-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Genotropin kullanımında beslenme
Oluşturan:
fero1905, in Büyüme Hormonu - GH
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: ermanx98
Herkese iyi forumlar dostlar,
Yağ yakım döneminde kafama takılan bazı şeyler var aslında sürecin normal ilerlediğini düşünüyorum ama beslenme ve takviyelerimi sizlerle paylaşıp bir yerde düzeltilmesi gereken birşey var mı? Veya siz nasıl yapardınız merak etmekteyim, 1.71 boyundayım daha önce uzun spor geçmişim oldu;
2.5 aylık bir süreçte:
87 kg, 104 cm bel/ 38 cm kol %30 yağ oranından 73 kg 90 cm bel/41 cm kol %19 yağ oranına düşmüş bulunmaktayım, haftada 5-6 gün PPL ve en az 4 kardiyo yapıyorum, vardalı şekilde çalışıyorum. Günde ortalama 1700 kalori almaktayım bazı günlerde carb cycling 2 k civarında alıyorum.
Sürecim güzel ilerledi fakat 2 haftadır:
Ligandrol rad140 mk677 cardarıne ostarine yohimbe Sarms küründeyim yağ oranım, ölçülerim düşmesine rağmen sanırım kas hafızasından kol ölçülerim arttı. 2 haftadır kilom sabit kaldı sebebini anlamış değilim tam olarak.
Günlük beslenmem 2 öğünden oluşmakta;
ilk öğün;
100 gr yulaf ezmesi 4-5 yumurta 2 yemek kaşığı zeytinyağı ve yeşillik 5 ceviz veya 1-2 yemek kaşığı fıstık ezmesi whey protein 1 ölçek Antrenman sonrası :
whey protein 1 ölçek ortalama 400 gr tavuk göğsü bol yeşillik kalorilerimi günlük sayarak genelde aynı şekilde değiştirerek besinleri tüketiyorum.
Kullandığım supplement ve takviyeler;
Arjinin Cıtrullin malat Creatine EAA ve BCAA Glutamine Whey Çinko Magnezyum D vit. Multivit. Omega 3 Antrenman öncesi 15-20 mg yohimbine+Thermoburner ve 200 mg caffein ile l-carnitin bazen de aspirin ve broksin kullanıyorum bazen çift kardiyo yapıyorum evde bisikletim var. 2 haftadır kilom sabit sizce sürecim nasıl ilerlemekte beslenme ve takviyelerde bir yanlışlık varmı bazen su tuttuğumu görüyorum, günde minimum 4 litre su içmekteyim tavsiye ve görüşlerinizi merak ediyorum herkese teşekkürler.
-
Yazan: owlimagine
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var karbonhidrat planlamanızı nasıl yapıyorsunuz? yağ yakımı açısından?, günlük ben 400 gr pirinç yiyorum ama hepsini antrenmandan sonra bunun yarısını ant öncesi yesem bana ekstra bir faydası olur mu hocam bana yatağa aç girmemi söylüyor eğer tok yatarsan doğal gh ı baskıladığını söylemişti yorumlarınızı merak ettim.
Sabah yediklerim 5 yumurta 100 gr yulaf içine protein tozu ve meyve ant öncesi pirinç yok sadece bunlar.
Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: hemşire
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Antrenmanımdaki hareketleri değiştirmeyi düşünmüyorum sadece bir sonraki hareketle birleşik set ya da drop set yüksek nabızlı şekilde yapmayı düşünüyorum. Antrenman sonrası 45dk kardiyo. Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaş : 21 Fitnes geçmişim : 4 Sene Kilo : 92 Boy 1.70 KÜR PLANLAMASI:
Testosteron Enanthate 500 mg Boldenon 500 mg Masteron Prop. 300 mg Oxandrolone 30 mg BESLENME PLANLAMASI:
Gün 100gr karb Gün 100gr karb Gün 0 karb Gün 400gr karb 650gr tavuk göğüsü 4 yumurta Probiyotik shot 15gr zeytin yağı 350ml laktozsuz süt -
Yazan: SAMOtrophin
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Kendime 2 kutu genotropin aldım ve nasıl kullanılacağıyla ilgili biraz araştırma yaptım.
SORULARIM:
2 ünite enjeksiyon yapmak isteyen biri kalemin üstünden hangi rakamları seçmeli? Minimum kayıp için kurulum sırasında nelere dikkat etmeliyim? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Yakamoz
Öncelikle hayırlı günler dilerim,
Bugün doktora gittim Epifiz plağımın kapanıp kapanmadığını öğrenmek için bana kapanmış dedi!
Sizin de yorumlamanızı istedim şimdiden teşekkürler.
-