Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

nano3570

Üye
  • İçerik sayısı

    175
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    1

nano3570 kullanıcısının paylaşımları

  1. Selam Beyler, Yakında Temmuz ayında definasyonumsu bir küre başlayacağım.Böyle de cümle mi olur diyeceksiniz de irademe hakim olup sonucu ne olacak bilemediğim için başka bir tanımlama bulamadım. Siparişi verdim,salı günü gelecek. Testosteron propionate,oxandralone. Kullanım konusunda nasıl bir yol izleyeceğim kara kara düşünüyorum. Şu an 87-88 kiloda takılı kaldım,ancak 7 kilo verebildim bir buçuk ayda. Tekrar döneceğim. Saygılar.
  2. 13 yıllık tecrübelerim / halka arz :)

    Takipteyiz hocam
  3. Crypto medicine kullanan bilen var mi?

    Hocam,üslup ve tespitlerinize hayranım. @rastlantisal dedem de vurgulamıştı bazen cevaplarınızda stilinizi konuşturuyorsunuz. Saygılar...
  4. Ömrümdeki muhtemel üçüncü kürüm

    Tekrar Merhaba Powerwave, Bu alışverişi yapmadan önce bu riski göze alarak kullandım.Yani birçok(hepsi demiyorum) satıcı yok benim şu malım almanyadan,bu kanada dan,mozambikten,şu pharma,bu pharma diyor da birçoğunun oralardan gelmediğine eminim. Ben de çalıştığını söyleyebilirim ama için de gerçekten anavar mı var, clen mi var bilmiyorum.Mutabık olduğumuz üzere işin orası dediğin gibi muamma. Yani kullandığım dozda düşüktü aslında. 200 prop.+ 20mg oxandrolone. Sanırım kürü tamamen keseceğim.
  5. Ömrümdeki muhtemel üçüncü kürüm

    Bla.......W...lf 2022 Nisanından beri düşük doz yüksek tansiyon ilacı kullanıyorum,biraz da dürüst olmak gerekirse gitgelli bir şekilde panik ataklar yaşayabiliyorum.(Yıllardır belli dönemlerde ataklar yaşarım düzenli ilaç kullanmama rağmen)
  6. Ömrümdeki muhtemel üçüncü kürüm

    Beyler selam. Acımasız olmanızı rica ediyorum. Çalışan bir oxandrolone yüksek tansiyon ve çarpıntı olarak yan etki yapar mı?Bu konuda testo prop'a oranlar hangisi daha hissedilir bir yan etkiye sebep olur?Dün biraz kötü olmamdan ötürü hastaneye gitmek zorunda kaldım. Gerçi düşük dozda kullanıyorum ;kürümü biliyorsunuz tekrar yazmaya gerek duymadım. Teşekkürler.
  7. Sizce yeni başlayan birisi nasıl bir antrenman yapmalı

    Kendini çok kısıtlama ne kadar sıkı başlarsan o kadar çabuk bıkıp bırakırsın. Salona gidip antrenmanlarına düzenli devam edersen zamanla alışkanlık haline gelecektir. Gelmezse bu şey sana göre değildir,üzülme çok ta matah bir şey değil yani yaptığımız,fazla anlam yüklemeye gerek yok. Gelirse hayırlı olsun ,aramıza hoşgeldin deriz. İyi sporlar...
  8. Ömrümdeki muhtemel üçüncü kürüm

    Sanırım postür asimetriği ile ilgili enseyi biraz fazla kararttım Bu durumda dediklerinden anladığıma göre, Def. dönemi sonuna kadar hem kesme hem de postür düzeltimi için her hafta ÖZELLİKLE SIRT günü için farklı varyasyonlarla sırt çalışmalı, Row'ları sağ sol ayrı ayrı çalışmalıyım. Barfiks demirine iki aydır dokunmuyordum,ama dönüşümlü dediğin gibi programa ekleyebilirim. Ağırlıkları zaten kısmi miktarda düşürdüm. Söylediklerini uygulayacağım.Bir ay sonra inşallah tekrar bir form fotomu ekleyeceğim.Bir ay sonraki formum ne olacak merakla bekliyorum. Teşekkür ederim dedem. Kafamdaki pürüzler kalktı.
  9. Ömrümdeki muhtemel üçüncü kürüm

    Dedem öncelikle motive edici ve bilgilendirici önerin için teşekkür ederim. Lat pull down iki haftadır dar tutuş olarak çalışmaya başlamıştım. Önerin üzerine tekrar ekleyeceğim. Bir de dedem, hacim döneminde split çalışıp 4 gün giderdim.Her bölge için 4 hareket, 5 set yapardım.Kardio 10 dakikayı geçmezdi. Def'na başladıktan sonra yine split çalışmaya devam ettim.(Ancak 4 gün gidebiliyorum).Fakat bu sefer 5 harekete çıkardım.Press ve Curl'leri dört set ,diğerlerini 3 set yapıyorum. Kardio'yu 30 dakikaya çıkardım.Diet sağlam ilerliyor. Yalnız bu postür işi canımı sıktı.Dediklerini yapacağım.Aynada ben farkediyordum biraz,senin de farketmen beni biraz endişelendirdi. Neden?Çünkü 5 sene önce karşıdan karşıya geçerken araba soldan çarptıktan sonra havada şöyle bir tur dönüp omzumun üstüne düşmüştüm.Taak! Omuz çıktı.Yerine oturttuk neyse ki.Sonra rotator yırtığı ağrısı 2 ay azalarak devam etti.Tamamen geçti. Ancak arada bir düşünürüm ,omuzu düzelttik ama kalıcı bir iz kaldı mı diye??
  10. Ömrümdeki muhtemel üçüncü kürüm

    İlk iğneyi yarım saat önce vurdurup , yarım tableti de attım ağzıma (10mg). Madem bir işe başladık tam başlayalım. 8 senedir insan habire hacim yapar mı(!) Bari erime işini de küre dönüştürelim de sürecim belki formumu bir nebze yukarı taşır. İki gün sonra inşallah bir resim atacağım. Selamlar.
  11. Ömrümdeki muhtemel üçüncü kürüm

    Beyler tekrar selam. Nasılsınız? Daha def. kürüne başlamadan 85,5' a inmeye başarabildim.Sanırım bu disiplinle gidersem 82-83'ü göreceğim. Yani galiba def. esterlerine ihtiyacım kalmayacak,göğüs kısmındaki kıllları keser kesmez bir form atacağım bu hafta inşallah.Dağdan çıkma gibi görünmek istemem. Elimdeki oxandrolone'u iade ettim paramı geri aldım. Propionate duruyor. Açıkçası ne yapacağım şaşırdım.Kendime pek inanamadım.Uzun yıllardan beri tekrar 85'i görebildim.Vay be.:)) Madem ilaçsız,belli bir disiplin ve sistemle bu kilolara inmeyi başardım.83-82 hatta 81'e kadar düşüp bu sefer temiz büyüme dönemi için bir kür düşünmeliyim diyorum. Sizce propionate ve primo ile temiz büyünülebilir mi? Daha önce ent. ile denemiştim ancak bu sefer böyle denemek istiyorum? Ne tavsiye edersiniz?
  12. Testo-deca-anapolon

    Zaten dünden niyetliydim de sen de böyle diyince attım ağzıma bir tane.☺cesaret bulaşıcı sanırım. Hayır tren grubu hariç kullanmadığım şey kalmadı,yok krom böyle mi yapar diye düşünmem de ayrı bir komediydi sanırım. Cesaretlendirdiğin için teşekkürler🙏🙏
  13. Testo-deca-anapolon

    Alt ast yükseltiyormuş bir makale okudum 'nunla ilgili.Sen olumsuz bir şey hissettinmi
  14. Testo-deca-anapolon

    Emrah Krom pikolinat aldın mı? Ben @Rdm dedenin tavsiyesi üzerine aldım da yan etkileri yok böbrek hasarı yok dna-karaciğer hasarı falan. diyorlar ağzıma atmadan önce sizlere sormak istiyorum.
  15. Horlama

    Dedem çok yakıcı bir tadı var ama alışınca yağ gibi akıyor boğazdan.Umarım sizde de etkili olur
  16. Horlama

    Bence elimizdeki tek veri horlamamıza şahit olan ailelerimiz.☺ Ne yalan söyleyeyim.Uzun süre kabul etmek istemedim.Ta ki birkaç kez uyku-uyanıklık arası bir zamanda horladığımı sezene dek.O da sezme diyeyim,tam anlama da değil yani. Sanırım burada hepimizin ortak nedenlerinden biri kilo diyebiliriz o zaman rdm dedem. Öte yandan kür nedeniyle tansiyon dengesizlikleri olabilir mi umarım olmaz. Çünkü artık ben horlamam ya diye bizim hanıma dil dökmek istemiyorum artık.☺
  17. Horlama

    Kilo ile alakalı olduğunu bilmiyordum;doğrudur. Demek ki ben ben kalori alımını 4000'e çıkartamadım,hatayı orada yaptım.
  18. Horlama

    Belli bir yaştan sonra mı oluyor bilmiyorum da son iki yılda bende de olmaya başladı(başlamış.) Bu arada tebrik ederim,günde 5 öğün yediğim halde bir türlü 100'e çıkmayı becerememiştim,en çok 95 olabilmiştim. Günde 6-7 öğün mü yiyordun?
  19. Ömrümdeki muhtemel üçüncü kürüm

    Rdm dedem, sen de hoşgeldin. Ben bile kendi açtığım başlığı 15 dakikada buldum,normaldir.☺ Emrah,rastlantısal ve senin yazılarınızı ve başlıklarınızı ilgiyle takip ediyorum.Harika bir temiz büyüme örneğisiniz.Niye bunu diyorum,dedim ya yemedi clean bulk yapmak ,sıkmayalım fazla bünyeyi diye fazla açgözlülük yaptım yıllardır;şimdi uğraş dur.Bu durumum bir örnek olmalı diğer üyelere. Şimdi sen yada raslantısalın bir önerisi vardı başka bir forum üyesine: Krom pikolinat.Plasebo mu yoksa gerçekten etkili bir ürün mü bilmiyorum ama bugün siparişini verdim.Zira şekere olan zaafiyetim canımı ciddi sıkıyor,bunu bir kontrol altına almalıyım. Az önce kan bağışından geldim.Uykudan kalkmış gibi rahat ama gevşek vücut.Sizi dinleyip en azından haftaya pazartesi yada salı ya kadar dinlenmeye karar verdim.Sizi en son dinlemediğimde(bol de900 ve testo750 yapmıştım 6.ayda) ne gibi yan etkiler yaşadığımı hepimiz biliyoruz.☺☺
  20. Ömrümdeki muhtemel üçüncü kürüm

    Rastlantısal hoşgeldin dedem. Nonstop antrenman yaptım.Kürü bıraktığımdan beri.Pek bir şey değişmedi idman temposunda. Yahu insan kür uğruna kan verir mi diyordum,verirmiş demek ki☺. Madem bir şey olmaz diyorsun,ben bu cumartesi yada pazara kadar demire dokunmayayım. Bakalım neler olacak☺
  21. Ömrümdeki muhtemel üçüncü kürüm

    Teşekkür ederim Emrah,soracağım mutlaka. Bakalım sonuç ne olacak merak ediyorum.☺🙏
  22. Ömrümdeki muhtemel üçüncü kürüm

    Beyler hepinize selamlar. Ağustosun ikinci haftası (tam 4 ay dolmuş olacak) inşallah küre başlıyorum. Bununla bağlantılı olarak kür öncesi yenilenmek adına bu akşam inşallah kan bağışı yapacağım.Bağış sonrası eve gidip dinleneceğim.Ertesi gün gece mesaim var. Sizce kaç gün off yapmalıyım antrenman için? Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.
  23. Protein tozu alternatif

    Piyasada güvenilir protein tozu olduğuna inanmıyorum.Bu iş te anabolik olayına döndü.Sup.. ile başlayan malum web sitesi piyasayı domine etmiş istediği gibi at koşturuyor. Daha önce bir mesaj da bunu yazdım,anabolikler gibi sahte olan besin takviyeleri de ifşa edilsin diye,ancak zannediyorum forumdaşlarım da artık bunun farkında ki mücadele etmenin anlamsız olduğunu düşünüp kimse ilgilenmedi.Aynı şekilde ben de takip etmiyorum bayadır. O yüzden et,tavuk,yumurtaya abanmaya devam beyler. Takviye kullanmayın,kendinizi enayi yerine koydurtmayın. En iyisi Burak Hoca gibi güvenilir kaynaklardan ilaç temin edip yatırımınızı doğru yapın. Selamlar..
  24. Rimobolan depot testesteronsuz kullanımı hk.

    Daha önce de yazmıştım. Bunun postürümde oluşturduğu formumdan memnun kalmamıştım.Boldedeki ovalliliği primoda yakalayamadım. Ağustos 'ta anavar+prop küründen sonra(iki ay) aralık gibi primo+bol de+testo ent deneyeceğim.Ne olacak merak ediyorum.
  25. Check up değerlerim

    Arkadaşlar selam, Bugün hiçbir şikayetim olmamasına rağmen tedbir amaçlı Kardiyoloji Doktoruna gidip bazı testler yaptırdım. Aşağıda yaptırdığım test ve tahlil sonuçları var,bakıp yorum yapmanızı rica edeceğim. Düşe düşe 87 kiloya düşmeyi başarabildim.Bazı olumsuz değerlerden dolayı bir 5-6 kilo daha verip protein alımını düşürsem iyi olacak gibi. Ve bir süre daha küre ara vermeye devam etmem iyi olur sanki. Şimdiden teşekkür ederim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×