Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

GHOST

Noxy ağır metal + sterilizasyon testi?

Önerilen İletiler

GHOST    782

Eroids bildiğiniz üzere dış kaynak olarak en büyük platformlardan orada da çok vakit geçiriyorum.

Noxy ağır metal testi konusuna denk geldim @Loving danıştım doğruladı ben tr veya dışarıdaki markalarda hiç böyle bişey ne gördüm ne duydum ilaç çalışıyor mu çalışmıyor mu testleri var bi çok markanın yılda 1 2 ürününe yapar öyle pazarlarlar ama noxy bu konuda hassas biçok ürünü janoshik testi var ama konu başlığında olduğu gibi beni şaşırtan asıl mesela sterilizasyon ve ağır metal testi olmasıydı. Hep diyorduk ya ilacın içinde kim bilir ne tür ağır metaller var onunda açacağı sıkıntılar çok fazla diye.

Şimdi bi kere daha sınıfı geçti noxy. @Loving iyi ki varsın hocam :) 

Fikirlerinizi merak ediyorum : @metinav @heisenbergg @SERKO @rastlantisal @Bay-T @SPECTRE @Diver @Fuhrer @Yusufdemir1995 @Tony Montana

Kaynak konu : https://www.eroids.com/pics/noxy-labs-sterilization-and-heavy-metal-test-results?fbclid=IwY2xjawH7JbBleHRuA2FlbQIxMAABHQRbYuZMF4x81OSknXtXWTlqRROosikbQ6-j9DfMKVilIEGfnjyu4f0SHA_aem_mCxDhia9-xhHRd4xdxsj2Q

Ağır metal testi :

DC1589.thumb.png.a3402bbe4233a4333e7a6e6decea88c0.png

• Beğen 3
  • Alkış 1
  • Ödül 1
  • 100 Puan 1
  • Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Tony Montana    447

Valla @Loving Burak hocaya bir kez daha teşekkürler. En azından vücudumuza saçma sapan bir şey vurmuyormuşuz. Sevindim 

• Teşekkürler 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
onlytrenbolone    199

Ağır metal testi gerçekten ilk defa duydum Burak hocaya sordum dediğin gibi anlattı tek ilaç üzerinden gidiyormuş sterillik ağır metal testleri yani tek ilaç temiz ve steril yani aynı zamanda ağır metal sınıfını geçiyorsa o lab ve üretilen herşey aynı şartlarda üretildiği için komple sınıfı geçmiş olarak varsayılıyormuş yurtdışında.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    928

Ben ilk defa böyle birşey gördüm zaten son zamanlarda çok takıntı haline getirdiğim konu başlığıydı sterilizasyon zaten emindim şuan çok daha emin oldum sonuçta ağır kimyasallar aas ler ..

• Beğen 2
  • +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    355

@Loving bir de Burak hocanın kıymetini bilmiyorlar ya, ben de ona yanıyorum..

• Beğen 3
  • 100 Puan 1
  • Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    447

Valla bi şey diyeyim mi

7-8 haftadır bolde 

2-3 haftadır tren kullanıyorum noxy hala akne vb bir şey yok vücudumda normalin dışında. Belki ilaçların sterilliği ile ilgilidir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    782
AREN, Şimdi yazdı:

@Loving bir de Burak hocanın kıymetini bilmiyorlar ya, ben de ona yanıyorum..

Meyve veren ağaç taşlanır s. teki geçen istasında evde üretiyor yazmış :D:) Bütün satıcılar kuduruyor zamanında biz neden böyle bi yer kuramadık diye muhtemelen. Yorumlarda ilaç satarak dilenenlerden bahsediyorum.

SERKO, 1 dakika önce yazdı:

Ben ilk defa böyle birşey gördüm zaten son zamanlarda çok takıntı haline getirdiğim konu başlığıydı sterilizasyon zaten emindim şuan çok daha emin oldum sonuçta ağır kimyasallar aas ler ..

Hocam aynı fikirdeyim ben çok şaşırdım ki Burak hoca bunun reklamını dahi yapmadı başkaları bi ürünü teste sokuyor o testle 2 3 4 yıl ürün satmaya çalışıyorlar bilmeyenlere. Bu yurtdışı çok ilginç orada işler testlerle ilerliyor onu tanıyorum bunu tanıyorum olayları orada yaş :) 

onlytrenbolone, 2 dakika önce yazdı:

Ağır metal testi gerçekten ilk defa duydum Burak hocaya sordum dediğin gibi anlattı tek ilaç üzerinden gidiyormuş sterillik ağır metal testleri yani tek ilaç temiz ve steril yani aynı zamanda ağır metal sınıfını geçiyorsa o lab ve üretilen herşey aynı şartlarda üretildiği için komple sınıfı geçmiş olarak varsayılıyormuş yurtdışında.

