Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

the_escobar

Driada medicals - para pharma - pharmaqo markaları hakkında görüşleriniz nelerdir?

Önerilen İletiler

the_escobar    179
berkay16, 3 saat önce yazdı:

Para pharma mı kullanıyodun 

mast dragon, diğerleri pp

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

berkay16    174
the_escobar, 6 saat önce yazdı:

mast dragon, diğerleri pp

Benim de şimdi 5 flakon driada test cyp 2 flakon driada bolde 5 flakon pharmaqo masteron enanthate geldi ben aldıktan 2 gün sonra 4 al 1 bedava promosu olmuştu pharmaqo'da 5 flakon yollamışlar şu yağları temizleme işi bi bitsin de fena stoğum var ama pantolonum kalmadı 😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    728
berkay16, Şimdi yazdı:

Benim de şimdi 5 flakon driada test cyp 2 flakon driada bolde 5 flakon pharmaqo masteron enanthate geldi ben aldıktan 2 gün sonra 4 al 1 bedava promosu olmuştu pharmaqo'da 5 flakon yollamışlar şu yağları temizleme işi bi bitsin de fena stoğum var ama pantolonum kalmadı 😂

Sen nasıl yurtdışından ilaç getirebiliyon helal olsun 😁

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    174
hectordoyle, 22 dakika önce yazdı:

Sen nasıl yurtdışından ilaç getirebiliyon helal olsun 😁

Bulgar göçmeniyiz bulgaristanda da evimiz var oraya veriyorum siparişi babam ayda 2 kez git gel yapıyor ondan çok rahatım

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    179
berkay16, 2 saat önce yazdı:

özellikle masteron enanthate stoğu yapmak kafayı çok rahatlatır bide 5 flakon baya götürür 😁 masteron enanthate için bi yer var orda stoğa girmesini bekliyorum yoksa pharmaqo'dan alırdım bende muhtemeln

tarihinde the_escobar tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    174
the_escobar, 39 dakika önce yazdı:

özellikle masteron enanthate stoğu yapmak kafayı çok rahatlatır bide 5 flakon baya götürür 😁 masteron enanthate için bi yer var orda stoğa girmesini bekliyorum yoksa pharmaqo'dan alırdım bende muhtemeln

Daha uygun var mı ki promo varken flakonu 36 dolara geliyordu ironlion dan 3 dolar daha pahalıydı sadece ben mct olduğu için pharmaqo aldım ironlionun yağını bilmiyordum her gün omuzdan enjeksiyon yaptığım için yağın hızlı emilmesi önemli benim için

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    728
berkay16, 2 saat önce yazdı:

Bulgar göçmeniyiz bulgaristanda da evimiz var oraya veriyorum siparişi babam ayda 2 kez git gel yapıyor ondan çok rahatım

o zaman sen ilaç konusunda hiç bizim yaşadığımız şeyleri yaşamıyosun, baya iyi valla 😁 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    174
hectordoyle, 1 dakika önce yazdı:

o zaman sen ilaç konusunda hiç bizim yaşadığımız şeyleri yaşamıyosun, baya iyi valla 😁 

Biraz öyle takviyeleri de iherb'den alıyorum burdan sadece protein tozu veya acil lazımsa bir şey alıyorum protein tozu yerli ürünler daha ucuza geliyor yabancı hammaddeli yerli ürünler dahil iherbde 2.2kg wpc80 ürünler 80-90 euro arası ama garip olan izoleler de 90-100 euro bizim burda izoleleri altın tozuymuş gibi satıyorlar

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    179
berkay16, 14 saat önce yazdı:

Daha uygun var mı ki promo varken flakonu 36 dolara geliyordu ironlion dan 3 dolar daha pahalıydı sadece ben mct olduğu için pharmaqo aldım ironlionun yağını bilmiyordum her gün omuzdan enjeksiyon yaptığım için yağın hızlı emilmesi önemli benim için

şuan yine pharmaqo'da 4+1 var ama ona rağmen kargoyla beraber tanesi 55.8 dolara geliyor. İronda tanesi 33 dolara geliyor, arada ciddi fark var aslında. Şansıma da bi türlü istediğim şeylerin tam stoğunu denk getiremedim 4 ayrı ilaç alıcam, birinin stoğu bitiyor diğeri geliyor falan derken şimdi tatile giriyorlarmış şubat sonuna kadar kapalı 😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    174
the_escobar, 14 dakika önce yazdı:

şuan yine pharmaqo'da 4+1 var ama ona rağmen kargoyla beraber tanesi 55.8 dolara geliyor. İronda tanesi 33 dolara geliyor, arada ciddi fark var aslında. Şansıma da bi türlü istediğim şeylerin tam stoğunu denk getiremedim 4 ayrı ilaç alıcam, birinin stoğu bitiyor diğeri geliyor falan derken şimdi tatile giriyorlarmış şubat sonuna kadar kapalı 😂

Sen 2k26 kuponunu kullanmıyosun galiba 5 masteron 170 dolar + kargoya denk geliyoe pmroidde şuan.

Benim kafamı psl deki cut mix acayip karıştırıyo ama 2 ihtimal var ya underdose ya da vurunca sakat bırakıyo 😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    179
berkay16, 10 dakika önce yazdı:

Sen 2k26 kuponunu kullanmıyosun galiba 5 masteron 170 dolar + kargoya denk geliyoe pmroidde şuan

aa doğru unutmuşum o dalgayı 😂😂

berkay16, 9 dakika önce yazdı:

Benim kafamı psl deki cut mix acayip karıştırıyo ama 2 ihtimal var ya underdose ya da vurunca sakat bırakıyo 😂

onu biliyorum 300mglik trenli compounddu galiba ama psl beni çok ayar etti, siparişte falanda sorunlar yaşadım kargom patladı tekrar göndermeleriyle uğraştık falan, zar zor geldi bida kolay kolay almam. Zaten underdose çıkma ihtimali yüksek 😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    174
the_escobar, Bir saat önce yazdı:

aa doğru unutmuşum o dalgayı 😂😂

onu biliyorum 300mglik trenli compounddu galiba ama psl beni çok ayar etti, siparişte falanda sorunlar yaşadım kargom patladı tekrar göndermeleriyle uğraştık falan, zar zor geldi bida kolay kolay almam. Zaten underdose çıkma ihtimali yüksek 😂

Yine çift kargo gelirse çok iyi olur ugfrekte öyle olmuştu demi 😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    179
berkay16, 5 dakika önce yazdı:

Yine çift kargo gelirse çok iyi olur ugfrekte öyle olmuştu demi 😂

teamroidsti ama bu sefer çift gelemeyecek gibi çünkü 60 gündür kargoda bir gelişme yok 😂 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    174
the_escobar, 8 dakika önce yazdı:

teamroidsti ama bu sefer çift gelemeyecek gibi çünkü 60 gündür kargoda bir gelişme yok 😂 

Zaten avrupadan yolluyorlar 60 günde gelmediyse dahada gelmez international olsa belki bi ihtimal de 😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    179
berkay16, 56 dakika önce yazdı:

Zaten avrupadan yolluyorlar 60 günde gelmediyse dahada gelmez international olsa belki bi ihtimal de 😂

aynen alt tarafı polonyadan belçikaya gelecek, kargo patladı anasını

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnimalPower    6

Gençler ben Almanya da yaşıyorum deuschemden aldığım ürünler 3 ay oldu hala gelmedi, stokta yok. Driada iyi mi ? Yada daha hızlı kargolayan ve deneyimlediğiniz başka marka varsa önerir misiniz ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    174
AnimalPower, 18 dakika önce yazdı:

Gençler ben Almanya da yaşıyorum deuschemden aldığım ürünler 3 ay oldu hala gelmedi, stokta yok. Driada iyi mi ? Yada daha hızlı kargolayan ve deneyimlediğiniz başka marka varsa önerir misiniz ?

driada güzel ürünlerin gelmediyse para iadesi isteyebilirsin stokları yoksa pmroidsin fiyatları iyi mast primo alıcaksan pharmaqoda 4 al 1 bedava var bir de 2k26 koduyla %30 indirim oluyor kriptodada %10 indirim oluyor orası baya uygun deusun kargosu hep problem peptid için de qsc ve hyb var mesorx'den bakabilirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnimalPower    6
berkay16, 15 saat önce yazdı:

driada güzel ürünlerin gelmediyse para iadesi isteyebilirsin stokları yoksa pmroidsin fiyatları iyi mast primo alıcaksan pharmaqoda 4 al 1 bedava var bir de 2k26 koduyla %30 indirim oluyor kriptodada %10 indirim oluyor orası baya uygun deusun kargosu hep problem peptid için de qsc ve hyb var mesorx'den bakabilirsin

Teşekkürlerler primo testo alacağım , ortalama ne kadar sürede geliyor ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    174
AnimalPower, 50 dakika önce yazdı:

Teşekkürlerler primo testo alacağım , ortalama ne kadar sürede geliyor ?

kargo süreleri çok değişiyor ya driada 2-4 hafta denilebilir ortalama pmroidsde daha uzun sürüyor ama test primo alıcaksan pharmaqo en iyi fiyat şuan

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.