Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 02-08-2022 tüm alanlarda

  1. 2 points
    Haklısınız hocam kesinlikle tek başına yapılacak bir iş değil Burak hocama ulaşacağım. Hedefim belli dediğiniz gibi test yaptırmadan süreçler takip etmeden verm almak çok zor. Teşekkür ederim cevabınız için.
  2. 1 point
    Merhaba kardeşim hastanede yaptırdım rutin kontrol yaptırmak istiyorum dersen yaptırabilirsin
  3. 1 point
    Kanında ilaç hala var bi 10-15 gün bekle testesteron düşsün. Son enjeksiyondan 21 gün sonra test versen daha iyi olurdu bunun dışında, atrofi meydana gelmişse şimdi hcg vurabilirsin. Hcgden 1 veya 1 buçuk hafta sonra klomen+tamoksifen başla 100 mg +20mg klomen 21 gun tamoksifenide 30 güne tamamla Bunun dışında pct destekleyici ürünleri kullan 50mg cinko omega 3 vs. Geçmiş olsun
  4. 1 point
    Beyler tekrar selam. Nasılsınız? Daha def. kürüne başlamadan 85,5' a inmeye başarabildim.Sanırım bu disiplinle gidersem 82-83'ü göreceğim. Yani galiba def. esterlerine ihtiyacım kalmayacak,göğüs kısmındaki kıllları keser kesmez bir form atacağım bu hafta inşallah.Dağdan çıkma gibi görünmek istemem. Elimdeki oxandrolone'u iade ettim paramı geri aldım. Propionate duruyor. Açıkçası ne yapacağım şaşırdım.Kendime pek inanamadım.Uzun yıllardan beri tekrar 85'i görebildim.Vay be.:)) Madem ilaçsız,belli bir disiplin ve sistemle bu kilolara inmeyi başardım.83-82 hatta 81'e kadar düşüp bu sefer temiz büyüme dönemi için bir kür düşünmeliyim diyorum. Sizce propionate ve primo ile temiz büyünülebilir mi? Daha önce ent. ile denemiştim ancak bu sefer böyle denemek istiyorum? Ne tavsiye edersiniz?
  5. 1 point
    Pctden sonra sizin icin iyi bir karşılaştırma olurdu bundan sonra için ihmal etmeyin yeter.
  6. 1 point
    Testesteron vurdum yürüyen cinsellik gibi gezicem diye bir kaide yok prolaktin e2 progesteron bunlar ne derece etkilenmiş bunları görmek lazım lakin 4 haftayı beklemeniz sizin için daha iyi olacaktır. Yel diye geçiştirmeyin sadece hormonlara değil böbrek karaciğer herşeye baktırın acaba gerçekten rüzgar mı çarptı ?
  7. 1 point
    e2 düşmüştür baktırmak için kan tahlili yaptırabilirsin
  8. 1 point
    Farkındayım fakat pct aşamasında bazı özel uygulamalar yapmak gerektirebilir.Yeni arkadaşların bu konularda yeterli bilgiye sahip olmadıkları göz önüne alınırsa, kaş yapayım derken göz çıkabiliyor.Yoksa tabiki eczane ürünleri tercihimizin başında olmalı.Fakat, sustanon 3. kür ve sonrası artık bazı şeyleri uygulamalı olarak oturtmuş arkadaşlar için daha uygun bana göre... Alttaki whatsap ikonundan @Loving e ulaşıp orjinal ve dolu içerikli testo enantat konusunda yardım alabilirsin...

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×