-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Ereksiyon ve yaşadığım libido problemi hk.
Oluşturan:
Vezuchiy, in Sağlık Sorunları
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: Trextoron
Selam arkadaşlar,
Bundan 6 ay önce Trenbolon ve Testosteron küründeydim talihsiz bir olay yaşadım ve ne yazık ki hayata olan hevesimi kaybettim o sürede ise enjeksiyonlarımı aylarca aksattım ve aksattıktan sonra bazen arada enjeksiyon yaptım sonrasında ise tamamen bıraktım ve o süreç de PCT yapmadım 6 ay sonra yaptığım kan tahlilinde döngüm açılmıştı ancak belli başlı sorunlar vardı bu arada bu süreç 2. Kürümdü, ilk kürümü sorunsuz tamamladım ve PCT yaptım sonra kan testi verdim libido ve değerler kusursuz benim için tatmin ediciydi. @Fuhrer @SERKO @berkay16 @sven @Rma
Kısacası bu 2. Süreçteki libido ve sertleşme sorunları total testo LH FSH düşüklüğüme ne yapmalıyım. Kan tahlilleri ektedir teşekkür ederim arkadaşlar. Siyah ile karaladıklarım ilk kürümden sonraki PCT libido ve sağlık konusunda hissettiğim bir sorun yoktu. Sarı ile karaladıklarım ise ikinci kürümde PCT yapmadan döngüm açıldıktan sonra verdiğim kan testi, LH FSH Testo ve birkaç bozuk ve düşmüş değerle beraber libido ve ereksiyon sorunları yaşıyorum. @metinav
KAN TESTLERİM:
-
Yazan: Fkehlibar
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Geçen seneden bu yana geçmeyen bir enerji düşüklüğü, cinsel istekte azalma, sertleşmede kısmi bozulma, kaldırdığım ağırlıklarda ciddi azalma ve antrenmanlara karşı isteksizlik var.
Çeşitli kürelere girdim:
Son 3 ayın içinde bir anda kaldırdığım ağırlıklar %70 düştü antrenmanlara karşı isteksizlik başladı, libido çöktü, sanki testosteron almıyormuşum gibiydim ayrıca vücudum toparlanmıyordu sürekli yorgunluk vardı. Bu süreçte sinir sistemi yorulmuştur diyerek ilk başta antrenman volümünü düşürdüm sonrasında bir motor kazası geçirip aylarca antrenman yapamadım ancak tekrardan antrenmanlara başlayınca aynı sorunların devam ettiğini fark ettim.
DAHA SONRA:
İlk olarak testosteron dozajını (haftalık 600mg) ve provironu arttırdım (50mg) 1 ay kadar hala bir şey düzelmedi.Sonrasında ilacı kesip pct yaptım.
1 ovitrelleyi 3e bölüp gün aşırı vurdum. Sonrasında 1 hafta 40 mg tamox ve 100 mg klomen. Sonraki 3 hafta 20 mg tamox ve 50 mg klomen devam edip bitirdim. Kan tahlil sonuçlarım hepsi referans aralığındaydı ama ben hala aynı sorunları yaşıyordum. Şahsen problemin dopamin kısmından kaynaklandığını düşünüyorum. Siz değerli hocalarımın yorumları için şimdiden teşekkür ediyorum. @metinav @Askabar @berkay16 @hectordoyle @GHOST @Fuhrer
İyi akşamlar.
-
Yazan: h4runx
Merhaba, Yaklaşık 3 aydır ereksiyon sorunu, karşı cinsten zevk alamama, uyarılma, cinsel dürtü kaybı, sertleşememe, dokununca bile boşalma sorunu yaşıyorum. 4 ay önce kürüme boldenon ekledim, 2 ay önce deca kullandım. Son deca enjeksiyonunu 20 gün önce yaptım. Bu yaşadığım sorun nedeniyle kız arkadaşım tarafından terk edildim. Cidden son noktadayım. Ürolojiye defalarca kez gittim. Kan değerlerim prolaktin e2 referans aralığında. Pt-141, kisspeptin ve melatonan 2 kullanacağım. Bu sorun nedeniyle 2 aydır spor yapamıyorum, ciddi depresyon içindeyim.
Yardımlarınızı rica ediyorum.
-
Yazan: whasancan
Hepinize iyi formlar, 3 4 ay önce BodyTech firmasına ait rad 140 kullanıyordum yaklaşık 1 ay kullandım. Sperm sayısı 4de 1ine indi ve rengi su gibi oldu, ereksiyon çok kötü hale geldi. Yeniden Rad140 kullanmak istiyorum yağlandım ve spora ara verdim yeniden kullanmak istiyorum. bu ereksiyon sorununu nasıl çözerim yanına ne eklemem lazım yardımcı olabilir misiniz lütfen
-