Evet aynen öyle :)

Tony Montana, 3 dakika önce yazdı:

Valla @Loving Burak hocaya bir kez daha teşekkürler. En azından vücudumuza saçma sapan bir şey vurmuyormuşuz. Sevindim 

Burak hoca hakkını helal etsin onun yapması lazım tr şunu yapan bi kişi yok bende severek kullanıyorum ben açayım konuyu dedim.

• Teşekkürler 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.023
SERKO, 24 dakika önce yazdı:

Bende ilk defa gördüm ne yalan söyleyeyim :) güzel şeyler bu tarz şeylerin çoğalması çünkü bizimkiler sorgulayan tipler değil güvene dayalı alışveriş yapan ve üzülen kitle bizdeki kitle. Şimdi noxy yapar burada gören diğer markaları satanlara sizin böyle testiniz var mi der belki böyle böyle herkes yapar millette ne kullandigini bilir.

• Beğen 4
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    53

Beyler ağır metal testini masterona değilde keske trenbolone acetat'a yapsalardı. Neyse bu ağır metal testi 60 dolar , gerekli standartla üretilen ürünlerde ağır metal yada steril olmayan durumlar olmaz, standart ürünlerin testleri ise testo,tren vsvs 120 dolar.

Asıl konuya gelelim ben A markasının üreticisiyim, ve janoshike parasını verip kargoyla ürünümü yolluyorum oda test ediyor. Fakat o an benim gönderdiğim flakonun değerleri bunlar. Ben Steril bir flakona rimobolanları doldurup eczaneden, kendim yapmış gibi göndersem harika bir rimobolan testi göreceksinz fakat size sattıklarım kendi yaptığım boktan ürünler yada boş ürünler olabilir. 

Dolayısıyla bir markanın testine bakıyorsunuz ama kendinize şunu sormanız lazım. Noxy, overdose, dragon cart curt farketmez. Bunların hepsini Ali,veli, michael, çan çin çun fln üretiyor, bir hıyar evinde yada ofisinde yapıyor yani. 

Ayrıca bu üreticilerin hiçbiri hammadde sentezlemiyor, sentezleyemezde zaten. Dolayısıyla gidip çinden bir aracıdan yarım kilo tren 1kilo testo vsvs sipariş geçip alıyor. Yani piyasadaki ürünlerin arasındaki hammadde olarak kalite farkı yok olsa bile çindeki fabrikalar arasındaki farklardır %2 dir %3 tür anlayamazsın bile. Aracılar ve üreticilerin yaparken kullandığı ekstra ürünler, tercihleri, tarifleri ve dürüst olmaları olaya farklılık katıyor. 

Dünyanın hangi markası olursa olsun hiç kimse evinde trenbolone acetat vsvs sentezleyemiyor arkadaşlar gidip satın alıyorlar sonrada bunu çözelti haline getiriyorlar. 

Umarım anlatabilmişimdir. Kimisi 1000tlye satar kimisi 10.000tl ye satar aldığı riske, ekstra ayırdığı vakite, verdiği güvene ne olursa artık fiyat biçebilir bu çok normal. Ama şu paraya ürünmü olur, bu ürünün dolusu şu paradır vsvs demek mantıksız. Sen A markasını 5. elden alıyosundur, Yurtdışından getiriyosundur, ee zaten 500e alıp 2500e satıyosun değsin diye. Bu ürünün ederi üreticisinde 500tl olduğu gerçeğini değiştirir mi ? Bir yandanda simit satan dayı bile 1 tlye mal ediyosa 4-5 tlye satmak zorunda, yurtdışı orjinal şöyle böyle diyip bir adam 1500tl fiyat çekiyosa ürüne o ürünü kaç paraya alıyordur ?

• +1 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    259

Bu testi genel olarak üreticiler yaptırmaz çünkü henüz piyasada altın standart haline gelmemiştir ve kullanıcılar bunu okuyunca bir şey anlamazlar kullanıcılar için şişenin içindeki ilacın mg miktarı öne çıkar ama ağır metal ve sterilizasyon testlerini pas geçerler çünkü dediğim gibi anlamazlar ve kavramları kavramazlar daha profesyonel kişilerin perspektifinde olan bir şeydir bu test. Bu testi yaptırmaları mantıklıdır ama @burakg133 hocamın da dediği gibi bu testler kolayca manipüle edilebilir ve bütün serilerin bu şekilde steril (bahsi geçen serinin bu standartta üretildiğini düşünecek olursak bile) olacağı anlamına gelmez. Asıl bir markanın güvenilirliğini belirten prestij, kullanıcı yorumları ve tanınırlıktır.

