Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 22-06-2023 tüm alanlarda

  1. 1 point
  2. 1 point
    Nor19 grubundan deca kontrolu zor, ağır bir ilaçtır. İlk küründen bunu girip pişman olan bir ton insan sayabilirim.(buna şu an aktif yarışan piyasada ünlü tanıdığım birisi dahil) Sana tavsiyem ilk küründe testo-primo yada testo-bolde başlaman. Kan değerlerine gelecek olursak bu pazartesi ve diğer pazartesi kendine D vitamini enjeksiyonu uygula daha sonra ayda 1 d vitamini enjeksiyonu uygularsın, bunun yanında d vitamini 200.000iu damla al günlük 5 damla yemeklerine damlat. Triglesirid değeri için trans yağları tamamen kesip kürden önce bol lifli düşük karbonhidrat diyeti uygularsan düzenli egzersizle beraber düzelebilir.
  3. 1 point
    Yanlış anlama benim de derdim ölümüne savunmak değil. Yaşadığımı kendi tecrübelerimi yazıyorum sadece. Dediğim gibi muhakkak çok daha iyileri vardır, ama ben yarışmacı değilim, kendi çapımda kendi kendime düşük bütçelerle bu sporu yapmaya çalışıyorum. Keşke imkan olsa SP alıp kafamız rahat hiç birşey düşünmesek
  4. 1 point
    Derdim asla muhalefet yapmak değil fakat ugl ürün satan kişiler ile yakın bağlantı yoksa ben uzak durulması gerektiğini düşünüyorum. İran test'e ulaşması çok kolay ve uygun bir ilaç. Yanınada ya eczane eczane dolaşıp rimo bulacaksın yada sp balkana yönelmen daha doğru olur. Ugl ürün ile 2ml vuracağına orjinal ürün ile 1ml vur zaten aynı fiyata ve daha performanslısına gelecek.
  5. 1 point
    Gogus uclarinda agri oluyor ise, moodun dusuyor ise durmadan. ve duygusal bir donemde isen prolaktinden kaynaklaniyordur E2 falanda bastiriyor testonu once duzelt bence degerlerini jinekomasti olabilirsin eger genetiginde var ise Progestron degerlerinide goremedim ama yuksekdir diye dusunuyorum D3 3000 uiq, Omega 3 kullan 2-3 hafta tekrar olcum yaptirmadan once 2 gun off ver bidaha bak degerlerine bu surecte saglikli ve karbonhidrat'dan ziyade yag ve protein agirlikli bir diyet yapabilirsin. En kotu ihtimalle devam ederse surec ki edecegini sanmiyorum haftada 4 gun arayla tamox 10 mg duzeltebilir. (Kesinlikle gidip kullanma sadece bilgi amacli soyledim.)
  6. 1 point
    Normal ciddi bir durum yok.Arkadaşların da belirttiği gibi d vitamini seviyelerin düşük.Bunu ampül formunu ayda bir alarak vegüneşte kalarak yükseltebilirsin. Fazla yorcu antrenman yapıyorsan aralara dinlenme zamanı ekle, vucudun kendini tamir etmeli yoksa çalışmanın anlamı kalmaz...
  7. 1 point
    Ne güzel gülümsüyorlar
  8. 1 point
    Merhabalar. 60 günlük PCT sürecim bu hafta itibari ile bitti arkadaşlar. İnsanı bunaltan, yaşam enerjisini düşüren, kazanımları yalan eden bir dönem. Lakin küre girdiğinizde bunu göze almış olmanız gerek. İş hayatımın ve sosyal hayatın yoğunluğu nedeni ile bu aralar pek foruma giremiyorum. Geçen hafta özelde LH, FSH ve Total testo yaptırdım lakin gidip sonuçları henüz alamadım. Telefonla öğrendiğim sonuçlar beklediğim gibi yüksek LH, FSH ve 900 üzeri testosteron idi. Klomen+tamoksifen etkisinde iken PCT sonuna doğru değerlerin natural değerlerin üzerinde olması beklenir. Bu da demek oluyordu ki PCT bitirme zamanı gelmiş. En erken 14 gün sonra devlette tam teşekküllü hormon testi yapar sonuçları atarım. Yine geçen hafta verdiğim kan testine göre ise sonuçlar aşağıdaki gibi. Kan değerlerim de gayet normal. Sivilceler giderek azalıyor. Tamamen kuruduğunda yeni kür düşüneceğim. Bu yaz biraz dinleneyim, biraz form kaybedeyim. Nasılsa kaldığım yere hızlı dönüş yolunu biliyorum. Fiilen bu kür bitmiştir arkadaşlar. Hepinize destek ve alakanızdan ötürü teşekkür ederim.
  9. 1 point
    bulk döneminde KULLANILMAMALI bence örneğin 12 haftadır yüksek kalorilerle bulk yapıyorsunuz araya 4 haftalık bir sıfır carb+metformin dönemi koyularak 4 hafta sonra bulka efektif şekilde devam edilebilmesini sağlayabilir
  10. 0 points
    Başka emrin var mı
  11. 0 points
    @KlasikFizik farklı bir görüşün varsa bunu dile getir aydınlanalım.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×