bir kür planladım. Peki nasıl bir yol izlemeliyim?  

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZYZZ    92
TahsinS68, 1 dakika önce yazdı:

Kilo 98 den 80 e inmiştim zaten natural olarak  satıcı yok kendim sipariş ettim aracı ile. Bu siteden araştirmalarım sonucu kendim bir kür planladım. Peki nasıl bir yol izlemeliyim?  

Kürü yağ yakım ilaçlarına çevireceksin amacın oysa 

• HGH FRAGMENT
  • YOHIMBE
  • SR9009
  • CLENBUTEROL
  • GW501516

Bunlar tam zamanlı yağ yakımına yarayan neredeyse aşka hiçbişiye yaramayan ilaç grupları. Kendin planladıysan o zaman kendine kızıcan :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Sinan35
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Varsa tavsiyenize ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim. @Fuhrer hocam sizden yorum bekliyorum.
      KÜR İÇERİĞİM: 1-16 hafta
      500mg Testosteron 400mg Boldenon 200mg Deca Gh 2iu KÜR İÇERİĞİM: 17-20 hafta
      500mg Testosteron Gh 2iu KÜR İÇERİĞİM: 21-30 hafta
      Testosteron Propionate Trenbolone Acetat Masteron Gh KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 36 Boy: 1.85 Kilo: 90 Hormonlardan dolayı ve kilo vermemden kaynaklı alt karnım hiç gitmedi deri fazlalığı var.
    • Yazan: mehmeteminerem
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İlk kürüm bu 1 aydır kullanıyorum ve ilk sıraladığım gruplar bitti.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 1.86 Kilom 130 Yaş: 20 KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Masteron Trenbolone Npp Clenbuterol ŞUAN AKTİF DEVAM KÜRÜM:
      Testosteron 300mg Masteron 300mg Trenbolone 150mg Clenbuterol SORULARIM:
      Nelere dikkat etmeliyim? Npp yerine tren devam edeyim mi? 4-5ay kısa ester kür devam etsem sıkıntı olur mu? Göbek kısmı fazla sulu ve yumuşak ne yapmalıyım bu alanı yok etmek için? Korucu olarak önerileriniz nelerdir? Konuya katılım gösteren, tecrübe ve yorumlarını esirgemeyen herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: alibaba9
      Merhaba herkese,
      Kendim için ayrı bir topic de açayım dedim. Kendi adıma motivasyon kaynağı olur belki.
      SÜREÇ VE BANA DAİR:
      43 yaşındayım. Bir spor geçmişim yok.  Peptid konuları dolayısı ile forum ile tanıştım. 2-3 aydır reta kullanıyorum. KULLANIM DETAYLARI:
      Şu an çin retasında haftalık 2mg+1mg parçalı şekilde devam ediyorum. Fazlası çok fazla sindirim sorunu yapıyor (ishal, kusma, karın ağrısı vs. yaşadım geçmişte) Başka boş markalar yüzünden de vakit kaybettim 1 ay kadar. 104kg ile başlamıştım. Şu an 96kg. %27.8 yağ oranı veriyor xioami tartı.. Kilo nedeniyle klasik insulin direnci var zaten. Bir de sedef hastasıyım. anksiyete de var yıllardır dalgalı olarak.  Direnç antrenmanlarıyla tanıştım ilk olarak, @Fuhrerhocanın da tavsiyesiyle.  SUPPLEEMENT DETAYLARI:
      omega-3 d3k2 mag. bisglisinat. B complex NAC Glisin GÜNE DAİR SONUÇ:
      Kilo vermem yavaşladı reta'ya rağmen. Resimleri de ekledim. Yan Simit, göbek ve kalça yağ birikimi. jinekomasti zaten klasik. Bu yaştan sonra ne yapılabilir artık? Nasıl bir yol izlemek lazım, tecrübeli arkadaşlardan tavsiye ve yardımlara açığım. Amaç fiziksel sağlığı arttırmak, yağ yakmak ve biraz daha düzgün eril bir fiziğe sahip olmak diyebilirim.
      Herkese sağlık ve huzur diliyorum.

• Yazan: BBurak
      Herkese selamlar arkadaşlar 8-10 hafta sürmesini planladığım diyet sürecimi sizlerle paylaşmak istedim. Sürece elimdeki ilaçlarla devam edeceğim için kür planlaması size biraz garip gelecektir, açıkçası şuan yeni bir ilaç planlaması ya da masrafa girmek istemediğim için halihazırda kullandığım ilaçlarla yapacağım. Her türlü yorum, öneri, görüş, fikir açığım. 
      İlaç planlamam(hepsi uzun ester): 
      500 testosteron 250 deca 250 boldenon 1 tablet proviron (günlük 1 tablet fakat kuruluk ve libido durumuma göre 2 tablete çıkaracağım) Beslenmem (1800 kalori):
      195 gr karb 187 protein 25 yağ Suplementlerim: 
      Deve dikeni 2 tablet Cranberry 2 tablet Nutraxin vitamin 2 tablet Nutraxin magnezyum 1 tablet D3K2 5000İU Balık yağı 2 kapsül Nutrade arjinin 10 gram Nutrade post workout 20 gram Ssn creatine 10 gram Antrenman planım haftada 4-5 gün torso-limb ya da p/p/l tarzında olacak tam olarak karar veremedim, sürece yarın başlayacağım. Sabah aç karnına 1 saat antrenman sonrası yarım saat liss kardiyo ile süreci sürdüreceğim. Birazdan güncel formumu ekleyeceğim, forumdan ve bu süreçlerden o kadar uzağım ki çok heyecanlıyım. Elimdeki ilaçlar bitince ve yağ oranım iyice aşağılara düşünce yağ yakımı ve su atımı için spesifik ilaçları sürece ekleyebilirim. 
      Herkese selam olsun.
    • Yazan: crazymero
      Selamlar, Sopharma Clenbuterol kullanan tecrübe eden birisi var mıdır? Yağ oranım %25, boy 1.90 kilo 120. Dozaj ayarlaması konusunda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp