-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
24 haftalık yeni testosteron+npp kürüm hk.
Oluşturan:
mamibolone, in Steroid Kürleri / Genel
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: Kaslıadam
Merhabalar değerli arkadaşlar, nasılsınız?
İlk kürüme Ocak 2025 te bolde testo olarak başladım. Blast and cruise şeklinde ilerleyip son 3 aya kadar toplamda 3 kür yaptım. İkinci kürüm npp testo, üçüncü kürüm ise testo bolde npp şeklindeydi. 75 kilodan 105e kadar iri kütleli bir şekilde çıktım, yağ oranım biraz yüksekti ama seviyordum iri olmayı.
Yaş 33 boy 1.80, güncel kilo 84
Son 2 aydır ailevi sorunlar sebebiyle sporu beslenmeyi aksattım, boşanmalar, davalar velayetler. Psikolojik olarak çok yoruldum, üzüldüm yemeden içmeden kesildim. Bu süreçte haftada tek vurum 250mg testo kullanmaya devam ettim. Bu sürecin faydası yağlarımdan büyük ölçüde kurtuldum.
Şuan fotoğraflardaki güncel form durumuma göre tekrardan kür yapmak istiyorum. Toparlanıp önüme bakmak istiyorum. Tavsiyelerinize açığım. Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
-
Yazan: Dogan123
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Bulktan önce yağ oranımı %10-12 ye çekmeye çalışıyorum. Bu ikinci kürüm olacak. İlk kürümü bitirdim cruise dönemindeyim şuan 150mg testosteron kullanıyorum. Hedefim uzun süre boyunca yağ oranımı çok yükseltmeden büyümek.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Boy: 1.77cm Kilo: 84 Yağ: %15 KÜR İÇERİĞİM: (24 hafta boyunca)
Testosteron enantat - 525mg (günde 75mg) GH - 6iu(günde) Aromasin (Dozu kan testine göre ayarlayacağım) SON 12 HAFTA:
Trenbolon acetate - 70mg (haftada) BESLENME VE DİĞER:
Kilo koruma kalorimin üstüne +500 kalori Yağ 60g protein 160g kalanı karb. Günde 20dk aç karnına zone 2 kardiyo telmisartan,omega3,empagliflozin,ezetimib 4L su Sizce bir değişiklik yapmaya gerek var mı, varsa neler yapılabilir?
-
Yazan: Sinan35
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Varsa tavsiyenize ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim. @Fuhrer hocam sizden yorum bekliyorum.
KÜR İÇERİĞİM: 1-16 hafta
500mg Testosteron 400mg Boldenon 200mg Deca Gh 2iu KÜR İÇERİĞİM: 17-20 hafta
500mg Testosteron Gh 2iu KÜR İÇERİĞİM: 21-30 hafta
Testosteron Propionate Trenbolone Acetat Masteron Gh KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaş: 36 Boy: 1.85 Kilo: 90 Hormonlardan dolayı ve kilo vermemden kaynaklı alt karnım hiç gitmedi deri fazlalığı var.
-
Yazan: Superlevye
Arkadaşlar merhaba,
Şu anda recomp ve cut benzeri bir süreçteyim. Aşırı yağ oranım olmamasına rağmen, örnek vermem gerekirse geçen yaz %10-12'li yağ oranlarına indiğimde, görüntüm açık ve parçalı olsa da tuhaf bir şekilde sulu hissettiriyordu ve hatlarım tam olarak gözükmüyordu. O zamanlar ilk testosteron deneyimim olduğu için çoğu şeyi deneme yanılma ile öğreniyordum; E2 seviyemi 100'lerden 40-50'lere kadar düşürdüm, bununla beraber kullandığım dozu da azalttım. Önümüzdeki günlerde artık beni tatmin edebilecek bir kütleye eriştiğim için 200 mg (TRT üstü) bir doza geçerek E2 seviyemi 20-25'lere, belki daha da düşük bir seviyeye çekmek istiyorum. Direkt olarak deri altında su tutan bir vücut yapım olması sebebiyle sizlerin de fikrini ve görüşlerini almak istedim. Kendinizi genel olarak en iyi hissettiğiniz ve formunuzu etkilemeyen en optimal E2 değeriniz aşağı yukarı nedir?
-
Yazan: sadialps
Merhabalar,
İlk kürüm olarak 250 Testo 250 Bolde kürü yapıyorum 12 haftalık ve şu an 4. haftasındayım. 3. haftanın son enjeksiyonuna kadar kalçamın sağ tarafından enjeksiyon yaptırıyordum ve son enjeksiyondan sonra enjeksiyon yerinde sert bir kitle oluştu. Başta yanlış hareket edip biraz kaşıdım ve bölgeyi iyice hassas hale getirdim. 4. haftanın ilk enjeksiyonunu kalçamın solundan yaptırdım ve şimdi orada da küçük bir kitle var.
Bu normal mi ne yapmam gerekiyor
-