Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

SERKO

Bitkisel kür - pro v2 (yeni versiyon)

Önerilen İletiler

sp371    41

Malzemeler toplamda 1250 tl tuttu 30gram arı sütü ve yarım küçük kavanoz bal kaldı dolaba koydum. Bu arada adam epimedium tozu yerine 43 gram epimedium macunu koydu ikiside aynı şey dedi ve tavırları laubaliydi seks macunu hazırlıyorum vs diye konuşuyordu. Öğütme işini de iyi yapmadı hepsini toz hale getiremedi tam içinde bazı katı parçacıklar var macunun. Ordan çıkıp başka bi aktardan 20gr epimedium tozu aldım 200tl tuttu bunu ekliyim mi hocam sıkıntı olur mu. Farklı bi yer bakıcaz artık burası tam  istediğim gibi yapmadı. @SERKO

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

rastlantisal    3.765
oisobb123, 29.11.2024 - 21:39 yazdı:

Hocam direk tarifi mi gösterdiniz ne yaptınız yarın gidicemde

Direk başlıktaki tarifi gösterdim ve yaptılar.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    794
sp371, 30.11.2024 - 20:03 yazdı:

Malzemeler toplamda 1250 tl tuttu 30gram arı sütü ve yarım küçük kavanoz bal kaldı dolaba koydum. Bu arada adam epimedium tozu yerine 43 gram epimedium macunu koydu ikiside aynı şey dedi ve tavırları laubaliydi seks macunu hazırlıyorum vs diye konuşuyordu. Öğütme işini de iyi yapmadı hepsini toz hale getiremedi tam içinde bazı katı parçacıklar var macunun. Ordan çıkıp başka bi aktardan 20gr epimedium tozu aldım 200tl tuttu bunu ekliyim mi hocam sıkıntı olur mu. Farklı bi yer bakıcaz artık burası tam  istediğim gibi yapmadı. @SERKO

20 gr epimedyumu ekle ayrıca az çok  katı parçacıklar olacaktır sen iyice ez evde macunu bu sefer böyle olsun diyelim bir dahakine iyi bir semt aktarı bulman gerekecek

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sp371    41
SERKO, 44 dakika önce yazdı:

20 gr epimedyumu ekle ayrıca az çok  katı parçacıklar olacaktır sen iyice ez evde macunu bu sefer böyle olsun diyelim bir dahakine iyi bir semt aktarı bulman gerekecek

Ekledim hocam epimedium macunu zaten var diye tozu az ekledim etkisinde sıkıntı olmaz demi. Bidahaki sefere malzemeleri alıp evde öğütüp karıştırmayı düşünüyorum hocam hassas terazi var blender var, gramajlara çok dikkat etmedi göz kararı koydu bazılarını

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    794
sp371, 2 saat önce yazdı:

Ekledim hocam epimedium macunu zaten var diye tozu az ekledim etkisinde sıkıntı olmaz demi. Bidahaki sefere malzemeleri alıp evde öğütüp karıştırmayı düşünüyorum hocam hassas terazi var blender var, gramajlara çok dikkat etmedi göz kararı koydu bazılarını

Bir sorun olmaz günlük bir tatlı kaşığını geçme oldu ki düşük bir ihtimal baş ağrısı yaparsa 1 çay kaşığına düşür ve macunu tüketirken bol su ile tüket

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sp371    41
SERKO, 4 dakika önce yazdı:

Bir sorun olmaz günlük bir tatlı kaşığını geçme oldu ki düşük bir ihtimal baş ağrısı yaparsa 1 çay kaşığına düşür ve macunu tüketirken bol su ile tüket

Tamamdır hocam  ama konu başında 1 yemek kaşığı yazmışsınız daha az mı tüketeyim birde babam da kullanmak istiyor 50lerinde vereyim mi😁

• Beğen 1
  • ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    794
sp371, 2 saat önce yazdı:

Tamamdır hocam  ama konu başında 1 yemek kaşığı yazmışsınız daha az mı tüketeyim birde babam da kullanmak istiyor 50lerinde vereyim mi😁

sen ekstra epimedyum ekledin o yüzden tatlı kaşığı önerdim

olur babanda yatmadan önce 1 tatlı kaşığı alabilir 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    794
aliturapp, 40 dakika önce yazdı:

@SERKO ağabey 1 kasik yerine 2 kaşık alsak etkisi artar mi :D

Artar ama yan etki de artar B|

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mawsqa    13

Arkadaşlar bugün malzemeleri alicam fakat bir sorum olucak. Malzemeleri trendyoldaki satıcılardan almak doğru mu? İsim vermek yasak mi bilmiyorum ama aktarix isimli firmadan almayı düşünüyorum. Ayriyeten önerdiğiniz firma var mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    794
mawsqa, 7 dakika önce yazdı:

Arkadaşlar bugün malzemeleri alicam fakat bir sorum olucak. Malzemeleri trendyoldaki satıcılardan almak doğru mu? İsim vermek yasak mi bilmiyorum ama aktarix isimli firmadan almayı düşünüyorum. Ayriyeten önerdiğiniz firma var mı?

semt aktarlarından al alabildiklerini bulamadıklarını internetden alabilirsin

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mawsqa    13
SERKO, 22 dakika önce yazdı:

semt aktarlarından al alabildiklerini bulamadıklarını internetden alabilirsin

Hocam semt aktarlari ayakta götürüyor. Tartılar hileli ürünler pahalı ondan dolayı alasim gelmiyor.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.765

Bu akşam aktarıma siparişi verecem Serkan. Çünkü anabolik doz artırınca meni kalitesi düşüyor. Onun üzerinde etkisi nasıl gözlemlemek istiyorum.

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    794
mawsqa, 32 dakika önce yazdı:

Hocam semt aktarlari ayakta götürüyor. Tartılar hileli ürünler pahalı ondan dolayı alasim gelmiyor.

adamla konuş gözünün önünde tartsın ama baktın olmuyor netten alabilirsin

rastlantisal, 32 dakika önce yazdı:

Bu akşam aktarıma siparişi verecem Serkan. Çünkü anabolik doz artırınca meni kalitesi düşüyor. Onun üzerinde etkisi nasıl gözlemlemek istiyorum.

hocam npp+mast+prop küründeyim ki ciddi mg lere de çıkarım ben kürlerimde bitkisel kür proyu ekledim mermi gibiyim meni kaliteside gayet iyi tavsiye ediyorum tabiki 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mawsqa    13
SERKO, Şimdi yazdı:

adamla konuş gözünün önünde tartsın ama baktın olmuyor netten alabilirsin

Gözümün önünde tartti geçen 30 Gr ginseng aldım evde 20 gr çıktı. Tarti yanlıştır diye gittim 500 Gr kahve paketi koydum tam çıktı. Önerdiğiniz bir yer var mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    794
mawsqa, Şimdi yazdı:

Gözümün önünde tartti geçen 30 Gr ginseng aldım evde 20 gr çıktı. Tarti yanlıştır diye gittim 500 Gr kahve paketi koydum tam çıktı. Önerdiğiniz bir yer var mı?

malum alışveriş sitesinden alabilirsin ordaki ürünler gayet iyidir bu arada hemşehriyiz :D

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    2

Hocalarım şuanda Testo bolde küründeyim, kür sürecinde bu bitkisel kürü yapayım mı yoksa pctmde destekleyici olarak o zaman mı kullanayım? hem kürde hem pctdede kullan derseniz ona göre ilk işim aktara gitmek olucak

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.765

Bir eklenti daha yaparak aktarıma listeyi verdim. Tabi ki listeyi görünce sırıtmaya başladı. Abi diyor hayırdır büyük maç var galiba :D

Demir dikeni de eklettim 50gr. Bugün arayıp fiyat bilgisi verecek.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    794
kreaks, 6 saat önce yazdı:

Hocalarım şuanda Testo bolde küründeyim, kür sürecinde bu bitkisel kürü yapayım mı yoksa pctmde destekleyici olarak o zaman mı kullanayım? hem kürde hem pctdede kullan derseniz ona göre ilk işim aktara gitmek olucak

şöyle söylüyeyim kardeşim ben bitkisel kürü 4 yılda toplasan 6 ay kesmişimdir o da verdiği inanılmaz libido rahatsız ediyor oyüzden kestim

before cycle on cycle after cycle sürekli kullanıyorum 

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    794
rastlantisal, Bir saat önce yazdı:

Bir eklenti daha yaparak aktarıma listeyi verdim. Tabi ki listeyi görünce sırıtmaya başladı. Abi diyor hayırdır büyük maç var galiba :D

iyi yapmışsın hocam 50 gr mantıklı ben pazar günleri dışarıya çıkmıyorum fenalardayım :D

• ahahaha 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    794
rastlantisal, Bir saat önce yazdı:

beyler vaziyet alın Ümit abinin yakınlarında dolaşmayın tren etkisi yaratabilir hahahahah

• ahahaha 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mawsqa    13
SERKO, 20 dakika önce yazdı:

beyler vaziyet alın Ümit abinin yakınlarında dolaşmayın tren etkisi yaratabilir hahahahah

Hocam elimde ilk kürden kalan polen var. 30 40 Gr eklemenin artısı olur mu formülü bozmayalım mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    794
mawsqa, 49 dakika önce yazdı:

Hocam elimde ilk kürden kalan polen var. 30 40 Gr eklemenin artısı olur mu formülü bozmayalım mi?

Bence onu birdaha ki kürüne sakla eklemeyelim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.