Eroids mesela muazzam prestijli bir site olmakla birlikte benim için bu siteye girmesi ya da napsgear gibi sitelere dahil olması markaların güvenilirliğini ve prestijini gösterdiği anlamına gelir. Yine de bunu dahil etmeleri hoş olmuş ama tekrar dediğimiz gibi prestij tanınırlık ve kullanıcı deneyimleri bize bir markanın güvenilir olduğunu söyler çünkü Noxy ve ya dragon gibi herhangi bir marka da olsa sonuçta devlet tarafından kontrol/regüle edilmiyor adamların insiyatifine bağlıyız içindeki maddenin, metalin ve ilacın ne olduğuna dair.

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.023

Merakım şu oldu bu kadar basit madem neden markalarda bu test yok tr dekileri geçtim zaten kör topal hepsi :) anlattığın gibi olmuyor o kazandan ilacın çıkışı 1 4 6 dolar bunu en salak adam bile bilir önemli olan kurumsal veya bilinen markaları sen ben o bu rakamlara getirebiliyor mu turkiyeye getirmiyor o zaman seve seve bu rakamlara razı geliyor herkes kimse salak değil 5 dolar ilaca 20 30 dolar versin. Sokamiyorsun ilaci ister istemez av oluyorsun avcılara.

• Beğen 1
  • +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    53
SPECTRE, 3 dakika önce yazdı:

Merakım şu oldu bu kadar basit madem neden markalarda bu test yok tr dekileri geçtim zaten kör topal hepsi :) anlattığın gibi olmuyor o kazandan ilacın çıkışı 1 4 6 dolar bunu en salak adam bile bilir önemli olan kurumsal veya bilinen markaları sen ben o bu rakamlara getirebiliyor mu turkiyeye getirmiyor o zaman seve seve bu rakamlara razı geliyor herkes kimse salak değil 5 dolar ilaca 20 30 dolar versin. Sokamiyorsun ilaci ister istemez av oluyorsun avcılara.

Trdekiler icin bu testi yaptirmak cok daha zor gümrükten dolayi, zaten anlamsizda bir test acik acik yazdim neden anlamsjz oldugunu. Bu testi kimler yaptırır turkiyedesindir 1kg trenbolone almışsındır 1gr tozu yollarsin test ettirirsin elindeki malın sağlamasını yaparsin. 

Zaten hemfikiriz bu konuda ilaclar onlari üretenler için ucuz doğru dimi.

Fakat onu saticidan alip farkli ülkeye getirip, çok cok az insanın yapabildiği aşiri riskli bir iş yapıp sonrasinda simit satan dayı kadar kar etmemeleri gerçek geliyor mu ? 

Yani şunu söylüyorum yurtdisindan gelen bir A markasi buraya B kişisi getiriyor ve 1500tlye satiyor bunu. Bu Ürünü kac paraya almis olması lazımki bu iş mantikli olsun onun icin ? @SPECTRE

heisenbergg, 8 dakika önce yazdı:

Bu testi genel olarak üreticiler yaptırmaz çünkü henüz piyasada altın standart haline gelmemiştir ve kullanıcılar bunu okuyunca bir şey anlamazlar kullanıcılar için şişenin içindeki ilacın mg miktarı öne çıkar ama ağır metal ve sterilizasyon testlerini pas geçerler çünkü dediğim gibi anlamazlar ve kavramları kavramazlar daha profesyonel kişilerin perspektifinde olan bir şeydir bu test. Bu testi yaptırmaları mantıklıdır ama @burakg133 hocamın da dediği gibi bu testler kolayca manipüle edilebilir ve bütün serilerin bu şekilde steril (bahsi geçen serinin bu standartta üretildiğini düşünecek olursak bile) olacağı anlamına gelmez. Asıl bir markanın güvenilirliğini belirten prestij, kullanıcı yorumları ve tanınırlıktır.

