Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

ayianapa

Üye
  • İçerik sayısı

    6
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

2 Nötr

ayianapa Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

Güncel Profil Ziyaretleri

130 profil görüntüleme
  1. Başın sağolsun, depremi yaşamış ve 20 kg almış biri olarak yazıyorum . Ekim ayında tekrardan antrenman ve beslenmeye başladım bu süreçte sadece sabit bir kaloride kalarak cardio ve antrenman şiddetini arttırarak hiç bir ürün kullanmadan 4 ay gibi bir sürede 20 kg verdim ve yağ dokusunu temizledim. Şahsi görüşüm herhangi bir ürün kullanmadan önce bu yağ dokusundan arınmak yönünde olucaktır.
  2. Koç eşliğinde çalışmak - profesyonel destek almak mantıklı mı?

    Tabikide bir koçla çalışmak hedefine belki daha sürede ulaşmayı sağlar ama benim şahsi görüşüm eğer yarışmacı değilseniz hobi olarak yapıyorsanız daha sürdürülebilir bir beslenme ve antrenman planını kendi deneme yanılma yöntemiyle keşfetmek daha uygundur diye düşünüyorum. Ben ihtiyacım olan kaloriyi "tdee calculator" hesaplamadan buluyorum amacına göre kilo alma , verme vs. çıkan kaloriye göre sürdürülebilir bir beslenme planı hazırlayıp antrenmandada oldschool tarzı çalışıp geçiyorum
  3. Rastlantısal 2023 - 2024 kür günlüğü

    Hocam gerçekten şapka çıkartılır önce ve sonrası değişiminize tebrikler nacizane günlük su ve tuz dengeniz nasıl acaba
  4. Beslenmeni gözden geçirmekle başlayabilirsin. Düşük iyot içeren bir beslenme programı tarzı uygulayabilirsin.
  5. Genel olarak tıbbi terminolojide insanlar için genel metabolizmanın üç çeşidi vardır. Bunlar; · endomorf : Yağ almaya eğilimlidir yağ ve su kaybetmek zordur. · ektomorf : Bu kişiler bir filin iştahına ve her şeyi sindirme yeteneğine sahiptirler. · mezomorf : Belirgin kas kütlesi ve yağ miktarı ile doğmuş kişilerdir. Herhangi bir sporda iyi performans gösterebilen kişilerdir. Şimdi, bu üç tip vücut için örnek olarak kür planlamaları şu şekildedir; Endomorf 1. Her şeyden önce, uygun bir testosteron esterine ihtiyacımız var. Ancak yağa ve suya yatkın olanlar için en uygun test testosteron propiyonattır . Günde 50 ila 100 mg. 2. Sık enjeksiyonların toleransı ile ilgili sorunlar varsa, o zaman haftada 250 mg testosteron enanthate . Bunlar, kontrol edilmesi en kolay olan mono esterlerdir ve bunlardan kaynaklanan sürprizler genellikle minimumdur. 3. Teste ek olarak - tamamen anabolik bir bileşen. Yalnızca iki seçenek vardır: Boldenone undecylenate (haftada 600 mg) veya daha çok Primobolan olarak bilinen Methenolone enanthate (haftada 400 - 600 mg). Her ikisi de kuru kaslarda artış sağlar ve minimum doz Testosteron arka planına karşı mükemmel performans gösterir. 4. Testi 12 hafta boyunca kullanıyoruz. İlk 5 ila 6 hafta boyunca Turanabol eklemek mantıklıdır Ektomorf 1. Testosteron enanthate idealdir. Haftada 500 mg . 2. Ancak anabolik ajanlardan ektomorflar en çok nandrolone decanoate tarafından uygundur. Sadece uzun bir dekanoat almayın. Fenilpropiyonat mükemmel bir çözümdür. Her üç günde bir 100 mg. 3. 12 haftası boyunca bunları kullanın. 4. Ne yazık ki Boldenone veya Primobolan, hızlandırılmış metabolik süreçlere sahip insanlara yardımcı olmak için çok az şey yaparlar. Pratikte gerçekten fark edildi. Yine de Nandrolone'u Boldenone undecanoate ile değiştirebilirsiniz . Haftada 600 mg'dan az ve 800 mg'dan fazla değil. Primo kesinlikle senin ilacın değil. 5. Kürün ilk 4 - 5 haftası için 30 - 40 mg dianabol uygun olacaktır. Mezomorf 1. Vücut geliştirme için açık ara en belirgin genel metabolizma türü. Bu adamlar genellikle minimum dozda bile maksimum büyümeye sahiptirler. 2.Testesteron enantat 12 hafta boyunca haftada 500 mg. Başka hiçbir şey. 3. Bu özel durumda ZORUNLU Trenbolone. Ve maksimum sonuç almak istiyorsanız enjeksiyonlara katlanmak zorundasınız. Tren saf haliyle olduğu gibi, sadece KALİTE asetat ester çalışır. Gün aşırı 100 mg. 4. Önceden, yine de Dianabol veya Anadrol'u tavsiye ederdik. Ama şimdi, üstün genetiklerinden dolayı hayatlarında tablet yememelerinin daha iyi olduğunu zaten görüyoruz İyi Forumlar.
  6. Pirinç unu içmek !

    Biraz zor olabilir içmesi bende aynı durumdayım iş yoğunluğundan dolayı daha pratik tariflere yöneliyorum. whey protein + pirinç patlağı veya geceden whey protein + pirinç unu + yumurta karıştırıp pankek hazırlayıp iş yerinde öğün olarak tüketiyorum bu şekildede yapabilirsin.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×