Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

SERKO

Bitkisel kür - pro v2 (yeni versiyon)

Önerilen İletiler

SERKO    660

Arkadaşlar merhaba,

Bitkisel kür 1 in daha güçlü daha etkili olan devamı niteliğinde ki Bitkisel kür pro yu sizlerle paylaşıyorum.

Bu kürde ki amaç yine aas lerden sonra ki;

• Ereksiyon kabiliyetini daha çok arttırmak
  • Libidoyu düzenlemek
  • Sperm sayısını arttırmak
  • lh ve fsh ı desteklemek

Malzemelerimiz ve tarifimiz şu şekilde;

• 1 KAVANOZ KEÇİ BOYNUZU ÖZÜ
  • BAL 100 GR
  • MACA TOZU 50 GR
  • ÇOBAN ÇÖKERTEN 50 GR
  • TOZ HALİNE GELECEK ÇAKÇIR OTU TOZU 50 GR
  • TOZ HALİNE GELECEK GİNSENG 50 GR
  • ZENCEFİL 50 GR
  • ARI SÜTÜ 20 GR
  • PROPOLİS 30 GR
  • PUL BİBER 10 GR
  • TOZ HALİNE GELMİŞ CEVİZ 100 GR
  • SAW PALMETTO TOZU 50 GR
  • EPİMEDİUM TOZU 50 GR

Tüm malzemeleri iyice karıştırın eğer ki yapamazsanız aktar sizin için yapabilir. Kavanozu güneş ışığından ayrı serin bir yerde muhafaza edip folyo ile sarın ve her akşam yatmadan önce bir yemek kaşığı alın üstünede en az 2 bardak su için,bu döngüyü 3 ay devam edin sonra en az 2-3 hafta ara verip tekrar devam edin.

Şimdiden afiyet olsun bol şans.

• Beğen 9
  • Ödül 1
  • Şerefe 1
  • Teşekkürler 2
  • Minnettarım 2
  • Yıldız 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

jasyak    12

teşekkürler hocam şu an bitkisel kürler 1 tarifinizi kullanıyorum ilk kavanoz bitmek üzere kür içinde hangi tarife devam etmeyi önerirsiniz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    660
jasyak, 42 dakika önce yazdı:

teşekkürler hocam şu an bitkisel kürler 1 tarifinizi kullanıyorum ilk kavanoz bitmek üzere kür içinde hangi tarife devam etmeyi önerirsiniz

Pro küre devam çok etkili test edildi onaylandı.

Etkileri nasıl oldu paylaşır mısın bizimle.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oisobb123    22
SERKO, 3 dakika önce yazdı:

Pro küre devam çok etkili test edildi onaylandı 

Hocam saw palmetto sıkıntı yapmaz mı libidoya dht baskıladığı için

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    660
oisobb123, 4 dakika önce yazdı:

Hocam saw palmetto sıkıntı yapmaz mı libidoya dht baskıladığı için

Aksine testosteronu artırır günde 500 mg alıyorum 

Bu kürü kendim uyguluyorum çok güçlü bir formül çocuk düşünmeyen dikkat etsin kendine 

• ahahaha 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
jasyak    12
SERKO, 1 saat önce yazdı:

Pro küre devam çok etkili test edildi onaylandı.

Etkileri nasıl oldu paylaşır mısın bizimle.

tabi hocam kür içinde baskılama olursa onu önlesin libido kaybını önlesin diye kullanmak istedin libido konusunda kür öncesiyle aynıyım gerçektende. test verdiğimde testosterona bakıp paylaşırım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    660
jasyak, 53 dakika önce yazdı:

tabi hocam kür içinde baskılama olursa onu önlesin libido kaybını önlesin diye kullanmak istedin libido konusunda kür öncesiyle aynıyım gerçektende. test verdiğimde testosterona bakıp paylaşırım.

Süper bekliyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    607

Çok kişi faydalandı diye biliyorum ilk tariften. Bu daha detaylı daha güzel düşünerek hazırlanmış belli ki :)

Emeğine sağlık.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    14

Epimedium tozu kolaylıkla bulunabilir mi bilmiyorum ama epimediumlu macun eklesek nasıl olur hocam. Bitkisel kür 1e eklemeyi düşünmüştüm ben aslında ama reçetenin dışına çıkmak istemedim.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    660
GHOST, 1 saat önce yazdı:

Çok kişi faydalandı diye biliyorum ilk tariften. Bu daha detaylı daha güzel düşünerek hazırlanmış belli ki :)

Emeğine sağlık.

Allah razı olsun  herkes faydalansın mutlu oluyorum güzel geri dönüşler alıyoruz hep birlikte daha iyisi insallah 🙏

kisetet55, Bir saat önce yazdı:

Epimedium tozu kolaylıkla bulunabilir mi bilmiyorum ama epimediumlu macun eklesek nasıl olur hocam. Bitkisel kür 1e eklemeyi düşünmüştüm ben aslında ama reçetenin dışına çıkmak istemedim.

Tozu bulunabiliyor bence tozunu bulursan daha sağlıklı olur 

Büyük aktarlarda var bn aktardan alırım tüm malzemelerimi

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    14
SERKO, Bir saat önce yazdı:

Allah razı olsun  herkes faydalansın mutlu oluyorum güzel geri dönüşler alıyoruz hep birlikte daha iyisi insallah 🙏

Tozu bulunabiliyor bence tozunu bulursan daha sağlıklı olur 

Büyük aktarlarda var bn aktardan alırım tüm malzemelerimi

Eline sağlık hocam. Diğeri bitmek üzereydi tam isabet oldu.

Önümüzdeki ayın 6sinda tahlil vericem sonuçları paylaşırım.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.609

Sonunda geldi yeni formül. Eline sağlık Serkan. Epimedium işleri değiştirir. Doğrudan kendini hissettireceği için mental olarak da yukarda tutar. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    660
rastlantisal, Bir saat önce yazdı:

Sonunda geldi yeni formül. Eline sağlık Serkan. Epimedium işleri değiştirir. Doğrudan kendini hissettireceği için mental olarak da yukarda tutar. 

rica ederim hocam afiyet olsun sizden geri dönüş bekliyorum

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kakule    53

hocam 20gr arı sütü ocagımıza incir agacı diker :D EPİMEDİUM TOZU olarak bulamayanlar azgın teke otu derse aktar daha rahat anlayabilir. elinize saglık en kısa zamanda deneyimlemek nasip olur inşallah

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy    174
SERKO, 51 dakika önce yazdı:

rica ederim hocam afiyet olsun sizden geri dönüş bekliyorum

doğal pct kavanozu olarak yakında tüm süper marketlere de gelir mi :D 

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    26

Bu harbiden PRO olmuş. 1. versiyonunda bile 10. günün sonunda etki almaya başladım bunu düşünemiyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
uslu4335    11

hocam elinize sağlık bu gr lar 3 aylık kür için değilmi ? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    660
uslu4335, 6 saat önce yazdı:

hocam elinize sağlık bu gr lar 3 aylık kür için değilmi ? 

3 ay gitmez tabiki ama 3 ay kullanıp 3 hafta ara verilmeli sonra tekrar devam edebilirsin

mamibolone, 6 saat önce yazdı:

Hocam kürde olan arkadaşlara da tavsiye eder misiniz ?

tabiki ediyorum kendim de kullanıyorum

makro1178, 7 saat önce yazdı:

Bu harbiden PRO olmuş. 1. versiyonunda bile 10. günün sonunda etki almaya başladım bunu düşünemiyorum

bu daha hızlı daha öfkeli 

geceleri uyutmayabilir :D

Vezuchiy, 8 saat önce yazdı:

doğal pct kavanozu olarak yakında tüm süper marketlere de gelir mi :D 

ticarete dökseydim ciddi piyasa olurdu ama herşey para değil bende insanlar şifa bulsun yeterli brom B|

• Alkış 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ayianapa    6
SERKO, 21 saat önce yazdı:
  • 1 KAVANOZ KEÇİ BOYNUZU ÖZÜ (180 TL)
  • BAL 100 GR
  • MACA TOZU 50 GR (130 TL)
  • ÇOBAN ÇÖKERTEN 50 GR (60 TL)
  • TOZ HALİNE GELECEK ÇAKÇIR OTU TOZU 50 GR (150 TL )
  • TOZ HALİNE GELECEK GİNSENG 50 GR (300 TL)
  • ZENCEFİL 50 GR ( 40 TL )
  • ARI SÜTÜ 20 GR ( Arı sütü ve propolisi bulamadığım için içerisinden bir markanın arı sütü + propolis olan ürününü 576 Tl'ye aldım )
  • PROPOLİS 30 GR
  • PUL BİBER 10 GR 
  • TOZ HALİNE GELMİŞ CEVİZ 100 GR (140 TL)
  • SAW PALMETTO TOZU 50 GR (70 TL)
  • EPİMEDİUM TOZU 50 GR (350 TL)

Serko gerçekten şapka çıkartılır bu karışıma. Arkadaşım aktar olduğu için direk listeyi attım kendisine hazırlaması için fiyat bilgisinide paylaşayım yardımcı olmak adına.

tarihinde ayianapa tarafından düzenlendi
  • Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    660
ayianapa, 46 dakika önce yazdı:

Serko gerçekten şapka çıkartılır bu karışıma. Arkadaşım aktar olduğu için direk listeyi attım kendisine hazırlaması için fiyat bilgisinide paylaşayım yardımcı olmak adına.

Süper evet aşağı yukarı fiyatlar bu şekilde bu formül daha pahalı ama daha etkili eline sağlık :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
1840    1

Serko hocam merhaba @SERKO

Bitkisel kür 1 uygulamadan direk bunu uygulasak yine bir problem eksik vs olmaz değil mi hocam ben sporla vs uğraşmıyorum yine uygulasam olur mu?

Bir de bu kür vücutta yan etki falan yapar mı, böbreklere falan mesela

Balın cinsi çeşidi bitkisel kürün etkisini etkiler mi? Market balı ve köylerde yapılan bal gibi vs

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.