Eroids mesela muazzam prestijli bir site olmakla birlikte benim için bu siteye girmesi ya da napsgear gibi sitelere dahil olması markaların güvenilirliğini ve prestijini gösterdiği anlamına gelir. Yine de bunu dahil etmeleri hoş olmuş ama tekrar dediğimiz gibi prestij tanınırlık ve kullanıcı deneyimleri bize bir markanın güvenilir olduğunu söyler çünkü Noxy ve ya dragon gibi herhangi bir marka da olsa sonuçta devlet tarafından kontrol/regüle edilmiyor adamların insiyatifine bağlıyız içindeki maddenin, metalin ve ilacın ne olduğuna dair.

@heisenbergg soyledigi çok daha mantikli. Bir urunu janoshik testine ureten satan yada araci değil, alicilar sokup ayda 1 2 test forumlarda yada eroids gibi sitelerde paylasirsa yorum olarak vsvs, cok daha saglam bir geribildirim almiş oluruz.

Yani Avrupa uzakdogu amerika yada turkiye farketmez dürüst insanlarla çalışırsanız hakkınıda verirseniz en kaliteli ürünlere ulasabilirsiniz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    782
heisenbergg, 17 dakika önce yazdı:

Dediklerinin bi kısmına katılmakla beraber belli kısmı ağır saçma ya yurtdışı psikolojisine hakim değilsin veya tam konuya hakim değilsin eroids sen git bana genel test sonuçlarına bağımsız alışveriş yapan tek kullanıcı göster genel test sonuçları ve bu gibi ek sonuçlar özellikle abd elmatan daha değerli burada minicik aksilik olsun o markayı forumda yerin dibine sokarlar ve o marka bidaha kafasını kaldıramaz çöp olarak anılır tr sadece o test bu test işlerine bakılmaz tamamen pazarcı zihniyeti ile hareket edilir ki bir kaç girdide bunu tekrar gördüm bu veya genel testleri her marka yılda en az bir veya birden fazla yapmalı Türkiyede işler sadece kişi bazı satıcı güven olgusu üzerinden gider bu kimi yere göre anlamlı kimi yere göre kör cahillikten başka bişey değildir.

burakg133, 5 dakika önce yazdı:

Yani Avrupa uzakdogu amerika yada turkiye farketmez dürüst insanlarla çalışırsanız hakkınıda verirseniz en kaliteli ürünlere ulasabilirsiniz

Şunu Türkiye şartlarında demek için seni tenzih ediyorum kör olmak lazım :) kibarca kör dedim :) Tr ilaç piyasasında dünyanın g...... deliğidir bunu unutmayın ;)

• Beğen 3
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZYZZ    54
gönderildi (düzenlendi)

Güzel bende ilk defa gördüm eroidse üye olamadım bi türlü @GHOST ¬¬ oradada harika kaynaklar var.

GHOST, 7 dakika önce yazdı:

Dediklerinin bi kısmına katılmakla beraber belli kısmı ağır saçma ya yurtdışı psikolojisine hakim değilsin veya tam konuya hakim değilsin eroids sen git bana genel test sonuçlarına bağımsız alışveriş yapan tek kullanıcı göster genel test sonuçları ve bu gibi ek sonuçlar özellikle abd elmatan daha değerli burada minicik aksilik olsun o markayı forumda yerin dibine sokarlar ve o marka bidaha kafasını kaldıramaz çöp olarak anılır tr sadece o test bu test işlerine bakılmaz tamamen pazarcı zihniyeti ile hareket edilir ki bir kaç girdide bunu tekrar gördüm bu veya genel testleri her marka yılda en az bir veya birden fazla yapmalı Türkiyede işler sadece kişi bazı satıcı güven olgusu üzerinden gider bu kimi yere göre anlamlı kimi yere göre kör cahillikten başka bişey değildir.

Şunu Türkiye şartlarında demek için seni tenzih ediyorum kör olmak lazım :) kibarca kör dedim :) Tr ilaç piyasasında dünyanın g...... deliğidir bunu unutmayın ;)

katılıyorum hocam eroid ben üye değilim ama takip ederim test işi olmadan asla kimse alışveriş yapmaz ve kullandıkları ilacı test olsa bile kendileride kan testi veya özel olarak teste sokarlar orada öyle güven ilişkisine yönelik alışveriş olmuyor kesinlikle katılıyorum amerikalılar ağır rahatsız o konuda :D 

tarihinde ZYZZ tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
  • 100 Puan 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    782
ZYZZ, Şimdi yazdı:

Güzel bende ilk defa gördüm eroidse üye olamadım bi türlü @GHOST ¬¬ oradada harika kaynaklar var.

