Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

rastlantisal

Rastlantısal 2024 - 2025 kür günlüğü

Önerilen İletiler

rastlantisal    4.110
aliturapp, 13 saat önce yazdı:

Ağabey birşey sormak istiyorum kür içi verilen tahliller de troponin degeri neden ölçülmüyor. Bildigim kadari ile testosteron kalp büyümesi vb. Gibi durumlara etki edebiliyordu. Troponin degeri de genelde bunun tespiti için kullanılıyor.

Yanlış bilmiyorsam kalp krizi şüphesinde Troponin proteini testi yapılıyor. Eğer kalp sağlığından şüphe ediliyorsa kardiyolojiden muayene olmakta fayda var.

Vezuchiy, 5 saat önce yazdı:

Hgb'ye dikkat aman hocam bazen tartışsakta sizi seviyorum ve asla birşey olsun istemem size.

Ai'ların dopamine etkisi nasıl oluyor? belki bu sürekli mutsuz halim geçmişte kullandığım ailar yüzündendir. nedense bi heves eksik hayatımda kayıplarımda oldu bi toparlanamadım gitti.

Kürlerdeyiz ve bu da duygusal durumu sonuna kadar etkiliyor. Bunun ile ilgili bir başlık açmıştım vakti ile. 

Böyle şeyler olur. Ev içi tartışma çıkar. Önemli olan uzamaması ve makul bir noktada buluşulabilmesi. Nihayetinde buradaki en anlaşamadığın insan bile, sana sokaktaki birinden daha yakın.

https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC9962537/

Çok emin değilim ama şu makalede olması lazım. Bazı bireylerde testo üretimini düşürüyor ve dopamin reseptörlerine kalıcı / geçici hasar verebiliyor. Bu olsun istemeyiz. Tüm bu hikayede en istemeyeceğimiz şey kalıcı hasar görmek. O yüzden insani dozlarda, zamana yayarak ve mümkün mertebe bloker kullanmayıp, yan etkiye sebep olan anaboliğin yan etkilerini tersine dengeleyecek diğer anaboliklerle gidilmesi gerektiğini tembihliyorum.

Yarışmacı arkadaşlarda görüyorum. Haftalık 2000mg testolar, 1000mg trenler, 1000mg boldenonlar, leblebi niyetine tüketilen E2 bloker yada anti aromatazlar vs vs. Bu işin sonu yok. Şu dozlarda kalıcı hasar görmemek çok zor. 

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

SERKO    1.047

şu libido olayına bir çare bulmam lazım B|

• Beğen 1
  • ahahaha 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.110
SERKO, Şimdi yazdı:

şu libido olayına bir çare bulmam lazım B|

Sakin ol champ :D

Hafta sonu denemek için 1 günde toplam yarım çay bardağı soğuk sıkım keçi boynuzu özü içtim. Trene girmekten beter etti beni. Eskiler bu işi biliyor. Şu tatsız tussuz şeyin nesini kemiriyorlar derdim. Eskiler bu işi biliyormuşş kardeşimmmm :D 

• Beğen 1
  • ahahaha 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.047
rastlantisal, 12 dakika önce yazdı:

Hafta sonu denemek için 1 günde toplam yarım çay bardağı soğuk sıkım keçi boynuzu özü içtim. Trene girmekten beter etti beni. Eskiler bu işi biliyor. Şu tatsız tussuz şeyin nesini kemiriyorlar derdim. Eskiler bu işi biliyormuşş kardeşimmmm :D 

hocam kaş a tatile gittim baktım otelde keçiboynuzu ağacı otel sahibi dedi ki çık topla inan bir tane bırakmadım 6-7 kilo falan vardı:) napıcaksın bu kadarını dedi bende yicem dedim ahaber de izlersin dedim haberleri gelir toplu katliam yaptı serko diye ahahahahahah 2000 den beri yerim keçiboynuzunu

• ahahaha 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.545
SERKO, 50 dakika önce yazdı:

hocam kaş a tatile gittim baktım otelde keçiboynuzu ağacı otel sahibi dedi ki çık topla inan bir tane bırakmadım 6-7 kilo falan vardı:) napıcaksın bu kadarını dedi bende yicem dedim ahaber de izlersin dedim haberleri gelir toplu katliam yaptı serko diye ahahahahahah 2000 den beri yerim keçiboynuzunu

rastlantisal, Bir saat önce yazdı:

Allah hanımlara yardım etsin 😂😂😂😂 Benimki tribe girmiş rüyasında ikinciyi alıyordun diyo 🤣🤣

• ahahaha 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.110

Merhaba dostlar.

