Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

gokhanacan

Üye
  • İçerik sayısı

    116
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

68 Mükemmel

gokhanacan Hakkında

  • Derece
    Deneyimli

Profil Bilgileri

  • Konum:
    İzmir
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. 2021 - kür günlüğüm bulk sürecim

    çikolata,küp şeker, intraworkout maltodextrin
  2. Intra workout önerisi

    her setten sonra 1 çay kaşığı keçiboynuzu pekmezi
  3. Deca kullanırken nelere dikkat edilmeli?

    Deca dickten kaçınmak için testo-deca oranını 2:1(örn: 500 ent. 250 deca) olarak uygulayabilirsin. Buda garanti yaşamayacağın anlamına gelmez ama önlem almış olursun.
  4. Hacim antrenmanı

    Düşük setler, yüksek ağırlıkla tükeniş = sade antreman. Her hafta üstüne koyma çabası(tekrar veya kilo). Düşük setli antremanlarda progressive overload çok daha kolay olur, yüksek setli antremanlarda vücut kortizol üretir kas büyümesine negatif etki sağlar. Progressive overload ise hipertrofinin birinci kuralı, kısacası hacim isteniyorsa bence kardiyo tarzı antremanlar yapılmamalı.
  5. Sahte vitamin?

    Venatura marka bunlar, kendi resmi üreticisi de sahteleri olduğunu yayınlamıştı. Ülkemizde bu denli denetim eksikliği olduğu sürece her şeyin sahtesi olur maalesef
  6. 24 yaşındayım küre girmek istiyorum

    Eczane ürünleriyle küre başlarsan en mantıklısını yapmış olursun. Piyasa çok bozuk, bütçe yeterliyse sustanon rimobolan gayet iş görecektir.
  7. Yatırım aracı ne olmalı? dolar mı? altın mı? borsa mı?

    Ben iktisat okudum, yatırım konusunda prof. hocalarımdan öğrendiğim kadarıyla en güvenli ve en iyi yatırım toprak ve altın olduğu oldu. Daha kazançlı seçenekler de mevcut ama risk oranı da ona göre yüksek, onlar özellikle bu riski göze alıp borsada aktif rol oynuyorlardı.
  8. Bacakları parçalı olanları alalım

    Haftada 2 kez üst vücuttaki kas gruplarını, 1 kez bacak şeklinde çalışıyorum zaten odağım o yönde değerli tavsiyen için teşekkürler
  9. Bacakları parçalı olanları alalım

    Antreman konusunda bence quad için çok fazla set yapıyorsun daha az set yapıp daha verimli tükenişe gitmeye çalış ben maksimum 11 set yapıyorum ve bu şekilde verim aldım. Tabi görüntüsü birazda genetik işi daha parçalı olmasını istiyorsan da yağ yakımına başlaman lazım.
  10. Jinekomasti mi yağın fazla kas kütlesinin az olması mı

    İlaca başlamak için biraz erken olmamış mı sizce de hocam
  11. Pre workaut önerisi

    Bence vücudunda ilaç varsa pre içinde işe yarayan tek madde kafein, gerisi para israfı.Asıl odaklanmayı enerjiyi sağlayan da o zaten. Örneğin sen düzgün beslenirsen zaten sitrulinden gelen pumpa da ihtiyaç duymassın.
  12. Ilk kür ve ilaç temini

    İlk kür için deca çok ağır olur, yürümeyi öğrenmeden koşmaya çalışmış gibi olursun. Klasik testo-bolde yada rimo yapman daha uygun olur. Ve bence vücudunun ilaca karşı hassasiyetini bilmeden oral steroidde eklememelisin.
  13. Ilk kür

    İlk kür en verim alacağın kür olacağı için only testo yapabilirsin ve gayet iyi verim verecektir. Sadece testodayken vücudunun ilaca tepkimesini tecrübe etmiş olursun. İkinci kürde yanına 1 anabolizan eklersin, bu sefer anabolizanla oluşan tepkimeye bakarsın. Bu şekilde hem bir sorun yaşadığında neyden kaynaklandığını çözebilirsin, vücudunu tanıyarak ilerleme şansın olur.
  14. Sivilce ilaci kullanıp kürde kalmak

    Sivilce tedavisini bırakmalısın yada kürü bırakmalısın. Hayatında hangisinin öncelik olduğuna karar verip, eğer kürse sivilceyi organları zorlamayacak şekilde farklı yollarla çözmeye çalış. İkisi bir arada olmaz only testo yapsan bile organların çok zarar görür.
  15. Sustanon a geçilir mi

    Kan değerlerin devam etmeye elverişliyse edebilirsin

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×