Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

emrearas

Diyet döneminde şekersiz monster ve ya şekersiz kola içmek sorun teşkil eder mi?

Önerilen İletiler

emrearas    4

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Diyet döneminde şekersiz monster ve ya şekersiz kola içmek sorun teşkil eder mi? Günde 1 kutu .

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

GHOST    936

İçilmese daha iyi çünkü tadlandırıcı var ve tadlandırıcı bizim ülkemiz dışında heryerde şeker olarak geçer.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.060

en güzeli kahvaltıda kola içmektir

• +1 1
  • Yıldız 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

monster diyet döneminde cidden mükemmel fark yaratıyor hem l carnitine hemde taurin sayesinde iyi dayanıklılık enerji sağlayabiliyor ama aşırı derece de zararlı sonuçta . kısa dönemde kullanılabilir tabi sağlık açısından

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tarık34    173

İnşallah sorun oluşturmuyodur günde 3L civarı içiyorum(monster / zero) + 2L su /madensuyu.(Daha yeni mide kontrolü yaptırdım sorun yoktu)

İceriği bi tık daha bos ama 20 küsüre a101de monster alternatifi zero jack wrestler diye bir marka var.

tarihinde Tarık34 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tarık34, 13 dakika önce yazdı:

İnşallah sorun oluşturmuyodur günde 3L civarı içiyorum(monster / zero) + 2L su /madensuyu.(Daha yeni mide kontrolü yaptırdım sorun yoktu)

İceriği bi tık daha bos ama 20 küsüre a101de monster alternatifi zero jack wrestler diye bir marka var.

kanka çok ya gereksiz tatlandırıcı alıyorsun beyine zararı var kalbe zararı var aşırı abartı . seni anlıyorum diyet zor geçiyor bunlarla diyeti daha kolay hale getirmeye çalışıyorsun hem tat açısından hemde mideyi kandırmakla alakalı evet ama cidden sağlık açısından 3 litre büyük sorun

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
shet    20
SERKO, 2 saat önce yazdı:

en güzeli kahvaltıda kola içmektir

Kola candır her gün 1 kutu kola

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    125
Tarık34, 2 saat önce yazdı:

3 litre mi :o maşallah hocam 3 l su içmek bile kolay değil :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tarık34    173
mamibolone, Bir saat önce yazdı:

3 litre mi :o maşallah hocam 3 l su içmek bile kolay değil :D 

Sınırlamış halim 1 saat icinde keyif yaoarak 2.5 bitiyor malesef. Yakında habere çıkarım 🤣.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy    205
emrearas, 5 saat önce yazdı:

Diyet döneminde şekersiz monster ve ya şekersiz kola içmek sorun teşkil eder mi? Günde 1 kutu .

