Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Kado

Üye
  • İçerik sayısı

    422
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    1

Kado kullanıcısının son zaferi 1 Ocak

Kado en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

113 Mükemmel

1 Takipçi

Kado Hakkında

  • Derece
    Usta

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Kabızlık sorunu yaşıyorum bu problemi nasıl aşabilirim?

    Lifli gıdalar tüket veya direk hazırı var nestle optifibre diye onu satın al her sabah kullan.
  2. Geçen sene aldığım son parti gh dan sonra saizen de ülkeye girmemiş ve gelmeyecekmiş de aynı şekilde.
  3. 90 liraya 1kg tavuk göğüs almak mümkün mü?

    Bizim burda en uygun 160₺ tavukçu da bana 140₺ den veriyor bi de bi yerde hal gibi toptan yeri var oraya gidicem büyük ihtimalle 20-40 arası daha ucuz da bulabilirim de şehirin büyüklüğüne göre değişir fiyatlar bence, benim aldığım taze bu arada.
  4. Genetropin iu ayarlamasını nasıl yapmalıyım?

    Hocam hesabı tam anlamadım da , saizen piyasada olmadığından geno kullanıyordum , şu an 36 iu genodan , omnitrope 45 iu 1.5ml 15mg geçeceğim daha uyguna geldiği için bunda 3 iu için kaça çekeceğiz acaba? @Askabar
  5. Only testosteron kür sonrası ne kadar off vermek lazım?

    Hemen geri dönmek gibi bir düşüncen varsa pct yapmayacaksın , ne zaman tamam yeter dedin o zaman pct yap bir daha da uzun süre kullanma.
  6. Ben high seviyorum şu zamandan itibaren , bundan 3 sene önce spora başladım 6 ay haftada 5 gün antrenman yaptım sonra birisiyle tanıştım ve beraber çalışmaya başladık , 6 aydır bacak da çalışmama rağmen ilk bacak çalıştığımız gün 1 hafta koltuğa tuvalete oturamadım sonrasında bir daha yaşamadım aynısını aynı volum de devam ettim ve asıl formu bundan sonra tuttum 😅
  7. Genetropin iu ayarlamasını nasıl yapmalıyım?

    Saizeni de 10’a kadar çekiyorduk değil mi? 3 ünite için
  8. Şu an trt de olduğum için omuzdan 0.5 ml yapıyorum kalçada kullandığım uzunluk farklı zaten şu an 16 mm iğne ucunu omuza tam girdirsem sorun olur mu onu soruyorum, normalde 13 mm ile tam saplayıp yapıyordum.
  9. Omuza tam saplayabilir miyim hocam 90 derece de 16 mm yi?
  10. Hocam uç aynısı değil mi? Yoksa sizde ki 25 g 25 mm mi?
  11. Geçmeyen yorgunluk - ne yapmalıyım?

    Genel çoğumuz öyleyiz , bu hayat şartlarında bir şeyleri sürdürmeye çalışıyoruz ki bu da yıpratıyor farkında olsanda olmasanda , şu sıralar dişlerim kitleniyor kafam ağrıyor kendimi sıktığımdan, stresten bence bu tarz şeyler kafa rahat olacak ki zımba gibi oluyorsun.
  12. Semih erarslan - 2024 yarışma günlüğüm

    Mk-677 deneyimin nasıldı?
  13. Amerikadan getirtiyorum ben ya öyle alabilirsin , yada getirip satanlar var onlardan , son seçenekte dr kağıt reçete yazdırıp yurt dışı siparişi verip almak 😅
  14. Bucked up , Woke AF fena bir şey en son 50$ fiyatı vardı.
  15. Diverin söylediklerine katılıyorum ve kendim de yaklaşık 3 ünite 8 ay kullanmış biri olarak ciddi anlamda kas kütlen yoksa ben kullanmanı önermem onun yerine beslenmene veya diğer ilaçlara versen daha iyi etki alırsın diye düşünüyorum. Ben bir daha uzun süre kullanmam mesela vücut olarak iyi bir seviyeye gelene kadar.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×