Bugün testosteronu 375mg / hafta ile artırıp yanına da 200mg masteron enhantate ekleyerek planı genişleteceğim.

Çok sevdiğim sağlıkçı bir kardeşim (kendisi de sporcudur ve sivilceye yatkındır) daha önce denediği bir sabunu bana hediye etti. Hafta başından beri her gün bu sabun ile duş alıyorum. Bakalım sivilcelerimde ne kadar etkili olacak.

Antisepotik.thumb.jpg.236799c22571f98ae75f7e6802cf91b3.jpg

Antrenman da ve beslenme de herhangi bir su koy verme yok. 5000 kalori ve hala 80kg. Bir insanın böyle metabolizması olmamalı. :D

• Beğen 2
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.110

Merhaba dostlar.

Geçen hafta gidip kan verdim. Vücutta herhangi birine zarar verecek anabolik olmadığından herhangi vicdani bir sıkıntı da yaşamadım. Eğer kızılay almasa idi 700TL'ye özel sağlık kabini ayarlamıştım. Yine de 2 hafta sonra yapacağım Total testo, E2, DHT, ALT, AST testlerine tam kan sayımı da ekleyeceğim ki ne kadar tesirli görelim. Hala ihtiyaç var ise bu sefer de sağlık kabinine gidip 1 ünite daha vereceğim. Hemoglobin düşmeli. 

375mg testo ve 200mg masteron enhantate ile 1 hafta olmak üzere. Enteresan şekilde libido giderek arttı. Ereksiyon düşük E2 ereksiyonu gibi çok kaliteli. Bu libido umduğumun çok üstünde. Sebebi 250mg'dan 375mg'a çıkan testosteron mu yoksa yavaş yavaş kana karışan 200mg masteron enhantatemi bilmiyorum. İkisinin birden yakaladığı sinerjik etki de olabilir. Ancak bu kadarı yorucu ve fazla. Birleşme sonrası ereksiyonun hala kaybolmaması (15-20dk) gibi acayip bir hal. Orgazm süresi de 15dk civarına çıktı. Masteron enhantateyi ilk kez kullandığım için benim metabolizmamdaki etki / tepki ne bilmiyorum ve bende sizler gibi rakamlara bakarak göreceğim. Enhantate esterinin kanda 3 haftada pik yaptığını hesap ederek testi ilk enjeksiyondan 3 hafta sonrasına planladım. 

Sivilce konusunda bir ileri bir geri adım atıyorum. Kullandığım sabundan sonra sivilce biraz daha arttı. Bu iyi de olabilir kötü de. İşe yarar sivilce ilaçları bildiğiniz üzere önce sivilceleri azdırıyor ve sonra hızla kurutuyor. Veya bu olmadı ve uzun zamandır içinde bulunduğum kısır döngüdeyim. Sevgili dostum @Diver'in tavsiyesi ile son atımlık silahımızı yani solaryumu kullanacağım. Eğer burada da çözüm bulamazsak @onur41_38'in de yaptığı gibi cildiyeye gideceğim, 6 aylık süreci göze alacağım ve tedaviye başlayacağım. En azından biliyoruz ki 6-8 aylık kabus gibi bir dönemden sonra uzunca bir süre sivilce sorunu yaşanmıyor.

Antrenman performansım da stabil. Kendimi sakatlamayacak ağırlıklar ile kendi antrenmanımı yapıyorum. Farklı olarak artık 81 kiloyum. :) Nor19 kullanmadan 80kg lanetini kırmış oldum ve keyfim yerinde. 

Ruh halim stabil ve dingin. Öfke, duygusal dalgalanma, mod düşüklüğü gibi bir durum yok.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.110
Tony Montana, 7 dakika önce yazdı:

Hocam sivilce konusunu yakından takip ediyorum.

Herkesin dönem dönem mustarip bazılarımızın ise hep başının belası olan bir durum.

Umarım tüm süreç istediğin gibi gider 

Umarım. Yıllar önce kullandığım boldenondan sonra bir daha asla tam olarak normale dönemedim. Azaldığı ve nerede ise yok olduğu zamanlar olsa da biliyorsun ki orada bir şey var ve en ufak durumda yeniden çıkacaklar. Eğer solaryum çözüm olursa hiç sorun değil ara ara girerim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.110

Merhaba dostlar.

Yıl kapanışı, yeni yıl tatili, grip derken 10 gündür spor yapmadım. Tertemiz dinlendim. Keza iyi de oldu ihtiyacım varmış.

