Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

talipatlas

Üye
  • İçerik sayısı

    25
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

5 Nötr

talipatlas Hakkında

  • Yaş 33
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 21-09-1990

Platform İstatistikleri

  • Yaş 33
  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> <strong>Merhaba, 9 yıl boks 3 yıldır fitness yapıyorum artık kendimi geliştirmek ve bir üst kademede yerimi almak için hazırlanıyorum bu süreçte tabii ki uzmanların bilgisinden faydalanmak istiyorum.</strong> </p>

Profil Bilgileri

  • Yaş 33
  • Meslek:
    Sanat Yönetmeni
  • Konum:
    İstanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek

Güncel Profil Ziyaretleri

116 profil görüntüleme
  1. Trendyoldan sarms almayı düşünüyorum

    Bu paraya sarms garip gerçekten sevgili dostum bunun sarms olduğunu düşünmüyorum zaten garip olan bu tarz bir ürünün t…. satışına nasıl izin veriliyor anlamış değilim. Mk 677 çok değerli bir sarms ve pahalı kullan kullanma bu benim vereceğim bir tavsiye değil ama şu kesin bu mk 677 değil. Şurup filandır
  2. Ilk defa steroid kullanımına başlayacağım

    Dostum kullan kullanma elbette son karar sana ait ama bence kullanma ben boksu bırakıp bu spora başladığımda 63Kg'dim şimdi 81kg'yim sadece yemek ve spor imkansız değil gerçekten az az sık sık yemek çok faydalı ve vücudumu çok beğeniyorlar küre mi giriyorsun diye soruyorlar ilk defa küre bu yıl girecektim onu bile erteledim düşün yani önce sınırlarını zorla sonra girersin tabii ki, ama zirven bu değil bence naturel üstüne en az 10 kg koyarsın o boya 10kg koysan zaten moral 100 olur senin acele etme burada çok tecrübeli hocalar var onlar kullanma diyorsa vardır bir bildiği umarım istediğin hedefi gerçekleştirirsin.
  3. Testosteron seviyemi devlette ölçütürebilir miyim?

    Dostum dahiliye doktorundan rica et sporcuyum diyet yapıyorum uzun süredir spor yapıyorum de yeni bir diyet ve program için şu şu değerlerin incelenmesi gerekiyor yardımcı olur musunuz? Dersin kan tahlili yapar. Ben hep öyle yaptırıyorum. Sıra bulmak zor oluyor sadece devlet hastanelerinde
  4. Swiss pharma sarms hakkında

    herkes yolunda diyorsun bro teşekkür ederim kullanan birinden yorum gelmesi iyi oldu.
  5. Swiss pharma sarms hakkında

    Selamlar, piyasada böyle bir sarms var tablet formunda görüldüğü gibi kullanan oldu mu? Geri bildirmi az bir samrs merak ettiö fiyatıda herkeste aynı gariptir kullanan arkaşlar ya da marka hakkında bilgi sahibi olanlar beni ve diğer öerak edenleri aydınlatabilir mi? Teşekkürler. Not: web sitesinden check yapılabileceğimi ve orijinal olduğunu iddia ediyor.
  6. Sarms kürüm bulk tavsiyeler

    Haklısın brom aslında bilindik yöntemlerin dışına çıkmak riskli bende only testoya çok sıcak bakıyorum 12 hafta bir giriş kürü denesem nasıl olur merak konusu aklımda sanırım enjeksiyon korkum var biraz acaba kendim yapabilir miyim? Yanlış yaparsam korkusu bunu yenemedim destek alabileceğim ya da bunu yapmasını rica edeceğim biriside yok oral peptidler bu yüzfen kaçış gibi görünüyor bana insan psikolojisi işte bu kür önerini notlarıma ekledim çok klas ve verimli görünüyor.
  7. Sarms kürüm bulk tavsiyeler

    Merhaba, arkadaşlar 8 haftalık bir bulk kürü planlıyorum diyet kısmını ve supplement kısmını hallettim. Sarms konusunda deneyimlerim var ancak bu kürde daha etkili 2 sarmsı denemeyi süşünüyorum fikirleriniz önemli. benim planım yk-11 ve rad-140 alıp 8 haftalık bir kür sonrasında pct olacak tabii ki test sonuçlarına göre şu anda hali hazırda bir test var alt ast kötüydü bunlar için detoksa başladım siz ne dersiniz? Yk-11 gerçekten merak ediyorum çok iyi yorumları var satın alacağım yere karsr vermedim henüz mk-677 önermeyin çünkü bunun orijinali Tr de yok zaten pct içinde alıp geleceğim.
  8. Sarms kombinasyonu hakkinda yardim

