Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

d3lici

Üye
  • İçerik sayısı

    141
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

27 Mükemmel

d3lici Hakkında

  • Yaş 28
  • Derece
    Deneyimli
  • Doğum Günü 02-04-1995

Profil Bilgileri

  • Yaş 28
  • Meslek:
    Memur
  • Konum:
    Ankara
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Arimidex vs tamoxifen

    Ari, Aromataz olayını baskılar, kaba tabirle genel östrojeni düşürmek için . . . Tamo, SERM grubudur, göğüs ucu reseptörünü seçerek ordaki E2'yi baskılar, kaba tabirle göğüs ucu östrojeni düşürmek için.
  2. Ilk kür deneyimim

    Suanlik hangi marka anabolik kullanmaktasin hocam
  3. Testo e.-Deca durabolin-dianabol (ilk kür)

    Eğer ilk kürünse Testo Boldenon Belki Turinabol ya da Oxandrolone tavsiye ederim
  4. Ilk kür deneyimim

    Merhabalar kardesim çaban içib tebrik ediyorum seni mükemmel işler yapmıssın , sorum şu decadan ne gibi etki ve yanetkiler aldın ve deca küründe ilaçlarının dozları ne şekildeydi ve karaciğer durumun nasıldı, ben de seninki gibi bir yol izlemek istiyorum fakat en çok decadick olmaktan korkuyorum tavsiyen nedir ? Teşekkürler.
  5. Evogen pharma

    Evogen kullandım Testosu çalısıyor Bolde Mix'i şüpheli. biraz konu dışı kusura bakmayın ama; Vural kardesim selamlar, senin bi içeriğin vardı deca&bolde, anap&Dbol arasında kararsız kaldığın, o kürü yaptın bitirdin suanki durumun nedir senle bu konuyu nasıl istişare edebilirim, senin o başlıgı acarkenki aklındaki soruların hepsi suan benim de aklımı kurcalıyor
  6. Kalp atış hissiyatı

    Benim de yalnızca gece gelen nefes darlığın sebebi polen alerjisi imiş çok sonradan öğrendim alerji testi yaptırabilirsin, ayrıca her an tetikte ve her an bi felaket olacak gibi mi hissediyorsun ?
  7. Ilk bulk küründe göbekte aşırı şişkinlik

    Ayrıca vacuum egzersizleri var onu bi araştır istersen faydası olacaktır
  8. Ilk bulk küründe göbekte aşırı şişkinlik

    Diyafram ya da mideye bağlı bi irileşme olabilir, bulk döneminde çok takılmana gerek yok bence
  9. Insulin ignesi ile testo yapmak?

    Eğer yağlı eriyiğin ısısı dolayısıyla akışkanlığı artarsa insülin iğnesinden geçebilir diye düşünüyorum, ayrıca bana göre insulin iğnesi I.M. enjeksiyon yalnızca omuzdan yapılabilir, bacakta falan denemeyin eğer kas içine giremezseniz ilacı üç gün topal gezersiniz ben bu sekilde deneyimledim
  10. Anabolik ürün kullanırken

    anaboliklerin tansiyonu yükseltmesi dolayısıyla o şekilde istenmeyen bi etki oluşuyor olabilir mi
  11. Maltodeks

    Malto ile whey kombini yaparsan insülin yoluyla wheyin tasinimini ve yararlanımını artirirsin
  12. Genontech nasıldır ? (clenbuterol)

    Güzel çalıştığını söyleyebilirim, fakat lanse edildiği gibi yurtdışı ürünü vs. değil, yerli yapım
  13. Gelişmeyen kollar

    benim de kollarım diğer uzuvlarıma nispeten daha yavaş gelişiyor, ağır pressler ve ağır bar rowlar benim kollarıma cok iyi geldi haberin olsun

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×