Sivilcelerde azalma var. Sırt ve omuzda yeni sivilce çıkmıyor. Göğüste çıkan tek tük sivilcelerin de periyodu azaldı. Umarım zamanı denk getirirsem bu hafta solaryuma da gideceğim. Çünkü bu sivilce izlerini yok etmenin en iyi yolu yanmak.

Masteron dht bazlı olduğu için sivilceleri artırır mı diye endişeli idim. Öyle olmadı. 

Güncel ağırlığım 82,5KG oldu. 

Libido ve ereksiyon konusunda sorun yaşamıyorum. Libido daha insancıl hale geldi. Tek sorun gün içinde de azıcık kestirsem, gece uykudan da uyansam erekte halde uyanıyorum. Sağlığıma bir zararı yok. Sorun etmiyorum.

Bu cumartesi test var. Total testo, E2, DHT, ALT, AST, tam kan sayımı testleri yaptırıp notlarıma ekleyeceğim. Keza şu dengenin yakalandığı değerleri merak ediyorum. Aynı şekilde 1 ünite kan bağışının hemoglobin seviyemdeki etkisini merak ediyorum. Eğer referans içine girebildi isem ne ala. Yok değil ise 700tl verip sağlık kabininde 1 ünite daha kan aldıracağım.

Saygılarımla.

• Beğen 3
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.110

Merhaba Dostlar.

Bugün testleri verdim. Ama DHT yaptıramadım. Çünkü lab. dışında yapılabiliyormuş. Sonuç elde etmek hem uzun sürüyor hemde 1500Tl gibi bir rakam söyledi ki bu pahalı. O yüzden Bu test sonuçlarını, öncekilerle karşılaştırıp çıkarımda bulunacağız. 

IMG-20250111-WA0025.thumb.jpg.67e40e326bd5bade6a15fb198de5f962.jpg IMG-20250111-WA0057.thumb.jpg.f13a2475e62cc799a153fd7965f2d601.jpg

Öncelikle Hemogram üzerinden konuşalım. @Diver'in tavsiyesi (zorlaması :D ) ile verdiğim 1 ünite kan HGB değerini 1.1 puan düşürmüş. Ancak yine de fazla. Yine kendisi ile görüşmemizde eğer istediğimiz aralığa gelmez ise 1 ay sonra 1 ünite daha kan verme kararı almıştık. Önümüzdeki hafta 1 ay doluyor. Sağlık kabininde ücrete mukabil (700TL) 1 ünite daha kan verip Hemoglobin seviyesini normal düzeye düşüreceğim. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Çok uzun süredir referans üstüyüm.

Karaciğer ise sanki hiç anabolik kullanmıyormuşum gibi değerlere sahip. Ne NAC600 ne de başka bir karaciğer koruyucu supplement kullanmıyorum. Yine @Diver'in tavsiyesi (zorlaması :D ) ile 5000 kaloriyi sağlıklı hale getirdim sadece. Durum ortada. Ayrıca kullandığım İran enhantate ve Masteron Enhantate'nin ne kadar temiz olduğunu görebiliyorum.

Daha önce kademe kademe ve kontrollü şekilde anabolik dozlarını artırmaya başlamış ve eklemeler yapmıştık. Bunu ben size her seferinde ısrarla tavsiye ediyorum. Lütfen kontrollü ve test yaparak ilerleyin. Bu işi bir mmorpg olarak kabul edin. Level atladıkça yeni silahlar edinin ve yeni skiller açın.

250MG testosteron ile 12,5 civarı Total testosteron ve 50 civarı E2 vardı hatırlarsınız. 375mg'a çıktığımda beklenen nedir? %50 testo artışı ile 18-20 aralığında olmak. Ve hali ile daha çok aromataz ile karşı karşıya kalıp 65 üzeri E2 sahibi olmak. SHBG durumu da iyi olduğunu referans alarak konuşuyorum. E peki 3e katlanmış Total testosteron da ne ola? Daha çok aromatazın önüne geçmiş masteron enhantate sayesinde başı boş kalmış testosteronun kanda yükselişi. Bunun yanında doz (200mg/hafta) yetersiz geldiği için 68w dayanmış E2. Yani rakamlara göre DHT izdüşümü mevcut. Yani masteron çalışıyor. 50 seviyesine çekmek için 300mg/hafta masteron enhantate dozuna çıkmam gerekir. Yapacak mıyım? Hayır. Niye yapayım. Ne ilave yağlanma ne erektil problem ne de libido sorunu yok. Yüksek E2 ve Yüksek DHT libidosunun birleşmiş yüksek libido etkisi var. Bu da her uykukladığımda / uyandığımda yaşadığım kuvvetli ereksiyonu açıklar. Hatta normalde bozulması gereken E2 seviyemde (benim metabolizmamda böyle) kuvvetli ereksiyon yaşama sebebim doğrudan DHT. Üstelik geç orgazm sorunu yaşayan biri olarak çok insani sürelerde orgazm. Doğrudan kazan kazan oldu. Çok tatlı bir balans yakaladım ve bunu kaybetmek istemiyorum. Değerli dostum @Diver'e göre bir sonraki doz artırımım 500mg İran enhantate ve 300mg masteron enhantate. İllaki yine testosteron ve bağıl olarak E2 (tahminen 85-90) artacak ve yine de ereksiyon / libido bozulmaz ise masteron dozu artırmayacağım. Yok istenen dışında ise masteronu 400mg'a çeker yine gözlem yaparım. Bulk bitiminde ise günlük 30ms NOXY ox. da ekleyip definasyona geçeceğim. İlaçları ve esteri değişmem. Sadece beslenme ile bunu sağlayabilirim. 

