Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

mark

Mark - definasyon kür günlüğüm hk.

Önerilen İletiler

mark    55

Merhaba arkadaşlar

Uzun süredir vücuda çok önem vermiyordum ama şimdi aynaya baktığımda kendimi salmış görmek zoruma gitti. Tahmini 8-10 haftalık bir definasyon sürecim olacak. Bu süreci de paylaşma isteği duydum. En son eylülde yarışmıştım, sonra da Vücuda ara verdim. İlaçları kestim, güreş bjj sporlarına başladım ve vücut geliştirme ile kombin etme isteğim var Artık yüksek kilolara çıkma ağır olma isteğim kalmadı :D Bu kilolarda çok nefesim kesiliyor, tansiyonum yüksek vesaire. Bakalım 8-10 haftalık süreçte neler çıkaracağım.

KÜR İÇERİĞİM:

• 250mg Test E
  • 200mg Tren E
  • Yohimbine
  • Clen

BESLENME:

• 100gr pirinç unu 60whey (antrenman sonrası)
  • 200gr pirinç 
  • 600gr tavuk göğüs
  • 40whey
  • 6yumurta 4 sarılı 2 beyaz

GÜNCEL FORM:

20250120_220523.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Askabar    1.599

Bence 8-10 hafta planlıyorsan kısa ester kullanmanı öneririm ( tren olmasada olur ) prop ve masteron ile çok güzel sonuca ulaşırsın. 

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZYZZ    80
mark, 3 saat önce yazdı:

KÜR İÇERİĞİM:

• 250mg Test E
  • 200mg Tren E
  • Yohimbine
  • Clen
  • 500
  • 200
  • 50
  • 3

Bende böyle yapardım :D

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
m41a4    2

Bende aynisi ghla yapıyorum senin kadar iradeli değilim maalesef beslenme konusunda senin kadar iradeli olamıyorum maalesef 😀

20260127_110529.jpg Screenshot_20260203_224644_Gallery.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Tunadag26
      Merhabalar değerli hocalarım ve tecrübeli arkadaşlar,
      Sizlerin tecrübelerinden faydalanmak ve sürecimi profesyonel bir çizgiye taşımak adına tüm detayları paylaşıyorum.
      KİŞİSE BİLGİLERİM:
      Günlük 2500 kcal (Düzenli makro takibi) SÜRECE DAİR NOTLARIM:
      ÜRÜN GÖRSELLERİM:

İLK KÜR İÇERİĞİM:
      Evogen/SP Testosteron Meditech Primobolan  Kullandım ancak ciddi yan etkilerle uğraştım. Özellikle Primo inanılmaz ödem yaptı, sık sık yüksek ateşle boğuştum ama kürden vazgeçmedim.
      YENİ KÜR PLANLAMASI HK.
      Şu an acemiliği geride bırakıp, bilen birinin rehberliğinde ve kontrollü gitmeye başladım. Değerleri stabilize etmek için 0.5ml Testo ile Cruise dozundayım. Bir sonraki faz için Optimum Overdose serisi (Testo E, Primo, Masteron, Anavar) ürünlerimi temin ettim. Forumda Optimum Overdose serisi hakkında çok fazla olumsuz yorum okudum, ancak ben bu ürünleri çok güvendiğim ve referansı sağlam birinden temin ettim.
      SORULARIM:
      Bu seriyi yakın zamanda tecrübe eden var mı? Ayrıca Masteron/Anavar ekleyeceğim yeni faz için bu Cruise süresini ne kadar tutmamı önerirsiniz? FORM CHECK:

KAN TESTLERİM:

