Jump to content

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 03-02-2022 tüm alanlarda

  1. 3 points
    kaynagı bulursam yazarım enantate yüzde 45 propionat yüzde 5 oranında östrojene dönüşüyor diye okumuştum bunun sonucunda prop cok az su tuttugu enantate ın daha fazla su tuttugu söylenebilir
  2. 3 points
    Her testosteron su tutar şu prop daha az tutar kafasından çıkın artık.Enanthate tutar propta tutar azı çoğu yok.Sadece yarılanma süreleri farklı brom
  3. 2 points
    Bugün denedim çok rahat hallettim, çok tesekkurler
  4. 2 points
    5 kg aldın onu biliyoruz, ama ne kadar sürede 5 kilogram aldın onu bilmiyoruz. Hangi küre girdin bilmiyoruz, önceden kaç kiloydun yağ oranın neydi bilmiyoruz, test sonuçlarını ise hiç bilmiyoruz. Ne biliyoruz 5 kilo aldığını, 4000 kalori beslendigini, neyi bilmiyoruz hiç birşeyi. Harfleri ücret karşılığında mı alıyorsunuz ki, konu açarken en önemli detayları değilde en önemsiz olanını vererek özet geçiyorsunuz ?
  5. 2 points
    Kürde belirgin yanlışlar var belli ki mct ilaçlarını kendiniz organize etmişsiniz. Vitamin ve minarel antreman öncesi alınmaz, yatmadan önce uygun. Arimidex ve proviron kullanımına başlamayın çok yüksek ihtimal gerekmeyecek bile. Balık yağını öğünlerle birlikte veya sonra alabilirsiniz.
  6. 1 point
    Kalflar güzel geliyor abi bacagada üstüne düşmek lazım farklı açılar mekanik stres negatif leg ext yapmanı öneririm düşük kilo.
  7. 1 point
    Bacak çalışmaz isen böyle uğraşırız şimdi üstüne çok düşmek gerekecek
  8. 1 point
    Ben evimin yakınındaki bi eczaneye sormuştum anca senin için 1 tane getirttirebilirim demişti Biraz beklemek gerekecek.
  9. 1 point
    Hiç bir yerde bulamazsınız hocam ilaçlara zam olacak diye herkes stok yaptı kimse ilaç sürmüyor piyasaya şubat sonrası belki.
  10. 1 point
    Forumda biri novalife pharma primobolan kullanmıştı ve testosu referans aralığının üstünde 15< çıkmıştı ve satan kişi de primo DHT yi arttırıyor o yüzden teston artmıştır demişti Testosuna bir şey diyemem ancak diğer ilaçlarının içinde gerçek hammade olduğundan şüpheliyim
  11. 1 point
    Tren kürün sonunda olması lazım başında değil bence.
  12. 1 point
    5mg/2 vial değil, 5 ml/2 Vial yazıyor. Yani bir şişe 5 ml ve her bir kutuda 2 şişe var. Her 1 ml 100 mg propionat içeriyor. İlaçlarda her zaman 1 ml'de olan mg yazılır.
  13. 1 point
    Mantıken her ilaçla definasyon yaparsın. Test e + deca küründe definasyon yapanı da gördüm, düşük test e + yüksek boldenon ile definasyon yapanı da gördüm, Definasyonda anapolon, dianabol gibi ilaçları kullananı da gördüm. Temel olan şey beslenmedir. İnsanların definasyon yaparken genelde kısa ester seçmesinin nedeni ilaçların 'kısa sürede' çalışmaya başlayıp vücuttaki katabolik süreci hızlıca durdurması. Ancak vücut hemen katabolik sürece geçmez. Amacına ve isteğine uygun olarak uzun veya kısa ester ilaçlarla definasyon yapabilirsin. Tabii ki bu ilaçların arasında definisyon amacına daha uygun olanlar var örneğin trenbolon, oxandrolon ve winstrol gibi. Ama sana önerim işi basit tutup klasik definasyon kürlerini yapman
  14. 1 point
    Testo Prop Kesinlikle olması lazım yanına yağ oranın düşükse masteron olur wins olur orjinal bulabilirsen ox olur. Peptit olarak Fragment çok iyi yağ yakım konusunda.
  15. 1 point
    Öncelikle ve altını çizerek belirtmeliyim ki burada art niyetli insanlar barınamıyor. Er geç eleniyor. Lütfen bunu aklınızdan çıkarmayın. Yine insanlar tecrübe ettikleri dozlara dayanarak size tavsiyede bulunuyor. Yani o istediğiniz "biraz" etkiyi 250mgda görmeyebilirsiniz veya tam tersi görebilirsiniz de. Aynı şekilde yan etki içinde geçerli bu. Lakin seneyi geçti buradayım, 250mg testoya girip döngüsü kapanmamış kimseye denk gelmedim. 500mg bu işin optimumu.
  16. 1 point
  17. 0 points
    Arkadaslar selam bu islerde biraz yeniyim de bir seyi anlamadım size sorayim. fotolarda gordugunuz gibi 2 urun var elimde prop ve enentat. Propta 100mg 5mg/2 vial yazıyor enentatta 250mg 10ml. simdi bu proptan yanındaki enentatın etkisini gormek icin 2.5 kati fazla ml mi vurmam gerektiği anlamına geliyor? yani kürüm mesela 200mg test ise bu proptan haftada 500 mu vurmam gerekiyor? Teşekkürler cevaplarınız için.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×