Yukarıdaki tüm testler Pendik Data Lab. da 1020TL tuttu. Sonuc gecikince arayıp sebebini sordum. Rakamlardan birinde hata olduğunu söylediler. Ne olduğunu anlayıp hayır o normal rakamı girin dedim :D Hata olduğunu düşündükleri şey total testosteron :D

Görüyorsunuz. Tüm süreç kademe kademe, sabırla, gözlem dolu ve gözlemlerin sebep sonuç ilişkisini testlerle destekleyerek ilerliyor. Özellikle her adımı burada paylaşıyorum. Biz değerliyiz arkadaşlar. Sağlığımız çok değerli. Kür yapmayı hayatınızın hafif bir kararı gibi düşünmeyin. Bu azami disiplinle yürütmeniz gereken çok önemli süreç. "Ya noollacakkk" düşüncesi sizi hırpalar. Şimdi zarar vermezse bile ilerde çilesini çekersiniz. 

Gelelim sivilce konusuna. Artan E2 ile beraber hafif bir cilt yağı da oldu ancak gerçekten hafif. Haftada 2 kere sustanon enjeksiyonu 8. haftadan sonra yağ içinde yüzüyorsunuz bu öyle bir şey değil. Omuz ve trapez sivilceleri büyük ölçüde yok oldu. Keza üst sırtta tamamen kurudu. Tek tük alt sırtta ve üst göğüs bölgesinde var. Onlarda zaman içinde yok olacak gibi duruyor. Bazı kişisel nedenlerden bugünki solaryum randevuma gidemedim. Gidebilseydim eminim ki sırt komple kuru görünürdü. Artık sonraki fotoda onu görürüz. Zorla geçtiğim temiz bulk ve sanıyorum bana hediye gelen sıvı sabun bu işi kotarıyor gibi görünüyor. @Diver'i dinlemesem muhtemelen şu aralar 6 aylık sivilce tedavisine başlamıştım bile. Kendisine teşekkür ediyorum.

IMG-20250111-WA0049.thumb.jpg.ad78168d2d9ed936ea47c4c776c22d72.jpg

Gördüğünüz gibi bol bol güneş ve deniz bekleyen iz var sadece.

Sevgi ve saygılarımla.

• Beğen 1
  • Alkış 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.110

Merhaba dostlar.

Son günlerde ereksiyon bir tık zayıfladı. Orgazm süresi de biraz daha kısaldı. Bu emareler E2'nin üstteki teste göre bir tık daha yükseldiğini ve tölere edebileceğim değerlerin dışında kaldığını gösteriyor. Masteron Enhantatı 300Mg'a çıkarıp devam edeceğim. Zaten Önümüzdeki Ay başı testlerinde durumu daha iyi göreceğiz.

Salon konusunda dertliyim. Ne makinelerin ne de dumbbellerin ağırlığı yetmiyor. İş - Ev - Kurs güzargahında 4-5 salona daha baktım. Hal içler acısı. Yine en büyük ağırlıklar benim salonda imiş. Salon sahiplerinin genel savunması ise onlarla çalışırken kendilerini sakatlıyorlar. Yahu demiyor ki pahalı diye yatırım yapmıyorum. Ah ah...

• Beğen 2
  • +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    350
rastlantisal, 16 dakika önce yazdı:

Merhaba dostlar.

