-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Hulk808
Merhabalar bir kaç gün önce Burak bey ile tanıştım, çok iyi niyetli ve samimi bir ses tonu ve her probleme çözüm üretebilecek bilgili ve kendinden emin bir potansiyeli vardı açıkçası ben ürününe ve kendisine güvendim diyebilirim. Daha önce Noxy Labs markasını temin edip kullanan var mı acaba ? Biraz tuzlu rakamlar verdi , fakat ucuz etin yahnisi yenmez diyip onayladım, vücuduma alıyorum sonuçta kalite şart.
Fikirlerinizi almak istedim.
-
Yazan: CanMorgan
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Başlıca sorularım:
Marka nasıldır? Kullanan kişiler deneyimlerini burada paylaşabilir mi? Forumda kullanan kişilere baktım.
Merak ettiğim şey yabancı forumlarda kullanan, deneyimleyen kişileri görmedim hiç. Teşekkürler.
-
Yazan: Bargadas
Selam dostlar,
Forumda referansları inceliyordum sonuçlar muhteşem salonda arkadaşlarımdan bazılarıda kullanıyor oldukça memnunlar bende araştırmak istedim https://www.eroids.com/pics/noxy-labs-jano-test-results sitesi benim için güvenilir biyer ve orada jonashik testlerine denk geldim sonuçlar çok iyi içinde ne varsa yani etikette ne yazıyorsa o var hatta bazılarında fazlası var gibi duruyor.
Testosteron,deca,tren kullanmayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz?
Güncel test sonuçlarına göre:
-