Tüm cevap, yorum ve öneriler için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: SERKO
      Merhaba arkadaşlar,
      Bir kaç ay forumdan uzak kaldım ama tekrar döndüm mutluyum ve gururluyum umarım her şey yolundadır ve sizler iyisinizdir. Şimdi size yakında başlayacağım define kürümden bahsetmek istiyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Trenbolone Acetate 200-300 mg Testostero Propionate 300 mg Bolddenon 500 mg Masteron 300 mg KULLANILACAK MARKA:
      Hilma biocare KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 1,80 Kilom: 97  Yağ: %15 Günlüğüm hakkında dönemsel fotoğraflarla ve metinsel olarak tüm detayları bu başlık altında paylaşacağım.
    • Yazan: Thebossdianabol
      Selam dostlar, biraz fikir almak istiyorum.
      Hedefim temiz bulk, güç ve kütle artışı, kas kalitesi bozulmadan.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 22 Boy: 1.70 Kilo: 70 Yağ oranı: %14 Kür geçmişi: Yok Tansiyon: Normal KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 500 mg / hafta (20 hafta) Yanına Boldenon ZPHC + kickstart olarak Dianabol düşünüyorum Primo çok pahalı, aklımda Boldenon ile devam etmek var SORULARIM:
      Primo ile Boldenon arasındaki gerçek fark nedir? Bulkta değer mi, yoksa Boldenon yeterli olur mu? Kickstart olarak Dianabol eklemek mantıklı mı? Kan değerleri ve su tutma kontrolü nasıl olmalı? 20 haftalık Test E + Boldenon planında Tansiyon ve hematokrit başta olmak üzere hangi parametrelere dikkat etmeliyim? Aromasin özellikle uzun süreli kullanımda östrojene dikkat nasıl edilir? hangi enjektör almalıyım beybi kahverengi insülin iğnesi yeterli olur mu ? Öneriniz nedir? enjeksiyon sıklığı nasıl olmalıdır? Şimdiden teşekkür ederim.
    • Yazan: sametcelik54
      Öncelikle selam herkese,
      Yaklaşık %30 yağ oranlarından %17-18’lere yaklaşık 2 yıllık bir serüven ile gelebildim. 129kg’dan şuan da 87kgya geldim.
      Bu süreçte fragment hakkında araştırma yaptım ve belirli bir yağ oranına inince kullanma kararı aldım. 90kg’ya ulaşınca (2 ay kadar önce) Türkiye’den x kişisinden biolabs 176-191 ürününü alıp kullanmaya başladım. Tabii ki pek bir etki göremedim beklemedim de. İlk flakon bitince şans eseri İngiltere'den gelecek arkadaşımdan 2 flakon sipariş ettirdim direkt site üzerinden. Ürünler elime gelince üzüldüm çünkü basbaya ilk ürün orijinal değildi. Ürünü hazırlayınca jelimsi bir kıvam olurken x kişisinden aldığım üründe böyle bir durum yoktu su gibi bembeyazdı.
      Velhasıl son 6 aylık süreçte diyetime aşırı dikkat ediyorum gramı gramına, kardiyolarımı günlük 40-50 dk yapıp ağırlık antrenmanlarımı yapmama rağmen haftada 0.5 kg verebiliyordum. İlk flakonu minimum dozda bitirdim ve ilginç bir şekilde bu ay 5kg verdiğimi gözlemledim. Yaklaşık 3-4 aydır her ay 2 kilo veriyordum. Şu an son flakona geçtim ve İngiltere'ye bir süre erişimim olmayacak, TR’den ürün konusunda tereddütlere düştüm.
      SORULARIM:
      Bu durumda bu peptide ara versem sizce çok mu sıkıntı olur? Düşebildiğim en düşük yağ oranına düşüp ilk gerçek kürümü yapmak istiyorum aslında bu sebeple sadece bu ürünü kullanmaya başlamıştım, sizce yanına eklenecek başka bir peptid süreci hızlandırır mı? 2 YILLIK ÖNCESİ VE SONRASI FORMUM:

• Yazan: rauthos
      Herkese selam, başlığa bakmayın pro card kazanmak gibi ciddi bir iddiam yok ama hedefim bu yönde  Bu forumda hocalarımdan çok şey öğrendim, çok destek oldular. Ben de bu yolda iyi, kötü deneyimleyeceklerimi paylaşarak bu konuda araştırma yapan kişilere destek olabilirim belki diye düşündüm. 17 Mart itibariyle küre start veriyorum, sulanmadan temiz kas kütlesi koymayı amaçlıyorum ve kürün süresini kan değerlerine göre planlayacağım. 2025 Kasım ayında Kopenhag'da düzenlenecek pro qualifier'a klasik fizik kategorisinde katılmayı planlıyorum. Yani önümde 8 aylık bir süreç var. Unutmadan, yaş 27 boyum ise 1.81, güncel yağ oranımın 10 civarı olduğunu sanıyorum. Kür planı aşağıdaki şekilde. Her konuda tecrübeli hocalarımın önerisine açığım.
      Iran Test. Enanth / haftalık 500mg Noxy Masteron Propionate / haftalık 300mg Noxy NPP / haftalık 150mg Veyron Pharma Oxandrolone / antrenman günleri 20mg sabah, 30mg antrenman oncesi, dil altı / off günlerde 20mg öğlen Cinnatropin / sabah 2UI / aksam 2UI Enjeksiyon günlerini Pazartesi, Çarşamba ve Cuma olarak belirledim. NPP için her gün enjeksiyon yapmak daha doğru ama her gün enjeksiyon yapmak istemiyorum. Enjeksiyon faslını seven delilerden değilim  Sabahları uyandıktan 15dk sonra düzenli olarak tansiyonumu takip ediyorum, ortalama 10/6 şeklinde gidiyor. Genetik olarak yüksek tansiyona yatkın değilim. Doğal iken tansiyon değerim 9/5 9/4 civarlarındaydı.
      Antrenman olarak klasik bro split metodunda daha iyi büyüdüğümü fark ettim. Şimdilik aşağıdaki planla ilerleyeceğim. Uzun vadede sürdürülebilir bir split değil çünkü setlerin hakkını verince toparlanamadığımı hissedebiliyorum. 8-10 hafta gözlemleyeceğim. Bacaklarımı ciddi bir şekilde büyütmem gerekiyor.
      Pazartesi: Bacak (Quadriceps odaklı ama hamstring de dahil, daha çok bileşik egzersizler) Salı: Göğüs & Kalf Çarşamba: Sırt Perşembe: Kol Cuma: Bacak & Kalf (Hamstring odaklı ama quadriceps de dahil, daha çok izole egzersizler) Cumartesi: Omuz Pazar: Dinlenme günü Diyet programı ise şimdilik aşağıdaki gibi. 5 ana öğün var. Hedef proteinimi tutturduktan sonra kalori çok saymıyorum. Vücudumu tanıdığımdan gerekli ekleme çıkarmaları doğru yapabileceğimi düşünüyorum. Yarışma öncesi detaylar için koçluk almak gerekecek elbette.
      4 tam yumurta / 100gr yulaf ezmesi / 200ml badem sütü / 1 ölçek protein tozu 100gr pirinç / 150gr kırmızı et ya da balık / 5gr zeytinyağı 100gr pirinç unu / 20gr yumurta akı tozu / 100gr kırmızı meyveler / 10-15gr kuruyemiş / 1 ölçek protein tozu 150gr pirinç / 200gr tavuk göğsü / 10gr zeytinyağı 100gr makarna / 200gr tavuk göğsü / 10gr zeytinyağı Antrenman sonrası: 1 ölçek izole protein tozu, 10gr kreatin ve 1 ölçek EAA Koruyucular:
      3gr Omega3 1 servis Multivitamin 3000iu D vitamini 200gr magnezyum bisglisinat 1 servis Supplementler Black Guardian 1 servis Supplementler On-Cycle 1 adet Nac600 1000mg uzun salınımlı C vitamini (ester-c) Güncel form fotoğraflarım (ilaçlardan 2 ay tamamen uzak kalmış şekilde):

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.