katılıyorum hocam eroid ben üye değilim ama takip ederim test işi olmadan asla kimse alışveriş yapmaz ve kullandıkları ilacı test olsa bile kendileride kan testi veya özel olarak teste sokarlar orada öyle güven ilişkisine yönelik alışveriş olmuyor kesinlikle katılıyorum amerikalılar ağır rahatsız o konuda :D 

üye olursun basit kardeşim ama orada konu açmak falan karışık işler satıcılar için özellikle parayla biçok şey.

aynen öyle dünyada bi bizde var güvenilir satıcı test vs olayı sormayan ki bana göre ağır cahillik bu durum. orada test olmayan ilacı adamın bi yerine monte ederler rezil rüsva ederler ne satıcıları yok ettiler orada öyle sattığı ile dediği birbirini tutmayan. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    53
GHOST, 5 dakika önce yazdı:

Sana katılıyorum bencede Türkiye ekstradan bokluk, ama kaliteli urun var mı var dünya standartlarında var hemde. Belki ileride daha düzgün insanlar bu piyasaya girer ve millet rahat eder. Ama tabi alim gücü ve bakış açısı ilede alakali biraz. Hatta satici ve alıcıları gectim aracılar, pt ler vsvs urunleri pazarlayanlarda çok kalitesiz ve etik degerleri olmayan insanlar.

• Beğen 1
  • 100 Puan 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    782
burakg133, Şimdi yazdı:

Sana katılıyorum bencede Türkiye ekstradan bokluk, ama kaliteli urun var mı var dünya standartlarında var hemde. Belki ileride daha düzgün insanlar bu piyasaya girer ve millet rahat eder. Ama tabi alim gücü ve bakış açısı ilede alakali biraz. Hatta satici ve alıcıları gectim aracılar, pt ler vsvs urunleri pazarlayanlarda çok kalitesiz ve etik degerleri olmayan insanlar.

Kesinlikle bu yorumuna %100 katılıyorum Burak. Ama tekrar tekrar diyorum tüm dostlara dünyada ilaç konusunda güvene dayalı iş yapacağınız en son ülke Türkiyedir çünkü satıcıların çoğunun ağzına yuva yapmıştır yalan ve tamamen kan emicidir çoğu. İlacın ismini doğru yazamayan ilaç ismini bilmeyen kişisel bikaç deneyimine göre ilaç pazarlamaya çalışan çok fazla kurt var. o yüzden yurtdışındaki bilinç inşallah birgün buralarada gelir hepimiz rahat ederiz.

Ayrıca amacım güzelleme veya kötülemek değil herkes ile doğruyu ve yanlışı medeni şekilde  tartışabilmek.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    53
GHOST, 1 dakika önce yazdı:

Kesinlikle bu yorumuna %100 katılıyorum Burak. Ama tekrar tekrar diyorum tüm dostlara dünyada ilaç konusunda güvene dayalı iş yapacağınız en son ülke Türkiyedir çünkü satıcıların çoğunun ağzına yuva yapmıştır yalan ve tamamen kan emicidir çoğu. İlacın ismini doğru yazamayan ilaç ismini bilmeyen kişisel bikaç deneyimine göre ilaç pazarlamaya çalışan çok fazla kurt var. o yüzden yurtdışındaki bilinç inşallah birgün buralarada gelir hepimiz rahat ederiz.

Ayrıca amacım güzelleme veya kötülemek değil herkes ile doğruyu ve yanlışı medeni şekilde  tartışabilmek.

Kesinlikle öyle herkesi ve herseyi eleştirelim neyin ne olduğunu öğrenelim. Bu sayede kullanicilar kazanacaklar. Bazi çıkarlar yuzunden satıcılara yalakalık yapan yada kendince şirin gözükmeye çalışan insanların verdiği yalan yanlış bilgiler yuzunden ... neyse sinirleniyorum konuştukça ama herşeyin zamani var biz geriden takip ediyoruz ülke olarak, İngiltere avrupanin en çok steroid kullanılan  ülkesi ve uzun zamandan beri çok buyuk bir piyasası var, bizde zamanla iyiye gidicez diye umuyorum.

• Alkış 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
zZerothpen    3

Dostum tr de steroid kullananların %90 ağır metal ne bilmiyordur. Bilse de çok umursamaz bence. Yani bu test bana biraz anlamsız geldi. Ayrıca dendiği gibi testlerin geneli bana inandırıcı gelmiyor vortex test yollamıştı tam dolu çıkmıştı sözde yani anlatabiliyor muyum.

