Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

aliyigityildirim

Günde 2 saat antrenman+pt desteği almama rağmen kilo veremedim! definasyon kürü yapmaya karar verdim!

Önerilen İletiler

berkay16    335
m41a4, 1 saat önce yazdı:

Hocam tirzepatide icin bu fiyatlar normal mi

Baya uygun bu ben 15mg 10 viali 100 dolara almistim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Jstark1337    8
m41a4, 3 saat önce yazdı:

Hocam tirzepatide icin bu fiyatlar normal mi

gerçekse çok çok  uygun ben 10 mg 10 viali 160 dolara aldım en son .  Çin fiyatı olabilir mi bu ? dragon pharma satan adamın exceline benziyor ama 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
m41a4    2
Jstark1337, 2 saat önce yazdı:

gerçekse çok çok  uygun ben 10 mg 10 viali 160 dolara aldım en son .  Çin fiyatı olabilir mi bu ? dragon pharma satan adamın exceline benziyor ama 

Çinli biri deneme amacli 33 dolara ghk cu alcam sadece problem yasamazsam devamını alcam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jstark1337    8
m41a4, 1 dakika önce yazdı:

Çinli biri deneme amacli 33 dolara ghk cu alcam sadece problem yasamazsam devamını alcam

kanka GHK-cu alma deneme amaçlı çünkü teste yollamayacaksan anlamı yok SubQ ghk-cu'nun literatürde kanıtı yok o yüzden değişim göredebilirsin göremeyedebilirsin adama bişey diyemezsin  alacaksan glp-1 al iştahını kesmezse sahte olduğunu anlarsın en azından.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    335
gönderildi (düzenlendi)
m41a4, 1 saat önce yazdı:

Kim bu fiyatlara veren çinli beibangan bile daha pahalıya satıyor tirzi

tarihinde berkay16 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ulashaksu    28

Protein ağırlıklı disiplinli bir diyet ile devam et. Hiçbirşey kullanmana gerek yok henüz. 

Yalnız Göğüs, omuz, kol ve bacaklara bakarak verimli bir idman yapmadığını söyleyebilirim. İdman kısmında kesinlikle bir sıkıntı var. 2 saat bir kere çok uzun bir süre, verimli bir idman için 45dk ideal süredir. 30dk kardiyo eklesek 75dk eder. 2 saat idman demek daha salonda kas yıkımına başlamak demek. 

İyi bir Pt ile düzgün bir idman programı oturtman şart.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Değerli Hocalarım Selamlar,

daha önce konu açmıştım 94 kilodan 84 düşmek için tavsiyeler almıştım ve düştüm :)

1 aydır kürdeyim, içerik;

• Teste prop - haftada 3 kez 1 ml
  • Masteron - haftada 3 kez 1 ml
  • Anavar - günde 40 mg
  • 2 günde 1 tamoksifen

Pazartesi perşembe armidex alıyorum, forumda çok gördüm masteron varsa armidex gerekmez diye bıraktım, öströjen patlaması yaşadım elim yüzüm ayaklarım şişti 5. Günde tekrar başladım.

• Dün trenbalon ace başladım, 3 kez 1 ml
  • Eski formumu ve son formum ektedir  
  • Göbek ve bel çevremi incelemek istiyorum, haftada 5 gün antremandayım, önerilerinize ve fikirlerinize ihtiyacım var.

Teşekkür ederim.

556BDE97-3BE1-4AB0-9E72-FEA5BA8F1FDD.jpeg IMG_3865.jpeg IMG_20260102_210609.thumb.jpg.217eb59702fc04de79606ab01a8c33ae.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    919

sence bu süreci ilaçsız geçirseydin ne gibi bir fark olurdu? Amacım seni kırmak vesaire değil yanlış anlama, dürüstçe cevaplarsan sevinirim

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    84

İlk kür için ağır bir giriş olmuş hocam. Hangi marka ürünler aldın? Bir de tren masteron yerine testosterone + retayla ile çok daha sağlıklı şekilde daha iyi sonuç alırdın