Son günlerde ereksiyon bir tık zayıfladı. Orgazm süresi de biraz daha kısaldı. Bu emareler E2'nin üstteki teste göre bir tık daha yükseldiğini ve tölere edebileceğim değerlerin dışında kaldığını gösteriyor. Masteron Enhantatı 300Mg'a çıkarıp devam edeceğim. Zaten Önümüzdeki Ay başı testlerinde durumu daha iyi göreceğiz.

Salon konusunda dertliyim. Ne makinelerin ne de dumbbellerin ağırlığı yetmiyor. İş - Ev - Kurs güzargahında 4-5 salona daha baktım. Hal içler acısı. Yine en büyük ağırlıklar benim salonda imiş. Salon sahiplerinin genel savunması ise onlarla çalışırken kendilerini sakatlıyorlar. Yahu demiyor ki pahalı diye yatırım yapmıyorum. Ah ah...

Hocam biraz da haklılar herkes salonuna en iyisini koymak ister ucuz olsa keşke.. Belediyenin salonları masraftan kaçmadığı için yüksek ağırlıklara sahip bulunduğunuz konumda mevcutsa bakmanızı öneririm

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.110
EmreGundi, 4 dakika önce yazdı:

Hocam biraz da haklılar herkes salonuna en iyisini koymak ister ucuz olsa keşke.. Belediyenin salonları masraftan kaçmadığı için yüksek ağırlıklara sahip bulunduğunuz konumda mevcutsa bakmanızı öneririm

İyi fikir. Bir tek oraya bakmadım ve eve yürüme yarım saat mesafede var. Gidip kontrol edeyim.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    350
rastlantisal, 9 dakika önce yazdı:

İyi fikir. Bir tek oraya bakmadım ve eve yürüme yarım saat mesafede var. Gidip kontrol edeyim.

Hemde çok ucuzlar ben öğrenci indirimiyle ayda 300 tl veriyorum normal fiyat 600  bandında herhalde. Size uyarsa şiddetle öneririm

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.110
EmreGundi, Şimdi yazdı:

Hemde çok ucuzlar ben öğrenci indirimiyle ayda 300 tl veriyorum normal fiyat 600  bandında herhalde. Size uyarsa şiddetle öneririm

Pendik / Kaynarca da vardı. Şuan en ucuz salon aylık 1500TL. Bunun altında her rakam ucuzdur.

Tony Montana, 23 dakika önce yazdı:

Hocam böyle durumda sadece barbell’a ağrılık yüklemek durumunda kalıyor insan. Zorla oldschool training hesabı 😅 umarım bi gün oralara geliriz 

Barbell 2 eksenli bir hareket. Her zaman 2 eksen ve 3 ekseni kombine yapma taraftarıyım. Yoksa eksik kalıyor gibi geliyor. Büyümek, gelişmek yönünde fark olmayabilir de insan güç ve buna bağlı farklı skiller de istiyor. Nihayetinde biz yarışmacı değiliz. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.047

hocam haftada kaç gün idman yapıyorsunuz ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.110
SERKO, Bir saat önce yazdı:

hocam haftada kaç gün idman yapıyorsunuz ?

Haftada 3 gün. 

• Göğüs - Arka kol
  • Sırt - Ön kol
  • Omuz - Arka Kol - Ön Kol - Bilek

Bacakta sorun var. Muhtemelen powerliftinten kalma. Bu yüzden 1 aydan uzundur çalışamıyorum. Bu hafta başı denedim bölgeyi ufaktan hissettim. Az daha dinlensin dedim. Haftaya sorun çıkmazsa 1. Günün başına ön bacak, 2. günün başına arka bacak, 3. günün sonuna kalf ekleyeceğim.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    350
rastlantisal, 9 dakika önce yazdı:

Haftada 3 gün. 

• Göğüs - Arka kol
  • Sırt - Ön kol

Bacakta sorun var. Muhtemelen powerliftinten kalma. Bu yüzden 1 aydan uzundur çalışamıyorum. Bu hafta başı denedim bölgeyi ufaktan hissettim. Az daha dinlensin dedim. Haftaya sorun çıkmazsa 1. Günün başına ön bacak, 2. günün başına arka bacak, 3. günün sonuna kalf ekleyeceğim.

MK-677'ye devam ediyor musun abi? Ben bayadır yoktum yabancı kaldık.. Etkilerini yazdığın bir günlüğün vardı ona ulaşamadım..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.110
EmreGundi, 17 dakika önce yazdı:

MK-677'ye devam ediyor musun abi? Ben bayadır yoktum yabancı kaldık.. Etkilerini yazdığın bir günlüğün vardı ona ulaşamadım..

