-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Testo e. - rimobolan - anapolon bulk kür günlüğüm!
Oluşturan:
nehir_avci8322, in Üyelerin Kür Günlüğü
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: rastlantisal
Uzun aradan sonra yeni güncede merhaba dostlar.
Bildiğiniz üzere önceki kürü Nisan 2024 de 74kg'da define olarak tamamlamış ve TRT doza geçmiştim. Peşi sıra 2 Ay MK677 kullandım. Ciddi ciddi ergen oğlumu anlamamı sağladı. Neden sürekli halsiz ve uykusu var artık biliyorum. Büyüme hormonunun saldırısı altında. Son ay RAD140 eklemiştim ki maalesef sivilceye hassas bünyemde çok ters bir geri dönüş oldu ve boldenon küründeki halim gibi sivilce kaplandım. Bu sefer benzoxin de kotarmadı. Yüklediğim güçlü antioksidanlar vs derken bir şekilde idare ettim.
Sonra TRT dozda enhantate esterinden cyp. esterine geçtim ve dozu 125mg ve haftada 1 enjeksiyona çıkardım. Ancak mental olarak daha aşağıda ve libido sorunları yaşamaya başladım. Bunun üzerine test yaptırdım.
Sonuçlar şöyle:
Bu total testo değeri benim doğal değerimin nerede ise yarısı idi. Enjeksiyondan 6 gün sonra yapmış olmak ve / veya cyp. bana yaramaması gibi sebepler olacağını düşünerek sevgili dostum @Diver ile durum değerlendirmesi yaptık. Ve bu tahlillerden 2 gün sonra dozu 250mg'a çıkarmaya karar verdik. Yani benim için esaslı bir TRT dönemi olmuştu. Daha düşük dozda testosteronum olmasına rağmen, kür sonu 73kg'dan 79kg'a kadar gelmeyi başarmıştım. Sivilceler ise hala duruyordu. Dönem dönem azalıyor ancak omuz, sırt ve göğüs bölgesinde yeniden patlıyordu. Nice sabunlar, bitkisel karışımlar, pomatlar, antibiyotikler, çok güçlü antioksidanlar ve bilindik bilinmedik metotlar denendi @Diver şahittir.
***********************************************************************************************
4 Kasım 2024 pazartesi günü İran testosteron enhantate ile haftalık 250mg (1ml) olan kürümün ilk yarısını (0,5ml) triceps (lateral head) kasından vurarak kürü başlatmış olduk.
Beslenme: Günde 5000 kalori. Başta dirty idi ama dostum Bilal'in müdahalesi ile onu düzelttik. Şimdi temiz 5000.
Makro Düzeni: 170-220Gr protein. En fazla 80Gr yağ. 500+ Gr karbonhitrat.
Antrenman: Her zamanki gibi kendi programımı yapıyorum. Split bir antrenman oldu. Haftalık set sayılarına da dikkat ederek, Bir harekete vücudu çok alıştırmamak adına A ve B haftası yazarak bir program yaptım. Bir ara önceki bulk dönemindeki spliti mi yapsam diye düşünmedim de değil. Takip edenler bilir orada her bölgeyi iki güne yayarak çalıştırıyordum. A bölgesi 1. gün ana hareketler 2. gün yardımcılar şeklinde. Ancak bunun dinlenme süresinin uzunluğunu da hesap ederek daha uygun olacağına karar verdim.
Aslında temelde aynı kas gruplarını hafta hafta farklı hareketlerle çalıştırıyorum. Büyük (Ana) hareketler Daha yüksek ağırlıkta ve ağırlık artırmayı hedef alarak yapılırken, yardımcı hareketler daha ideal kilolarda ve formu hiç bozmadan yapmak gerekiyor. Set sayıları sarı olan hücreler ise bileşik setler.
Bu dönem boyunca kardio hiç yapmıyorum. Zaten 5000 kalori ile kilo alamayan bir bünyem ve TRT döneminde pis bulka rağmen artık kaybolmayan bir karın kaslarım var. Üstüne kardio bulk döneminde benim gibi hiper hızlı metabolizmaya anlamsız.
Anlamanız için sporla alakası olmayan zamanda çekilmiş bir foto atayım ki vücut burada buz gibi:
5000 kötü kalori, düşük testosterona rağmen durum bu dostlar. Üstüne bir de kardio yaparsam (ki dövüş sporlarını çok özledim) saçmalamış olurum.
Bu dönemde olabildiğince temiz beslenmeye gayret göstereceğim çünkü neden?
Yine bir gün @Diver ile sivilce savaşları için beyin fırtınası yapıyoruz. @metinav hocam bir hobidaşımıza verdiği cevapta kreatinin DHT hassasiyeti olan kişilerde sivilce yapabileceğini yazmıştı. O sıra bende kreatin kullanıyorum. Keza bende daha önce kreatinin DHT hassasiyeti olan bireylerde prostat şişmesine sebep olabileceğini söylemiş hatta bunun ile ilgili bir araştırma olmamasına rağmen saha gözlemlerinden bu sonucu çıkardığımı söylemiştim. E DHT sivilce sebebi aynı zamanda. Niye kullanıyorum? İşte bu kısmı cevapsız kaldı. Kreatini kullanımdan çıkarıp dostum Bilal'in nicedir söylediği temiz beslenme ve sadece ağırlığım kadar ve temiz olacak şekilde yağ alımı uygulamasına geçtim. Bir konuda çok iyiyimdir ki kendisine işi emanet ettiğim ustanın lafını harfiyyen dinlerim. Sonuca varamazsak oturur konuşuruz.
Yeni formasyona başladığım gün çektim.
Bu da 1 hafta sonra çekildi.
Gördüğünüz gibi sivilceler baya baya kurumuş ve cilt kendini düzeltme yoluna girmiş artık. Bundan sonra formasyonu bozmadan hafta hafta aynı pozla takibini yaparız. Keza ocak ayında solaryumda bu sürece eklenecek. Eve yakın ve dakikası 20 tl olan, daha önce de sivilceli sırtlar hakkında bilgisi olan bir yer buldum.
Gelelim ilaç konusuna dostlar.
250Mg iran enhantate ile devam edeceğim. Bu cumartesi sabahı total testosteron ve E2 testi yaptıracağım. Ona göre doz ayarlaması ve veya masteron enhantate kullanımı da eklenecek. Bu konuyu tamamen Bilale bıraktım. Kendisi karar verecek ve ben uygulayacağım. Eğer E2 miktarı beklediğimizden düşük ise testosteron dozu artırılacak ve aromataz enziminin iş yapmasını sağlayacağız. Eğer E2 miktarı beklediğimizden yüksek ise aromatazı baskı altına almak için Masteron enhantate kullanacağız. Bulktan cuta geçişte de Ox. ekleyerek tatlı bir rüzgar yakalamış olacağız.
Kullandığım ilaçlar ise bunlar.
Korucuyular: Şuan hiç bir şey. Zaman içinde yaptıracağım testlere göre eklemem gereken bir şey varsa ekleyeceğim. @SERKO'nun önceki versiyon bitkisel kürünü PCT yapan bir gardaşıma hediye ettim. Keza PCT'sini ben takip ediyorum. Yeni formülüne bir kaç eklenti de yaparak kullanacağım ama hala korkuyorum. Yarım kavanozda meni miktarını çok artırdı. Benim FSH'ımın çalışmaması gerekli. Çalışırsa geçmiş olsun :D.
Şuan 80kg'ım ve burada lanetlendim. 5000 kaloriye rağmen çıkamıyorum.
Biraz daha kalori artırmak yerine burada yeniden inşaa sürecini halledeceğim.
Sevgi ve saygılarımla.
-
Yazan: burqkoc
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
KÜR DETAYLARIM:
1. ay - 250 mg testosteron 2. ay - 375 mg testosteron 3,4,5,6 ay - 500 mg testosteron 400 mg boldenon Şeklinde bir kür yaptım. Bu süreci tek başıma yönetmeye çalıştım haliyle ekstra bi stres oluyordu üzerimde.
BU KÜR SONRASI:
125 mg testosteron enanthate +2.5 ay bir dinlenme süreci geçirdim Dinlenme döneminin sonlarına doğru bir koç ile çalışmaya başladım ve kafamdaki tüm soru işaretlerini sildi artık daha az stres yapıyorum. Referans Dışı tüm değerlerimi hızlıca referans değerlerine getirmemde yardımcı oldu ve dinlenme dönemim de bu şekilde bitti.
KOÇUMLA BERABER YAPTIĞIMIZ PLANLAMA:
500 mg testosteron 300 mg npp 200 mg masteron Başlayacaktık östrojen dengesine göre masteronu ayarlayacaktı lakin ben ilk defa npp kullanacağım için biraz vitesi düşükte gitmek istedim ve
REVİZE ETTİĞİM PLANLAMA:
300 mg testosteron 150 mg npp 100 mg masteron Gibi bir kürle başlangıç yapıp zamanla dozu arttıracağız. Kendisiyle 2 haftadır çalışıyorum ve formumda gözle görülür bi değişiklik oldu ilaçlar açılmamasına rağmen. Kullandığım ilaçlar her hangi ödem ağrı sızı hiçbir şey yapmadı zaten çok güvendiğim bir abimden alıyorum (ilaçların fotoğrafı ektedir).
GÜNCEL FORMUM: (Evde çektiğim fotolar pumpsız aç karnına)
Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: h4runx
Merhaba hocalarım, iyi günler.
KİŞİSEL DETAYLAR:
185 boyunda 84 kiloyum 24 yaşındayım 2. kürüm olacak KÜR DETAYLARIM:
1-24 hafta 500 testo e 1-16 hafta 400 boldenon 1-10 hafta 200 parabolan 1-10 hafta 200 npp 1-8 hafta anavar 40 mg düşünüyorum MİNİ BESİN PLANLAMAM:
Günlük 8 litre su içiyorum 250 gram protein alıyorum MCT GRUPLARI:
2 tablet omega 3 4 tablet milk thistle complex magnezyum komplex 10k ui d vitamini 500mg c vitamini 2 tablet saw palmetto glukozamin komplex collagen dostinex Kullanıyorum. 1 ay sonra kan tahlili vereceğim.
Kürde dikkat etmem gereken konular hakkında tavsiyelerinize açığım.
-
Yazan: Margot
Selamlar,
1 Temmuz 2024 itibari ile kilo verme sürecine Burak Hocamın eşliğinde başladım,
Kullandığım ürünler;
SR9009 1-8 hafta GW-501516 1-8 hafta Yohimbine. 1-8 hafta Ürün markası : Noxy Lab Sarms / yohimbine
Süreç ilk başlarda beni zorlasa da 1.haftadan itibaren açlık duygum tamamen ortadan kalkmış ve sürecin geri kalanında enerjim çok yüksek devam ettim. Burak Hocamın planlamış olduğu diyete olabildiğince sadık kalıp günlük kardiyolarımı hiç aksatmadım. Kardiyoya ek olarak günlük ekstra 10bin adım daha attım ve günden güne vücudumun erimesine tanık olmak beni bu anlamda çok motive etti. 0 karb tüketmeme rağmen GW-501516 ve SR9009 sayesinde koşu bandından resmen inemiyordum. Kendimi bu süreçte hiç halsiz hissetmedim ve sürekli enerjim yerinde hatta çok yüksekti, akşamları bile kalkıp yürüyüş yapasım geliyordu. Burak Hocamı insanoğluna özgü her şeyi bir anda isteme dürtüsüyle sürekli " Hocam bi anabolik kür ekleyelim, şunu kullanayım bunu kullanayım " diye diretmeme rağmen Hocam asla benim hedefimden şaşmama izin vermedi ve bu noktada daha fazla ürün tedarik edip daha çok kazanma imkanı olmasına rağmen bu isteklerimi sürekli reddetti, bu sebeple kendisine buradan teşekkürlerimi iletiyorum.
1.Gün Ölçüm;
Kilo 93 Bel 109
4. Hafta Ölçüm:
Kilo 81.5 Bel 102
8.Hafta Ölçüm:
Kilo 71 Bel 87
TOPLAM VERİLEN KG : 22
-
Yazan: Tkaya
Merhabalar hocalarım abilerim kardeşlerim,
İlk defa küre giriyorum 2 yıl gibi bir sure gym lerde vakit gecirmis biri olarak ekte paylastigim resimdeki ilacları su sekilde kullamaya bugun itibari ile başladım;
yaş 26 boy 1.83 kilo 81 İLAÇLAR:
2 adet testo ent 2 adet bolde 1 adet masteron ent 1 adet turinabol Kullanım pazartesi-cuma :
1 ml testo ent 1 ml bolde 0.5 ml masteron ent 2. Hafta arimidex ve tamoxifen 1 er adet 3. hafta 2 şer adet Beslenme:
(1. ÖĞÜN) 5 yumurta 1 tam 150 gram yulaf/pirinç unu 150gr salatalık 2 adet ceviz (2.ÖĞÜN) 300 gr bonfile 150 gr pirinç 200gr yeşil salata 5gr zeytin yağı (3.ÖĞÜN) Protein tozu 80gr yulaf ya da 75gr vitargo (4.ÖĞÜN) 300 gram tavuk/hindi göğüs 200gram yeşil salata 120 gr pirinç Yeşil salata-yeşil kabak Yarım limon 5gram zeytin yağı (5.ÖĞÜN) 250 gram balık Yeşil salata 100gr patates Kan testim ve antrenman programım asadaki gibidir beni engin tecrübelerinizle bu kur programımı değerlendirir misiniz rica etsem vereceğiniz her turlu bilgi beni bir adim daha öne taşıyacaktır teşekkürler şimdiden iyi forumlar
-