Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

TahsinS68

Testosteron+masteron yağ yakımı kürüm hk.

Önerilen İletiler

TahsinS68    0

Merhaba abilerim kardeşlerim,

Forumda yeniyim 7 Senedir spor yapmaktayım 6 senesi tekvando sporu ile ilgilendim şimdi vücut geliştirmek üzerine spora başladım streoid kürüne girmeye karar verdim bunu bilgili arkadaşlara danışarak başlamanın mantığındayım. Define olacağım iş streslerinden dolayı karın bel kısmımda yağlanmalar var. 

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Boy:1.80
  • Kilo: 85
  • Bel: 87
  • Omuz: 124
  • Kollar: 39Cm
  • Karın: 96 

KÜR PLANLAMAM : (12 HAFTA)

• 400 mg Testosteron propionate
  • 400 mg Masteron

Kür planladım mantıksız olan yada önerilerinizi takip edeceğim. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Askabar    1.256

350 prop 350 masteron gayet yeterli gelir.

Yerinde olsam her gün 0.5 ml prop 0.5 ml masteron vururdum.

Süreç boyunca hassasiyet olmadıgı sürece Arimidex vs kullanma.

Günlük 2000 kalori beslenip 5 gün ağırlık idmanı 6 gün 30 dk kardiyo yap. 

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TahsinS68    0

Ürünler elime ulaştı hangi zamanlarda ne kadar kaç ml kullanmalıyım desteklerinizi esirgemeyin ürünlerin markası zphc pharma marka konusunda bilgim yok saygılar sevgiler :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MhanYhag    24
TahsinS68, 21 dakika önce yazdı:

Ürünler elime ulaştı hangi zamanlarda ne kadar kaç ml kullanmalıyım desteklerinizi esirgemeyin ürünlerin markası zphc pharma marka konusunda bilgim yok saygılar sevgiler :)

Hayırlı olsun, zphc adı altında sahte ilaçlar var ürünün görsellerini paylaşabilir misin?

Dozaj ve kullanım Rehberliği için yüz hatların belli olmayacak şekilde form fotoğrafı paylaşırsan daha doğru bir yönlendirme alırsın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TahsinS68    0
MhanYhag, 28 dakika önce yazdı:

Hayırlı olsun, zphc adı altında sahte ilaçlar var ürünün görsellerini paylaşabilir misin?

Dozaj ve kullanım Rehberliği için yüz hatların belli olmayacak şekilde form fotoğrafı paylaşırsan daha doğru bir yönlendirme alırsın.

3a.thumb.png.a1a184537a223f9d13b339f4d58f2000.png 2a.thumb.png.b9da6f30cea1037a69bfdba4bda17c71.png 1a.thumb.png.5a5cb0999ac960bed394d9faba7d409d.png

MhanYhag, 28 dakika önce yazdı:

Ürünün resimleri de bu hocam forumdan araştirarak aldım medicine yazmıyor kontrol ettim orjinal sitesinden

IMG_5431.jpeg IMG_5430.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TahsinS68    0

Merhaba abilerim kardeşlerim,

Kür için gerekli ürünleri ve ekstra şeyleri temin ettim bilgisizim. Pazartesi itibaren küre başlayacağım başlamadan önce bu ürünleri nasıl hangi zamanlarda kullanmalıyım bilmiyorum. Ürünleri güvenilir yerlerden eczanelerden ve orijinal olarak temin ettim.

SORULARIM:

• Bu süreçte nasıl beslenmeliyim?
  • Kaç gün antrenman yapmalıyım?
  • Hangilerini kaç Mg nasıl kullanmalıyım?
  • Ne tip bir enjektör kullanmam lazım?

Şimdiden teşekkür ederim. Hayırlı Ramazanlar dilerim. :)

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Boy:1.80
  • Kilo: 85
  • Bel: 87
  • Omuz: 124
  • Kollar: 39
  • Karın: 96 

KÜR PLANLAMAM : (12 HAFTA)

• 4X Testosteron propionate Overdose
  • 4X Masteron Glinn

MCT GRUPLARI:

IMG_5842.thumb.jpeg.4decaf65583f2b20a96e97b38a68592e.jpeg IMG_5843.thumb.jpeg.b2b75d0db8766ad55729a5f655890b69.jpeg

STOKALDIĞIM KÜRE GİRECEĞİM ÜRÜNLER:

IMG_5898.thumb.jpeg.ccfc6f8e1b125b587b85746d45b83d40.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    66
TahsinS68, 25.02.2025 - 23:45 yazdı:

IMG_5431.jpeg IMG_5430.jpeg

Medicine işte bunlar sahte

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.051
TahsinS68, 7 saat önce yazdı:

...

Glin ve overdose satan kişi nasıl kullanmanı söyledi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TahsinS68    0
SPECTRE, 4 saat önce yazdı:

Glin ve overdose satan kişi nasıl kullanmanı söyledi?

Ben yurt dışında bir mağazadan aldım hocam şahıstan almadım herhangi bilgi yok maalesef

Ferdikra, 4 saat önce yazdı:

Medicine işte bunlar sahte

Zphc attim köşeye hocam bende güvenemedim glinn ve overdose aldim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fıratkskn    22
TahsinS68, 1 dakika önce yazdı:

Ben yurt dışında bir mağazadan aldım hocam şahıstan almadım herhangi bilgi yok maalesef

Zphc attim köşeye hocam bende güvenemedim glinn ve overdose aldim

Hocam overdose yerli üretim swiss tayfanın malı nasıl yurtdışından aldın? O.o glinde yeni tr giren bi mal yurtışında kore dışında hiç bi yerde yok.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TahsinS68    0
Fıratkskn, 3 dakika önce yazdı:

Hocam overdose yerli üretim swiss tayfanın malı nasıl yurtdışından aldın? O.o glinde yeni tr giren bi mal yurtışında kore dışında hiç bi yerde yok.

Almancı arkadaşım kargoladı bana oradan hatta alırken de video çekti alıyorum diye 

Yani simdi kandırıldım mi dandik mi bu marka hocam grupta yorumları güzeldi baya araştırmıştım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fıratkskn    22
TahsinS68, 5 dakika önce yazdı:

Almancı arkadaşım kargoladı bana oradan hatta alırken de video çekti alıyorum diye 

Yani simdi kandırıldım mi dandik mi bu marka hocam grupta yorumları güzeldi baya araştırmıştım

Hocam overdose yerli üretim varsa forumda tecrübeli arkadaşlar düzeltsinler beni. glin dediğin dünyada kore dışında başka bi yerde yok tr de yeni yeni görülüyor.

Buyur kendin oku.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TahsinS68    0
Fıratkskn, 18 dakika önce yazdı:

Hocam overdose yerli üretim varsa forumda tecrübeli arkadaşlar düzeltsinler beni. glin dediğin dünyada kore dışında başka bi yerde yok tr de yeni yeni görülüyor.

Hocam ben ilk defa giriyorum bilgisizim grupta baya arastirdim bu markalara iyi demislerdi yurt disindan da alinması konusunda da bilgiler vardı bende almanci arkadasima aldirdim magazadan aldi yolladi bana kullanim bilgiside yok ne yazikki

Fıratkskn, 18 dakika önce yazdı:

Hocam overdose yerli üretim varsa forumda tecrübeli arkadaşlar düzeltsinler beni. glin dediğin dünyada kore dışında başka bi yerde yok tr de yeni yeni görülüyor. Buyur kendin oku.

Hocam herkesin bir fikri var fakat ben gözlerimle gördüğüm için malesef yerli üretim olduğunu sanmiyorum yurt dışına ithal edildiğinide düşünmüyorum keza türkiyeden yurt dışına mal göndermek tamamen başlıca problem 42 dolar ödedim bu ürüne ve bircok siteden baktigimda ürünün yerli oldugunu söyleyen birkac kisi harici okumadım yinede ürünü kullanacağım bana güven veriyor özellikle glinn markası kesinlikle sadece ne kadar nasil kullanmaliyim dosajlari bilmiyorum kullanınca burada paylasim yapacağım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fıratkskn    22
TahsinS68, 7 dakika önce yazdı:

Hocam ben ilk defa giriyorum bilgisizim grupta baya arastirdim bu markalara iyi demislerdi yurt disindan da alinması konusunda da bilgiler vardı bende almanci arkadasima aldirdim magazadan aldi yolladi bana kullanim bilgiside yok ne yazikki

Anlamakta güçlük çekiyorum hocam. Bunlar illegal ürünler nasıl mağazadan alacak? supplement mi alıyor????? ve overdose tr malı nasıl almanyadan veya yurtdışından alıyor hala anlamdım. neyse üzüldüm gerçekten. kaç para verdin bunlara?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TahsinS68    0
Fıratkskn, 2 dakika önce yazdı:

Anlamakta güçlük çekiyorum hocam. Bunlar illegal ürünler nasıl mağazadan alacak? supplement mi alıyor????? ve overdose tr malı nasıl almanyadan veya yurtdışından alıyor hala anlamdım. neyse üzüldüm gerçekten. kaç para verdin bunlara?

Ortalama bana hepsi 18 bin liraya felan maal oldu diger takviyeleri ve ecza ürünlerini türkiyeden aldım onlar da 4 bin tl ye geldi

• Şaşkın 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fıratkskn    22
TahsinS68, Şimdi yazdı:

Ortalama bana hepsi 18 bin liraya felan maal oldu diger takviyeleri ve ecza ürünlerini türkiyeden aldım onlar da 4 bin tl ye geldi

Valla hoca ben üzülmeni istemem @SERKO @ardas @Fuhrer @rastlantisal @Diver @Bay-T @GHOST @SPECTRE gibi hocalar gelsin yorum yapsınlar bu kadar ilaca dünyanın en iyi markasını girsen yine bu fiyat tutmaz. neyse ben daha fazla yazmıcam üzül istemiyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TahsinS68    0
Fıratkskn, 2 dakika önce yazdı:

Valla hoca ben üzülmeni istemem @SERKO @ardas @Fuhrer @rastlantisal @Diver @Bay-T @GHOST @SPECTRE gibi hocalar gelsin yorum yapsınlar bu kadar ilaca dünyanın en iyi markasını girsen yine bu fiyat tutmaz. neyse ben daha fazla yazmıcam üzül istemiyorum.

Yani dolandirildim demi hocam anladığım kadarıyla teşekkür ederim desteğiniz için ben magazadan aldigini görünce orjinal oldugu fikrine girmiştim sağlık olsun mecbur kullanacağım bu kadar para verdim zphc de de dolandirilmiştim o da medicine çikmisti

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fıratkskn    22
TahsinS68, 3 dakika önce yazdı:

Yani dolandirildim demi hocam anladığım kadarıyla teşekkür ederim desteğiniz için ben magazadan aldigini görünce orjinal oldugu fikrine girmiştim sağlık olsun mecbur kullanacağım bu kadar para verdim zphc de de dolandirilmiştim o da medicine çikmisti

hocam ilaç çalışmaz vs demiyorum yanlış anlama sadece yerli üretim overdose %100 eminim. ve bu ilaçlar elma armut değil yasal  değil haliyle öyle mağazada falan satılamaz. neyse etiketledim üstatlar yorum yaparlar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mehmet96    40
TahsinS68, 21 dakika önce yazdı:

2 kutu testo haftalık 500 mg 12 hafta, 2 kutu masteron haftalık 400 mg 10 hafta şeklinde ingilterede kullansan 175 £ ediyor yani 8 bin tl civarı. Canını sıkma kanka gelen paraya gelsin ama bir daha böyle oyunlara gelme.

IMG_3695.jpeg IMG_3694.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    851

kullandığım en pahalı marka dragondu ondan bile bunları alsan o kadar tutmaz testo sanırım bide bütün ilaçlar prop enanthante. tek vericeğim tavsiye kür geçmişim yada piyasaya hakim filan değilsen yada danışabileceğin tanıdıkların yoksa hiç aksiyon arama ilk küründe zamanla forumda gezine gezine anlarsın zaten neyin ne olduğunu.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5-HT    41
gönderildi (düzenlendi)
TahsinS68, 11 saat önce yazdı:

Hocam herkesin bir fikri var fakat ben gözlerimle gördüğüm için malesef yerli üretim olduğunu sanmiyorum yurt dışına ithal edildiğinide düşünmüyorum keza türkiyeden yurt dışına mal göndermek tamamen başlıca problem 42 dolar ödedim bu ürüne ve bircok siteden baktigimda ürünün yerli oldugunu söyleyen birkac kisi harici okumadım yinede ürünü kullanacağım bana güven veriyor özellikle glinn markası kesinlikle sadece ne kadar nasil kullanmaliyim dosajlari bilmiyorum kullanınca burada paylasim yapacağım 

Dostum bu markayı üretenler zaten yerli olduklarını burda ürettirdiklerini söylüyor.Bu gizli veya şaibeli bir konu değil.

tarihinde 5-HT tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.046

Kıymetli dostum over ve glin tamamen aynı hammadde aynı içeri her ikisi de yerli ve milli

fakat over güzel çalışıyor muhtemelen glinde çalışır. 

• 100 Puan 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZYZZ    76
TahsinS68, 13 saat önce yazdı:

abi ilaçların hepsi yerli yalan o yurtdışı falan ve toplam bu ilaçları üretim masrafını hiç konuşmuyorum ama piyasa değeri 5 6 bini geçmez sen nasıl neye göre 18 bin verdin? O.o

• 100 Puan 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    242
TahsinS68, 15 saat önce yazdı:

8 flakon ilaç 18 bin tl, yani 500 dolar falan yapıyor. Ortalama 60-65 dolar civarına geliyor flakon başı ilaçlar. Dolandırılma sayılmaz pek, satıcı arkadaş üstüne 5-8 bin tl koymuş 1.elden aldığı için kâr ettiğini sanıyor. Maalesef steroid piyasası böyle, kimse bu işe bunları yaşamadan başlamıyor genellikle. Sağlık olsun diyelim. Ürünler aşırı üst segment ilaçlar değil, ancak işini görür. Tahminlerime göre 400 planlıyorsan 300 çıkar ürünler, boş ilaçlar değil işini görür. Yerinde olsam @Askabar'ın dediği gibi 0.5 ml olacak şekilde günlük enjeksiyonlar halinde iki ilacı da kullanırım. Ancak bana kalırsa bu küre oxandrolone de ekle.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: yilmaz422
      Selamlar arkadaşlar öncelikle.
      Güncel formum 2 ay pct yaparken spor yapamadıgımdan dolayı bulk kürü boşa gitmiş gibi bişiy oldu ama benim amacım zaten şişmekten daha cok yazlık güzel bi fizik yapmak. Trene gircektim ama yan etkileri bana göre değil o yüzden elimde ox2gen marka 3 testo prop, 3 masteron 3 Ox bulunuyor. Bunlarla 10 haftalık bir define kürü yapıp yağlarımdan kurtulmak ve hatları belirgin hale getirmek istiyorum.
      Sorularım şunlar;
      10 haftalık nasıl bir planlama yapmalıyım? Definasyon sırasında karbonhidrat kesmeyi düşünmüyorum hatta yine fazla alıcam ki kas kütlemi arttırabileyim. Sadece cardioları daha fazla yapıcam. Bu durumda gainer,proteinmeal ile ara öğün yapsam nasıl olur ?  Kürün 1. ayında pct yapıcam o zaman tekrar destek isteyeceğim sizden Beslenme olarak:
      Sabahları yulaf protein tozu yumurta karşımı düşünüyorum. Öğlen yağsız 300 gram baldo, 200 250 gr tavuk,et,balık Akşam yağsız 300 gram baldo, 200 250 gr tavuk,et,balık Araögün olarak bazen rica cream protein tozu, bazen mass gainer, bazen protein meal (Protein ocean) Yeşillik sevmediğim için o kısmı detoks haplarla ve sıvı karışımlarla hallediyorum (protein ocean) Haftada 4 gün spor yapmayı planlıyorum ve antrenman sonrası 20-30 dk cardio düşünüyorum.(Sabahları yapma şansım maalesef olmuyor.) Sizden ufak bir değerlendirme rica edeceğim.
      Teşekkür ederim şimdiden.
    • Yazan: Eyzel2
      Merhaba arkadaşlar, abilerim hayırlı ramazanlar,
      Geçen hafta uzun zaman sonra küre başladım yağ oranım epey fazlalaştı.
      KÜR İÇERİĞİM:
      testesteron p 375 mg  trenbolon a 270  masteron 300   Kullanıyorum ortalama 200 gram protein ve 50 gram yağ barajım var karb ile dalgalı bazen 0 max 200 gram pirinç 1700-2100 kalori aralığı ilerliyorum. Şu an 122 kiloyum genelde 100 kiloya düştüğümde karın kaslarım hafiften  çıkıyor yağ oranım 25-30 vardır ve tamamen amaca yönelik hizmet edeceğini düşünerek armidexi sürekli almayı düşünüyorum 0.5 her gün yada 1 mg direk şu an maximum yağ yakımı hedefliyorum. T3 25mcg almayı da planlıyorum 10 mg nolvadex her gün pazartesi ve perşembe de yarımşar tablet Cabaser alıyorum. 20 mg winstrol  ve 10 mg ox ekleyeceğim önümüzdeki hafta yada direk clen alacağım…
