Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Adem Kaptan

Deca dick problemi yaşıyorum! bu sorunu nasıl aşabilirim?

Önerilen İletiler

Herkül    46
Ferdikra, Bir saat önce yazdı:

Kürdeyken sorunlar çözülüyor mu sertlesme vs

Hayır düzelmiyor hocam.  

tarihinde Herkül tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Jöhtürk    62

npp kullanıp bu sıkıntılı süreci yaşayan var mı acaba? tam npp kürü arefesindeyim, tamam çocuk düşünmüyorum tekrar ama tesisinde çalışması lazım. 😃 

alınacak önlemler 2 katı testo ve dht türevi ilaç eklemek sanırım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    198
Jöhtürk, Bir saat önce yazdı:

npp kullanıp bu sıkıntılı süreci yaşayan var mı acaba? tam npp kürü arefesindeyim, tamam çocuk düşünmüyorum tekrar ama tesisinde çalışması lazım. 😃 

Bu adam deca kullanmadan dick olan biri fazla takma bence 😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.954

Dht yi haricen alıyorsan bırak; doğal üretimin bu ise, yan etki de yaşatmıyorsa endişe etmene gerek yok...Fakat bir şey çok fazla üretiliyorsa onu baskılayan zıt hormonlar daha aktif baskın olacaktır.En azından reseptörler ve duyarlılık yönüyle...Dht sonucunda hastalık gelişebilecek nokta erkekler için prostat büyümesi ve ona bağlı sorunlar olur...Doğal prostat koruyucu ve dht baskılayıcı yegane bitki saw palmettodur...Bu bitki temelli benzer etkide bitki ve maddelerin birleşimiyle hazırlanmış çeşitli suplementler var ve iyi gelebilir...Dengelemek için... @Herkül

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Herkül    46
metinav, 22.08.2025 - 20:10 yazdı:

Dht yi haricen alıyorsan bırak; doğal üretimin bu ise, yan etki de yaşatmıyorsa endişe etmene gerek yok...Fakat bir şey çok fazla üretiliyorsa onu baskılayan zıt hormonlar daha aktif baskın olacaktır.En azından reseptörler ve duyarlılık yönüyle...Dht sonucunda hastalık gelişebilecek nokta erkekler için prostat büyümesi ve ona bağlı sorunlar olur...Doğal prostat koruyucu ve dht baskılayıcı yegane bitki saw palmettodur...Bu bitki temelli benzer etkide bitki ve maddelerin birleşimiyle hazırlanmış çeşitli suplementler var ve iyi gelebilir...Dengelemek için... @Herkül

Herhangi bir yan etki yaşamıyorum. Dick sorunlarım bu sebepten dolayı olabilirmi yönünde dedim.Prostata kan vererek ve ultrasonla baktırdım ama bir sorun çıkmadı.

Tedavi amaçlı Tekrar Testo- masteron kürüne  girecektim, yüksek çıkması aklımı karıştırdı masteron dahada çok yükseltecek.Bu sefer daha çok sıkıntı olmazmı? 

Hocam bana bir akıl verirmisiniz lütfen. Nasıl bir yol izlemeliyim? DHT çok fazla salgılanıyorsa zıt hormonlar daha baskın demişsiniz reseptör ve duyarlılık yönünde biraz daha açık anlatırmısınız. Şuan ne yapacağımı nasıl bir yol izleyeceğimi karar veremedim. @metinav 

tecrübeli arkadaşlarda yardımcı olursa sevinirim. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bos23    0
Herkül, 22.08.2025 - 20:50 yazdı:

Herhangi bir yan etki yaşamıyorum. Dick sorunlarım bu sebepten dolayı olabilirmi yönünde dedim.Prostata kan vererek ve ultrasonla baktırdım ama bir sorun çıkmadı.

Tedavi amaçlı Tekrar Testo- masteron kürüne  girecektim, yüksek çıkması aklımı karıştırdı masteron dahada çok yükseltecek.Bu sefer daha çok sıkıntı olmazmı? 

Hocam bana bir akıl verirmisiniz lütfen. Nasıl bir yol izlemeliyim? DHT çok fazla salgılanıyorsa zıt hormonlar daha baskın demişsiniz reseptör ve duyarlılık yönünde biraz daha açık anlatırmısınız. Şuan ne yapacağımı nasıl bir yol izleyeceğimi karar veremedim. @metinav 

tecrübeli arkadaşlarda yardımcı olursa sevinirim. 

Hocam son durum nedir ne denediniz acaba?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gönderildi (düzenlendi)
Jöhtürk, 22.08.2025 - 13:04 yazdı:

Ben de npp testosteron bolde kurundeyim 

Pazartesi salı  Perşembe cuma 0.5 çekip vuruyorum testosteron artırmalımıyım bazen sabah ereksiyonu çok iyi oluyor bazen hiç yok bolde kullandığım için 500 ml bi kan vermiştim ama yine pek değişmedi durum bazen çok iyi bir istek ve sertleşme oluyor bazen hiç olmuyor nasıl bir yol izlenir

tarihinde Erennerogluu tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Herkül    46
Bos23, 29.04.2026 - 23:54 yazdı:

Hocam son durum nedir ne denediniz acaba?

Beklemek ve araştırmaktan başka hiç birşey yapamıyorum. Güncel olarak geçen hafta bir test daha verdim. 

• Estradiol-   0-20// Sonuç:17 
  • DHT-         250-750// Sonuç- 1100
  • Progesteron  0.24- 1.22// Sonuç 0.37 
  • Shbg            13-89// Sonuç 47 

Dhtnin az olması gibi fazla salınmasıda ((Testosteron- DHT dengesizliğide)) cinsel isteksizlik ve sertleşme bozukluğu yapabiliyormuş. Hormonlar bir türlü dengelenmiyor. Çare nedir bilmiyorum beklemekten başka birşey gelmiyor elimden. 5 yıl oldu, ruh hali devamlı yorgun depresyon ve keyif alamama durumu mevcut. Bu 5 yılı nasıl atlattım bir ben birde Allah biliyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trenhex    25
Herkül, 5 saat önce yazdı:

Beklemek ve araştırmaktan başka hiç birşey yapamıyorum. Güncel olarak geçen hafta bir test daha verdim. 

• Estradiol-   0-20// Sonuç:17 
  • DHT-         250-750// Sonuç- 1100
  • Progesteron  0.24- 1.22// Sonuç 0.37 
  • Shbg            13-89// Sonuç 47 

Dhtnin az olması gibi fazla salınmasıda ((Testosteron- DHT dengesizliğide)) cinsel isteksizlik ve sertleşme bozukluğu yapabiliyormuş. Hormonlar bir türlü dengelenmiyor. Çare nedir bilmiyorum beklemekten başka birşey gelmiyor elimden. 5 yıl oldu, ruh hali devamlı yorgun depresyon ve keyif alamama durumu mevcut. Bu 5 yılı nasıl atlattım bir ben birde Allah biliyor. 

konuyu okumadım ama denemediysen gh dene 1 ay boyunca 2-4 unit kadar , deca dick direkt çözülüyor bende gh kullanınca. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Herkül    46
gönderildi (düzenlendi)
trenhex, 13 dakika önce yazdı:

konuyu okumadım ama denemediysen gh dene 1 ay boyunca 2-4 unit kadar , deca dick direkt çözülüyor bende gh kullanınca. 

1.5 hafta kullandım günde 4iü-   İgf-1 değerim 120lerden 350lere geldi. Ama bir düzelme olmadı. 

Değerlerime bakarak yorumladığımda tek sonuç. Testosteron-DHT dengesizliği olarak gözüküyor başka göze çarpan birşey yok. Bundan bir önceki DHT sonucum 1640 çıktı. Haftalık 300-400 masteron kullanıpta bu değerlere gelemeyenler var. 

tarihinde Herkül tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trenhex    25
Herkül, Şimdi yazdı:

1.5 hafta kullandım günde 4iü-   İgf-1 değerim 120lerden 350lere geldi. Ama bir düzelme olmadı. 

çok erken bırakmışsın min 1 ay bekleseydin keşke

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Herkül    46
trenhex, 4 dakika önce yazdı:

çok erken bırakmışsın min 1 ay bekleseydin keşke

Siz  kullandığınızda igf-1 testi yaptırdınızmı referans değeri kaça kadar geldi? . Nekadar yüklememiz lazım. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trenhex    25
Herkül, Şimdi yazdı:

Siz  kullandığınızda igf-1 testi yaptırdınızmı referans değeri kaça kadar geldi? . Nekadar yüklememiz lazım. 

inan hiç test vermedim bazen 4 bazen 6 unit kadar kullandım 3 ay boyunca , ilk ayın sonunda müthiş ereksiyon kalitesi veriyor hatta sırf gh'a güvendiğim için tekrar deca kürü yapıyorum şuan

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Herkül    46
trenhex, 1 dakika önce yazdı:

inan hiç test vermedim bazen 4 bazen 6 unit kadar kullandım 3 ay boyunca , ilk ayın sonunda müthiş ereksiyon kalitesi veriyor hatta sırf gh'a güvendiğim için tekrar deca kürü yapıyorum şuan

Anladım. Eczaneden genotropin alıp kullanmıştım. Önerdiğiniz varmı ? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trenhex    25
Herkül, Şimdi yazdı:

Anladım. Eczaneden genotropin alıp kullanmıştım. Önerdiğiniz varmı ? 

geno çok pahalı ben cinna kullandım ulaşabilirsen sende cinna kullan

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Herkül    46
trenhex, 04.05.2026 - 20:29 yazdı:

Evet reçetesiz alınca pahalıya kaçıyor. Bulmaya çalışıcam. Yorumlarınız için teşekkürler.

trenhex, 04.05.2026 - 20:29 yazdı:

Merhaba dostum. 
Eczanelerde hiç cinnatropin yok, depolardada yok. Ulaşabileceğim tedarikçi varmı güvenilir. Veya eczanede satılan uyguna muadili varmı bildiğiniz ?  

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    212
Herkül, 23 dakika önce yazdı:

Merhaba dostum. 
Eczanelerde hiç cinnatropin yok, depolardada yok. Ulaşabileceğim tedarikçi varmı güvenilir. Veya eczanede satılan uyguna muadili varmı bildiğiniz ?  

Cinno olmaz ztn eczanede İran eczanesi malıdır cinotropin. Eczanede en uygun gh genotropin onun dışında daha uygunu yok diye biliyorum ztn. Diğer gh lar çok daha pahalı 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Herkül    46
Rma, Bir saat önce yazdı:

Cinno olmaz ztn eczanede İran eczanesi malıdır cinotropin. Eczanede en uygun gh genotropin onun dışında daha uygunu yok diye biliyorum ztn. Diğer gh lar çok daha pahalı 

Güvenilir bir yerden cinno alsam soğuk zincir midir? Bir sıkıntı yaratırmı kargo ile yollasa. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    212
Herkül, 9 dakika önce yazdı:

Güvenilir bir yerden cinno alsam soğuk zincir midir? Bir sıkıntı yaratırmı kargo ile yollasa. 

Satıcına sor soğuk zincir al. Alırsan ama sabah kargo şubesinin önünde bekle açılır açılmaz şubeye gidip şubeden al kargoyu havalar sıcak bozulabilir yoksa. 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.121
Herkül, 25 dakika önce yazdı:

güvenilir cinna piyasada yok, hgh paran yoksa kullanacağın bir bileşik değil dostum. minimum etki için 6 ay düzenli kullanım ister, 1 flakon ilacı 20$ kâr ile satanlar cinnayı 900 tlden satıyor... al dışarıda bırak çoğu bozulmaz bile 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpxieg    19
Fuhrer, 11 saat önce yazdı:

güvenilir cinna piyasada yok, hgh paran yoksa kullanacağın bir bileşik değil dostum. minimum etki için 6 ay düzenli kullanım ister, 1 flakon ilacı 20$ kâr ile satanlar cinnayı 900 tlden satıyor... al dışarıda bırak çoğu bozulmaz bile 

Hocam bu ürünü biliyor musunuz acaba güvenilir mi 1400 dedi kalemine

88e18276-58cd-45be-a131-0243183b326e.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.121
alpxieg, Bir saat önce yazdı:

Hocam bu ürünü biliyor musunuz acaba güvenilir mi 1400 dedi kalemine

dostum 1 kalem al kas içi vur 10 iu 2.30 saat sonra kan testi ver 30 üzeri çıkarsa kullan

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: ZIBORCU
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kürüme trenbolone eklemeyi planlıyorum 8 hafta kadar. (200mg)
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron 750mg Deca 500mg GH 4 iu Insulin 4 iu SORULARIM:
      Sizce gerekli mi? Ne önerirsiniz? Konuya katılım gösteren, yorum yapan herkese teşekkürler.
    • Yazan: kutukutupense
      Dostlar selamlar, forumu uzun zamandır takip ediyorum ilk gönderim olacak biraz heyecanlıyım tecrübenize çok ihtiyacım var. Yakın zamanda ikinci kürüme girmeyi planlıyorum ilk kürüm kendimi deneme amaçlı 12 hafta 250mg only testo yapmıştım yaklaşık 8 haftadır cut yapıyorum trt dozu alıyorum açıkcası yağ oranım da yüksekti only testoyu uzatabilirdim ama cut yapıp artık düzgün bir kür yapma kararı verdiğim için süreç böyle ilerledi.
      Kişisel Bilgiler:
      Yaş: 24 Boy: 1.87 Kilo: 81 Yağ Oranı: 14 (mezurayla 14 buldum) Şimdi izninizle kafamdaki planı söylemek istiyorum,
      Kür İçeriği:
      750mg Test E. 500mg Bolde 375mg Deca 3 tablet Proviron ED testo panpharma (sanırım iran eczanesi ürünü forumda öyle yazılmış nessieci satıcım da aynısını söylemişti), bolde ve deca nessie, proviron eczane
      Açıkcası vücudum cidden fazla östrojen dönüşümü gerçekleştiriyor o yüzden boldeyi biraz fazla tercih ettim, ciddi manada kas kütlesine ihtiyacım olduğu için böyle uzun soluklu off season kafasında bir kür serüveninin bana iyi geleceğini hissediyorum 20 hafta en az gitmek istiyorum bu şekilde, Kafamdaki süre fazla olmasaydı belki npp tercih edebilirdim ama nandrolone seçimimi deca yapmak istedim hem açıkcası daha uygun olması da güzel diye düşünüyorum. test-deca oranını 2/1 ayarlayıp yanına dht türevi proviron alarak dht’min dhn’den fazla olmasını amaçlıyorum deca dick yaşamamak için keza düzenli olarak kan tahlillerimi de vereceğim. 
      Sizin gözünüze takılan bir problem var mı, genel olarak anlattığım bu planlama için yorumlarınızı merak ediyorum tecrübeleriniz ve yorumlarınız benim için çok değerli bilmediğim bir cahilliğim varsa acısını çekmeden önceden haberim olmasını isterim açıkcası,  bu şekil bir planlama ile güzel miktarda kas kütlesi koyabilir miyim yorumlarınızı bekliyorum dostlar. 🙏 @Fuhrer

• Yazan: AtesTamer
      Değerli hocalarım öncelikle selamlar saygılar.
      Yakın bir zamanda ilk kürüme gireceğim,kürüm 10 hafta 500mg testo,10 hafta 250mg deca,5 hafta günlük 30mg danabol olacak şekilde.Bunun için uygulayacağım pct kürünü de sizlerle paylaştım görsel olarak.Kürümle ilgili eklememi çıkarmamı istediğiniz şeyleri söyleyebilirsiniz değerli tavsiyelerinize bilgilerinize ihtiyacım var deca dick problemiyle karşılaşmak istemiyorum bunun için ne gibi tavsiyeleriniz olur.Ve ayrıca kafamda testo ve danabol içeren başka bir kür daha var hangisini tercih etmeliyim açıkçası kararsız kaldım,cehaletimi mazur görün ilk kürüm araştırma sürecindeyim.Şimdiden yardımcı olan olmayan herkese teşekkürler:)

• Yazan: shX648
      Abiler Decadick hakkında bayadır araştırma yapıyorum fakat hala adam akıllı bi kaynak yada elle tutulur bir referansa bilgiye ratlayamadım sizin bu tarz anabolizanlar hakkında bir geçmişiniz olduğundan size sorma gereğinde bulundum 
      tren yada deca kaynaklı bir dick sendromunu
      igf1 yada gh ile tedavi edebilirmiyiz ?
      okuduğum bir iki doktor yazısında bu tarz pepdit yapılı ilaçların sertleşmeye iyi geldiğini gördüm e bu tarz dick sendromları da hormonel bozuklukdan ziyade kişinin sertleşme sorunu yaşamasıyla ilgili olduğundan böyle düşündüm yanıtlarınızı bekliyorum hocalarım. @metinav
    • Yazan: Ouzhannn
      Tekrar Merhaba Abilerim Kardeşlerim,
      Öncelikle durumlar Kürüm olarak söyle;
      15 Hafta Tren+Testo Devam Edildi 10 Hafta Kadar Only Testo SÜREÇ:
      Ve Şimdi Son olarak 10 hafta Deca+Testo Devam Etmekteyim. Yaklaşık 10 Ay toplam Kür Sürem olmuş olacak Öncelikle gelişimimi takip edip önerilerini sunan destek veren herkese teşekkür ederim ama tabi bir insan var ki iyiki tanımışım dediğim tek insan olan @Loving burak hocama burdan herşey için 7/24 saat kaç olursa olsun müsait olduğu an iletişimi hiç koparmamasından beni hep motive etmesinden sonuna kadar desteğini esirgememesinden orjinal ürün desteği ve bana çoğu doğru zannettiğim yanlışları gösterip doğru yönlendirmesinden dolayı burdan herkesin huzurunda teşekkür ediyorum resmen değişimim herkesi göreni şaşırtmakta ben bile kendime artık inanmıyorum nasıl bu hale geldim diye resmen bir kertenkeleden timsaha simdide ejderhaya dönüşüyorum kürümün sonunda ne olacağını hala daha merak ediyorum 
      ürün öyle bir durumda ki 3.haftaya girmek üzereyim decada ama aşırı pumptan antreman atamaz kolumu bile kaldıramaz hale geliyorum ilk girişle antreman sonu ve ortaları vucüdüm resmen 3 katı büyüyor ama pump aşırı derecede çok fena oluyor antreman çok zorlanıyorum ama bırakmak yok sonuna kadar devam 

Tren Başlangıç Ve Bitiş

Ve Deca 3.Hafta Başı

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp