Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

neON

Ikinci bulk kürüm (testo+deca+masteron) hakkında düşüncelerinizi alabilir miyim?

Önerilen İletiler

neON    3

Merhabalar, öncelikle değerli vaktinizi ayırıp konuma girdiğiniz ve vakit ayırdığınız için teşekkür ediyorum.
20 yaşındayım, yaklaşık 3 yıldır vücut geliştirme ile uğraşıyorum ve yaklaşık son bir senedir ilaçlar ile tanışma faslım oldu.
Daha öncesinde 500mg testosteron enan ve 350 rimobolon ile 12 haftalık bir büyüme kürü yapmıştım. Herhangi bir yan etki almadığımdan ve kan testimin kötü gelmemesinden kaynaklı bunun ardından rimobolonu çıkartıp 400 masteron enantate ile beraber definasyon yaptım. Bu kür geçmişinin ardından cruise yaptım ve tekrardan büyüme dönemine girmek için hazırım.
Şimdi ki bulk kürümde;
500 testosteron enanate
200 deca durabolin
200 masteron enantate girmeyi düşünüyorum.
deca ve testonun aromatize olabileceğinden araya masteron eklemenin iyi olabileceğini düşündüm.
Bu kür hakkında yorumunuzu alabilir miyim? Düşünceleriniz nelerdir, teşekkür ederim.

tarihinde neON tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ferdikra    198

Dht olarak iyi olmus masteron ama aramatizasyonu cok etkilemeyebilir prolaktine de baktırırsın yine de testlerle duruma göre müdaha edersin 200 deca yerine npp kullansan etki yan etki bakımından hızlı girer cıkar kısa kulanıcaksan 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
neON    3
Ferdikra, 1 dakika önce yazdı:

Dht olarak iyi olmus masteron ama aramatizasyonu cok etkilemeyebilir prolaktine de baktırırsın yine de testlerle duruma göre müdaha edersin 200 deca yerine npp kullansan etki yan etki bakımından hızlı girer cıkar kısa kulanıcaksan 

hocam totalde 12 haftalık bir kür yapmayı düşünüyorum, 10 hafta deca ile devam edip son iki haftasında decayı çıkartıp masteronun dozajını 200'den 400'e çıkartabilirim diye düşünmüştüm. Deca için kısa ya da uzun kullanım süresi nedir genel olarak?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.120
neON, Şimdi yazdı:

hocam totalde 12 haftalık bir kür yapmayı düşünüyorum, 10 hafta deca ile devam edip son iki haftasında decayı çıkartıp masteronun dozajını 200'den 400'e çıkartabilirim diye düşünmüştüm. Deca için kısa ya da uzun kullanım süresi nedir genel olarak?

belirtildiği üzere NPP kullanman daha sağlıklı olur. Deca için 10-20 hafta arası öneririm. 10 haftaya kadar NPP işini görür, ve daha hızlı forum yakalarsın 375 test 300 mast 300 npp gayet iyi bir protokoldür. NPP'yi azaltmak istersen bir şey diyemem.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
neON    3
Fuhrer, 1 dakika önce yazdı:

belirtildiği üzere NPP kullanman daha sağlıklı olur. Deca için 10-20 hafta arası öneririm. 10 haftaya kadar NPP işini görür, ve daha hızlı forum yakalarsın 375 test 300 mast 300 npp gayet iyi bir protokoldür. NPP'yi azaltmak istersen bir şey diyemem.

teşekkür ederim ustam, değerlendireceğim.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    188

375 test, 300 npp 300 maste kendim de şuan uyguladığım çok iyi planlama. En azından 12-15 hafta npp kullanılabilir. Zaten kısa ester olmasına rağmen etkileri hemen gelmiyor.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    830

Masteronu 400 e çıkarabilirsin, kürü 12 hafta yerine 15-20 hafta civarına kadar yapabilirsin sorun olmaz.

Deca 200 mg 12 hafta ideal, arkadaşların da dediği gibi deca yerine npp kullanabilirsin haftalık 150-300 mg arası, 3 enjeksiyon şeklinde. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parfait16    42
Ferdikra, 10.08.2025 - 23:23 yazdı:

Masteron aramatizasyonu etkilememesinin sebebi 200 düşük dozda olması mı yoksa masteron direkt aramizitasyonu etkilemiyor mu?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Melihcdmr    12

Kütle koymakmiçin bence 20 - 24 hafta gerekli kalori deficit gitmek lazım çok aşırı yağlanmadan kilo alımı durduğunda düzenli bi şekilde arttırmak kürüde uzun tutmak sonradan npp eklersin 16 hafta civarıda onla gidersin 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaKarakurt    32

Dostum degerlerini ve fiziğini görmedigim için kesin konuşamıycam. Deca ile masteronu aynı kürde kullanırsan büyük ihtimalle aynı kilonda kalır daha iyi bir kas kütlesine ulaşırsın ama amacın tamamen büyümekse masteron yerine boldenon ekle ve ilk 4 haftaya oral eklemen seni çok ileriye taşıyacaktır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    198
parfait16, 6 saat önce yazdı:

Masteron aramatizasyonu etkilememesinin sebebi 200 düşük dozda olması mı yoksa masteron direkt aramizitasyonu etkilemiyor mu?

Benim gördügüm masteron tamoxifen tarzı çalışıyor yani arimidex gibi düşürmüyo forumda bircok kullanıcının testiyle sabit 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaKarakurt    32
Ferdikra, 1 dakika önce yazdı:

Benim gördügüm masteron tamoxifen tarzı çalışıyor yani arimidex gibi düşürmüyo forumda bircok kullanıcının testiyle sabit 

Tam olarak nasıl çalıştığını bilmiyorum ama masteron benim östrojenimi tam olması gereken yerde tutup aynı zamandada yağ yakımımı inanılmaz hızlandırdı. Hatta ilk defa aynada yüzümü daha kuru gördüğümde çirkinleşmemiş daha karizma olmuştum. Normalde yüzümdeki ödemi atınca hemen çökmeler oluyordu. 300 masteron sabit kullanıyordum ve benim için hep yeterliydi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    198
ArdaKarakurt, 17 dakika önce yazdı:

Tam olarak nasıl çalıştığını bilmiyorum ama masteron benim östrojenimi tam olması gereken yerde tutup aynı zamandada yağ yakımımı inanılmaz hızlandırdı. Hatta ilk defa aynada yüzümü daha kuru gördüğümde çirkinleşmemiş daha karizma olmuştum. Normalde yüzümdeki ödemi atınca hemen çökmeler oluyordu. 300 masteron sabit kullanıyordum ve benim için hep yeterliydi.

Çok iyi masteron işini yapmıs demekki hangi marka kullanıyosun ilaçları

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaKarakurt    32
Ferdikra, Bir saat önce yazdı:

Çok iyi masteron işini yapmıs demekki hangi marka kullanıyosun ilaçları

Her zaman tek markam pharmaqo 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    198
ArdaKarakurt, 54 dakika önce yazdı:

Her zaman tek markam pharmaqo 

Dogrudur biz tr de öyle markalar bulamıyoruz malesef dostum içerigi dolu dediklerimiz bile %50 dir belki de eminim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaKarakurt    32