      SORULARIM:
      Ekstra bir tavsiyeniz yada öneriniz var mı? Yanlış yaptığımız bir şey yada düşünce? Tüm cevap ve öneriler için teşekkürler şimdiden.
    • Yazan: Kasva
      Herkese selamlar,
      2 haftadır boldenon ve  testesteron enantat küründeyim yarın 4. Enjeksiyonumu gerçekleştireceğim kür planlamam haftalık 500 testesteron enantat Ve 350 boldenon şeklinde yalnız ürünleri tedarik ettiğim kişiye bulk yapacağımı söylediğim için bu şekilde bir plan önerdi ancak yağ oranım çok fazla olduğu için kürümü değiştirip definasyon yapmak istiyorum yani temiz kas kütlesi elde etmek istiyorum.
      SORULARIM:
      Bunun için kür planlamamı ne şekilde değiştirebilirim?  Her şeye sıfırdan mı başlamam lazım yoksa kürümü farklı bir şekilde kombinleyebilir miyim şimdiye kadar halihazırda yapmak da olduğum enjeksiyonlar boşa mı gitti?  Ve farklı bir sorumda şu iki gün boyunca sol göğsümde hafif bir uyarılma hissettim ilk defa başıma geldiği için biraz endişelendim tedarikçim 5 gün boyunca her akşam bir adet arimidex kullanmamı söyledi bir arkadaşımda masteron olduğunu söyledim yapmamam gerektiğini söyledi eğer orijinalliğine güvenmiyorsan testosteronu patlatıp daha büyük hasarlara sebep olabilir dedi dün akşam bir adet arimidex kullandım bugün göğüs ucundaki hassasiyet geçti sizce kalan 4 günde kullanmalı mıyım kullanmam gerekiyorsa ne de olsa nasıl kullanmalıyım? KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Kilo 92 Boy 180 KÜR İÇERİĞİM:
      Salı 1ml testosteron enantat 1ml bolde Cuma 1ml testosteron 0.5 bolde  Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim herkese iyi forumlar.
    • Yazan: Ateeq
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      1-1.5 yıl arası yüksek kilodaydım en son spora başlarken kilom 8-9 ay önce 134tü 3 ay civarı düzenli diyet ve sporla pt eşliğinde 110a düştüm sonra yine bir süre ara vermek zorunda kaldım şimdi tekrar başladım.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      KG: 114  Boyum: 1.78 Yaş: 22 BESLENME PLANIM:
      S: 2 yumurta domates salatalık Ö: 200 gram kıyma brokoli vs yeşillik A: 200 gram kıyma brokoli (bunlara ek olarak thermo burner,l carnitine ve antrenman sonrası protein tozu içiyorum) SPOR - KARDİYO RUTİNİM:
      S: 7-8 gibi 1 saat kardiyo yapıyorum 5 dakika 6 hızda tempolu yürüyüş 8 hızda koşu olarak 1 saati tamamlıyorum Ö: 3-4 gibide ağırlık ve yağ yakmaya yönelik nabzı hızlandıracak bileşik hareketler yapıyorum SORULARIM:
      Bunlara ek önereceğiniz veya yanlış gördüğünüz bir şey var mı? Ekstra sustanon kullanmamı önerir misiniz? Vücudun sarkmaması için ne yapmamı önerirsiniz? NOTLAR:
      Hedefim 85-90 kilolara düşmek temmuza kadar! Aktif olarak pt ile çalışıyorum hareketleri bilmediğimden değil disiplin sağlamama yardımcı oluyor! Şimdiden tüm öneri ve düşünceleriniz için teşekkürler.
    • Yazan: crizbi01
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Steroid kürü yerine sarms deneyeceğim.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Rad140 Clenbuterol Anavar MCT GRUPLARIM:
      milk thistle omega 3 enginar suyu multi vitamin D vitamini SORULARIM:
      Proviron öneriliyor rad140 ın yanına kullanmalı mıyım? Çıkartmam gereken yada eklemem gereken herhangi bir şey var mıdır? C vitamini eklemeli miyim?  Tüm öneri ve cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.