Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

basbakan

26 yaşında ilk kürüme gireceğim! tercihim sarmlardan yana olacak! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

basbakan    0

Selam abiler , kardeşler , dostlar

18 yaşlardan beri sporla iç içeyim ama zaman zaman maddi nedenlerle, askerlikle ve iş stresiyle aralar verdim. Bu sene tekrar başladım ve yaklaşık 2 aydır düzenli gidiyorum, Salondaki ölçümlerde 70,5 kas kütlemin olduğu söylendi 2 aydan beride vücut da toparlamaya başladı şükür. Eski halleri almaya başladı diyebilirim, Tartıda çok fark yok ama haftalık pozlamalarda özellikle karın bölgemde güzel ilerleme görüyorum.

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• 26 yaşındayım
  • boyum 182 cm
  • kilom 85 civarı

Açıkçası aynaya baktığımda kendimi daha iyi görmek istiyorum, bu yüzden de ilk kez bir SARM kürüne girmeyi düşünüyorum. Enjekte değil, damla ya da tablet formunda başlamayı istiyorum çünkü bu alanda henüz yeniyim. Amacım yağ yakarken aynı zamanda hacim de kazanmak. Yani klasik "recomp" diyebileceğimiz bir hedefim var. Şu anda recovery dönemindeyim, beslenmem ve antrenmanım da oturmaya başladı. Ancak supplement ve kür tarafında neyle başlamam gerektiğini, nasıl bir yol izlemem gerektiğini tam bilmiyorum.

Bu konuda tecrübeli arkadaşlardan öneri, yönlendirme ve uyarı alabilirsem çok sevinirim. Hangi ürünle başlanmalı, dozajlar nasıl olmalı, yan etkiler konusunda nelere dikkat edilmeli bilgisi olanlar yazarsa büyük destek olur. Şimdiden herkese teşekkür ederim, sağlıklı sporlar 🙏

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

basbakan    0
onlytrenbolone, 5 dakika önce yazdı:

Formunu eklememişsin hocam o kadar fazla sarm çeşidi var ki kim sana neye göre al bunu kullan diyecek?

Hocam sayfada yeniyim ondan dolayı tam idrak edemiyorum kusura bakmayın al bunu kullan denmesi değil genel bilgi almak istiyorum açıkçası yorumun için çok teşekkür ederim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    956
basbakan, 11 saat önce yazdı:

Hocam sayfada yeniyim ondan dolayı tam idrak edemiyorum kusura bakmayın al bunu kullan denmesi değil genel bilgi almak istiyorum açıkçası yorumun için çok teşekkür ederim 

Genel bilgi ne hocam yazdığından tavsiye istiyorsun gibi anlaşılıyor adam haklı neye göre tavsiye edelim. Veya daha anlaşılır yaz lütfen ne istediğini.

tarihinde GHOST tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
basbakan    0
GHOST, 1 saat önce yazdı:

Genel bilgi ne hocam yazdığından tavsiye istiyorsun gibi anlaşılıyor adam haklı neye göre tavsiye edelim. Veya daha anlaşılır yaz lütfen ne istediğini.

İlk öncelikle yorumunuz ve vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim hocam açıkçası yağ oranım %16 civarı genellikle forumda gezinirken bulk kürü yapanlar genelde rad 140+mk677 yada mk2866 gibi sarm çeşitlerini kullandığını gördüm benim sormak istediğim ise başlamadan önce kan tahlili yaptırmam gerek mi sınrasında pct gerekir mi veya sarm yerine ilk kür diye enjekte olması mı daha iyi aslında temel bilgilere ulaşmak istiyorum diyebilirim daha çok googleda arattığımız zaman çıkmayan ancak tecrübe ve uzmanlaşmış kişilerin burda olduğundan dolayı sizlerden ufak bilgiler almak beni çok sevindirir 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    185
basbakan, 4 dakika önce yazdı:

İlk öncelikle yorumunuz ve vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim hocam açıkçası yağ oranım %16 civarı genellikle forumda gezinirken bulk kürü yapanlar genelde rad 140+mk677 yada mk2866 gibi sarm çeşitlerini kullandığını gördüm benim sormak istediğim ise başlamadan önce kan tahlili yaptırmam gerek mi sınrasında pct gerekir mi veya sarm yerine ilk kür diye enjekte olması mı daha iyi aslında temel bilgilere ulaşmak istiyorum diyebilirim daha çok googleda arattığımız zaman çıkmayan ancak tecrübe ve uzmanlaşmış kişilerin burda olduğundan dolayı sizlerden ufak bilgiler almak beni çok sevindirir 

Hedef kütle koymaksa; mk677 ve rad140 ikilisini 8 hafta kadar kullanabilirsin. Kür öncesi genel kan testi vermelisin. Kür sonunda herhangi bir durumda başlangıç değerlerinle karşılaştırırsın. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
basbakan    0
the_escobar, 34 dakika önce yazdı:

Hedef kütle koymaksa; mk677 ve rad140 ikilisini 8 hafta kadar kullanabilirsin. Kür öncesi genel kan testi vermelisin. Kür sonunda herhangi bir durumda başlangıç değerlerinle karşılaştırırsın. 

