Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

raali

Üye
  • İçerik sayısı

    30
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

raali Hakkında

  • Derece
    YENİ ÜYE

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    Arkadaş Referanslıyla

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Öğrenci
  • Konum:
    Ankara
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme
  1. Rad140 ardından cardarine kürü

    Herkese selamlar.Şu an 15mg rad140 kürümün 4. Haftasındayım.Çok uzatmadan sizlere sorum şu olacak.Şu anda bulktayım ve toplam olarqk 6 hafta kullansam ve hemen ardından cardarine ile cut a geçsem kas kaybı yaşar mıyım?Chatgpt ye sorduğumda testo baskısından dolayı yaşarsın fln diyor ama bana çok inandırıcı gelmedi.Fikir ve önerilerinize açığım abilerim🙂🙂(Şu an bulktayken 4-5k arası alıyorum cut ta 2300-2400 arası düşmek istiyorum)
  2. Herkese selamlar, 3. Haftadayım ve toplam 6 hafta yapıp bırakacağım. ÖNCEKİ SARM KÜRÜ DENEYİMİM: MK-677 RAD-140 GW-501516 KİŞİSEL BİLGİLERİM: Yaş: 19 Boy: 180 Kg: 82 Yağ: %10 GÜNCEL KÜRÜM: RAD-140 (Cardarine ekleyeceğim sürecin devamında) MCT GRUPLARIM: Nac1200 Milk thx Artichoke Omega 3 D3k2 Ashwagandha SORULARIM: Güncel olarak güde 5-6 lt su tüketiyorum malum ramazan geliyor gün boyu susuz olacağım için cardarine bana zarar verir mi?
  3. Mk677 ve rad140 kür günlüğüm hk.

    Yinede çok fazla maks kilo x0.8 almaya çalış
  4. Mk677 ve rad140 kür günlüğüm hk.

    Hocam 90 gr yağ çok çok fazla kilo x0.5 alsan yeter kolesterolü yumurtanın sarısından alabilirsin🙂
  5. Hocam lh,fsh,total test,free test olmadan birşey diyemeyiz.
  6. Buddha pharma kullananlar?

    Ne tam boş ne de dolu %80 fln dolu diye düşünüyorum.İçinde az miktarda oral steroid olduğu kanısındayım.Karar senin🙂
  7. Hangi marka ashwaganda tercih etmeliyim?

    Hocsm grime ne dersiniz baya bi olumlu dönüş var.Hem de ksm
  8. Hangi marka ashwaganda tercih etmeliyim?

    Hocam swanson ksm değil birde old iron insta sayfasına baktım baya bi olumlu dönüş var bi denemek istedim açıkçası🙂
  9. Hangi marka ashwaganda tercih etmeliyim?

    Hocam site çok sahteye benziyor ve besin değerleri yok.Emin misiniz?
  10. Hangi marka ashwaganda tercih etmeliyim?

    Herkese iyi pazarlar.Malum site üzerinden grimlabs ashwagandha mı yoksa swanson mu önerirsiniz?Ashwagandha almak istiyorum grimlabsın yorumlar baya bi iyi ve ksm-66.Sizlere de bi danışmak istedim.Şimdiden teşekkürler🙂
  11. Günde 6-7k kcal beslenmek sağlığa veya sürece zarar verir mi?

    Hocam son 1 haftadır fln 6 aldım 1-2 günde 4 aldım ama şu an 3.5-3.7 arasına inicem artık.Alttakinin üstüne ev yemeği+meyve fln ekleyerek o kalorileri buldururum diye düşünüyorum.
  12. Günde 6-7k kcal beslenmek sağlığa veya sürece zarar verir mi?

    Daha geçen hafta verdim hocam herhangi bir şey çıkmadı.Herhangi bir ilaç ta kullanmıyorum ama yani ciddi bir açlık var clean geçsem geçerim diyet anlamında problemim yok.
  13. Herkese iyi günler, 19 yaşındayım boy 180 kilo 78 yağ oranım % 10 dur max.Üstümde sağlam açlık olduğu için alttaki diyetle beraber toplam 6-7k yı buluyordur ve bunun 2-3 k sı şekerden geliyor.Bunu 2 haftadır devam ediyorum ve 3-4 hafta daha devam etsem vücuduma özellikle karaciğerime fln zararı olur mu?Bunun ardından recomp geçmeyi düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler.
  14. Hocam yanlışım varsa düzeltin ama bilimsel olarak ck-mb sadece kalpte bulunmayan aynı zamanda iskelet kasındada az-orta düzeyde bulunan bir enzim ve ck/ck-mb oranı eğer ki %6 nın üstüne çıkarsa kalp kası hasarına işaret ediyor.Ayrıyeten bundan 7 ay önce verdiğim testte de ck ve ck-mb orantılı olarak yükselmiş aynı sonuç 5 ay önceki kan testimdede var.Hatta ''“False positive CK-MB elevation after strenuous exercise” terimini internette araştırır ya da chatgpt ye sorarsanız ne demek istediğimi anlarsınız😄.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×