• Şaşkın 1
  • Olumsuz 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    782
burakg133, 28 dakika önce yazdı:

Kesinlikle öyle herkesi ve herseyi eleştirelim neyin ne olduğunu öğrenelim. Bu sayede kullanicilar kazanacaklar. Bazi çıkarlar yuzunden satıcılara yalakalık yapan yada kendince şirin gözükmeye çalışan insanların verdiği yalan yanlış bilgiler yuzunden ... neyse sinirleniyorum konuştukça ama herşeyin zamani var biz geriden takip ediyoruz ülke olarak, İngiltere avrupanin en çok steroid kullanılan  ülkesi ve uzun zamandan beri çok buyuk bir piyasası var, bizde zamanla iyiye gidicez diye umuyorum.

Aynen öyle dostum ne eksik ne fazla :)

zZerothpen, 24 dakika önce yazdı:

Dostum tr de steroid kullananların %90 ağır metal ne bilmiyordur. Bilse de çok umursamaz bence. Yani bu test bana biraz anlamsız geldi. Ayrıca dendiği gibi testlerin geneli bana inandırıcı gelmiyor vortex test yollamıştı tam dolu çıkmıştı sözde yani anlatabiliyor muyum.

Al bide buradak yak :D YA BU KONULAR BUNUN İÇİN VAR ZATEN :) insanlar siz biz o bu herkes öğrensin böyle birşey var diye.

hala önemsiz falan diyorsunuz bizim millete galiba bazı şeylere müstahak cidden :) Bak hormon tecrüben kaç yıldan ibaret bilmiyorum ama ben kendi tecrübemce sana minik bi açılım yapayım bu konuda. Bu forumda veya başka yerlerde libidom saçım dizim g....tüm diye başlıklar açılıyor ya decadick vb dahil konuların çoğu bu ilaçların içindeki ağır metallerden kaynaklı tamam mı? şimdi öyle en önemli olan şeyi önemsiz gibi göstermeye çalışarak cahil olan kesimi daha da karanlıkta bırakma sen kendi karanlığında pırıl pırıl takılmaya devam et.

• Beğen 2
  • 100 Puan 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    355
GHOST, 8 dakika önce yazdı:

Al bide buradak yak :D YA BU KONULAR BUNUN İÇİN VAR ZATEN :) insanlar siz biz o bu herkes öğrensin böyle birşey var diye.

hala önemsiz falan diyorsunuz bizim millete galiba bazı şeylere müstahak cidden :) Bak hormon tecrüben kaç yıldan ibaret bilmiyorum ama ben kendi tecrübemce sana minik bi açılım yapayım bu konuda. Bu forumda veya başka yerlerde libidom saçım dizim g....tüm diye başlıklar açılıyor ya decadick vb dahil konuların çoğu bu ilaçların içindeki ağır metallerden kaynaklı tamam mı? şimdi öyle en önemli olan şeyi önemsiz gibi göstermeye çalışarak cahil olan kesimi daha da karanlıkta bırakma sen kendi karanlığında pırıl pırıl takılmaya devam et.

Sesli güldüm, affet :)

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
zZerothpen    3
GHOST, 5 dakika önce yazdı:

Dostum gereksiz diyen olmadı uzun süre kür yaptığın için kafan bulandı galiba. Tr de steroid kullanan insanlar buna çok önem vermez dedim. Ben ne olduğunu gayet iyi biliyorum. İnan bana tr de steroid kullanan adama gidip ağır metallerden bahsedersen adam güler sana. Kendim için tabii ki önemli ve önem veririm bahsettiğim konu başkaları için. Sen istediğin kadar bilinç kazandırmaya çalış tr de ilaç kullanımı bu kadar cahil seviyedeyken senin ağır metal bilinci kazandırman saçma olmuş adamlar 15 yaşında küre girmeye başladı sence umursayacak mı?

• Olumsuz 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    447

Her ne olursa olsun bu testler Noxy markasının global ürün olduğunu ve üreten kişilerin işine önem verdiğini gösterir. Ki yerli yabancı bi sürü kaynakta olumlu referanslar var. En azından banyoda küvette üretilen ismi ne olduğu belirsiz ilaçlardan değiller 

• Beğen 2
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    782
gönderildi (düzenlendi)
zZerothpen, 11 dakika önce yazdı:

Dostum gereksiz diyen olmadı uzun süre kür yaptığın için kafan bulandı galiba. Tr de steroid kullanan insanlar buna çok önem vermez dedim. Ben ne olduğunu gayet iyi biliyorum. İnan bana tr de steroid kullanan adama gidip ağır metallerden bahsedersen adam güler sana. Kendim için tabii ki önemli ve önem veririm bahsettiğim konu başkaları için. Sen istediğin kadar bilinç kazandırmaya çalış tr de ilaç kullanımı bu kadar cahil seviyedeyken senin ağır metal bilinci kazandırman saçma olmuş adamlar 15 yaşında küre girmeye başladı sence umursayacak mı?

