Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

5-HT

Üye
  • İçerik sayısı

    75
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

19 İyi

5-HT Hakkında

  • Yaş 22
  • Derece
    Deneyimli
  • Doğum Günü 21-05-2001

Platform İstatistikleri

  • Yaş 22
  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Yaş 22
  • Meslek:
    Öğrenci
  • Konum:
    İstanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Yaş 22
  • Favori Spor Dalın:
    Fitness

Güncel Profil Ziyaretleri

570 profil görüntüleme
  1. Bel bölgesinde kalan yağlanmadan nasıl kurtulurum?

    Ondan önce sadece mk677 deneyimim olmuştu.O deneyimimde iştah,mükemmel bitmeyen bir pump,çabuk recovery olma vegüç artışı olmuştu.
  2. Bel bölgesinde kalan yağlanmadan nasıl kurtulurum?

    Satan kişi günde 1 kapsül kullanın demesine rağmen 2 kapsül kullandım.Bomboş üründü.Hiçbirşey değişmedi hayatımda.
  3. Güncelleme geçmek istiyorum.Bugün gastroenterolojiye gittim.Ultrason ve gaita testi yaptırdı.Gaita temiz çıktı.Bağırsağımda ödem varmış.Antibiyotik yazdı.Duruma göre tekrar gideceğim.
  4. Çok teşekkür ederim.Hayır yaptırmadım ama şu ağrılarım biraz dinsin yaptıracağım.Vücutta sivilcelenmem 0.Nac-omega3-multi vitamin kullanıyorum.Ekstra koruyucu olarak linkteki ürünü sipariş verdim.
  5. Evet sabahları 4 defa art arda tuvalete çıkıyorum. Gün içinde bağırsaklarda ağrı ve sürekli hareketlenme oluyor.Dışarı çıkmaya korkar oldum.Midemde de zaman zaman ağrı oluyor.Aç olsam dahi midem ağzıma geliyor.
  6. Saygılar. Herşeyden önce kendimden bahsedeyim. 22 yaşındayım ve ektomorf vücut tipine sahibim. Yaklaşık 5-6 aydır mide, 4 aydırda bağırsak problemleri çekiyorum. Huzursuz bağırsak sendromu belirtilerinin çoğunu yaşıyorum. Hayatım çok konforsuz hale geldi. Artık psikolojik olarakta dayanamıyorum. Bence bunları yaşamamın sebeplerinden biride uzun süredir kilo alıyım diye sağlıksız ve geç saatlerde beslenme. Noxy labs mk677 + rad140 kürümün 4. haftasındayım. Tam büyümem gereken dönemdeyken bu problemler ağırlaşmaya başladı. Birde üstüne üslük bilek güreşi yaparken dirseğimi incittim. 2 haftadır antreman yapamasam ve düzgün beslenemesem de ağırlıklar ve performansım artmaya başladı. Beslenme düzenimi baştan değiştiricem ve doktora gidicem. Bu problemi yaşayan veya yaşamış kişiler nasıl bir yol izledi bilgilendirip yardım ederse çok teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın.
  7. Oxy2gen ürünleri sahte mi?

    Çok enteresan günde 2 kapsül almama rağmen ne açlık,ne pump,ne de güç verdi.
  8. Oxy2gen ürünleri sahte mi?

    Ghrp6 ve mk677 almıştım ikiside çalışmadı.
  9. Oxy2gen pharma yohimbine alınır mı?

    Saygılar.Deri altı yapılabilir mi?
  10. Bel bölgesinde kalan yağlanmadan nasıl kurtulurum?

    Saygılar.Kendim o satıcının ghrp6 ve oxy2gen mk677 sini kullandım.0 etki aldım.Çevremde ve forumda yohimbinesini kullanıp etki almayan insanlar var.Sizde kullandıktan sonra forumdaşların bilgilenmesi için yorum yaparsanız sevinirim.
  11. Bel bölgesinde kalan yağlanmadan nasıl kurtulurum?

    oxy2gen boş bilgin olsun.
  12. Redbox labs orijinal mi?

    Forumda bu markanın rad140 nı kullanıp karaciğer ve pct konusunda sıkıntı yaşayan bir arkadaş vardı sanırım.
  13. Mk677+lgd4033+rad150 nasıl kullanmam gerekiyor?

    bodytech sarms plastik kutu muydu? kilitli poşet gibi miydi?
  14. Yurtdışından ürün sipariş etmek - ham madde sokmak mümkün mü?

    @fanzea34 'nin dediklerine katılıyorum.Senin çindeki kontağın böyle gönderim yapar mı bilmiyorum.Ama deepwebdeki pazaryerlerindeki vendorlar ekstra ücret ile gizli kargolama yapıyorlar.Onun için bu duruma alışkınlar.Ama ordada güvenilir vendor bulmak zor iş.Bir arkadaş boyar madde,toz boya yazdırabilirsin diye bir öner bulunmuş.Bu tarz şeylerin ülkeye girişi ve ithalatı sıkıntılı olabilir.Onun yerine hediyelik eşya,cd kabı vb. şeylere konulur genelde.Kargo sanki yurtdışındaki bir arkadaşından hediye geliyormuş gibi hazırlanır.Ekstrem önlem olarak yoğunluğunu yedirilebilir.@fanzea34 nin dediği gibi bende böyle milletin neler geçirdiğini biliyorum.Ama bu bir şans.Herşeye rağmen geçmeme ihtimalide var.Burdaki önemli faktörlerden biride miktar.
  15. Yurtdışından ürün sipariş etmek - ham madde sokmak mümkün mü?

    Şifrelemi krypto ile deepwebden alıyorsun.Hediye kartı, hediyelik eşya gibi şeylerin içine uyuşturucu koyup yolluyorlar.Çoğu geçiyor.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×