• Beğen 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    110

@aliyigityildirim Knk bak bu yağ oranında tren intihar demek hemen treni bırak yan etki almasan bile kullanma çünki tren bu haldeyken sana kâr koymaz tren senin insülin dengeni bozacak bir ilaç treni bıraktıktan sonra bu kas oranı ile insülin seviyeni toplaman çok zor, bırakır bırakmaz yağlanmaya başlarsın geri. Mevcut protokolün iyi gibi 3x testo masteron iş görür gayet haftada max 1 arimidex al onuda enjeksiyon günlerine böl dengeli olsun yani 1 tableti 3 e bölerek her enjeksiyon parça alarak kullan yada 2 ye böl 1 tableti ilk ve son enjeksiyon kullan. Anavar sana ektra ne fayda sağlayabilir inan bilmiyorum ama illa kullancam diyorsan 20 30 mg antremandan 3 4 saat önce tekte prework olarak alabilirsin. Beslenmene antremanına ve kardiona dikkat et yeter

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
steroidnediryahu, 51 dakika önce yazdı:

İlaçtan önce bence beslenmeni düzeltmeliydin. Sanırsam cok yağlı besleniyorsun.

Komik olanda bu asla yemiyorum, yaş 38 asla bel bölgem incelmedi.

Fuhrer, 1 saat önce yazdı:

sence bu süreci ilaçsız geçirseydin ne gibi bir fark olurdu? Amacım seni kırmak vesaire değil yanlış anlama, dürüstçe cevaplarsan sevinirim

Olmadı hocam denedim, ilaçsız testo değerim 3.5 4 aras, 6 ay salonda götümü yırttım yok yani maksimum kollar az biraz kaslandı. 

M.O.K, 1 saat önce yazdı:

İlk kür için ağır bir giriş olmuş hocam. Hangi marka ürünler aldın? Bir de tren masteron yerine testosterone + retayla ile çok daha sağlıklı şekilde daha iyi sonuç alırdın

Exbiotech ile başladım, tren ace gideon, kür hocam bu şekilde başlattı, ama sıkı forum takipçisi olduğum için destek almak istedim

Rma, 51 dakika önce yazdı:

@aliyigityildirim Knk bak bu yağ oranında tren intihar demek hemen treni bırak yan etki almasan bile kullanma çünki tren bu haldeyken sana kâr koymaz tren senin insülin dengeni bozacak bir ilaç treni bıraktıktan sonra bu kas oranı ile insülin seviyeni toplaman çok zor, bırakır bırakmaz yağlanmaya başlarsın geri. Mevcut protokolün iyi gibi 3x testo masteron iş görür gayet haftada max 1 arimidex al onuda enjeksiyon günlerine böl dengeli olsun yani 1 tableti 3 e bölerek her enjeksiyon parça alarak kullan yada 2 ye böl 1 tableti ilk ve son enjeksiyon kullan. Anavar sana ektra ne fayda sağlayabilir inan bilmiyorum ama illa kullancam diyorsan 20 30 mg antremandan 3 4 saat önce tekte prework olarak alabilirsin. Beslenmene antremanına ve kardiona dikkat et yeter

Teşekkür ederim, anavar kanda sabit kalsın diye güne bölerek kullanıyorum, ama denerim antreman öncesini, armidex konusunu aynı şekilde birisi dahs söylemişti. Tren konusuna katılmıyorum tabi farklı fikirleri olabilir önümüzdeki 8 hafta var minimum trenin çok fazla faydası olacağına inanıyorum. Yanına yohammine yada clen koymak etkili olur mu?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    803
aliyigityildirim, 3 dakika önce yazdı:

Exbiotech ile başladım, tren ace gideon, kür hocam bu şekilde başlattı, ama sıkı forum takipçisi olduğum için destek almak istedim

Exbiotech gibi antik çağdan kalma markalara nasıl erişiyorsunuz istesem bulamam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle, 8 dakika önce yazdı:

Exbiotech gibi antik çağdan kalma markalara nasıl erişiyorsunuz istesem bulamam

Bende çekimserdim ama ay sonu test sonucuna göre testo sonuçları başarılı, masterondan emin değilim. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    110
aliyigityildirim, 4 dakika önce yazdı:

Bende çekimserdim ama ay sonu test sonucuna göre testo sonuçları başarılı, masterondan emin değilim. 

Testo uflesem 1500 üstü gelir knk ztn, masteron direk yoktur bakmaya pek gerek yok açıkcası, bu markanın trenini ztn kullanma içine kortizol fln basmışlardır yada daha fazla testo koymuşlardır. Hatta fikrimce tüm ürünler testo dolu yoksa 300mg testo propda seni şişirecek kadar ostrojen olması zor haftada 2 arimidexle bunu anca cözebiliyorsan ztn vardır bir sorun.

mevcut düzen ilk anlattığın gibi devam et treni çıkararak. Sonra kendine yeni marka yeni satıcı bul 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma, 2 dakika önce yazdı:

Testo uflesem 1500 üstü gelir knk ztn, masteron direk yoktur bakmaya pek gerek yok açıkcası, bu markanın trenini ztn kullanma içine kortizol fln basmışlardır yada daha fazla testo koymuşlardır. Hatta fikrimce tüm ürünler testo dolu yoksa 300mg testo propda seni şişirecek kadar ostrojen olması zor haftada 2 arimidexle bunu anca cözebiliyorsan ztn vardır bir sorun.

mevcut düzen ilk anlattığın gibi devam et treni çıkararak. Sonra kendine yeni marka yeni satıcı bul 

Hocam gideon pharma aldım Treni, testo ve masteronu da ordan almayı planlıyorum sizin tavsiye edeceğiniz marka ve satıcı var mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: crazymero
      Selamlar, Sopharma Clenbuterol kullanan tecrübe eden birisi var mıdır? Yağ oranım %25, boy 1.90 kilo 120. Dozaj ayarlaması konusunda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler.
    • Yazan: MrJoker
      Herkese merhabalar,
      Bir koç ile çalışmaya başladım bir planlama yaptık ancak kafamı kurcalayan bazı durumlar var.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Test propionate [ 1_10 haftalar ]
      Pazartesi 1 ml Cars 1 ml Cuma 1 ml Superdrol tablet [ 1_7 haftalar ]
      Her gün sabah tok 1 tablet 8 saat sonra 1 tablet Masteron [ 1_10 ] haftalar
      Pztsi 1 ml Persembe 1 ml Oxandrolon tablet [ 1-10 haftalar]
      Sabah 2 tablet 8 saat sonra 2 tablet MCT GRUPLARI:
      Nac 600 sabah 1 efervesan tab ve yatarken Milkthistle komplex : 1 servis sabah 1 servis yatarken Zma : 1 servis yatarken Omega 3 : 1 gr sabah 1 gr son öğünden sonra Q enzim q10 : 200 mg günde öğünle bir Vitamin d3 + k2 1 servis sabah tok Armidex 3 hafta baslar 5 gunde bir , bir tablet Bu planlama hakkında eksik yerleri, karşılaşabileceğim sorunları ve var ise düzeltmem gereken yerleri paylaşabilir misiniz? Şimdiden değerli yorumlarınız hakkında teşekkür ediyorum.
    • Yazan: Berko
      Merhabalar daha önce küre giren bi arkadaşımın koçuyla birlikte bende küre girmiş bulunmaktayım İlaçlar vitaminler ve kullanım şekilleri aşağıda ki gibi yanlış bir durum yada yapmam gereken farklı birşey varsa bilgi verirseniz çok sevinirim. Spor geçmişim var fakat vücudum yağlı. Fit ve parçalı durmak için bu küre girdim.
      İlaçları siteden sorguladım ve orijinal çıktı umarım öyledir
      KÜR İÇERİĞİM:
      Optimum Pharma Testo Prop Optimum Pharma Masteron Optimum Pharma Clenbuterol KÜR MG DETAYLARI:
      Pazartesi  1 ml testo  0.7 ml masto  Çarşamba  1 ml testo  0.7 ml masto  Cuma  1 ml testo  0.7 ml masto  Sabah aç karına 1 adet clen MCT GRUPLARI:
      2 adet proviron hergün  1 adet nac600 Pazartesiden pazartesiye 1 adet armidex Sabah kahvaltıdan sonra 2 adet cystone  2 adet speman 2 adet Liv 52  1 adet c vitamini  1 multivitamin Öğlen  2 adet omega 3  Akşam yatmadan önce  2 adet çinko  1 adet magnezyum
    • Yazan: MRBİG.
      Herkese merhabalar,
      Kendimden bahsedecek olursam 4 yıldır spor geçmişim var 25 yaşındayım 26 ya doğru gidiyorum. 177 boyda 81 kilo civarında %13-14 yağ oranındayım, Antrenman yapmasını, beslenmesini, progressive overload vs. bilgi sahibiyim. Peptidler olsun,sarmslar,steroidler hepsini araştırıyorum bilgi sahibi olup kendimi geliştiriyorum. Cahil cüvela bir adam değilim ben 1 ay 10 mg turinabol ya da ox kullanıp kendimi bir sonraki seviyeye taşımak istiyorum. Yaşam kalitem etkilenmeden, hayatım etkilenmeden düşük oz oral steroid kullanmak istiyorum. Peptidlerin hammaddesi pahalı sarms deseniz içlerinde ne oldukları belli değil ve yeniler. Steroidler en azından ne oldukları belli yan etkileri belli vs.
      Burada deneyimli olan, bu işlerin kurdu olmuş yalamış yutmuş değerli sporcu kardeşlerim ve abilerimden desteğinizi rica ediyorum. Bu konuda kararım net kullanmayı düşünüyorum ve şunu şunu yapsan daha iyi olur dediğiniz ya da böyle değil ama şöyle bir yol izlesen daha iyi olur dediğiniz tavsiyeleriniz varsa can kulağı ile dinlemeye hazırım. Küçümseme ya da alay etme olmadan yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
      Şuan da definasyon dönemindeyim daha definasyonum bitmedi muhtemelen eylül-ekim gibi bulka gireceğim clean ilerlemek istiyorum clean bulk için bu ikisinden birisini kullanmak istiyorum dediğim gibi. Her ne kadar bilgi konusunda kendimi geliştirsem de bir yerlerden eksik olduğumu hissediyorum buradan sizlerden aldığım her bilgi benim için çok değerlidir.
      Şimdiden vereceğiniz her bilgi için teşekkür ederim.
    • Yazan: aelmas
      Herkese merhaba!
      35 yaşında haftada 3 gün fullbody antrenmanı yapan genelde oturarak çalışan günlük 10k adımı tamamlayan bir bireyim. uzun süredir ağırlık antrenmanı yapıyorum çalışma felsefesi olarak Mike Mentzer tarzı HITT Antrenman Sistemini tercih ediyorum. bu güne kadar hep doğal ilerledim kendime yapacağım özeleştiri beslenme konusuna yeterince dikkat edememem oldu her zaman. son donemde retanın gündeme gelmesi ile bel bölgemde bir türlü kurtulamadığım yağlardan kurtulma fıkrı kafamda belirdi. suan yağ oranım %22 sevıyelerınde bunu 15-18 bandına çekebilirsem yaz ıcın idealime ulaşırım diye ümit ediyorum. daha önce tecrübe etmiş bu yollardan geçmiş kardeş ve abilerimin tavsiyesine açığım herkese iyi forumlar.
      VÜCÜT ÖLÇÜLERİ
      boy 1.78 kilo 86 Omuz 124 Göğüs 105 Sağ kol 35 Sol kol 35 Göbek 100 Kalça 106 GÜNCEL FORM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.