Valla ben bi keresinde burak hocadan testo ile masteron almıştım etkileri süperdi ancak beni inanılmaz sinirli yapmıştı ve ereksiyon gitmişti. Bu sorunu zaten pharmaqo markası dışında bütün markalarda yaşıyorum. İlk defa bir marka beni sinirlendirmiyor ve ereksiyonumu kesmiyor sebebini çözemedim. Ancak güç artışı pump gibi şeylerde burak hocadan aldıgımla aynı yani hiç bir farkı yok.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Kaldiras
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Haftalık 500mg only testo kullanmayı düşünüyorum yağ oranım %13 falan 20 hafta bu şekilde kullanmayı planlıyorum enjeksiyon konusu da haftada 4 veya 7 e bölerek yapaacağım dalgalanmayı ve östrojeni olabildiğince stabil tutmak için östrojenden kaynaklı sıkıntı yaşamamak için ne yapmalıyım?
      İlk kurumu ve son kurum olmayacak, ancak asla yüksek mg'lara çıkmayacağım. Planladığım kür 20 hafta sürüyor: haftalık 400 mg testosteron enanthate ve östrojeni dengede tutmak ile biraz daha anabolik etki sağlamak için haftada 250 mg primobolan kullanacağım. Enjeksiyon sıklığı olarak iki seçeneğim var: Ya haftalık dozu tek bir flakona boşaltıp 7 güne bölerek her sabah enjekte etmek ya da haftada 2 güne bölmek. Bunun dışında böbrek ve karaciğer koruyucuları kullanacağım, su tüketimime dikkat edeceğim ve günlük kardiyo rutinimde olacak. Amacım hayat boyu yapılabilecek sürdürülebilir bir kür planlaması yapmak, kan testlerimde sorun çıkmamasını ve tansiyonumun kontrol altında olmasını sağlamak. Vücuduma vereceğim zararının bilincindeyim ama bunu olabildiğince minimalde tutmak istiyorum. 
      Beslenme düzenim ise temiz bir şekilde yağlanmadan ve stabil şekilde kütle eklemek uz erine kurulu: Günlük 50 gram yağ, kilo başına 2 gram protein ve kalori hesabının kalanı karbonhidrat olacak. İlaç markası olarak ZPHC kullanmak istiyorum; çünkü daha steril ve daha sorunsuz olacağını düşünüyorum, tabii orijinal urun bulup web sitesinden doğrulayabilirsem.
      Deneyimli arkadaşlar tavsiyelerde bulunmak isterse yazarsa çok sevinirim. Ayrıca ZPHC dışında güvenebileceğim başka hangi marka ürünleri önerirsiniz? Bu sürece başlarken ilaç maliyetinin yanı sıra düzenli yaptırmam gereken kan testleri ve olası hastane/doktor masrafları için bütçemi nasıl planlamalıyım, nelere dikkat etmeliyim? (yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekür ederim)
    • Yazan: ZIBORCU
      Kürüme trenbolone eklemeyi planlıyorum 8 hafta kadar. (200mg)
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron 750mg Deca 500mg GH 4 iu Insulin 4 iu SORULARIM:
      Sizce gerekli mi? Ne önerirsiniz? Konuya katılım gösteren, yorum yapan herkese teşekkürler.
    • Yazan: HayalleriOlanBirisi
      Aşağıda yer alan markalardan hangisini tercih ederek küre başlamalıyım?
      Oxygen  Pharmagroup  Zphc Overdose  Pharmtec Htp Novatis Proton Veyron pharma Bu marka ilaçlar var, hangi markayı tercih etmem gerekir, en iyisi hangisi sizce?
    • Yazan: Sinan35
      Varsa tavsiyenize ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim. @Fuhrer hocam sizden yorum bekliyorum.
      KÜR İÇERİĞİM: 1-16 hafta
      500mg Testosteron 400mg Boldenon 200mg Deca Gh 2iu KÜR İÇERİĞİM: 17-20 hafta
      500mg Testosteron Gh 2iu KÜR İÇERİĞİM: 21-30 hafta
      Testosteron Propionate Trenbolone Acetat Masteron Gh KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 36 Boy: 1.85 Kilo: 90 Hormonlardan dolayı ve kilo vermemden kaynaklı alt karnım hiç gitmedi deri fazlalığı var.
    • Yazan: Dağaslanı
      Herkese merhabalar,
      Artık daha fazla hacim kazanmak istiyorum bu yüzden fikre ihtiyacım var. Cruise yapıp bulk sürecine gireceğim , dozlar hakkında arttır kullan dediğiniz peptid vb fikirleri okumak istiyorum.
      GÜNCEL KÜRÜM:
      Testesteron Enanthate 500mg Rimobolan 300mg Masteron 200mg KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 1.90 cm Kilo: 104 GÜNCEL FORM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp