Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

shet

Üye
  • İçerik sayısı

    65
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

24 Mükemmel

shet Hakkında

  • Derece
    Deneyimli

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Kasap
  • Konum:
    Zonguldak
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Bizde istemeyiz tabiki 18 yaşına yeni gelmiş arkadaşlarımızın vücudundaki hormonlar zaten zirvedeyken dışarıdan hormon takviyesi alıp ilaçlara başlamasını fakat kardeşimiz 18 yaşına geldi ve kararını verdi ne kadar kendimde bu düşünceyi desteklemesemde onun kararından sonra bu sürecini daha olabildiğince sağlıklı ve verimli geçirmesi için tecrübelerimizi aktarmak düşer bizlere, sorularını genellikle ardas üyemiz cevaplamış forumun pct süreciyle ilgilide kürden sonra kan testi gerektiğini ve sonuçlara göre hocalarımızın yönlendirme yapacağını bilmelisin.
  2. Büyümek istiyorsan su tutması çok normal eğer istemiyorsan 45 dakika kardiyo günlük 4-5lt arası su tüketimi yardımcı olacaktır.
  3. Evet hacim kazandığım dönemde ent. esteri kullandım 79 kilo ile başladığım trenin ilk günü 84.5 kilo ile sonlandırdım 5.5 kiloluk bir fark olmasına rağmen görüntüdeki büyüklük 10 kilodan fazla, kalın ve belirgin hatlıydı
  4. Biraz bünyeden bünyeye farklılık gösterebilecek bir konu bu tabi tavsiyeleri ve yaşanmışlıkları okuyup paylaşmak güzel ben 10 hafta- haftalık 2ml noxy tren kullanmış olmama rağmen tek yan etki olarak uyku problemi yaşadım
  5. Bu konuda kahvaltı planlamamızı paylaşıyoruz! (herkes konuya)

    Bencede çok iyi olur öğünlere güzel tat veren baharatları, tatlandırıcı kullanıyorsak onları veya soslarımızıda paylaşalım öğünlerini yemekte zorluk çekenlere yardımcı olur.
  6. Bu konuda kahvaltı planlamamızı paylaşıyoruz! (herkes konuya)

    4 yumurta 4 beyaz 1 sarı, 30 gram yulaf 5 gram kakao biraz tarçın, 30 gram meyve, 40gram pirinç unu, 40 gram whey, 10 gram badem ezmesi
  7. Total testosteron seviyem 153 ng/dl çıktı kullandığım ilaç sahte mi?

    Lh fsh pct süreçlerinde bile açılmadığı zamanlar oluyor sende farketmişsin zaten mantıksız bir soru olduğunu uzun süre ilaçsız geçen bir zaman yada pct sonrası test yaparak anlayabilirsin döngünün açıldığını
  8. Eskort (hayat kadını) gitsem - hpv kapar mıyım?

    Ya bi arkadaş konuyu canlandırmış şu yorumu gördüm iyi güldüm
  9. Sigara içmenin küre zararları nelerdir?

    Valla şimdi burdaki yorumları okuyorum okurkende bi sigara yaktım çoğu yarışmacının içtiğini illaki burdaki arkadaşlarımızda biliyordur. Bende günde 1 paket tüktetiyorum illaki zararı var ama ben kürle alakalı bir sıkıntı çıkacağını pek düşünmüyorum.
  10. Enjeksiyon esnasında kan geldi ne yapmalıyım?

    Omuzdan vururken artık gelişi güzel sapladığımdan bölgeye nadiren kan gelebiliyor enjeksiyon ucuna ama geldiği an çıkartıp sadece ucunu değiştiğimde temiz oluyor seninki baya ilaca karışmış gibi riske girme.
  11. Oxy2gen marka ghrp6 kullanan var mı? tavsiye eder misiniz?

    Katılıyorum hocam kesinlikle sadece testo kullanıyorken iştahım daha fazla boldenona kıyasla
  12. Synthol hk. - kullanmak ne kadar mantıklı?

    Bende çok merak ediyorum kullanan birinin yorumunu profesyonel destek dışında kullanılırsa vücut görüntü dengesini de fazlasıyla bozabilir diye düşünüyorum.
  13. Oxy2gen marka ghrp6 kullanan var mı? tavsiye eder misiniz?

    Aynı sorun bende de var olabiliyor 20 hafta noxy boldenon kullandım iştahım 1. Hafta neyse 20. Haftada öyleydi bünyeden bünyeye değişebiliyor bence trende vardı yanında hiçbir yan etki görmedim.
  14. Buddha pharma kullananlar?

    Ürün belki tam boş değil ama doluda değil ayrıca sterilde değil bir flakonda ödemsiz geçen enjeksiyon olmadı
  15. Fotoğraftaki adam gibi olmak için hangi kürü yapmalıyım?

    Yav sabah sabah gene güleceğimiz bir yorum bulduk

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×