    8 hafta mk677 kürü yaptım pct istemedi 70 den 78 çıktım gören bayılıyordu harika verim aldım umbrella labs ama bıraktım ve 2. Hafta 4kg gitti ve daha çok yedik kayıp olmasın diye hiç faydası olmadı gitit engel olamıyorsun buna hazır ol şimdi 75kg kıramıyorum sarmsla kolayca kırılan kilo şimdi naturelde yok kırılmıyor ayrıca ödem yapıp yapmayacağına dikkat et
  9. Kür öncesi tahlil sonucum destek

    benim yatkın boldenon kürüne girmeye karar verdiğimde çok düşündüm gittim o yüzden tahlil yaptırdım, gördüğün gibi sonuç bazen beklediğimiz gibi olmuyor bence önce tahlil yaptır kürünü paylaş hocaların fikirlerini al derim sonra kendin karar ver çünkü sivilce illet bir şey ben kurtuldum tertemizim sırf bu yüzden her şeyde karşıma çıkmasın diye ilk baştan önlem alıyorum sadece nac600 ile olacağını sanmıyorum, çinko, magnezyum, c vitamini gibi takviyelere de ihtiyacın olabilir bu sadece duyduğum bir bilgi kürde sarms alıp cilt sağlığını koruyanlar varmış ama bak kesin değil sadece bir youtube videosunda duydum mk-677 ile destekliyorlarmış kürlerini ki zaten bu sarms şu aralar kolay bulunur bir şey değil pahalı bir sarms benim tavsiyem bunlar dostum.
  10. Kür öncesi tahlil sonucum destek

    Hocam, bunu veriyorlar nereye gitsem doğru mu? Kafamı da karıştırdı eczaneciler.
  11. Kür öncesi tahlil sonucum destek

    O zaman ikinize de teşekkür ederim hocam ben ilk adımı uygulamaya başlıyorum
  12. Kür öncesi tahlil sonucum destek

    Nac 600 için özel bir marka var mı? Hb sitesinde buldum bir tane almam doğru olur mu? İlk defa kullanacağım orijinal bir ürün alayım.
  13. Kür öncesi tahlil sonucum destek

    Hocam bu spor bir yaşam tarzı ve en önce sağlık sonra estetik benim için ne olduğumu bilmeden nereye gideceğime karar veremem bu yüzden tahlil yaptırdım zaten hali hazırda gıda takviyeleri alan biriyim bunların bile toksik olsuğunu bildiğimden önlemimi alayım dedim ilettiğiniz gibi öncelikle karaciger sağlığını koruyacağım sonrasında ilk kür olarak sadece testo ile devam edeceğim hazır olduğumda aslında amacım mevcut 75kg üzerine temiz bir 7-10kg koymak doğal ve diyetle başarabilirim belki sporu seviyorum yanlış bir hamleyle bırakmak zorunda kalmak istemiyorum teşekkür ederim vakit ayırdığınız için
  14. Kür öncesi tahlil sonucum destek

    Hocam, 7 temmuzda sağ gözümde bir ödem fark etti göz doktorum ve ödem atmam için bir hap ve damla verdi bunları kullandıktan sorun düzeldi buna ek olarak 1 hafta önce denizde ayağımı zemine vurdum yüzerken zedelenme tarzı bir şey ama açık yara yada morluk yok acı ve sızı tarzı bir şey oldu bunun dışında ciddi bir rahatsızlık geçirmedim. Sadece son 1 2 haftadır antrenmanlardan sonra sabah uyandığımda eklemlerimde ağrı var normalde hiç olmazdı özellikle ZMA alırım her gece yatmadan atlamam ancak durum ortada acaba önceleri de böyle bir hastalığım mı vardı diye şüphelenmeye başladım.
  15. Kür öncesi tahlil sonucum destek

    Hocam detayı burada aslında kür için hazırlık yapmıştım testo en, bolde ve dianabol olacaktı ancak dediğiniz gibi girmekten vazgeçtim şu anda. Önerinizi dikkate alıp bu gün gerekli takviyeleri alıp kullanmaya başlayacağım.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×