Yazım tarzından yaşın veya hayat deneyiminin düşük olduğu kanatine vardım sebebine gelelim.

Yaşın yeterse bu hikayeye vakıf olman lazım.

may.png.4a53e2d547ae4246d7a00145a9d89b72.png

NASRETTİN HOCA GÜNÜN BİRİNDE ORTADAN KAYBOLMUŞ HALK ONU ARARKEN GÖLÜN KENARINDA BULMUŞLAR! HOCAM SENİ ARIYORUZ NEREDESİN BU HALDE NEDİR GÖLÜN KENARINDA EĞİLMİŞ GÖLÜ MAYALIYORSUN DEMİŞLER! NASRTETTİN HOCA EVET NEDEN ŞAŞIRDINIZ DİYE SORMUŞ HALKA! HALK DEMİŞ YA HOCAM SEN DALGA MI GEÇİYORSUN GÖLE MAYA TUTAR MI?

HOCADAN CEVAP GECİKMEMİŞ : YA TUTARSA :) 

Uzun lafın kısası hayat tecrüben yeterliyse yaştan ziyade bazı şeylerin böyle başladığını bazı şeyleri mayalamak gerektiğini öğretmiş olması lazımdı hayatın sana ama cümle için kurduğun cümleler ucuz espiriler uzun kürde kalmışın gibi karanlıkta kalışını perdeleyecek sözler gösteriyor ki senin mayan henüz tutmamış veya henüz sana maya çalınmamış. Umarım bu konu ile sana mayayı çalmış oluruz. selametle ;) 

tarihinde GHOST tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
  • Vayyyy!! 1
  • ahahaha 2
  • İğrenç 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
zZerothpen    3
GHOST, 4 dakika önce yazdı:

Yazım tarzından yaşın veya hayat deneyiminin düşük olduğu kanatine vardım sebebine gelelim.

Uzun lafın kısası hayat tecrüben yeterliyse yaştan ziyade bazı şeylerin böyle başladığını bazı şeyleri mayalamak gerektiğini öğretmiş olması lazımdı hayatın sana ama cümle için kurduğun cümleler ucuz espiriler uzun kürde kalmışın gibi karanlıkta kalışını perdeleyecek sözler gösteriyor ki senin mayan henüz tutmamış veya henüz sana maya çalınmamış. Umarım bu konu ile sana mayayı çalmış oluruz. selametle ;) 

Anlıyorum. Ghost kullanıcı adıyla yaşam tecrüben bi hayli uzun olmuş olmalı😁 benimle seviyelli bi şekilde tartışmak yerine böyle saçma sapan stand up gösterisine çevirmeniz ironik olmuş. Bunun nedenini yeterli açıklama yapacak altyapıya sahip olmamana bağlıyorum. Meyve veren ağaç taşlanır.

• ahahaha 1
  • Olumsuz 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: ahmetemin
      Herkese merhaba, Burak hocanın koçluğunda yürüttüğüm 8 haftalık sarms bulk kürünü tamamlamış bulunmaktayım.
      Kullandığımız ürün markası : Noxy lab - https://www.noxy-labs.com/
      ilk 4 hafta
      mk667 only son 4 hafta
      mk667 + rad140 şeklinde kür yaptık. (tek şişe çift mix ürün) Başlangıç değerlerim şu şekilde
      kilo 80 boy 188 yaş 22 Kol 35.5 Bel 89 Omuz 53 Kür sonu değerlerim 
      kilo 92 kol 39 bel 90 omuz 55 Fotoğrafları yüklemeden önce süreç içerisinde aldığım etkileri sizlerle paylaşmak istiyorum.
      1-4 hafta 
      Sabah 0.5 ml ant öncesi 0.5 ml mk667. İlk 1 hafta aşırı bir etki hissetmedim ama ondan sonra pump çok ciddi bir şekilde artmaya başladı. idman sonu bölgeyi çok sert hissediyordum.
      Ağırlıklarda genel olarak gözle görülür bir artış vardı;
      Mk 667 nin verdiği açlığı en çok hissettiğim dönemdi işime çok yaradı iştahım kötüydü öncesinde.
      4-8 hafta
      Tam olarak kırılma noktası diyebileceğim bir dönemdir 4. Hafta sonrası
      rad 140 da eklenince ciddi bir şekilde kilo aldım. Tüm ağırlıklar epey arttı yerine göre %30-%40 gün boyu adele dopdoluydu inanılmazdı tişörtleri doldurmaya başladım vs efsane bir dönem 😀 Fotoğraflardan belki pek belli olmayuyor olabilir ama ayna karşısında veya arkadaşlarımın gözünden göründüğüm kadarıyla gayet mutluyum.
      BAŞLANGIÇ FOTOĞRAFLARIM :

KÜR SONRASI FOTOĞRAFLARIM : 

Süreçten çok memnunum Burak hocaya teşekkür ediyorum kendisiyle çalışmaya devam edeceğim saygılar.
    • Yazan: Revengew
      Sp ve noxy arasında kaldım güncel olarak hangisi iyi.
      Sp eskisi gibi değil diyorlar şuan sp kullanan var mı?
    • Yazan: Hulk808
      Merhabalar bir kaç gün önce Burak bey ile tanıştım, çok iyi niyetli ve samimi bir ses tonu ve her probleme çözüm üretebilecek bilgili ve kendinden emin bir potansiyeli vardı açıkçası ben ürününe ve kendisine güvendim diyebilirim. Daha önce Noxy Labs markasını temin edip kullanan var mı acaba ? Biraz tuzlu rakamlar verdi , fakat ucuz etin yahnisi yenmez diyip onayladım, vücuduma alıyorum sonuçta kalite şart. 
      Fikirlerinizi almak istedim.
    • Yazan: CanMorgan
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Başlıca sorularım:
      Marka nasıldır? Kullanan kişiler deneyimlerini burada paylaşabilir mi?  Forumda kullanan kişilere baktım.
      Merak ettiğim şey yabancı forumlarda kullanan, deneyimleyen kişileri görmedim hiç. Teşekkürler.
    • Yazan: Diver
      Selamlar arkadaşlar,
      Deneyimimi paylaşmak için söz verdiğim arkadaşlar için geç kaldım kusura bakmayın 🙏🏻 Arkadaşlar öncelikle ben 8 yıldır sedef hastalığı ile uğraşıyorum... Normal bir sedef hastası yazın rahatsızlığı azalır çünkü güneş, deniz ve rahat kıyafetler sedefi rahatlatır. Bende ise ters tepiyor korkunç bir hal alıyorum sanki kaynar su üstüme dökülmüş gibi canım yanıyor kızarıp kabarıyorum. Vampir gibi güneşten kaçıyordum bu sporda koyu ten çok önemli ve ben bronzlaşamıyordum. Peptidleri araştırırken Melanotan-2'ye denk geldim. Güneşlenmeden bronzlaşma muhteşem bir olaydı. Hemen Burak hocama sordum ve elinde olmadığını ne zaman geleceğini bilmediğini söyledi. Yaklaşık 1 ay sonra arayıp güzel haberi verdi sağolsun.
      İlaç markası : Noxy Labs - https://www.noxy-labs.com
      27 Nisanda serüven başladı.
      İlk gün alerji testi olarak çok düşük bir doz girdim. Sonraki günler 500 mcg kullandım. Yan etki olarak sadece iştahsızlık yaşadım yaşıyorum kesinlikle definasyonda muhteşem iş yapar😄 Bulkta olduğum için zorluyor yalan yok ama inadına 5k kalori tüketiyorum 😁 Yaşadığım değişimler aşağıda fotoğraflarda görürsünüz anlatmaya gerek yok 😁 Melanotan-2 hem güneşlenirken beni sedeften korudu hemde çok hızlı şekilde koyu tene kavuşmamı sağladı. Güneşlenme işi çok hızlandırıyor. Bugün sadece 1-2 saat güneşlendim fotoğraflarda görürsünüz inanılmaz hızlı koyulaştım. Bu ilacın kendisi büyük olayken yanında korkunç bir libido vermesi inanılmaz gerçekten. Deca bolde küründeyim libidomun düşmesinden korkuyordum. Tren kullandım ondan bir vites düşük ve kesinlikle cialis ile aynı etkiye sahip. Geceleri şiddetli ereksiyona uyanıyorum sabahları aynı şekilde güzel ereksiyon var...
      Ergenliğime dönmüş gibiyim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.