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

3 senedir bir sorun teşkil ettiğini görmedim pepsi max iç on numara :D 

• +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    854

şekersiz ise vur geç, aspartam genelli çoğu zaten hiç bir zararı olmaz kan şekerine vs.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: BBurak
      Herkese selamlar arkadaşlar 8-10 hafta sürmesini planladığım diyet sürecimi sizlerle paylaşmak istedim. Sürece elimdeki ilaçlarla devam edeceğim için kür planlaması size biraz garip gelecektir, açıkçası şuan yeni bir ilaç planlaması ya da masrafa girmek istemediğim için halihazırda kullandığım ilaçlarla yapacağım. Her türlü yorum, öneri, görüş, fikir açığım. 
      İlaç planlamam(hepsi uzun ester): 
      500 testosteron 250 deca 250 boldenon 1 tablet proviron (günlük 1 tablet fakat kuruluk ve libido durumuma göre 2 tablete çıkaracağım) Beslenmem (1800 kalori):
      195 gr karb 187 protein 25 yağ Suplementlerim: 
      Deve dikeni 2 tablet Cranberry 2 tablet Nutraxin vitamin 2 tablet Nutraxin magnezyum 1 tablet D3K2 5000İU Balık yağı 2 kapsül Nutrade arjinin 10 gram Nutrade post workout 20 gram Ssn creatine 10 gram Antrenman planım haftada 4-5 gün torso-limb ya da p/p/l tarzında olacak tam olarak karar veremedim, sürece yarın başlayacağım. Sabah aç karnına 1 saat antrenman sonrası yarım saat liss kardiyo ile süreci sürdüreceğim. Birazdan güncel formumu ekleyeceğim, forumdan ve bu süreçlerden o kadar uzağım ki çok heyecanlıyım. Elimdeki ilaçlar bitince ve yağ oranım iyice aşağılara düşünce yağ yakımı ve su atımı için spesifik ilaçları sürece ekleyebilirim. 
      Herkese selam olsun.
    • Yazan: kadireis01
      Merhaba arkadaşlar,
      Uzun bir dönemdir gerek hayat gerek askerlik(yedek sb. olarak ıraktaydım.) ciddi bir düşüş yaşadım.Yaklaşık 2,5 senedir. 2021 yılında mk677 kullandım tamamen düzensizdi. E2 yükseldi memeden hafif bazen sıkınca sıçrayan su gelmeye başlamıştı. Sağlıkçıyım baya korkuttu ancak alıştım ve hala geliyor sıkınca. O süreçte haftada 4 gün olmak üzere 3 yıllık bir geçmişim vardı ancak tamamen gitmedim tabi o da düzensizdi. Şuan tekrar hayatım normale döndü ve artık bırakmamak üzere spora adım atıyorum tekrardan yaklaşık bir ay oldu ve fullbody girmeye çalışıyorum 5*5 powerlifting gibi temel hareketlere yöneldim.
      KİLOM 104 BOY 178 Bel ve karın bölgesi yağlı çok çirkin bir görüntü var. Özgüven çok düşük. Psikiyatri hemşiresiyim ilaçları detaylı olarak biliyorum kullansam bile dopamine serotonine etki ettiricem diye bu kez yağlanmayı arttıyor. Bu yüzden bana iyi gelen tek şeye yani spora ağırlık vermek istiyorum. Kızılacaktır belki ama artık başla bırak başla bırak yapmaktan emeklerin karşılığınız zerre göremedim.
      Ürün kullanmak istiyorum. Bana yol göstermenize ihtiyacım var
    • Yazan: Ereak
      Ciddi bir diyet sürecindeyim ve tecrübelerinize bilginize ihtiyacım var. 24 yaşındayım kendimi bildim bileli obezim. 13 yaşımda 100 kiloyu görmüştüm, geçen yıl ise zirve noktam olan 148 kilodaydım. Hayatım boyunca hiç iki haneli kiloları görmedim. 7 ay önce bir karar aldım ve hayatımın ilk diyetine başladım.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 180 cm Kilo: 105 kg Yağ Oranı: %34 Şu an 105 kiloyum Şu an günde ortalama 700-800 kalori alıyorum (biliyorum, çok düşük). Protein alımım 60-70g civarında kaldı ki bu benim kilomdaki biri için çok yetersiz. Bugüne kadar ağırlık antrenmanından ziyade kardiyo odaklı gittim. Kilom düştükçe kendimi inanılmaz güçsüz hissetmeye başladım. Bu kadar yüksek kalori açığında kas kütlemi (obez vücudu taşımak için var olan doğal kaslarımı) hızla kaybettiğimi hissediyorum. Ana amacım yağ oranını düşürüp sadece kası olabildiğince koruyabilmek, kilo verince skinny fat kalmamak için ve şuan deri sarkmam olmasa da daha düşük kilolarda olma ihtimaline nazaran deri sarkmasında ameliyat sürecini kolaylaştırmak amacım var.
      KÜR VE HEDEF:
      Alınacak olan: 250 MG Testosteron
      Hedef: Yağ yakarken mevcut kas kütlesini olabildiğince korumak.
      Sırasıyla şöyle yapmayı düşünüyorum:
      Üroloji doktoruyla görüşüp tam bir kan testi yaptıracağım (ergenliğimden beri testomun düşük olduğunu hissediyorum; sabah ereksiyonu toplasan 10 yılda 3-4 defa yaşamışımdır , depresyon, özgüven eksikliği, halsizlik vs. var).
      Eğer doktor kontrolünde ilerleyebilirsem planım şu:
      Haftalık 250mg Testosteron almak amacım kas kütlesi eklemek değil. Sadece bu sert diyet sürecinde kas yıkımını en aza indirmek. Kaloriyi 1200-1300 bandına çıkarıp, proteini 170-180 grama sabitlemek. Antrenman: Kardiyoyu azaltıp, ağır direnç antrenmanlarına başlamak. SORULARIM:
      1200 kalori gibi düşük bir alımda, haftalık 250mg Testo kas koruması için mantıklı bir 'sigorta' mıdır? Yani tabii ki tamamen korusun üstüne kas eklesin demiyorum ama şu an ki kas yakımını yavaşlatıp olabildiğince minimuma çekebilir mi? Sizce bu kadar yüksek yağ oranında %34 östrojene dönüşüm riski nedir yapılabilir mi? Tüm cevap. yorum ve öneriler için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: higgy
      Herkese iyi günler dilerim,
      3 haftadır 0 karb düzeyinde diyet yapıyorum. Ama artık gerçekten gitmiyor yenmiyor. Tavuk kıymadan hamburger köftesi yapmayı deneyeceğim bugün. Mısır gevreği & galeta unu vs. olmadan. Her bir köfte 200 gramlık kıymadan oluşacak 3 öğün şeklinde. Ekmek olarak tam buğdaylı tost ekmeği arasına koyucam. Ve düşük kalorili az yağlı soslar.
      Olur mu olmaz mı emin değilim, çünkü youtube da baktıklarımda çoğu ya galeta unu ya da mısır gevreği kullanmış. 
      Siz neler yapıyorsunuz? 
    • Yazan: Sparta34
      selamlar arkadaşlar. Definasyonda anapolon kullanımı uygun olur mu sizce? Danabol kadar olmasa da su tutuyor diye biliyorum ancak bu suyu sadece kasda tutmuyor mu deri altınıda mı sulandırıyor @rastlantisal

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.