-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Doğal yollar ile 100kg veren birine ilk kür olarak ne tavsiye edersiniz?
Oluşturan:
duayen1, in Steroid Kürleri / Genel
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: fthozr
Öncelikle herkese merhaba forumu yeni keşfettim ve üye oldum.
Kullanmak istediğim ürünler CJC-1295 NO_DAC ve IPAMORELIN. İlk defa böyle bir ürün kullanacağım. Daha önce hiç steroid olsun peptid olsun sarms olsun hiçbir şey kullanmadım. 23 yaşındayım yaklaşık 5 senedir düzenli düzensiz spor yapıyorum. Bu iki peptidi seçme nedenim hem bir ilk ayak olsun hem de en az yan etkiyle işin içinden çıkıp tecrübem olsun istiyorum.
Kişisel Bilgilerim:
Boy: 178 cm Kilo: 81 cm Bel: 82 cm Boyun: 40.5 cm Kullanımı nasıl olmalı haftalık mı enjeksiyon olacak yoksa günlük mü hiçbir konu hakkında adam akıllı bilgiye sahip değilim. Şimdi ben daha önce hiç bu işlere girmedim. Sizce bu tarz ilaçlardan önce doğal olarak iyice kuruyup başlamam daha mı mantıklı? Şu an yağ oranımı 14-15 gibi tahmin ediyorum. 3 haftadır definasyondayım belimi 86.5 cm'den 82 cm'e düşürmeyi başardım. Ben %11 yağ oranı civarına inip başlamayı düşünüyorum. Daha sonrasında bu peptidlerle aşırı bir kas kütlesi koyma derdim yok dediğim gibi ilk olarak bir tecrübe yaşamak istiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim ? @Fuhrer @GHOST @berkay16 Pumplı ve pumpsız fotoğraflarımı ekledim. Çok iyi fotoğraflar değil ama mentörlüğünüzü bekliyorum. @M.O.K @hectordoyle @Rma @Askabar
GÜNCEL FORM:
Herkese şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: donner
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
21 yaşındayım 3-4 senedir vücut geliştirme ile uğraştım ilk kür için baya bi araştırmadan sonra.
PLANLADIĞIM KÜR İÇERİĞİ:
Testosteron Enanthate 600mg Büyüme hormonu 4iu Anaavar 70mg SÜRECE DAİR:
Kullanacağım bu ürünleri pharmacom dan almayı düşünüyorum Ayrıca testoyu omuza haftalık toplam 2m olacak şekilde vuracağım(1-1) Kürü 15 hafta olarak düşündüm. Şimdiden yapacağınız yorumlar için teşekkür ederim.
-
Yazan: micheal11
Herkese selamlar,
25 Yaşındayım ve bir Ürolog eşliğinde yaptırdığım hormon testi sonucu yalnızca Total testomu görebiliyorum
Değerler şu şekilde;
Estradiol (E2): 14.2 FSH: 6.57 LH: 5.38 Total Testosteron: 6.28 (Referans: 2.49/8.36) Şu anda boy 1.80, 85 Kilogramım. Birkaç yıldır spor yapıyorum ancak son 3 aydır yapmıyordum, yeniden başlayalı 1 ay oldu. Hem yaza güzel bir fizikle başlamak hem de kendi prime'ımı görebilmek için Testo kullanmaya karar verdim ancak çok fazla marka ve çok fazla bilgi var herkes farklı bir şey söylüyor, burada deneyimli arkadaşlar var yardımınıza ihtiyacım olacak.
Merak ettiğim şeyler;
Hangi markalar güvenilirdir? Testo başlangıç dozum ne kadar olmalı? Sadece testo bir fark yaratmaz yanına bir anabolik daha alman gerekir der misiniz? Eğer evet ise, bu hangi ilaçtır? Yazdığınız ilaçların bana nasıl etki edeceğini ve ne gibi olumsuz etkilerinin olabileceğini de yazabilirseniz çok memnun olurum.
-
Yazan: Episodees
İyi günler herkese,
Kendimden bahsedeyim öncelikle:
boy 173 kg. 81 yağ oranımı ölçmedim 8 haftalık definasyon kürüne gireceğim:
hgh fragment Sr 9009 gw501516 Kullanacağım dozları belirlemedik henüz Cardiyo ağırlıklı bir antrenman düşünüyorum haftada 5-6 gün 50-60 dakika büroda çalışıyorum hareketsiz bir işim var genelde beslenme olarak fikirlerinize ihtiyacım var 0 carb yada giderek azalan tarzı hangisi daha verimli olur.
Sabah:
2 adet yumurta yeşillik lor peyniri Öğlen:
250 gr tavuk göğsü Yeşillik domates salatalık Akşam:
250 gr tavuk göğsü Yeşillik domates salatalık Yağ yemekleri yaparken salataya zeytinyağı damlatarak Karbonhidrat eklemeli miyim eklemeliysem hangi öğüne kaç gr yada daha başka gördüğünüz şu neden yok dediğiniz bir öneriniz eleştiriniz gerek beslenme gerek ise antrenman konularında var mı ?
-
Yazan: BBurak
Herkese selamlar arkadaşlar 8-10 hafta sürmesini planladığım diyet sürecimi sizlerle paylaşmak istedim. Sürece elimdeki ilaçlarla devam edeceğim için kür planlaması size biraz garip gelecektir, açıkçası şuan yeni bir ilaç planlaması ya da masrafa girmek istemediğim için halihazırda kullandığım ilaçlarla yapacağım. Her türlü yorum, öneri, görüş, fikir açığım.
İlaç planlamam(hepsi uzun ester):
500 testosteron 250 deca 250 boldenon 1 tablet proviron (günlük 1 tablet fakat kuruluk ve libido durumuma göre 2 tablete çıkaracağım) Beslenmem (1800 kalori):
195 gr karb 187 protein 25 yağ Suplementlerim:
Deve dikeni 2 tablet Cranberry 2 tablet Nutraxin vitamin 2 tablet Nutraxin magnezyum 1 tablet D3K2 5000İU Balık yağı 2 kapsül Nutrade arjinin 10 gram Nutrade post workout 20 gram Ssn creatine 10 gram Antrenman planım haftada 4-5 gün torso-limb ya da p/p/l tarzında olacak tam olarak karar veremedim, sürece yarın başlayacağım. Sabah aç karnına 1 saat antrenman sonrası yarım saat liss kardiyo ile süreci sürdüreceğim. Birazdan güncel formumu ekleyeceğim, forumdan ve bu süreçlerden o kadar uzağım ki çok heyecanlıyım. Elimdeki ilaçlar bitince ve yağ oranım iyice aşağılara düşünce yağ yakımı ve su atımı için spesifik ilaçları sürece ekleyebilirim.
Herkese selam olsun.
-