Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Can35

Üye
  • İçerik sayısı

    105
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

30 Mükemmel

Can35 Hakkında

  • Yaş 36
  • Derece
    Deneyimli
  • Doğum Günü 10-01-1988

Profil Bilgileri

  • Yaş 36

Güncel Profil Ziyaretleri

419 profil görüntüleme
  1. Wins kullanım şekli hk.

    Dostlar selamlar, Tablet ürünler ile pek alakam yoktur ama 50mg wins kullanmayı planlıyorum fakat tabletler 10mg. 5 hapı aynı anda mı içmeyi tavsiye edersiniz yoksa gün içine bölmeyi mi?
  2. Kısa ester haftada 2 kere vursak sorun yaşar mıyım?

    Ben kısa esteter gün aşırı yerine her gün enjeksiyon yapmayı seçiyorum. mesela her gün test p 50mg tren a 50mg mast 50 mg gibi daha etkili olduğunu düşünüyorum.
  3. 3 yıl önce pctsiz yarım bırakılan kür ve etkileri

    + test vermeden önce 3-4 günlük bir cinsel perhiz yapmanızı tavsiye ederim.
  4. Pct için planlama ve destek lütfen.

    Çok teşekkür ediyorum hocam normalde hep pctden 2 hafta sonra kan verirdim bu sefer böyle yapayım malum uzun kür.
  5. Merhabalar hocalarım tarih planlaması yapmaktayım. Uzun zamandır hep uzun ester kullanıyorum ilk kez kısa ester kürüne geçiş yapacağım, yaklaşık olarak toplam 10 ay üretim kapalı olacak uzun + trt + kısa yapacağım. Kısa ester sonrası ne kadar süre sonra pct başlamalıyım? ilaçlarım SP her zaman. Buzdolabımda 2 adet ovitrelle tutuyorum. Klomen ve tamoxifen dolabımda mevcut. Planım şu şekilde 2 adet ovitrellei 4 gün arayla vurmak sonrasında diğer pct ürünlerini kullanmak. sizce son enjeksiyondan ne kadar süre sonra başlamalıyım? ovitrelle arasında ne kadar gün bırakmalıyım? 2 adet ovitrelle sonrası klomen tamoksifen protokolünü nasıl uygulamamı tavsiye edersiniz? @rastlantisal çoğunlukla sizin süreçlerinizi hep takip ediyorum siz de yanlış hatırlamıyorsam uzun kürlerin sonunda 2 adet ovitrelle kullanıyordunuz, yardımlarınızı bekliyorum. Saygılarımla.
  6. Omuzdan enjeksiyonda testo dışarı akıyor

    insülin iğnesi ile yeterince derine inmediği için oluyor bu iyice bastırarak dibine kadar yapın bitince bir 10-15 sn daha bekleyin çıkarır çıkarmaz swap veya kolonyalı pamuk ile bastırın.
  7. Gaba

    Öğrencilik yıllarımda Kıbrısta fenomen tayfa çok pazarlardı gaba ama türliyede hiç görmedim.
  8. Anapolon kullanimi

    Anapolon asla tavsiye etmiyorum bende inanılmaz bir baş ağrısı tansiyon yapıyor böyle aptal aptal bakıyorum. Tren bile bu kadar yan etki yapmazdı bende(Burak hoca dışı ilaç almıyorum) +bir keresinde yağ oranım yüksekken kullandım 180 100kg civarında suratım davul gibi şişti ödemden. Orallara tövbe, bir Wins zevkli oluyor spazmlar harici o da bulması çok zor artık.
  9. Kürden çikiyorum

    Şu 10 haftalık uzun pctnin psikolojik yorması beni çok ürkütüyor sırf bu yüzden keşke hep kürde kalabilsek.
  10. Benim düşüncem kullanılmalı dönüş daha kolay olur.
  11. Ovitrelle gerek varmıdır

    Fazla hcgnin kısırlık ihtimali arttırması gerçi ovitrellein çok etkili olmadığı için tekte vuranlar da var. Ben biraz daha temkinli davranıyorum, testislerim de pek küçülmediği için pek bir fiziki gözlem yapamıyorum.
  12. Ovitrelle gerek varmıdır

    O değişiyor mesela bende 10 aylık kür yaptığımda testis küçülmesi yaşamadım test, bolde 6 ay 2 ay tren e sonra cruise dönemi ovitrelle 2ye bölüp 3 gün ara ile vurmuştum peşinden test p tren a ile define yaptım yine testisimde küçülme olmamasına rağmen ovitrelle uygulayıp klomen+tamox uygulamıştım. Değerlerim yerinde(kür içi 0dı tabii lh fsh)
  13. Steroid ve tiroid etkileşimi

    Rez. (tiroid hastasıyım şu zamana kadar 5 kür yaptım kan değerlerim normal seyrediyor ama benim tiroid bozukluğum hashimatoydu sadece 25 Levo kullanıyorum yaklaşık 10 yıldır.)
  14. Evet arkadaşlar bir tasarı sunuldu AKP tarafından ve geçmesi muhtemel bir tasarı bu ağrı kesiciden tutun tüm ilaçların hepsi reçete edilmeden satışı yasaklanıyor. Eğer geçerse hepimize geçmişler olsun. https://www.tbmm.gov.tr/Yasama/KanunTeklifi/def73bc9-fc8e-4bf6-bc33-0186febe7f43
  15. Vortex pharma

    Testodu muhtemelen çalışır ama ne derece sterildir bilinmez

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×