Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

rambo32

Üye
  • İçerik sayısı

    124
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    1

rambo32 kullanıcısının son zaferi 28 Ekim 2023

rambo32 en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

28 Mükemmel

rambo32 Hakkında

  • Derece
    Deneyimli

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> üniver </p>

Profil Bilgileri

Güncel Profil Ziyaretleri

299 profil görüntüleme
  1. Masteron ester ve dozaj hakkında

    Merhabalar. Mevcut olarak 500 mg testo enanthate ve 350mg npp kullanıyorum. 86 kg ve 181 cm boyundayım %15 yağ oranım var. Sert bir diyete başlama kararı aldım ve bu süreçte define olacağım. Fakat masteronun verdiği kuruluğu ve definedeki görüntüyü çok aşırı merak ediyorum. Bundan dolayı masteron kullanacağım. Dozaj, kullanım süresi ve ester konusunda fikirlerinizi alabilir miyim?
  2. Merhaba dostlar, iran testoya geçtim. Ampulü kırmak için bir çizgi yok ve kırması çok zor. Kırdığım zaman ya elime saplanıyor ya da ampul tuz buz oluyor. Çizgili ampulleri rahat şekilde kırabiliyorum fakat bu iran testo beni mahvetti, cam parçaları her yerimi delik deşik etti. Benim gibi sorun yaşayan var mı ? Bu ampulü kırmak için farklı bir yol yordam var mıdır?
  3. Kür öncesi hormon testlerim

    Yağ oranın nedir, e2 bir tık fazla belki yağ oranınla alakalı olabilir.
  4. Ege fitness naturalmi?

    natural diyenlerle iletişimi kesin, kafanız rahatlar.
  5. Kolestrol yüksekliği - ilaçların çalıştığını gösterir mi?

    winstrol lipitleri mahveden bir ilaç . kür öncesi hdl ldl değerlerini takip ettiysen ve üç aşağı beş yukarı olması gereken değerleri biliyorsan winstrolün çalışıp çalışmadığını anlayabilirsin.
  6. Hocam 4 hafta kısa bir süre, bir sorun yaşayacağını sanmam ama gene de 2 hafta sonra bir kan tahlili yaptır. En azından kolesterol, hdl, ldl, karaciğer enzimlerini görmüş oluruz. müdahale gerekirse ona göre forumda yardım ederler. Dediğim gibi 4 hafta kısa bir süre. Hipofiz hızlı bir şekilde eski haline dönecektir. Stres olunacak bir durumun yok yani.
  7. dozlar çok düşük bence pct'ye gerek yok. çinko takviyesi yeterli olacaktır.
  8. Enjeksiyon sonrası sıvı hissi (yardım)

    İlacın sterilliği, kullanılan yağ, omuzun alışması, vurduğun açı gibi bir sürü etken var. Benim yorumum bir varsayımdı. Farklı bölgelerde enjeksiyon yapabiliyorsan veya yaptırabiliyorsan o şekilde dene. Başkasına enjeksiyon yaptıramayacaksan benim tavsiyem bacaktan enjeksiyon denemen olacaktır.
  9. Enjeksiyon sonrası sıvı hissi (yardım)

    Stres yapılacak bir şey yok. En fazla yağ doku arasına vurmuş olabilirsin orada da kılcal damarlar var emilim çok az da olsa olur ama kas içine yapamadığını varsayarak bunu söylüyorum. Kullandığın enjektör ucu hangi renk ve yağ oranın nedir. Bunları bilmeden yorum yapmak zor.
  10. Primabolan + sustanon kür günlüğüm

    Primo ve sustanon yerine test e ve bolde al yapıştır gitsin.
  11. Eczane yada genel marka

    ağız dolusu küfürü haketmiş valla 2500 deseler iyi söverdim
  12. Hocam ben de 2 sene sürdü , yorumunuzda çok haklısınız. Kişiden kişiye değişiyordur mutlaka. Yorumumu yazarken dışarıdaydım fazla ayrıntılı yazamadım. Şu an aklıma gelen bir kaç şey daha var ekleyeceğim. Ben ameliyat olduğumda 18 yaşındaydım ve sporla hiç alakam yoktu. Ameliyattan 2-3 sene sonra spora başladığımda göğüs hareketlerindeki ağırlıklarım çok düşüktü. Yani normalde biceps-triceps-omuz gibi bölgelerde hayvani ağırlıklar girerken başlarda bench presste 40-50 kg ile bile çok zorlanıyordum. Zamanla göğüsteki ağırlıklarım arttı fakat hala diğer bölgelere nazaran ağırlıklarım düşük kaldı. Bundan dolayı göğüs bölgem diğer bölgelere göre daha az gelişti. Ben bunun ameliyat ile alakalı olduğunu düşünüyorum ama herhangi bir bilimsel dayanağım yok. Ayriyeten bildiğim kadarıyla jino ameliyatından belli bir miktarda yağ doku tıraşlanıyor. Eskiden vücudum yağlıyken sol göğsümde daha çok yağ doku vardı. Çıplakken gözle görünür şekilde belli oluyordu tabi yağ oranımı azalttıkça iki bölgede eşitlendi fakat en ufak yağ oranım arttığında hemen sol göğsümün altındaki o yağlanmayı görüyorum. Bunun sebebinin ameliyatta alınan yağ dokunun orantısız alındığından olduğunu düşünüyorum. Ne kadar antrenman yapamayacağın hakkında bir cevap yazamam çünkü ben ameliyatı 10 yıl önce oldum ve hiç sporla alakam yoktu. Kafana takılan farklı şeyler varsa cevaplamaya çalışırım.
  13. Ben oldum. Kış aylarında ameliyat ol. neredeyse 1 ay korse takmak zorundasın. Ameliyattan 2 sene gecene kadar o bölgede hissizlik oluyor sonra yavaş yavaş geçiyor.
  14. Ucuz c vitamini

    yarım kilo askorbik asit 200 tl civarı boşuna bunlara para vermeyin.
  15. Ereksiyon ve libido problemi

    yarım arimidex atıp ertesi gün libidoyu gözlemleyebilirsin. problem çözülürse e2'den dolayıdır :D.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×