2 ay kullandım bıraktım. Yalnız beni ne uyuttu be. Şuan tren kullansam kesinlikle MK677 eklerdim. Ben odaklanma kabiliyeti yüksek biriyim. İş bazen öyle hal alıyor ki aylarca çok az uyur oluyorum. Öyle bir döneme girdiğimde de muhakkak kullanacağım. MK677 uykusu ile inatlaşmak imkansız :)

• +1 1
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parfait16    20
gönderildi (düzenlendi)
rastlantisal, 42 dakika önce yazdı:

2 ay kullandım bıraktım. Yalnız beni ne uyuttu be. Şuan tren kullansam kesinlikle MK677 eklerdim. Ben odaklanma kabiliyeti yüksek biriyim. İş bazen öyle hal alıyor ki aylarca çok az uyur oluyorum. Öyle bir döneme girdiğimde de muhakkak kullanacağım. MK677 uykusu ile inatlaşmak imkansız :)

Abi peki uykuyu düzene sokmasının yanında etkisi iyi mi kullanmaya değer mi? 😅 Bu aralar 4 saat uykuyla ayakta kalmaya çalışıyorum düzen 0 😁

tarihinde parfait16 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.110
parfait16, Şimdi yazdı:

Abi peki uykuyu düzene sokmasının yanında etkisi iyi mi kullanmaya değer mi? 😅

TRT doz zamanı küçülmemi durdurdu. İştaha etkisi muntazam. Siz yine de bir anabolik steroid etkisi beklemeyin. Keza cilde etkisi de iyi.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.047
rastlantisal, 2 saat önce yazdı:

Haftada 3 gün. 

• Göğüs - Arka kol
  • Sırt - Ön kol

hocam program nerdeyse aynı :) bu şekilde ciddi verim aldım az idman+sıkı beslenme+sıkı dinlenme ve tabiki trenbolone :D

gögüs - arka kol - ön bacak

sırt - ön kol - arka bacak

omuz - ön bacak -kalf 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.110
SERKO, 1 dakika önce yazdı:

hocam program nerdeyse aynı :) bu şekilde ciddi verim aldım az idman+sıkı beslenme+sıkı dinlenme ve tabiki trenbolone :D

gögüs - arka kol - ön bacak

sırt - ön kol - arka bacak

omuz - ön bacak -kalf 

Salona çok gidince büyüyemiyorum ben. Az gün ama yüksek ağırlıklar ve sert bir antrenman beni büyütüyor.

Yalnız cidden aynı imişiz :D

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.047

hocam 2 - 3 set 6/8 tekrar max kilolar yani dumbell curl 30 35 kilolara çıkıyorum 4 gün idman yaparmıyım hiç bilmiyorum

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Badid4646
      Merhabalar Dostlar abiler,
      Kür Maceramı sizlere anlatmak istiyorum bilgi tavsiye anlık müdahale almak için yaşım küre girmek için uygun 27 yaşındayım yoğun bir iş hayatım var geç hafta vardiyalı çalışıyorum değişiyor sporda ki 4 Ayımda küre girmeye karar verdim çocukluk arkadaşım yarışmacı her konuda ondan taktik aldığım gibi ilaçları da ondan temin aldım.
      Haftalık olarak 300testestero 300rimobolon 300 masteron kullanıyorum günlük 30ml oxandrolon winstrol atıyorum bugün itibari ile bitti fakat istediğim gibi gitmediği için arkadaşıma danışmadan Salı ve perşembe günlerine 1ml Testo ekledim kızdı “reseptörleri kapatırsın” gibi cümle kullandı. Kötü bir beslenme her gün alkol alan biri olarak 88kilo başladığım sporda ve kürde 75kiloyum şuan vücud hatlarım belirginleşmeye başladı baklavalar çıktı meydana aslında süreç iyi ama yavaş ilerliyor spor salonunda artık 7 Hafta olmuş daha tam bir şeyler yok gibi cümleler duymaya başladım biraz psikolojim bozuldu
      Extra olarak clenbeterol kullandım bir süre iki kere hastanelik oldum çarpıntıdan gerçekten az birşey değil saatlerce ve gece uyutmadığı için bıraktım geri verdim ilacı 
      Kullandığım takviyeler koruyucular:
      Omega3 D3 Çinko Magnesyum Liv52 Başka bir arkadaştan Ecopirin aldım kullan diye arkadaşım kızdı senin kalp hastalığın mı var kafana göre bir şeyler ekleme diye. Gelelim aldığım yan etkilere gücüm tam anlamıyla artmadığı için ve verdiğim kan testinde ilaçların %50 olduğuna karar verdim. Sağ omzum ve arka kısmında akneler çıkmaya başladı ve 27yıllık hayatımda belki 3ayda bir mastürbasyon yapan bir olarak 5 yılda yaptığımı neredeyse 4hafta içinde yaptım Buda ayrı bir konu aslında yapıp pişman olma Testo düşürme gibi triplere giriyorum. Göğüs kısmında acayip şekilde kaşınma başladı armidex Önedi bir kere attım direk geçti geçtiyse kullanma artık dedi.
      Extra olarak kendim araştırıp aldığım tavsiyeler üzerine kiraz sağı mısır püsküllü aldım kaynatıp içiyorum her gün gayet etkili ödem ve su atma açısından öneririm biraz uzun oldu 4aylık before after fotoğraflarımı atıyorum ve kan testlerini bilgili tecrübeli arkadaşları yardımcı olursa sevinirim her konuda.
      ÖNCESİ VE SONRASI:

KAN TESTİ SONUÇLARIM:

• Yazan: Mehmet96
      Herkese selam dostlar,
      Daha önce 2 kür geçmişim var. En son kürümü 5 yıl önce yapmıştım sarms geçmişim hiç olmamıştı. Kendim planladığım 6 Aylık kürüme bugün başladım. Hedefim aynı kiloda kalıp yağ oranımı 10’lu seviyelere getirmek. Haftalık 400 testo enanthe, 200 masteron, 200 primobolon 30 hafta boyunca sabit gidicem. Eğer ilerleyen zamanlarda tatmin etmezse 600-300-300 yapıcam. Extra olarak İlk 50 gün, günlük 20 mg ligandrol ekledim. Ligandrol ekleme sebebim toparlanmanın hızlanması ve eklemlerimi güçlendirmek için. Kilom ve istediğim etki yüksek olduğu için 10 mg az gelir diye direk 20 mg ile başladım.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      yaşım 29 boyum 178 cm kilom 90 Ligandrol bitmesine yakın 2 tane sarms ekliycem. Kafamda 2 tane seçenek var. Eğer çok bi hacimlenme ve güç artışı olmazsa 50 ile 100 gün arasına rad-140 ve mk-677 ekliycem. Eğer büyüme güzel ilerlerse yağ oranımı arttırmak istemiyorum bu yüzden rad 140 ve mk-677 kullanmıycam yerine cardarin ve sr9009 ekliycem. Son 60 gün 50 mg anavar ile kürümü tamamlıycam. Pharmaqo (ingilterenin yerli üretim bir ilacı) markasından 3 kutu mix ilaç sipariş ettim her kutunun 1 ml içerisinde 200 testo enanthe, 100 masteron enanthe, 100 primobolon enanthe var. Pazartesi ve perşembe 1ml-1ml olacak şekilde 2 enjeksiyon yapıyorum. Kahvaltıdan sonra her gün 2 tane 10 mg ligandrolu tek seferde alıyorum.
      Haftada minimum 6 gün antrenman yapıyorum. Umarım bu ligandrol toparlanmayı gerçekten hızlandırıyordur. Antrenmanlarım 2 bölge ve yorucu geçiyor. Her antrenmanımın sonuna 4 set squat ve 4 set dumbell goblet squat ekledim. Sabahları erkenden spora gittiğim için kardiyo yapamıyorum çünkü spordan direk işe geçiyorum. Haftada 1 gün izinliyim o gün içerisinde 2 saat kardiyo yada 2 saat ölümüne bacak çalışıyorum. (Hala bacaklarım zayıf)
      İLAÇ RAKAMLARI:
      Pharmaqo 1 kutu mix 60 £, ben haftalık 2 ml vuracağım için 5 hafta gidiyor. Sarmsların hepsi 50 £ diyebilirim kimisi 5 lira aşağı kimisi 5 lira yukarı. Bütün kürdeki ilaçların bana maliyeti aşağıdaki gibidir. 6 Kutu mix 360 £, 1 kutu ligandrol 50 £, 1 kutu rad-140 50 £, 1 kutu mk-677 50 £, 1 kutu anavar 65 £ Toplamda 575 £ gibi fiyat ortalaması. Pct ilaçlarını türkiyeden eczaneden alıcam. Burdaki eczaneler satmıyor. İlaç satıcılarında var ama pct ilaçlarını eczane ürünü kullanmak istiyorum. Hcg türkiyede bulamadığım için burdan alıcam 5000 iu 1 kutusu 35 £.
      Beslenmem;
      5 Tam yumurta yarım kase yogurt 50 gr ceviz 300 gr tavuk şiş 200 gr yağsız koyun şiş 250 gr pirinç 1 ölçek optimum whey 50 gr zeytinyağı ortalama 30-35 gr tuz su tüketimim minumum 3 litre bazen 5 litreye bile çıkıyorum Bugün ilk antrenmandan önce aç karnına soğuk fotoğraflarım bunlar. Kendimi kastığım ve kasmadığım hallerim.
      Her ay bu gönderiyi güncelliycem.
      GÜNCEL FORMUM:

• Yazan: onur41_38
      Arkadaşlar Merhaba,
      2 hafta önce Deca ile yapmış olduğum 80kg dan 102 kiloya tamamladığım her ne bulduysan ye bulk sürecini tamamlamış bulunmaktayım bu hafta itibariyle 250 testo e. 300 tren e. ve 300 masteron kürüm 1800-2000 (200gr protein sabit) kcal beslenme ile başlamış durumda.
      Kullandığım koruyucular:
      nac 600 solgar milk thistle c vitamini solgar balık yağı 1000mg  now choline ınositol solgar vm-75 multi v mineral SORULARIM:
      Arkadaşlar, kardeşler, abiler kullandığım ilaçların dozu yeterli mi? Kürü 8 hafta planladım başka tavsiyeleriniz var mı? Düşünce, görüş ve tecrübeleriniz ihtiyacım var.  
    • Yazan: Lifter31
      Hocalarım merhabalar.
      Daha önce ilaç dozajları hakkında bilgilenmek için açtığım bulk cut kürü gibi bir konuda bana çok yardımcı olmuştunuz. 1 martta ilk enjeksiyonumu yaparak kürüme başlıyorum.
      KÜR İÇERİĞİM: 1-4 HAFTA
      875mg testo e 700mg bolde  175mg npp 175mg tren e KÜR İÇERİĞİM: 5-16 HAFTA
      875mg testo e 700mg bolde 350mg npp KİŞİSEL VERİLER:
      Yağ oranı %10 Kilo 93-95 civarı   @Feladel hocam her konuda çok yardımcı oldu sağ olsun 
      BESLENME PLANIM:
      Beslenmeme 3000-3250 kalori başlayacağım. 225-250 protein 425-450 karb ve 50 yağ şeklinde. ANTRENMAN PLANIM:
      Antrenman programım haftada 5 gün. Kalan 2 gün 4 5 set hafif karın çalışıp esneme yapacağım. Yorumlarınızı bekliyorum
    • Yazan: Askabar
      Merhabalar değerli forum üyeleri; 
      Burada ki bir çok arkadaşa örnek olması için yeni dönemimi tüm detaylarıyla burada paylaşacağım. Şuan dinlenme dönemindeyim. Yaklaşık 6-7 haftadır haftalık 250 testo ile kütleyi tutup organları dinlendirdiğim bir süreçteydim. Bugün genel bir kan tahlili yapacağım. Her şey yolunda ise pazartesi günü yeni planlamaya başlayacağım. 
      Yeni planlamam;
      400 testo cyp 400 Rimo 300 npp 3 iü gh Şekilde olacak. Bu süreci kan değerlerim müsade ettiği sürece devam etmeyi planladım. Npp 12 hafta sonra bitecek. Devamında 400 testo cyp, 600 Rimo olarak gidecek. Bu süreçte göğüs hassasiyeti veya libido problemi oluşmadığı sürece östrojen ve prolaktin hormonu baskılamak için herhangi bir şey kullanmacağım. Vitamin mineral olarak. Miktarın değişme durumundan dolayı doz belirtemiyorum.
      D3k2 multivitamin B kompleks ashwaganda quercetin magnezyum biglisnat probiotik prebiotik ALA zencefil extratı karışık bitki tozu c vitamini omega3 çörek otu yağı Bromelian Q10 likopen Nac600 selenyum saw palmetto astraglaus cranberry one cycle Ve aklıma gelmeyen bir sürü takviye daha kullanacağım. 
      Beslenme düzenim şuan için:
      300 gr çiğ pirinç 500 gr tavuk 500 gr kırmızı et ( kıyma) 100 pirinç unu 75 gr yulaf 80 gr whey Şeklinde. Haftalık ölçü takibi ile beraber karbı her hafta 50 gr olacak şekilde artırmayı planlıyorum. Sürecin ilerleyen haftalarında insülin ekleyeceğim. İnsülin çok kişisel bir konu olduğu için burada tam kullanım planlamamı anlatmayacağım. Ego yapmıyorum ama bu konuda biraz iyi olduğumu düşünüyorum

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.