Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

m4a1

Npp kullanırken nelerle karşılaşacağım?

Önerilen İletiler

m4a1    0

Genel olarak NPP'nin etkilerini biliyorum. Merak ettiğim düzenli idman beslenme ve uyku ile ne gibi etkiler görebileceğim mesela 1. Ay şunlar Olcak 2. Ay bunlar diye kullanmış olan arkadaşlar bilgilendirebilir mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

BBurak    274
m4a1, 4 saat önce yazdı:

Genel olarak NPP'nin etkilerini biliyorum. Merak ettiğim düzenli idman beslenme ve uyku ile ne gibi etkiler görebileceğim mesela 1. Ay şunlar Olcak 2. Ay bunlar diye kullanmış olan arkadaşlar bilgilendirebilir mi?

1. Ay Sercan Bintepe olacaksın.

2. Ay Baran Kalaycı olacaksın. 

3. Ay Jay Cutler

4. Ay Kevin

5. Ayda bu olay biter ve Cbum olursun.

Yani dostum genel olarak npp nin etkilerini biliyorsan daha neyi öğrenmek istiyorsun? Npp sana biraz güç verecek biraz iyileşme kapasitenin arttıracak. Adalenin besin tutma kapasitesi artacak kaslar daha iri duracak protein sentezin bir miktar artacak gibi gibi klasik ilaç faydaları işte. Sana nasıl insanlar ay ay yaşayacaklarını anlatsın? Bu ilaçlarla ilk enjeksiyonda dick olanda var, 20 hafta kullanıp hiç yan etki almayanlar.

Çok takılıyorsunuz bu etki yan etki olaylarına. Kürünü planla, ilacını vur, düzgün beslenme, antrenman ve dinlenme ile gelişeceksin. Böyle başlıklar görünce kendimi tutamıyorum kusura bakma ama npp sana ne yapacak arkadaşım...

• Beğen 1
  • ahahaha 4
  • Şapşal 1
  • Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    62
BBurak, 4 saat önce yazdı:

1. Ay Sercan Bintepe olacaksın.

2. Ay Baran Kalaycı olacaksın. 

3. Ay Jay Cutler

4. Ay Kevin

5. Ayda bu olay biter ve Cbum olursun.

Yani dostum genel olarak npp nin etkilerini biliyorsan daha neyi öğrenmek istiyorsun? Npp sana biraz güç verecek biraz iyileşme kapasitenin arttıracak. Adalenin besin tutma kapasitesi artacak kaslar daha iri duracak protein sentezin bir miktar artacak gibi gibi klasik ilaç faydaları işte. Sana nasıl insanlar ay ay yaşayacaklarını anlatsın? Bu ilaçlarla ilk enjeksiyonda dick olanda var, 20 hafta kullanıp hiç yan etki almayanlar.

Çok takılıyorsunuz bu etki yan etki olaylarına. Kürünü planla, ilacını vur, düzgün beslenme, antrenman ve dinlenme ile gelişeceksin. Böyle başlıklar görünce kendimi tutamıyorum kusura bakma ama npp sana ne yapacak arkadaşım...

arkadaş ile aynanda npp kürüne girdik. 4.haftamız bitiyor. bende sıfır yan etki, hatta libidom aşırı derecede arttı, npp nin etkisi var mı bilmiyorum. benim açımdan sıfır sorunlu, gayet verimli geçiyor. 

arkadaşa gelecek olursak kendimi depresyonda gibi hissediyorum diyor modu düştü bayağı. o hocayla çalışıyor ben kendi başına sizlere danışarak.

yani dediğin gibi hocam, sıfır zarar görende olur tek enjeksiyonla sakat kalanda. şu hafta şu olacak, ilaç şu haftada açılır olaylarına pek inanmıyorum. herşey tahmini.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    197
Jöhtürk, 10 dakika önce yazdı:

arkadaş ile aynanda npp kürüne girdik. 4.haftamız bitiyor. bende sıfır yan etki, hatta libidom aşırı derecede arttı, npp nin etkisi var mı bilmiyorum. benim açımdan sıfır sorunlu, gayet verimli geçiyor. 

arkadaşa gelecek olursak kendimi depresyonda gibi hissediyorum diyor modu düştü bayağı. o hocayla çalışıyor ben kendi başına sizlere danışarak.

yani dediğin gibi hocam, sıfır zarar görende olur tek enjeksiyonla sakat kalanda. şu hafta şu olacak, ilaç şu haftada açılır olaylarına pek inanmıyorum. herşey tahmini.

Bende de aynı sekil hiç sıkıntı yan etki yasamadım kür yaparken tek sıkıntı yasadıgım konu saçlarımın dökülmesi beni olumsuz etkiliyor sadece baska bi sorunla karsılasmadım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    62
Ferdikra, 31 dakika önce yazdı:

Bende de aynı sekil hiç sıkıntı yan etki yasamadım kür yaparken tek sıkıntı yasadıgım konu saçlarımın dökülmesi beni olumsuz etkiliyor sadece baska bi sorunla karsılasmadım 

başta bilseydim boldeye hiç girmezdim valla hocam bilemiyoruz denemeden işte. nazar değmesin npp süreci çok zevkli ve güzel geçiyor. peki npp libidonda artma yaptı mı hocam? son 1 haftadır aklımda seksten başka birşey yok, horoz olup tavuk kümesine bırakılmak istiyorum 😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

10 hafta npp kullandım baya bombelendim pump güç vs arttı ama motivasyon çok düşmüştü bende prolaktin kaynaklı yüksek ihtimal,kullanırken libido da sıkıntı olmadı hatta daha da arttırdı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    197
Jöhtürk, 18 dakika önce yazdı:

başta bilseydim boldeye hiç girmezdim valla hocam bilemiyoruz denemeden işte. nazar değmesin npp süreci çok zevkli ve güzel geçiyor. peki npp libidonda artma yaptı mı hocam? son 1 haftadır aklımda seksten başka birşey yok, horoz olup tavuk kümesine bırakılmak istiyorum 😂

Evet sorma hele ilk baslarda günde 4 defa olmadan salmam 😂

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    182
Ferdikra, 56 dakika önce yazdı:

sen naptın hacım nppye devam mı şuan

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    197
the_escobar, 2 dakika önce yazdı:

sen naptın hacım nppye devam mı şuan

Yok ben kestim 20 gün oluyo  cruise modundaym 125 testo ya düştüm bu hafta gönül ister kesmemek ama yogun sac dökülmesi yasadm bastan beri kel olmadn kesiyim dedim 🤣

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    182
Ferdikra, 1 dakika önce yazdı:

Yok ben kestim 20 gün oluyo  cruise modundaym 125 testo ya düştüm bu hafta gönül ister kesmemek ama yogun sac dökülmesi yasadm bastan beri kel olmadn kesiyim dedim 🤣

Haydaa o sıkıntı işte. Npp kesince durdu mu dökülme

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    197
the_escobar, 4 dakika önce yazdı:

Haydaa o sıkıntı işte. Npp kesince durdu mu dökülme

Ya aslında basından beri boldenon cok döktü bende npp ile alakalımı bilmem ama bolde ilede kullandım npp sonra bolde yi kestim npp de de devam etti suan yine devam ediyor acıkcası durmadı testo da cok yapıyor dökülme bilmiyorum napıcam asırı sinirimi bozdu bu durum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra, 31 dakika önce yazdı:

Ya aslında basından beri boldenon cok döktü bende npp ile alakalımı bilmem ama bolde ilede kullandım npp sonra bolde yi kestim npp de de devam etti suan yine devam ediyor acıkcası durmadı testo da cok yapıyor dökülme bilmiyorum napıcam asırı sinirimi bozdu bu durum

Bende testo vs dökülme yapmıyor ama ne zaman nor19 grubu bi ilaç kullansam aşırı dökülüyor dht türevi ilaçlarda da çok dökülme olmuyor anlamadım bende valla 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    197
Samedbumstead, 7 dakika önce yazdı:

Bende testo vs dökülme yapmıyor ama ne zaman nor19 grubu bi ilaç kullansam aşırı dökülüyor dht türevi ilaçlarda da çok dökülme olmuyor anlamadım bende valla 

Tek korkum saç dökülmesi olmasa bişey kullanmaktan cekinmem valla en cok tren kullanmak istiyorum oda asırı agresif sac döken bişey 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ahmets    7
m4a1, 09.10.2025 - 12:00 yazdı:

ne öğrenmek istiyorsun bilmiyorum ama ben kullandigimda biraz güç artışı yaşadım ama buna karşıt depresif bir ruh hali ve paranoya bıraktı bende o yüzden hiç sevmedim birdahada kullanmam. şuan tren kullaniyorum ama deca yok yani

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    125
m4a1, 09.10.2025 - 12:00 yazdı:

2 ay kadar kullandım depresifliğin aksine çok daha olumlu geçti benim için. Libido artışı, güç artışı, pump artışı oldu doluluk arttı daha motiveydim süreç boyunca.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oppomer    27

npp kullanırken testo' yu npp' den daha az kullanmak gerekıyor dımı,  mesela 250 testo enanthate + 300mg npp gibi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    24
ahmets, 10.10.2025 - 12:15 yazdı:

ne öğrenmek istiyorsun bilmiyorum ama ben kullandigimda biraz güç artışı yaşadım ama buna karşıt depresif bir ruh hali ve paranoya bıraktı bende o yüzden hiç sevmedim birdahada kullanmam. şuan tren kullaniyorum ama deca yok yani

Bende başladım nppye 3. Enjeksiuon geçti hafiften sanki bi paranoya başladı bendede çok değişik bi his içine giriyprum daha çnce tren kullandım böyle olmamıştı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parfait16    42
polatpr, 39 dakika önce yazdı:

Bende başladım nppye 3. Enjeksiuon geçti hafiften sanki bi paranoya başladı bendede çok değişik bi his içine giriyprum daha çnce tren kullandım böyle olmamıştı

3. Enjeksiyon da ne yaşamış olabilirsin ki dostum bence sadece evham yapıyorsun. Npp kısa esterde olsa etkilerini yine 2. 3. Haftalardan sonra hissettirir 2. Hafta da değil en az 3

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    24
parfait16, Bir saat önce yazdı:

3. Enjeksiyon da ne yaşamış olabilirsin ki dostum bence sadece evham yapıyorsun. Npp kısa esterde olsa etkilerini yine 2. 3. Haftalardan sonra hissettirir 2. Hafta da değil en az 3

Olabilir hocam diyorum ya anlamadım diye ondan şaşırdım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    62
Ferdikra, 09.10.2025 - 16:51 yazdı:

7. haftam bitmek üzere. bu hafta başından beri felaket saç dökülmesi başladı hocam. her sabah rutin kontrol ederim ve daha önce yoktu, yoldukça geliyor şimdi. 😄

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
m41a4    2
Jöhtürk, 22 dakika önce yazdı:

7. haftam bitmek üzere. bu hafta başından beri felaket saç dökülmesi başladı hocam. her sabah rutin kontrol ederim ve daha önce yoktu, yoldukça geliyor şimdi. 😄

Benimde 5. Haftam bakalım ne olacak sanırım siz hem humax hem zphc kullandınız hangisinden daha iyi verim aldiniz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    62
m41a4, 1 dakika önce yazdı:

Benimde 5. Haftam bakalım ne olacak sanırım siz hem humax hem zphc kullandınız hangisinden daha iyi verim aldiniz

ikiside aynı gibi hocam. ama humax daha acısız sorunsuz ödemsizdi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    197
Jöhtürk, Bir saat önce yazdı:

Valla beni bitiren saç dökülmesiydi tepe bolgem hızlı bi sekilde acıldı kürü kestim pct ye geciyorum bu hafta 😀

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    62
Ferdikra, 9 saat önce yazdı:

Valla beni bitiren saç dökülmesiydi tepe bolgem hızlı bi sekilde acıldı kürü kestim pct ye geciyorum bu hafta 😀

dökülme durdu mu devam ediyor mu peki hocam?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Hakandmn
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Önümüzdeki pazartesi günü küre giriyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate (zphc) 500mg Masteron (Humax) SORULARIM:
      Masteron yerine NPP kullansam nasıl olur? Testosteron haftalık toplam enjeksiyon miktarı yeterli mi veya fazla mı? Testosteron+masteron küründe hangi koruyucuları kullanmamı tavsiye edersiniz? GÜNCEL FORM:

Konuya katılım gösteren, tecrübelerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Deas
      Yaklaşık 6 ay süren ilk kürümde haftalık 500 mg Testosteron ve 300 mg Rimobolan kullandım; kürün son ayına ise 150 mg NPP ekledim. Süreçte kullandığım markaların (Evogen ve Magnus) içerik olarak beklentimin altında kalmasına rağmen, diyetim sayesinde ciddi bir form yakaladım. 49 kg %7 Yağ oranı ile başladığım süreci, 75 kg %12 (TAHMİNİ) seviyesine kadar taşıdım. bu süreçte hiç cheat yapmadım, vitaminlerimi ve koruyucularımı eksik etmedim.
      Yan Etkiler ve Tedavi Süreci:
      Şiddetli Akne: Kürün tamamlanmasıyla birlikte agresif bir sivilcelenme sorunu baş gösterdi. Topikal kremlerden sonuç alamayınca doktor kontrolünde Zoretanin tedavisine başladım ve bu sayede cildimi kontrol altına aldım.
      TRT Geçişi: Kür bitiminde standart bir PCT (Kür Sonrası Terapi) uygulamak yerine, haftalık 125 mg (Overdose marka) ile TRT dozuna geçtim. İlginç bir şekilde, bu düşük dozun psikolojik ve fiziksel etkisi, kürde kullandığım yüksek dozlu ürünlerden çok daha verimli hissettirdi.
      İlacı Kesme Kararı: Testislerdeki hacim kaybı (atrofi) hissi ve sürekli enjeksiyon yapmanın getirdiği mental yorgunluk nedeniyle TRT dozunu da tamamen sonlandırdım.
      Güncel Durum:
      İlacı tamamen bırakmamın üzerinden yaklaşık 2.5 ay geçti. Bu süreçte hem ilaçların sistemden çıkışı hem de yaşadığım ayrılık süreci gibi duygusal faktörler birleşince, kısa süreli bir libido kaybı yaşadım. Doğal hormon üretimimin ne durumda olduğunu anlamak adına yaptırdığım güncel test sonuçlarım aşağıdadır.(şuan her şey yolunda hissetiriyor bu arada) (yazıyı ai ile düzenledim) bu süreçte forumu sürekli takip ettiğimden paylaşmak istedim soru cevaplarla daha anlaşılabilir bir konu olabilir.

• Yazan: AtesTamer
      Değerli hocalarım öncelikle selamlar saygılar.
      Yakın bir zamanda ilk kürüme gireceğim,kürüm 10 hafta 500mg testo,10 hafta 250mg deca,5 hafta günlük 30mg danabol olacak şekilde.Bunun için uygulayacağım pct kürünü de sizlerle paylaştım görsel olarak.Kürümle ilgili eklememi çıkarmamı istediğiniz şeyleri söyleyebilirsiniz değerli tavsiyelerinize bilgilerinize ihtiyacım var deca dick problemiyle karşılaşmak istemiyorum bunun için ne gibi tavsiyeleriniz olur.Ve ayrıca kafamda testo ve danabol içeren başka bir kür daha var hangisini tercih etmeliyim açıkçası kararsız kaldım,cehaletimi mazur görün ilk kürüm araştırma sürecindeyim.Şimdiden yardımcı olan olmayan herkese teşekkürler:)

• Yazan: Alpyld12
      Merhaba arkadaşlar,
      20 yaşındayım ve 12-14 hafta spor salonuna gidiyorum. Eskiden düzensiz olan spor salonu seanslarım şimdi düzenli. Bu, steroid kullanacağım ilk sefer olacak.
      Şu kombinasyonu düşünüyorum:
      Testosteron E Boldenone (NPP) SORULARIM:
      Bu kombinasyon ilk steroid kürüm için uygun olur mu? Başka kombinasyon önerileriniz var mı? Satın alacağım ürünle ilgili olarak (satıcı Türkiye'de üretildiğini söylüyor), ürün kalitesinde problem olmadığını ve test sonuçlarını vb. belirtiyorlar. Ürünün Türkiye'de üretilmesinden kaynaklanan herhangi bir sorun olur mu? Yardımlarınız ve cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
    • Yazan: mamibolone
      Selam hocalarım,
      Önceki kürümü bitireli yaklaşık 7-8 ay oldu. Güzel bir pct süreci ile sonlandırmıştım. Yaklaşık son 3 aydır düzenli spor yapamıyorum son 1 aydır da oruç tuttuğumdan ötürü form kaybettim.
      1. EVRE - YENİ PLANLAMA HK. : (24 Hafta)
      Testosteron 500mg (24 hafta) Npp 300mg (12 haftadan itibaren) 2. EVRE - YENİ PLANLAMA HK. :
      Testosteron 250mg (Son haftalarda - Sonra pct) SORULARIM:
      Kürüme ekle veya çıkar dediğiniz gruplar varmıdır? Kan testi sonuçlarıma bakıldığında kür sürecime negatif etki edecek değerler hangileridir? Kan testlerimde şuraya dikkat et dediğiniz detaylar hangileridir? KAN TESTLERİM:

Konuya katılım gösteren, yorum yapan ve tavsiyelerde bulunan herkese şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.