Anladım hocam peki öneri için alabileceğimiz güvenilir veya dolu markalar hangileridir bilginiz varmıdır allahın izniyle kan testini verip başlamak istiyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    185
basbakan, Bir saat önce yazdı:

Anladım hocam peki öneri için alabileceğimiz güvenilir veya dolu markalar hangileridir bilginiz varmıdır allahın izniyle kan testini verip başlamak istiyorum

yurtdışı erişimin varsa chemyo gibi sağlam markalara bakabilirsin. Tr içinde lawless labs fena değildi. Satıcı olarak öneri yapamıyoruz forumda yasak maalesef.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: nogereru
      Öncelikle herkese merhabalar,
      İlk kürüme girmek istiyorum forumda 4-5 gündür diğer arkadaşların açtığı başlıkları okuyarak geçirdim. Only testo olarak mı girmem daha doğru olur yoksa yanında ekstra bir kaç ilaç daha mı kullanmam iyi olur bilemiyorum ve bu ilk kürün bana gerçekçi getirisi ne kadar olur alacağım risklere/yan etkilere değer mi emin olmadığım için size sorma gereği duyuyorum. Ve bu kadar erken yaşta küre girdikten sonra değerlerim normale döner mi merak ediyorum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 178 Kilo: 77 Yağ oranı: %16-%17  KAN TESTİ SONUÇLARIM:
      Estradiol (E2): Sonuç: 24.3 ng/L  Total Testosteron: Sonuç: 4.66 ug/L  Total T3 (Triiyodotironin): Sonuç: 1.32 ug/L Serbest T3 (FT3): Sonuç: 3.91 ng/L Total T4 (Tiroksin): Sonuç: 7.41 ug/dL Serbest T4 (FT4): Sonuç: 1.35 ng/dL  Kolesterol: Sonuç: 157 mg/dL Trigliserit: Sonuç: 71 mg/dL  ALT - SGPT: Sonuç: 16 U/L AST - SGOT: Sonuç: 18 U/L  Şimdiden tüm cevaplar için teşekkür ederim.
    • Yazan: mehmeteminerem
      Merhabalar kıymetli abilerim kardeşlerim,
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş 18 boy 185 kilo 120 KİŞİSEL SORUNUM:
      Testom çok düşük çıktı ve ben bunu günlük hayatımda ve cinsellikte iliklerime kadar hissediyorum, sürekli yorgunum sürekli stres ve duygusallık önceden yoktu kesinlikle ,erken boşalma, aletin kalkmaması, isteksizlik. Sadece sarms kullandım ilk defa onu da 1 paketi 3 ayda anca bitirebildim normalde bilirsiniz 1 aylık sanırım 1 paketi ,zaten çakma da olabilir ucuza almıştım,etkisini fazla görmedim, ondan önce de hissediyordum aynı şeyleri (spor yapıyorum) ilk doktor 250mg testo ve lepigra isimli bi takviye verdi ama tın etmedi sanırsam(yani hazır durum da böyleyken bi küre de giresim geliyor ) 2. Doktor da sakın bi daha kullanma hatta cretine, protein de kullanma vs dedi kendisi prof boru da değil gibi. 
      SORULARIM:
      Bu durumun düzelmesi için ne önerirsiniz? Bu oran nasıl yükselir? Küre girmelimiyim? Kür sonrası sorun yaşar mıyım? Pct gerekecek mi? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.

• Yazan: RAav
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      20 yaşındayım sürekli spora yazılıyorum ama devam edemiyorum çok güçsüzüm ve hevesim hızlı kırılıyor 187 boyum 73 kilom yağ oranım 19 çok araştırdım ama araştırdıkça kafam dahada bulandı ne yapmalıyım ne kullanmalıyım? 🥺🙂‍↕️
    • Yazan: Rikbigt
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kürümün 33. günündeyim 60. günde son vermeyi planlıyorum.
      GÜNCEL KÜRÜM:
      Rad 140(30mg) + Mk677 (25mg) BU KÜRDEN SONRA:
      Rad-140 Oxandrolone Testosteron SORULARIM:
      Kürüne girmeyi planlıyorum ne zaman girmeliyim? Pct yapıp mı girmeliyim? Yoksa pct yapmadan mı yoksa direkt mi? Konuya katılım gösteren, cevaplarını esirgemeyen herkese şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp