Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

İrfan

Üye
  • İçerik sayısı

    10
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

1 Nötr

İrfan Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> İrfan </p>

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Şöför
  • Konum:
    İrfan
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Definasyon süreci ve ani öfke patlamaları

    sağolun hocam
  2. Definasyon süreci ve ani öfke patlamaları

    Hocam öneriniz nedir?
  3. Arkadaşlar merhabalar natüral olarak 3 yıllk v.g yapıyorum 87 kg ve %20 yağ oranı ile başladığım definasyon sürecimin 5.haftasının sonuna geldim calorileri kademeli olarak düşürüyorum 2 hafta da bir düşüşe gidiyorum şuan 2200 cal. Alıyorum yağ oranım ciddi miktarda düştü fakat asla açlık hissetmemem gereken caloride inanılmaz bir açlık ve öfke baş gösterdi 12 hafta planladığım bu süreci tamamlayamama korkum var bu durum normalmi? Açlığı anlayabilirim de öfke ve siniri kontrol edemiyorum etrafımdaki insanları kırmakdan asla çekinmiyorum bu normalmi lütfen yardımcı olun değerli fikirlerinize ihtiyacım var.
  4. Lezzeti iyi olan protein tozu markaları

    Torq iyi gibi
  5. Günlük ne,ne kadar tüketilmeli ?

    Kür de olduğunu söyleyip hangi vitamini ne zaman kullanmalıyım diye sorman ne kadar normal? Kür de olan birinin vitamin ve minareller ile ilgili bilgisinin olmayışı sorunsalı.
  6. Efedrin kullanım ve kalp krizi riski

    Ben amerikadan içeriğinde efedra exstratı olan bir ürün alıp kullandım, kapsül formunda şunu söyleyebilirim ki; antremanı çıkartamayacak duruma soktu beni kalbim okadar hızlı çalışmaya başladı ki nefes almaya harcadığım enerji bile yetersiz geldi ve bu öyle 5 dk 10 dk süren bir durum değildi 1.30 saat sürdü. Solondaki pt ye fenalaşırsam ambulans çağırmasını ve ne kullandığım ile alakalı bilgi verip normale dönmeyi bekledim. Natural olarak 3 yıldır bu sporu yapıyorum ve ilk defa böyle güçlü bir ürün kullanmıştım belki oyüzden belkide vücut fazla reaksiyon göstermişti. Bir diğer hafta kapsülün yarısını alıp idmana gitmiştim ve o gün dozajlamanın önemini kavramıştım. Şuan sağlam bir diet ile kullanmaya devam ediyorum.
  7. Karb. yüklemesi nasıl yapmalıyım?

    Dostum şunu söyleyebilirim itiş antremanlarımda kilo düşümü olmadı lakin 2 ile 3 tekrar düşüş oldu. Kilo düşürmek yerine tekrarlardan kısmayı tercih etttim. Çekiş idmanlarımda kilo yada tekrar düşüşü olmadı hatta 2.5 5 kg bandında kilo artımı oldu. Bacak günlerini 2 böldüm ön ve arka olarak onuda sabah aç karna 5x5 sisteminde ağırlıklarımı yükselterek devam ettirdim. Bacak günleri hariç haftanın 5 günü sabah aç karna 45 dk bisiklet cardio yaptım. Ve hergün düzenli bir şekilde kan şekerimi ölçtüm en dip 68 en pik ise 95 bandında seyretti çok zorlandığım bir süreç değildi, dediğim gibi karb yüklemesinde kararsızlıklar yaşıyorum ve bunuda yukarıda arkadaşında dediği gibi temiz yükleme ile kendimi gözlemleyerek devam edeceğim.
  8. Karb. yüklemesi nasıl yapmalıyım?

    Dostum cheat yapmak istemiyorum kontrolü kaybediyorum:) yüksek pirinç düşük yağ olarak 1 hafta tertemiz gitmek dediğin gibi en doğrusu olacak🙏🏽
  9. Karb. yüklemesi nasıl yapmalıyım?

    Herkese merhabalar arkadaşlar natural olarak yaklaşık 4 haftadır sıfır karb. Gidiyorum iyi kötü istediğim sınıra ulaştığımı düşünüyorum ve artık dayanmakda zorlanıyorum. Cuma günü karb yüklemesi yapıp normal bir beslenmeye geçmek istiyorum fakat bu süreci nasıl yürütmem&yönetmem gerekiyor tam emin olamıyorum değerli firkirlenizi bekliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
  10. Orjinal yohimbin

    Selam arkadaşlar 3 defadır orjinal olarak satılan ve piyasada bilimdik şahıslardan aldığım yohimbine her seferinde dandik çıkıyor gerçekden önerebileceğiniz bir marka varmı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×