-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Diver - yeni kür günlüğüm (ilaç, antrenman, beslenme)
Oluşturan:
Diver, in Üyelerin Kür Günlüğü
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: KnossosR
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Only testo 500mg (ilaçlar boştu 5. Haftada bıraktım.)
Testo deca anapolon (testo deca 8,5 hafta yaptım 400mg testo, 250mg deca kullandım. Anapolonu 2. Haftada kestim.)
KİŞİSEL BİLGİERİM:
1.84 cm 83 kg 1,5 yıl spor deneyimi 2 kür deneyimi Testo saçımı çok döküyor, masteron ile birlikte kullanmayı düşündüm ama o zamanda bulk için mantıklı olmuyor. Sarms düşündüm fakat o da etkili olmaz dediler fiyatına göre. Ne yapmalıyım?
GÜNCEL KAN TESTİ SONUÇLARIM:
-
Yazan: Uygar
Hayırlı bayramlar herkese,
Her şeyiyle beraber hangi ilaçları alacağım konusunda yardım eder misiniz?
SORULARIM:
Kaç mg? Kaç hafta? Ne kadar ara vermem gerekiyor? Extra almam gerekenler nelerdir? Pct nasıl yapmalıyım? Biri bana güzel bir kür örneği yazabilir mi?
NOT:
(Bir ara hata yaparak sadece tablet kullandım yanında eksojen testo kullanmadım testo da baskılanmış ekstra belirteyim dedim)
-
Yazan: Kasva
Herkese selamlar,
2 haftadır boldenon ve testesteron enantat küründeyim yarın 4. Enjeksiyonumu gerçekleştireceğim kür planlamam haftalık 500 testesteron enantat Ve 350 boldenon şeklinde yalnız ürünleri tedarik ettiğim kişiye bulk yapacağımı söylediğim için bu şekilde bir plan önerdi ancak yağ oranım çok fazla olduğu için kürümü değiştirip definasyon yapmak istiyorum yani temiz kas kütlesi elde etmek istiyorum.
SORULARIM:
Bunun için kür planlamamı ne şekilde değiştirebilirim? Her şeye sıfırdan mı başlamam lazım yoksa kürümü farklı bir şekilde kombinleyebilir miyim şimdiye kadar halihazırda yapmak da olduğum enjeksiyonlar boşa mı gitti? Ve farklı bir sorumda şu iki gün boyunca sol göğsümde hafif bir uyarılma hissettim ilk defa başıma geldiği için biraz endişelendim tedarikçim 5 gün boyunca her akşam bir adet arimidex kullanmamı söyledi bir arkadaşımda masteron olduğunu söyledim yapmamam gerektiğini söyledi eğer orijinalliğine güvenmiyorsan testosteronu patlatıp daha büyük hasarlara sebep olabilir dedi dün akşam bir adet arimidex kullandım bugün göğüs ucundaki hassasiyet geçti sizce kalan 4 günde kullanmalı mıyım kullanmam gerekiyorsa ne de olsa nasıl kullanmalıyım? KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Kilo 92 Boy 180 KÜR İÇERİĞİM:
Salı 1ml testosteron enantat 1ml bolde Cuma 1ml testosteron 0.5 bolde Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim herkese iyi forumlar.
-
Yazan: barany1dz
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Yaşım 18 ilk kürümdeyim ikinci enjeksiyonu tamamladım bugün. Başlığı açma sebebim abilerim dostlarım temiz büyümek istiyorum ilk kürüme adım atmış bulunmaktayım yaza da 5-6 ay gibi bir süre var bu süreç icinde temiz büyümek güzel bir fizik elde etmek istiyorum nasıl beslenmeliyim,ne yapmalıyım,kardiyolarım nasıl olmalı inanın bunları bilmiyorum su an sadece temiz besleniyorum ve temiz beslenerek yüksek kaloriler carblar alıyorum bana yardımcı olursanız çok memnun olurum.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Boy:180 Kilo:85 Yağ oranı:15-16 Yardımcı olmaya çalışan herkese Teşekkür ederim cansınız.
GÜNCEL FORM:
-
Yazan: Kvpzr0
Merhaba iyi akşamlar diliyorum,
Makrolarımı Ve Yeşillik Sebzelerimi Düzenli Bir Şekilde Tüketiyorum Amacım Yağ Oranımı Azaltmak Ve Kütle Eklemek.
Değerli Cevaplarınız İçin Şimdiden Teşekkür Ediyorum 😇🙏🏻
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Boy 169 Kilom 73 Yağ Oranım %18 10 HAFTALKIK KÜR İÇERİĞİM:
Test Prop 300 Anavar Günlük 20mg Masteron Prop Haftada 200 SORULARIM:
Gün Aşırı Olarak Bölüyorum Dozajlarım İyi Mi? Yoksa Piramitsel Şekilde Mi Arttırmak Daha Verimli Olur? Kür İçerisinde Koruyucu Ve Gelişimime Ekstradan Katkı Sağlıyacak Supplement Ve Takviye Öneriniz Nelerdir?
-